12 Barangan Almari Pakaian yang Saya Menyesal Membeli: Pilihan Pakaian Lelaki yang Tidak Baik (dan Alternatif Bergaya)

12 perkara yang saya menyesal membeli berskala 3840x2160

Pernahkah anda membeli sesuatu yang anda yakin akan menjadi perkara terhebat yang pernah ada–dan tidak lama kemudian, anda telah berubah sepenuhnya? Kamu tidak keseorangan! Penyesalan pembeli adalah sesuatu yang berlaku kepada ramai, jika tidak, kita semua. Berikut ialah 12 contoh sedemikian dalam almari pakaian saya, dan cadangan untuk alternatif yang lebih bergaya.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
 1. Barangan Almari Pakaian Saya Menyesal Beli
 2. 1. Sarung Tangan Memandu Tanpa Jari
 3. 2. Jaket Denim
 4. 3. Pakaian Terlalu Dihiasi
 5. 4. Cermin Mata Palsu
 6. 5. Tudung Akrilik
 7. 6. Seluar Pendek Madras
 8. 7. Baju Cepat Fesyen
 9. 8. Seluar Linen
 10. 9. Stokin Tidak Dipamerkan Berkualiti Rendah
 11. 10. Kasut Pakaian Sempit
 12. 11. Baju Baju Berat
 13. 12. Topi
 14. Kesimpulan: Cara Menghilangkan Pembelian Yang Disesali

By the way, kedua-duanya Raphael dan Preston telah menyusun senarai item yang sama untuk dikesali, jadi pastikan anda menyemaknya juga!

Barangan Almari Pakaian Saya Menyesal Beli

1. Sarung Tangan Memandu Tanpa Jari

Anda harus mengakui bahawa ia kelihatan sangat keren–tetapi melainkan anda benar-benar memerlukan kekuatan cengkaman tambahan yang banyak semasa memandu di dalam kereta andaPrius, anda mungkin harus meninggalkan ini sahaja, supaya anda tidak kelihatan seperti pencuri. Saya berasa luar biasa di kedai pada mulanya, tetapi saya tidak lama kemudian menyedari bahawa saya tidak mempunyai tempat atau masa yang tulen untuk memakai ini sarung tangan , jadi mereka tidak pernah dipakai. Dan kemudian, sudah tentu, terdapat isu kecil saya tidak memiliki atau memandu kereta pada masa ini kereta mewah seperti Aston Martin, Bugatti, Corvette, atau apa-apa seperti itu!Sarung tangan pemanduan tanpa jari sebaiknya dibiarkan sahaja--terutama apabila lebih banyak alternatif klasik tersedia!

Sarung tangan pemanduan tanpa jari sebaiknya dibiarkan sahaja–terutama apabila lebih alternatif klasik boleh didapati!

Namun, untuk pilihan sarung tangan pemanduan berkualiti tinggi, ia patut menyemak tawaran daripada Kedai Fort Belvedere .

2. Jaket Denim

Saya sangat seronok denim jaket dan saya telah membeli beberapa daripadanya selama bertahun-tahun, tetapi saya hampir tidak pernah memakainya. Saya percaya mereka duduk di dalam almari saya kerana panjang badan tipikal yang lebih pendek di mana jaket denim hampir selalu ditawarkan.

Memakai jaket denim yang agak pendek panjangnya isn

Memakai jaket denim yang panjangnya agak pendek bukanlah penampilan terbaik untuk lelaki tinggi seperti Kyle.

Saya biasanya lebih suka memakai jaket yang melepasi pinggang saya. saya sudah tinggi sebagai permulaan, jadi memakai sesuatu dalam panjang badan yang lebih pendek seperti jaket denim membuatkan saya berasa seperti sedang membeli-belah di Gap Kids.

3. Pakaian Terlalu Dihiasi

Sekarang, kita semua mungkin mempunyai tafsiran kita sendiri tentang apa yang dimaksudkan dengan hiasan berlebihan. Tetapi saya tidak merujuk kepada pakaian yang mewakili warisan budaya tertentu, atau yang mempunyai jenis fungsi tertentu; sebagai contoh, poket tambahan pada a tentera pakaian. Saya bercakap tentang pakaian yang terlalu sibuk sehingga penonton akan agak terganggu apabila mereka cuba bercakap dengan anda.

Pakaian yang dihias berlebihan boleh mengganggu perhatian orang yang melihat.

Pakaian yang dihias berlebihan boleh mengganggu perhatian orang yang melihat.

Pakaian yang mempunyai begitu banyak butang , corak, warna–seseorang perlu tertanya-tanya ke mana sebenarnya anda akan pergi? Saya pernah membeli beberapa baju seperti ini; banyak warna, belang , dan corak, bahawa jika saya memakainya dalam khalayak ramai, anda tidak akan kehilangan saya.

4. Cermin Mata Palsu

Bukan saya tidak suka konsep memakai cermin mata palsu dari semasa ke semasa, tetapi gaya bingkai yang saya pilih agak terlalu bergaya untuk saya. Melangkah ke hadapan, saya akan berpegang kepada cermin mata itu sebenarnya membantu saya melihat. Konsep gila, saya tahu, tetapi saya masih akan memerhatikan beberapa cermin mata palsu yang menyeronokkan untuk dipakai dari semasa ke semasa untuk majlis yang menyeronokkan.

Kyle

Cermin mata palsu Kyle ketika itu terlalu bergaya untuknya.

Perlukan bantuan memilih cermin mata atau cermin mata hitam yang betul? Kami telah menyusun sekumpulan pemandu anda akan menikmati!

5. Tudung Akrilik

Saya rasa saya juga boleh mengatakan apa-apa akrilik, kerana saya bukan peminat besar bahan ini. Walau bagaimanapun, akrilik skaf khususnya adalah sesuatu yang saya sangat menyesali pembelian. Pada mulanya, saya cukup gembira dengan pilihan saya. Saya menyukai gaya selendang itu, tetapi tidak lama kemudian saya mendapati bahawa selepas memakainya, pada tengah hari, saya akan menemui gumpalan besar fabrik akrilik pada saya. janggut dan kepala, yang sangat menjengkelkan.

Tudung akrilik mudah lusuh.

Tudung akrilik mudah lusuh.

Pelajaran yang dipelajari: Saya mendapat apa yang saya bayar. Pada masa hadapan, saya melabur dalam tudung yang lebih berkualiti , terutamanya yang diperbuat daripada gentian semula jadi.

6. Seluar Pendek Madras

Sebenarnya, saya sangat menyukai semua itu madras seluar pendek yang saya beli. Saya memakainya untuk seketika, tetapi kemudian saya menyedari bahawa saya kelihatan seperti baru bersara. Dalam erti kata lain, mereka bukan seorang sesuai dengan umur sesuai atau gaya untuk saya. Itu bukan bermakna anda tidak boleh mencubanya, terutamanya jika gaya anda lebih tradisional (seperti Raphael dan Preston, sebagai contoh).

Raphael adalah peminat seluar pendek madras

Seluar pendek Madras mungkin bukan untuk semua orang.

7. Baju Cepat Fesyen

Saya menikmati kemudahan untuk menambah almari saya dengan baju murah untuk dipakai pada masa tertentu. Tetapi saya telah menemui baju fesyen pantas ini untuk sekali-sekala rosak dobi dan selalunya terlalu ketat di dada saya.

Kemeja pantas selalunya mudah rosak dan rosak

Kemeja pantas selalunya mudah rosak dan tidak sesuai dengan semua jenis badan.

Saya masih melayari baju raya daripada kedai seperti Gap atau American Eagle dari semasa ke semasa, tetapi saya lebih suka–dan mengesyorkan agar anda membeli–produk berkualiti tinggi daripada jenama terkenal untuk mengelakkan sakit kepala pada masa hadapan.

8. Seluar Linen

Ini sangat selesa, ringan dan lapang–tetapi ia berkedut tidak seperti yang lain! Kita tahu bahawa kedutan adalah ciri semula jadi kain linen . Walau bagaimanapun, ciri yang menakjubkan ini mungkin membuatkan seseorang kelihatan seolah-olah mereka memakai seluar piyama. Ini mungkin bergantung kepada kesesuaian dan penggayaan seluar jadi sekali lagi, ia bergantung pada gaya yang anda tuju.

Bahan linen lebih lemah apabila basah.

Seluar linen selesa dan ringan, tetapi ia berkedut tidak seperti yang lain.

9. Stokin Tidak Dipamerkan Berkualiti Rendah

Tiada apa yang boleh menjengkelkan saya seperti ketika saya memulakan larian di Gim atau berjalan-jalan dengan pakaian yang bagus, dan tiba-tiba, saya mula merasakan stokin saya mengambil sedikit minda mereka sendiri dan merangkak di bawah tumit saya. Kemudian saya perlu menghentikan sepenuhnya apa yang saya lakukan, menanggalkan kasut saya dan tarik stokin saya ke belakang ke bawah kaki saya.

tiada apa

Tiada yang lebih menjengkelkan daripada sepasang stoking tidak hadir berkualiti rendah yang mempunyai cengkaman tumit yang lemah.

Ini cenderung berlaku pada banyak stokin berkualiti rendah , di mana fabrik mengecut dan cengkaman pada tumit tidak begitu kuat. Kubu Belvedere belum menawarkan stokin tidak hadir lagi, tetapi nantikan!

10. Kasut Pakaian Sempit

Saya masih ingat membeli sepasang kulit yang sangat tajam kasut pakaian bertahun-tahun yang lalu, tetapi setiap kali saya memakainya, ia terasa sangat ketat di jari kaki saya. Saya memberitahu diri saya, Mereka kulit , mereka akan menghulurkan. Tetapi anda mungkin sudah meneka, mereka tahu bukan menghulurkan. Saya akhirnya berjalan-jalan sepanjang hari seperti zirafah yang baru lahir; kaki saya tidak senang dengan saya. Saya telah belajar pelajaran saya: luangkan masa untuk cuba pada lebar kasut yang berbeza di sebuah kedai.

Pada penghujung hari, sentiasa penting untuk memilih pasangan yang mempunyai kesesuaian yang betul.

Tidak kira gaya, pada penghujung hari, adalah penting untuk memilih sepasang kasut yang sesuai.

11. Baju Baju Berat

Saya tidak tahu sama ada anda seperti saya, tetapi saya mempunyai keupayaan yang luar biasa ini untuk menjadi benar-benar hangat dan berpeluh dan kelihatan seperti saya baru sahaja berlari sejauh satu batu apabila saya tidak melakukan apa-apa. Oleh itu, saya mendapati ia amat membantu untuk melabur dalam pakaian yang mudah bernafas. Pakaian berat (dan baju khususnya) yang tidak mudah bernafas biasanya hanya akan diletakkan di dalam almari saya, dan saya akan mengelak daripada memakainya.

Bagi Kyle, baju yang bernafas dan ringan adalah lebih praktikal untuk dilaburkan.

Bagi Kyle, baju yang bernafas dan ringan adalah lebih praktikal untuk dilaburkan.

12. Topi

Saya sangat suka topi dan gaya yang berbeza yang boleh kita semua pilih. Saya kadang-kadang akan membeli gaya topi yang saya gemari, tetapi saya sentiasa kembali kepada pilihan topi besbol lalai saya. Setiap kali saya mencuba a fedora atau membeli gaya topi beanie yang bergaya sepanjang musim sejuk, saya hampir tidak pernah memakainya dan ia hanya mengumpul habuk di dalam almari saya.

Kyle akan sentiasa tidak memakai topinya.

Kyle akan sentiasa tidak memakai topinya.

Seperti beberapa item lain dalam senarai ini, ini semua bergantung kepada gaya peribadi saya. Walau bagaimanapun, jika anda ingin tahu tentang cuba menambah topi klasik pada almari pakaian anda, kami siri mengenai topi mungkin boleh membantu.

Kesimpulan: Cara Menghilangkan Pembelian Yang Disesali

Kita semua mempunyai masa di mana kita membeli sesuatu yang kita fikir hebat, tetapi tidak lama kemudian berubah hati dan menyesali pembelian itu. Sama ada anda membeli item ini kerana tekanan rakan sebaya atau keinginan untuk tidak terlepas pergerakan atau trend, jangan berputus asa. Terdapat banyak cara untuk anda membuang barang-barang yang tidak anda mahukan di dalam almari anda.

Don

Jangan buang barang anda sahaja; sebaliknya menderma atau menjualnya semula.

Dua cara kegemaran peribadi saya ialah menderma dan menjual semula. Menderma adalah sesuatu yang hebat (dan mesra alam ) cara untuk memberikan item yang digunakan secara lembut kepada seseorang yang benar-benar boleh menggunakannya. Menjual semula ialah pilihan lain yang kadang-kadang saya gunakan, kerana saya suka mendapatkan semula sebahagian daripada wang yang hilang yang saya belanjakan untuk item itu.

Apakah barangan pakaian lelaki yang anda menyesal membeli, dan mengapa? Kongsi dengan kami di bahagian komen!