10 Rancangan TV Setiap Peminat Pakaian Lelaki Patut Tonton

rancangan TV bergaya berskala 3840x2160

Selalunya, rancangan TV memfokuskan kepada wanita tetapi jika anda melihat dengan lebih dekat gaya lelaki itu boleh menjadi agak menarik dan ia sering digunakan untuk mentakrifkan watak dan menggariskan kuasa mereka atau hanya menggariskan ciri-ciri tertentu yang mereka ada.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
 1. Rancangan TV Untuk Peminat Pakaian Lelaki
 2. 1. Babylon Berlin
 3. 2. Peaky Blinders
 4. 3. Sut
 5. 4. Hannibal
 6. 5. Lelaki Gila
 7. 6. Downton Abbey
 8. 7. Empayar Boardwalk
 9. 8. Mahkota
 10. 9. Poirot karya Agatha Christie
 11. 10. Penggantian
 12. Rundown Pakaian

Di TV, seperti dalam kehidupan sebenar, pakaian bercakap banyak tentang siapa anda sebagai seseorang dan sangat menarik untuk melihat cara ia digunakan. Sudah tentu, anda juga akan mendapat inspirasi untuk diri sendiri. Pada pendapat saya, semua rancangan ini bagus dan ia berbaloi untuk ditonton tetapi pakaiannya benar-benar icing pada kek.

Rancangan TV Untuk Peminat Pakaian Lelaki

Tidak, kami tidak mempunyai rancangan dari tahun 70-an, 80-an atau 90-an kerana gaya mereka terlalu banyak dipengaruhi untuk dianggap klasik pada zaman ini. Sebaliknya, kami memilih rancangan yang kami harap anda boleh belajar daripada dan melaksanakan item daripada ke dalam almari pakaian harian anda.1. Babylon Berlin

Ia merupakan salah satu rancangan terbaru kami yang paling kegemaran dan ia mula-mula disiarkan pada 2017 dan kini dalam musim kedua atau ketiga kerana ia membahagikan perkara di Jerman dan AS secara berbeza. Ia terletak di Berlin, Jerman pada tahun 1929 yang merupakan Republik Weimar atau tempoh pasca Perang Dunia I. Ia sangat sukar di Jerman kerana kesusahan ekonomi di bawah Perjanjian Versailles.

Pada masa yang sama, ia adalah menderu 20an , dan Berlin adalah pentas tengah untuk kehidupan malam yang bergaya. Ia adalah masa yang hebat untuk pakaian lelaki; kerana anda dapat melihat peralihan daripada pakaian dan standard Edward tradisional ke arah estetika yang lebih moden yang sesuai untuk lelaki setiap hari.

Gereon Rath memakai sut tiga helai secara tetap

Gereon Rath memakai sut tiga helai secara tetap

Gaya 1920-an Lazim

Watak utama ialah seorang detektif polis bernama Gereon Rath, yang datang ke Berlin dari Bonn dan dia saman adalah sedikit di atas purata tetapi dia masih memakai sut yang sama secara tetap, kerana itulah yang dia akan lakukan sebagai orang biasa dalam kedudukannya. Pakaiannya hampir eksklusif sut tiga keping dan fabrik yang digunakan kelihatan sangat asli; kedua-duanya dalam corak, kedalaman warna, serta berat, yang bermaksud ia menyeret dengan sangat baik dan potongannya juga jelas 1920-an.

Salah satu baju yang sering dipakainya ialah kelabu pucat dengan jalur yang merupakan sesuatu yang tidak disenangi hari ini tetapi pada pendapat kami, ia adalah salah satu perkara yang paling dipandang rendah; ia sangat mudah untuk menggabungkannya dengan item lain dalam almari pakaian anda.

Gereon Rath memakai sut tiga helai, kot dan topi Fedora

Gereon Rath memakai sut tiga helai, kot dan a topi fedora

Jika anda ingin melihat gaya yang lebih formal seperti sut kereta sorong atau pun rok kot, anda hanya boleh melihat watak-watak lama dalam rancangan itu atau anda mahukan sesuatu yang lebih mencolok, anda boleh melihat apa yang samseng memakai, yang biasanya sut berjalur, mantel berdada dua dengan kolar bulu , dan topi bulu yang cantik dengan ikat kepala yang berbeza.

Jika anda berminat dengan topi, ia adalah persembahan yang hebat kerana terdapat banyak topi topi , Pemain boling, Homburg , dan semua jenis topi lain. Saya sangat suka melihat lelaki memakai tali leher pendek yang lazim pada usia 20-an, mereka sebenarnya jauh lebih pendek daripada yang dipakai lelaki hari ini.

Secara amnya, salah satu gaya yang paling menarik ialah anda boleh memakai sesuatu seperti sut dan sesuatu yang mereka pakai 90 atau 100 tahun kemudian dan tidak kelihatan tidak pada tempatnya. Sesetengah mungkin berpendapat bahawa topi membuatkan anda kelihatan sangat ketinggalan zaman tetapi ia boleh menjadi a gaya peribadi ciri khas, seperti yang ditunjukkan oleh Preston setiap hari.

Gereon Rath memakai topi

Gereon Rath

2. Peaky Blinders

Tidak mungkin anda tidak pernah mendengar tentang mereka kerana kami telah menulis tentang mereka sebelum ini dan ia merupakan rancangan yang sangat popular pada musim kelimanya. Ia adalah produksi British, dan seperti yang biasa berlaku dengan penerbitan TV Inggeris, pakaian zaman itu tepat dan lebih unggul daripada apa sahaja yang anda lihat dalam filem atau rancangan AS. Peaky Blinders bermula pada tahun 1919, jadi satu dekad sebelum Babylon Berlin, tetapi kerana persekitaran yang unik, ia mempunyai gaya dan rasa yang agak berbeza.

Pertunjukan ini memaparkan campuran yang ingin tahu antara gaya kelas pekerja British dan pemberontakan terhadap gaya British kelas atas yang kaku. Ia juga menunjukkan kepada kita peralihan daripada gaya Edwardian dengan banyak boleh tanggal kaku kolar pada permulaan ke arah gaya yang sedikit berbeza menjelang akhir musim kelima.

Mempopularkan Gaya British

Hari ini, persembahan telah menjadi agak berpengaruh dari segi dandanan dan gaya lelaki kerana tinggi dan ketat potong rambut dengan undercut yang kuat kini jauh lebih popular berbanding dahulu semasa mereka bermula. Begitu juga, but kerja dan but secara umum, serta topi rata mungkin kini lebih popular berbanding pada permulaan persembahan.

Tommy Shelby dalam sut tiga helai

Tommy Shelby

Dalam fikiran kami, Peaky Blinders ialah kelas induk dalam mencipta identiti melalui pakaian.Watak utama Tommy Shelby, abang-abangnya, dan anak kapalnya semuanya memakai sut tiga helai dengan kolar boleh tanggal dan kadangkala tidak baju leher . Mereka memakai bagus baju atasan yang biasanya topi gelap dan rata, walaupun mereka mampu membeli topi bulu yang cantik pada hari ini. Mereka mendapat nama Peaky Blinders kerana mereka selalu melekat pisau cukur kepada topi rata mereka yang mereka gunakan untuk membuat orang buta. Menariknya, mereka melabuhkan seluar mereka agak pendek dan mereka sering melangkau pakaian leher tetapi jarang memakai topi rata.

Tanda kamera, gaya dan muzik untuk persembahan adalah dalam kelas mereka sendiri, tetapi pakaian juga patut diberi perhatian.

The Peaky Blinders

The Peaky Blinders

3. Sut

Ia ialah drama undang-undang Amerika yang berlangsung dari 2011 hingga 2019. Ia berlatarkan New York dan berpusat di sekitar dua peguam yang dikenali sebagai rapat rapat terbaik di bandar. Watak utama Harvey Spectre memakai kebanyakannya sut yang dibuat-untuk-ukur , berdada tunggal dengan lapel puncak, dan itu hanya gayanya. Dia pernah dipetik berkata, Orang ramai bertindak balas terhadap cara kita berpakaian suka atau tidak, itulah yang perlu kita lakukan. Walaupun anda tidak perlu meyakinkan kami bahawa pakaian membuat lelaki itu, rancangan TV Amerika sering meremehkan ketepatan dan kepentingan pakaian dalam rancangan mereka.

Harvey Spectre dalam sut payudara tunggal dengan lapel memuncak.

Orang ramai memberi respons kepada cara kita berpakaian suka atau tidak, itulah yang perlu kita lakukan. - Harvey Spectre

Pakaian Pejabat Zaman Moden

Walaupun penampilan keseluruhan lebih disasarkan kepada penonton yang lebih muda, watak yang dipakai adalah tipikal zaman moden, kolar putih. pakaian pejabat . Harvey biasanya memasangkan sut tandatangannya dengan baju berkolar yang meluas dan bersaiz besar Simpulan Windsor ikatan. Saya secara peribadi peminatnya; ia sudah pasti pilihan ciri yang dia buat itu sangat berciri. Dia memakainya untuk memerintah pihak berkuasa tidak seperti rakan sekutunya Mike, yang memakai lapel kurus dan lebih kurus ikatan . Ia kurang autoritarian kerana ia mencerminkan dirinya usia muda berbanding Harvey yang memakai tali leher yang lebih lebar dalam bahan seperti grenadine dan ia hanya membuatkan dia kelihatan kurang muda.

Harvey Spectre dan Mike Ross dari Suits

Harvey Spectre dan Mike Ross -Suits

Bahawa dikatakan Harvey memakai sut lebih seperti perisai atau pakaian seragam yang membantunya meneruskan agendanya; kerana itu, ia tidak mempunyai keanggunan seorang lelaki yang sebenarnya suka berpakaian, lebih memikirkannya, dan mempunyai lebih banyak variasi. Walaupun seseorang mungkin berpendapat bahawa dunia fesyen lelaki kolar putih tidak begitu luas, anda mungkin boleh menyemaknya dinding Jalan di mana anda boleh melihat pelbagai gaya yang lebih luas. Saya secara peribadi berpendapat Suits boleh menjadi agak membosankan dari segi gaya. Walau bagaimanapun, ia adalah pengeluaran moden yang lebih baik daripada purata dan kerana itu, ia membuat senarai.

Harvey Spectre dalam sut berjalur

Harvey Spectre

4. Hannibal

Walaupun hanya bertahan selama tiga musim, Hannibal dipuji kerana gaya visualnya. Sama seperti dalam filem Kesunyian Anak Domba , watak utama Mads Mikkelsen ialah pembunuh bersiri kanibalistik. Dia juga mempunyai cita rasa untuk pakaian dan gaya, secara umum, dan kerana itu, dia memakai pakaian rasmi yang memberinya ilusi daya tarikan dan boleh dipercayai.

Gaya Hannibal yang berani, dengan jaket tuksedo bunga

Gaya berani Hannibal

Pesta Estetika Hebat

Berbeza dengan wataknya yang lebih mendalam dan kandungan persembahan yang mengganggu, sambutan makanan, yangreka bentuk dalaman, dan cara serta jenis pakaian yang dipakainya itulah yang menjadikan rancangan ini berbaloi untuk ditonton, pada pendapat kami.

Hannibal Lecter dalam sut berpetak tiga helai berwarna coklat

Hannibal Lecter

Jadi, bagaimana rupanya? Nah, sut tiga helai, berkolar putih baju raya , tali leher tebal, baju tebal, aksesori tebal, dan juga perkara seperti jaket makan malam . Dia pun kadang-kadang pakai seorang ascot . Walaupun sesetengah orang mungkin berpendapat gayanya agak menonjol, terutamanya untuk moden Amerika menunjukkan, saya fikir ia hebat untuk melihat seseorang dengan estetika yang pasti lebih formal dan ciri warna yang biasanya tidak kelihatan.

Walaupun saya tidak mengatakan anda harus berpakaian seperti dia pada setiap masa, mungkin anda boleh mendapat inspirasi daripadanya. Bukan hanya watak yang benar-benar meminati pakaian dan gaya estetik. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pakaian Hannibal dan cara anda boleh meniru rupa, lihat panduan ini di sini .

Hannibal Lecter menggunakan pakaian atipikalnya untuk mencipta ilusi daya tarikan dan boleh dipercayai.

Hannibal Lecter menggunakan pakaian atipikalnya untuk mencipta ilusi daya tarikan dan boleh dipercayai.

5. Lelaki Gila

Anda mungkin tidak terkejut bahawa ia berada dalam senarai. Ia dijalankan dari 2007 hingga 2015, ia adalah tetapan pejabat pengiklanan biasa di Manhattan pada tahun 1960-an. Dengan trim, siluet sut kurus, kebanyakannya tali leher yang lebih kurus dan lapel yang lebih kurus; Gaya Lelaki Gila diterima dengan sangat baik oleh lelaki zaman moden. Pada masa itu, sut adalah wajib dan anda akan melihat semua orang memakai sut pada setiap masa. Sudah tentu, meletakkan watak Inggeris adalah sedikit lebih flamboyan daripada Roger Sterling , yang mempunyai sedikit lebih tua gaya daripada Don Draper, yang mempunyai gaya moden yang lebih kemas dan gaya enam puluhannya.

Don Draper dalam sut dua helai dan tali leher tipis

Don Draper dalam sut dua helai dan tali leher tipis

Roger Sterling mempunyai sut tiga helai dengan lapel yang lebih lebar dan tali leher yang lebih lebar, Don Draper mempunyai sut yang lebih langsing tanpa jaket dan tali leher yang lebih langsing, dan Lane Pryce boleh memakai, sebagai contoh, merahbaju pinggang. Banyak kewajipan meletakkan watak, Don Draper, pada alas gaya ini, pada pendapat saya, gayanya tidak begitu hebat. Ia sangat seragam dan dia menggunakannya seperti itu. Ia bukan orang yang benar-benar suka berpakaian, ia hanya eksekutif iklan biasa yang kebetulan memakai saman kerana itulah yang anda perlu lakukan pada masa itu. Sudah tentu, topi bertepi pendek hingga lapel langsing dan tali leher kurus atau sesuatu yang anda boleh pakai sepenuhnya hari ini. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang aksesori Don Draper dalam panduan ini di sini .

Barisan pelakon Mad Men

Barisan pelakon Mad Men

6. Downton Abbey

Downton Abbey berlangsung selama enam musim, mempunyai beberapa filem ditambah, dan merupakan drama kelas atasan British klasik yang semua filem lain diukur. Ia bermula sehari selepas Titanic tenggelam pada tahun 1912. Ia berterusan sehingga 20-an tetapi tidak seperti Babylon Berlin atau Peaky Blinders, ia mempunyai estetika yang sangat berbeza.

Ia berpusat di sekitar keluarga Crawley yang bertajuk dan kebanyakan rancangan itu berlatarkan sekitar ladang mereka di Inggeris luar bandar. Dari segi sejarah, pakaian dan pakaian pada masa yang kita didiktekan dengan ketat oleh keadaan berbeza dan kerana ia adalah pengeluaran British, ia sangat tepat. Ia adalah perjalanan ke era di mana kekayaan dan keistimewaan masih berleluasa, dan orang ramai tidak tahu apa itu hujung minggu. Sudah tentu, wanita mempunyai pembantu rumah dan puan-puan mereka mempunyai valet mereka dan oleh itu mereka boleh berpakaian dengan sangat rumit dan menukar banyak kali sehari.

Pelakon, memakai tali leher putih untuk acara makan malam pada musim-musim awal persembahan

Pelakon, memakai tali leher putih untuk acara makan malam pada musim-musim awal persembahan

Pada musim-musim awal, gaya Edwardian masih sangat berleluasa. Tali leher putih untuk makan malam, pakaian formal dan pakaian pagi pada siang hari dan ia menjadi lebih kasual sepanjang perjalanan. Malah ada satu adegan di mana Janda Downton salahkan anaknya sebagai pelayan kerana dia tidak memakai Tali leher hitam .

Rancangan itu mendedahkan bagaimana perubahan gaya dan fesyen sering dihina oleh golongan atasan dan juga hamba-hamba mereka. Salah satu musim menjangkau Perang Dunia I dan supaya anda dapat melihat banyak yang tepat pakaian tentera yang cukup menarik.

Kami merangkumi gaya lelaki yang berbeza di Downton Abbey dengan agak teliti dan anda boleh menyemaknya di laman web kami di sini .

Janda Downton menganggap anaknya sebagai pelayan kerana dia

Dowager of Downton menganggap anaknya sebagai pelayan kerana dia tidak memakai Black Tie.

7. Empayar Boardwalk

Ia terletak pada tahun 1920-an Atlantic City dan ia berkembang di sekitar watak utama,Nucky Thompson. Ia menjangkau dari 2010 hingga 2014, ia adalah salah satu produksi paling mahal pada masa itu dan kerana itu, mereka tidak kedekut pada pakaian. Walaupun ia mungkin tidak sepenuhnya tepat dari segi sejarah, pakaian, sut, warna, dan corak yang lelaki pakai dalam rancangan ini adalah hebat.

Nucky Thompson dalam sut tiga helai.

Nucky Thompson dalam sut tiga helai.

Gaya Amerika 1920-an

Seperti yang dijangkakan, gaya Amerika sedikit lebih rancak dan lebih kuat daripadagaya Britishdi Downton Abbey, tetapi itu menjadikannya lebih menarik. Anda boleh melihat banyak baju Winchester, klip kolar , sut tiga helai, boutonnires , topi dan segala-galanya yang diminati oleh kuda pakaian.

Nucky Thompson berjaket merah

Nucky Thompson

Nucky Thompson mempunyai gaya yang berbeza daripada yang lebih muda Jimmy Darmody , daripadaPutih Berkapuryang jauh lebih kuat dan juga memakai seperti oren saman. Ia juga boleh menjadi menarik untuk mencari kesilapan kecil, seperti tuksedo pin tengah dengannya lapel takuk . Ia bukan sesuatu yang sebenarnya orang akan pakai pada hari itu. Biasanya, Jaket Tali leher Hitam tidak mempunyai lubang angin. Saya pasti Brits tidak akan pernah membiarkan perkara itu berlaku.

Selain itu, anda akan dapati banyak baju pastel, besar kotak-kotak , dan kolar bulu yang bagus, jadi pastinya sesuatu untuk ditonton jika anda meminati pakaian. Kami juga bercakap tentang persembahan dengan lebih mendalam di laman web kamidi sini.

Chalky White dalam sut berjalur tiga helai coklat

Putih Berkapur

8. Mahkota

Sekali lagi, ia adalah siri TV British yang banyak memberi tumpuan kepada Ratu Elizabeth II serta suaminya, Putera Philip. Dikatakan sebagai siri TV termahal pernah dihasilkan, mereka juga tidak kedekut pada pakaian.

Putera Philip dan anak lelaki kemudiannya, Putera Charles ialah dua watak lelaki yang paling menonjol dalam rancangan itu dan anda boleh melihat gaya konservatif mereka kadangkala saman negara , blazer , atau pakaian formal.

Putera Phillip di The Crown, memakai pakaian Diraja

Putera Phillip – Mahkota

Ia juga menunjukkan kepada kita Duke of Windsor yang jelas sangat menyukai pakaian dan corak yang sepadan berbanding lelaki lain tidak benar-benar membuat kekecohan tentang pakaian, ia hanya sesuatu yang mereka perlu pakai.

Namun begitu, untuk piawaian moden, tahap pakaian seragam tentera laut, Tali leher hitam , dan White Tie bukanlah sesuatu yang kebanyakan lelaki boleh pakai hari ini dengan selesa. Anda juga boleh melihat gaya Anthony Armstrong Jones atau Lord Snowdon, yang berbeza dan lebih moden dan ceria daripada Putera Phillip klasik, contohnya. Saya akan katakan mengikut piawaian saya sendiri, padang adalah persembahan yang hebat untuk pakaian formal dalam pakaian lelaki dan jahitan British .

Putera Charles dari The Crown dalam pakaian Diraja

Putera Charles dari The Crown

9. Poirot karya Agatha Christie

Ia bermula pada tahun 1989 dan berlangsung sehingga 2013. Sepanjang 24 tahun beliau menjalankan, David Suchet sentiasa Poirot, dan dia benar-benar menyempurnakan peranan ini, itu bukan penanda aras yang setiap filem Poirot lain diukur. Dalam lebih 70 episod, Poirot, yang mempunyai minat dalam Hiasan seni reka bentuk dalaman, pemanasan pusat, dan pakaiannya, serta menyelesaikan pembunuhan dan jenayah menggunakan sel kelabu kecilnya.

Walaupun persembahan itu ditetapkan pada 1930-an England, Poirot mempunyai gaya Edward yang lebih; memakai but butang , percikan dan rotan. Digabungkan dengan kemasnya yang rapi misai , pakaiannya membuatkan dia kelihatan berpakaian berlebihan secara kekal, tetapi itu hanya untuk menggariskan perwatakannya yang unik.

Hercule Poirot dalam sut berjalur tiga helai coklat dan topi, dan membawa tongkat

Hercule Poirot

Sudah tentu, rancangan itu juga mempunyai banyak watak lelaki lain dan dalam episod awal, anda akan melihat temannya Arthur Hastings, yang bukan mentol paling terang tetapi sentiasa mempunyai ciri khas yang sangat bagus. gaya pakaian tahun 1930-an . Ini adalah watak pintar persembahan, yang menghiburkan seisi keluarga.

Arthuh Hastings & Pakaiannya dalam Agatha Christie

Arthur Hastings dan Hercule Poirot

10. Penggantian

Walaupun ia mungkin bukan persembahan yang paling menarik dari segi pakaian, ia secara keseluruhannya adalah jam tangan yang hebat. Pada pandangan pertama, pakaian yang dipakai orang tidak begitu mendefinisikan tetapi apabila anda lebih mendalami rancangan itu, anda menyedari bahawa setiap pakaian adalah ciri orang itu dan status mereka dalam rancangan itu.

Logan Roy dalam kardigan rajutan biru

Logan Roy

Membina Identiti Watak dengan Pakaian

Watak utama Logan Roy, yang merupakan patriarch media dan jutawan mogul selalu pakai kardigan sebab dia boleh. Sudah tentu, ini juga boleh menjadi tanda bahawa dia semakin tua tetapi orang di bawahnya biasanya memakai sut. Menariknya, kebanyakan pakaian adalah bersahaja. Awak jarang nampak label , tetapi anda juga boleh menyelami gaya hidup orang kaya dan terkenal.

Tiada satu pun watak utama dalam rancangan itu nampaknya sangat menyukai pakaian atau fesyen tetapi masih menarik untuk melihat cara mereka berpakaian untuk menggambarkan diri mereka dalam cahaya tertentu. Anak perempuan Shiv, sebagai contoh, cuba memakainya saman kuasa tetapi ia tidak benar-benar berkesan untuknya. Anak lelaki kedua Kendall Roy yang sentiasa cuba menarik perhatian bapanya secara tiba-tiba memakai Lanvin kasut sukan apabila dia melabur dalam permulaan teknologi, dan itu juga menjadi bumerang.

Logan Roy selalu pakai cardigan sebab boleh

Logan Roy selalu pakai cardigan sebab boleh

Begitu juga, keluarga menuduh menantu Tom Wambsgans berpakaian seperti peguam dari Twin Cities. Walaupun anda tidak akan melihat lelaki memakai kot bulu atau bertatahkan berlian jam tangan , rancangan ini benar-benar menekankan bahawa pernyataan yang meremehkan kadangkala boleh menjadi kebaikan yang besar dalam pakaian lelaki.

Pelakon Succession dalam pakaian ciri mereka

Setiap pakaian adalah sangat ciri orang dan status mereka dalam persembahan.

Pernahkah anda melihat rancangan TV ini? Gaya mana yang paling anda kagumi? Kongsikan di ruangan komen!

Rundown Pakaian

Saya memakai kardigan rajutan kapas berwarna biru laut. Saya memadankannya dengan baju yang ditandakan dengan warna biru muda dan putih, dan saya memasangkannya dengan tali leher sutera berbintik-bintik dari Fort Belvedere, yang boleh anda temui di kedai kami di sini. Ia dipadankan dengan sepasang chinos daripada Ralph Lauren, yang jenis berwarna pasir lebih terang dan saya mempunyai sepasang stoking berjalur bayang berwarna biru laut dan biru kelabu, digabungkan dengan sepasang loafer coklat coklat. Ia adalah kasut sen klasik yang biasa dan ia berfungsi dengan baik dengan tali pinggang yang sepadan.

Raphael dalam pakaian kasual

Raphael dalam pakaian kasual

Tali Pinggang Kulit Anak Lembu Coklat Havana Gelap Dicelup Aniline Potong Mengikut Saiz - Tepi Berlipat 3cm x 120cm

Kubu Belvedere

Tali Pinggang Kulit Anak Lembu Coklat Havana Gelap Dicelup Aniline Potong Mengikut Saiz – Tepi Berlipat 3cm x 120cm

Beli Di Sini Tali Pinggang Pepejal Loyang Neville Perak Sudut Lembut Segiempat Segiempat dengan Salutan Palladium Tanpa Nikel Hipoalergenik

Kubu Belvedere

Tali Pinggang Pepejal Loyang Neville Perak Sudut Lembut Segiempat Segiempat dengan Salutan Palladium Tanpa Nikel Hipoalergenik

Tengoklah Magenta, Pink, Grey Mottled Knit Tie Cri De La Soie Silk Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Magenta, Pink, Grey Mottled Knit Tie Cri De La Soie Sutera

Beli Di Sini Stokin Berusuk Jalur Bayangan Kelabu dan Biru Prusia Fil d

Kubu Belvedere

Stokin Bergaris Shadow Stripe Grey dan Prussian Blue Fil d'Ecosse Cotton

Beli Di Sini

Saya mendapat gesper perak daripada sistem tali pinggang Fort Belvedere kami yang berfungsi dengan baik dengan cincin pinkie emas putih perak saya. Batu di dalam cincin itu berwarna biru muda dan mengambil warna baju sehingga mengikat stokin, baju, dan segala-galanya dengan kemas. Anda boleh mendapatkan stokin di kedai kami di sini.