2 But Mesti Ada Untuk Almari Pakaian Setiap Lelaki

but

Walaupun di luar masih panas, musim gugur akan datang tidak lama lagi dan dengan itu peluang untuk memakai but. Pada masa lalu kami telah membincangkan beberapa perkara yang berbezabuttetapi kami menerima banyak soalan tentang apa but untuk dipakai apabila anda baru memulakan koleksi anda, jadi inilah: Syor saya 2 But Mesti Ada Untuk Almari Pakaian Setiap Lelaki

Isi kandunganKembangkanRuntuh

Transkrip:

Sekarang anda telah menguasai tiga kasut yang paling penting dalam almari kasut lelaki, anda mungkin mahu mengembangkannya kepada but.Kita kini hidup dalam era di mana ia sangat bergantung pada apa yang anda lakukan, seterusnya kasut pembelian yang saya akan buat adalah sepasang Kasut but Chukka . Ia juga dikenali sebagai but padang pasir dan ia diperbuat daripada suede dan ia sangat keren kerana ia menambah tekstur yang berbeza pada tiga kasut sedia ada anda dan anda boleh memakainya secara santai atau dengan sut. Saya sangat menyukainya dalam warna coklat pertengahan namun anda harus memastikan untuk mendapatkan warna yang berbeza daripada warna yang anda sudah ada semata-mata untuk meningkatkan fleksibiliti dan penampilan pakaian anda akan berubah seperti itu. Alternatif yang baik untuk but Chukka adalah lebih formal dan bagus untuk pakaian bandar dipanggil but Chelsea. Pada asasnya, but Chelsea adalah seperti kasut, ia adalah but buku lali, ia lebih tinggi sedikit, baik untuk musim luruh dan musim sejuk dan ia mempunyai sisipan yang fleksibel di bahagian tepi supaya anda boleh menyelit masuk seperti dengan loafer. Anda boleh memakainya dengan sut juga dan kadangkala ia datang dengan sisipan yang benar-benar berwarna-warni di sisi, dalam warna merah, hijau atau biru. Walaupun ia menambah watak, ia juga menjadikan kasut kurang serba boleh jadi jika anda baru bermula dan ia adalah kasut keempat anda, mungkin dapatkan sisipan nada dan nada. Dari segi warna but Chelsea, saya syorkan anda sama ada memilih warna coklat hitam atau coklat gelap atau sesuatu dalam keluarga coklat supaya anda boleh memakainya dengan semua pakaian anda dan anda tidak menyerlah. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang but Chelsea , but yang saya cadangkan dan dalam julat harga yang berbeza, sila lihat panduan kami.

Jika anda menikmati video ini, sila daftar ke senarai e-mel kami dan saya akan menghantar lebih banyak video ini kepada anda terus ke peti masuk anda dan menyemak tapak web kami,www.gentlemansgazette.comdi mana kami mempunyai banyak bahan tentang pakaian dan gaya lelaki klasik. Terima kasih!