Adakah Made In Penting? Negara Asal untuk Produk Pakaian Lelaki

dibuat dalam jirim berskala 3840x2160

Banyak jenama mempertaruhkan reputasi mereka di negara asal produk mereka. Tetapi dalam dunia globalisasi, di mana bahan datang dari bahagian yang berbeza dan dipasang di banyak tempat, berapa banyak yang boleh diberitahu oleh satu negara asal kepada anda?

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Patutkah Anda Membeli Produk Berdasarkan Label Dibuat?
  2. Peraturan AS untuk Label Dibuat
  3. Rantaian Bekalan & Globalisasi
  4. Negara Asal dan Rantaian Bekalan Produk
  5. Pembuatan dan Label
  6. Negara Dunia Pertama dan KDNK Rendah
  7. Warisan, Kualiti dan Negara Asal
  8. Dua Perspektif Saya tentang Dibuat Dalam Jawatan
  9. Kesimpulan
  10. Rundown Pakaian

Dalam dunia hari ini, anda boleh membeli hampir mana-mana produk yang telah dibina, ditenun, dipasang, direka atau direka di negara tertentu. Kebanyakan orang masih ingin mempercayai bahawa jika label menyatakan, sebagai contoh, Dibuat di AS, produk itu dibuat sepenuhnya di AS. Walau bagaimanapun, itu selalunya tidak berlaku. Ia hanya bermakna bahawa majoriti daripada bahagian itu sebenarnya dibuat atau dipasang di AS. Kadangkala, sudah tentu, terdapat penipuan label yang berlaku, dan perkara yang Dibuat di AS, mungkin sebenarnya tidak dibuat di AS sama sekali. Tetapi dengan kata-kata itu, adakah tempat sesuatu produk dikeluarkan sebenarnya penting di dunia hari ini?

Patutkah Anda Membeli Produk Berdasarkan Label Dibuat?

Membuat keputusan termaklum semata-mata berdasarkan penetapan yang dibuat pada dasarnya adalah mustahil pada zaman ini. Walaupun anda berada di kedai dan anda bertanya kepada kakitangan di mana sesuatu dibuat, dan mereka menegaskan bahawa a segi empat sama poket telah dibuat di Ireland, kemungkinan besar linen sebenarnya bukan dari Ireland. Mungkin dataran itu ditenun di Ireland, tetapi jahitan tangan dibuat di tempat lain. Hakikatnya ialah ramai kerani dan kakitangan jualan tidak tahu banyak tentang rantaian bekalan jenama yang mereka jual. Dan disebabkan itu, mereka tidak dapat memberitahu anda di mana sesuatu dibuat secara keseluruhannya.Peraturan AS untuk Label Dibuat

Terdapat peraturan yang berbeza tentang perkara yang anda boleh dan tidak boleh katakan pada label. Jadi, mari kita lihat dengan lebih dekat maksud Made in di AS.

Tag dalaman Kasut Renjer Besi Red Wing menunjukkan sebutan negara asal bagi

Tag dalaman Red Wing Iron Ranger Boots menunjukkan nama negara asal bagi Made in USA

Suruhanjaya Perdagangan Persekutuan (FTC) menghendaki anda bukan sahaja mempunyai negara asal, tetapi juga kandungan gentian, arahan mencuci dan label pengeluar atau jenama. Yang dikatakan, keperluan pelabelan tersebut tidak terpakai sehingga produk itu dijual kepada pengguna. Jadi, anda boleh mengimport sesuatu tanpa label dan kemudian meletakkan sesuatu selepas fakta, sebelum ia dijual kepada pengguna. Itu juga berlaku untuk pakaian. Jadi, mereka boleh dihantar ke AS sebahagian atau hampir siap, dan kemudian, beberapa kerja boleh dilakukan di AS untuk produk itu dilabelkan secara sah Dibuat di AS. Di EU, sebagai contoh,komposisi fabrikdiperlukan tetapi negara asal tidak.

Keperluan FTC

Keperluan FTC

Rantaian Bekalan & Globalisasi

Apa yang agak mudah ialah kadang-kadang orang tidak melihat kebenaran. Walau bagaimanapun, masalah yang lebih besar dalam menentukan negara asal ialah globalisasi, kerana dari satu pelekat adalah sukar untuk membuat kesimpulan apa yang masuk ke dalam produk itu. kenapa? Negara asal hanyalah pendekatan yang sangat mudah untuk dunia global.Fikirkan a kereta , sebagai contoh; kos reka bentuk kereta, kejuruteraankereta, dan mengujinya, adalah perbelanjaan besar yang mungkin tidak sama sekali di tempat di mana kereta dikeluarkan. Selain itu, kereta adalah simbol pelbagai bahagian yang berbeza untuk banyak vendor dan negara yang berbeza. Jadi sekali lagi, pembangunan semua itu dan di mana ia dihasilkan, adalah dua perkara yang sangat berbeza.

Sven Raphael memakai Sarung Tangan Memandu Fort Belvedere dan baju polo hijau.

Sven Raphael memakai warna hijau Sarung Tangan Memandu Fort Belvedere dan hijau baju polo .

Sebagai contoh, pada tahun 2018, Jeep Cherokee adalah kereta paling Amerika dengan nampaknya 72% bahagian dibuat atau dipasang di AS. Jeep dimiliki oleh Fiat, iaitu sebuah syarikat Itali, yang beribu pejabat diLondon, England. Sudah tentu, jika bahagian itu direka di Itali dan kemudian dibuat atau dipasang di AS, maka bahagian itu masih dikira sebagai bahagian Amerika.

Negara Asal dan Rantaian Bekalan Produk

Nampak jelas bahawa kereta adalah kompleks, tetapi pakaian atau aksesori ringkas seperti a tali leher , sepasang sarung tangan, atau segi empat sama poket juga mempunyai rantaian bekalan global. Sebagai contoh, mari kita lihat pada kami ikatan Fort Belvedere .

Sembilan puluh lapan peratus daripada mentah dunia sutera hari ini berasal dari China. Itu juga bermakna kualiti terbaik sutera hari ini datang dari China. Dan kerana kami semua tentang kualiti, kami mendapat sutera bahan mentah kami dari China. Sutera bahan mentah dipintal menjadi benang dan ditenun menjadi akain. Itu boleh berlaku sama ada di China, atau di Itali, atau di England. Tetapi jika ia adalah tali leher jacquard dan ia ditenun, itu adalah kain siap; kebiasaannya itu berlaku di Itali.

Betulkan Panjang Talian dengan Tali Jacquard

Panjang ikatan yang betul: kira-kira separuh ke bawah gancu tali pinggang (tali leher: Tali Tenun Jacquard Aqua Green dengan Berlian Bercetak dalam Warna Merah dan Putih Jingga – Fort Belvedere)

Jika fabrik itu dicetak, ia datang ke England dan diproses dengan mekanisme pencetakan pewarna dan pelepasan yang sangat rumit yang sangat intensif buruh dan mahal. Ia dicetak skrin tangan di England. Kerana proses pencetakan adalah intensif buruh dan mahal, anda boleh memanggil keseluruhan fabrik ini dibuat di England, walaupun bahan mentah, benang, serta bahagian tenunan fabrik semuanya dibuat dalam China .

Ikatan yang lebih gila pasti membuatkan anda menonjol

Ikatan yang lebih gila pasti membuatkan anda menonjol (tali leher: Tali Sutera Cetakan Madder dalam Warna Merah Jingga dengan Corak Mikro Buff Saiz Sederhana – Fort Belvedere)

Sekarang, dengan kain, kita perlu membuat tali leher. Kami menyemak banyak pengeluar berbeza di negara yang berbeza dan kami mendapati bahawa di Vietnam, kami mendapat tahap kemahiran dan ketukangan yang sangat tinggi, dipasangkan dengan harga yang agak rendah dan keluaran yang sangat konsisten. Walaupun tali leher mungkin mengatakan ia 100% diperbuat daripada sutera, ia biasanya mempunyai beberapa bentuk jalinan, diperbuat daripada kapas , atau bulu , atau kedua-duanya. Interlining untuk ikatan Fort Belvedere berasal dari Itali. Ia diperbuat daripada bulu domba Australia atau New Zealand. Benang yang kami gunakan berasal dari syarikat Jerman yang terkenal dan ia diperbuat daripada 100% sutera, yang sekali lagi, datang sebagai bahan mentah dari China.

Tali Tali Sutera Madder berwarna Hijau dengan Motif Oren Biru - Fort Belvedere

Ikatan Sutera Madder berwarna Hijau dengan Motif Oren Biru – Fort Belvedere

Kami menjahit dan memotong tali leher kami di Vietnam, tetapi kerana proses pencetakan fabrik sangat mahal, kami secara teknikal boleh memanggil seluruh tali leher dibuat di England–walaupun hanya percetakan yang sebenarnya berlaku di England. Tidakkah itu gila? Kami juga fikir begitu. Kebanyakan orang menganggap bahawa label buatan akan memberitahu anda di mana produk itu sebenarnya dipotong dan dipasang atau dibuat. Kerana itu, kami meletakkan label buatan Vietnam ke dalam hubungan kami dan ikatan busur .

Terdapat semua langkah berbeza dari negara berbeza yang menjadikan sesuatu lebih mahal, tetapi kami melakukannya kerana kami percaya pada kualiti produk akhir. Sudah tentu, kita juga boleh cuba melakukan segala-galanya dalam satu negara. Masalahnya ialah, jika anda ingin mempunyai pengeluaran sutera di England, dan kemudian juga membelah benang di sana dan menenunnya, bukan sahaja ia akan menjadi jauh lebih mahal, tetapi kemungkinan besar kualitinya juga lebih rendah. Perkara yang kami cuba sampaikan di sini ialah mustahil untuk memastikan perjalanan sebenar sesuatu produk dan cara produk itu dihidupkan hanya dengan melihat label kecil yang dibuat dalam itu.

Sarung Tangan Fort Belvedere

Mantel hangat British dipasangkan dengan sarung tangan berwarna cognac dari Fort Belvedere

Raphael memakai mantel hangat British yang dipadankan Sarung Tangan Kulit Pakaian Lelaki Cognac Brown Tan dari Fort Belvedere.

Perkara yang sama berlaku untuk sarung tangan. Kulit mentah untuk kami sarung tangan kambing Nappa berasal dari Ethiopia, yang disamak di Itali. kami kulit peccary berasal dari Peru, yang kemudiannya disamak di Jerman. Kami menghantarnya ke Hungary kerana tradisi pembuatan sarung tangan yang hebat, tetapi interlining berasal dari Itali. Sementara itu, pihak kasmir berasal dari Mongolia. Benang sekali lagi datang dari Jerman. Kami menetapkannya Made in Hungary kerana di situlah orang ramai duduk, tempat mereka memotong sarung tangan, dan tempat mereka menjahitnya bersama-sama. Walau bagaimanapun, untuk peccary, ia sangat mahal dan ia disamak di Jerman sehingga kami secara teknikal boleh memanggilnya Dibuat di Jerman.

Dataran Poket Kubu Belvedere

Segiempat Poket Bulu Sutera dengan Arnab

Segiempat Poket Bulu Sutera dengan Arnab

Arnab Hijau Pucat di Dataran Poket Bulu Sutera Biru Tengah

Kubu Belvedere

Arnab Hijau Pucat di Dataran Poket Bulu Sutera Biru Tengah

Beli Di Sini Arnab Putih di atas Wain Red Silk Wool Pocket Square

Kubu Belvedere

Arnab Putih di atas Wain Red Silk Wool Pocket Square

Tengoklah Arnab Buff pada Warna Biru Laut dengan Segi Poket Bulu Sutera Hijau

Kubu Belvedere

Arnab Buff pada Warna Biru Laut dengan Segi Poket Bulu Sutera Hijau

Beli Di Sini

Walaupun sesuatu yang kecil dan mudah seperti a segi empat sama poket tidak langsung. Sebagai contoh, kain sutera berasal dari China, dan kemudian dicetak di Itali atau di England. Kemudian, sesetengah pengeluar hanya menghantarnya ke Azores, atau Maghribi, atau beberapa negara Afrika Utara lain dengan kos buruh yang rendah di mana mereka mendapat digulung tangan dan dihantar balik, tetapi kemudian, mereka mempunyai label Made in Italy atau Made in England di sana. Saya dapati itu bukan perkara yang sebenarnya berlaku di sana, tetapi dari segi undang-undang, anda benar-benar berhak untuk berbuat demikian.

Pembuatan dan Label

Apabila kita mula Kubu Belvedere , saya mengembara ke seluruh dunia untuk melawat banyak kemudahan pembuatan dan kadangkala, mereka hanya berbohong dan meletakkan label Made in Germany di sana, walaupun keseluruhan pengeluaran berlaku di Vietnam. Secara terang-terangan, saya mendapati perkara itu agak mengecewakan, terutamanya dengan mengambil kira beberapa peraturan tempatan. Sebagai contoh, negeri California memerlukan semua pemasangan dibuat di AS untuk melabelkannya Dibuat di AS. Peraturan di peringkat persekutuan sedikit berbeza; anda boleh mempunyai label Made in USA jika semuanya atau secara maya semua dibuat di AS.

Regent Pembuatan Jerman 08

Seorang tukang jahit di tempat kerja di Jerman

Di California, ia mestilah 100% dibuat di AS. Tetapi apakah maksudnya? Sebagai contoh, untuk seri, saya tidak mengetahui sebarang kemudahan pengeluaran sutera domestik dengan ulat sutera berada di sini di AS. Jadi, adakah itu bermakna tiada seri boleh dibuat di AS? Sebagai pengguna, perlu diingat bahawa label yang dibuat dalam ini biasanya digunakan oleh syarikat untuk mewajarkan harga yang lebih tinggi daripada pengguna, kerana mereka secara automatik menganggap bahawa produk Buatan AS lebih mahal daripada produk Buatan China.

Jam Tangan Shinola

Jam Tangan Shinola

Beberapa tahun lalu, saya membuat lawatan kilang di sebuah Kilang Shinola di Detroit , dan saya terkejut melihat begitu banyak bahagian yang dibuat di China, kerana titik jualan besar jenama mereka ialah mesej Made in Detroit mereka.

Negara Dunia Pertama dan KDNK Rendah

Jika anda melihat label negara asal dan ia berada di negara dunia pertama, kemungkinan besar, terdapat elemen tertentu yang lebih baik untuk alam sekitar atau untuk pekerja yang membuat produk tersebut. Negara-negara KDNK rendah seperti Sri Lanka, Nicaragua, Republik Dominican atau Bangladesh sering digunakan oleh syarikat fesyen pantas kerana mereka boleh mensubkontrakkan pengilang, dan mereka tidak perlu risau tentang keadaan orang bekerja. Anda mungkin masih ingat bahawa dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Bangladesh sering mengalami masalah kebakaran dan pekerja mati kerana peraturan keselamatan tidak berada di atas fikiran subkontraktor.

3 jenama berbeza buatan Bangladesh

3 jenama pakaian berbeza buatan Bangladesh

Pengilang sering mendakwa bahawa mereka tidak tahu apa yang dilakukan oleh subkontraktor, jika mereka dijanjikan satu perkara, tetapi mereka melakukan yang lain. Pada penghujung hari, ia adalah sistem keruh yang paling kabur dan paling teruk eksploitatif, dan ini adalah salah satu sebab mengapa syarikat besar pun suka Nike mengalami kesukaran untuk memberitahu anda dengan tepat rupa keseluruhan rantaian bekalan mereka, cara orang terlibat dari awal hingga akhir, dan dari mana semua produk datang. Sudah tentu, jika anda sebuah syarikat yang bersumpah dengan pembuatan di Kanada, AS, Jerman, atau di tempat lain, anda sekurang-kurangnya boleh menganggap bahawa mereka mengambil berat tentang tahap tertentu piawaian alam sekitar, keselamatan pekerja, dan kadangkala juga kualiti produk mereka.

Jangan sekali-kali cuba memakai kasut dengan sut penuh

Jangan sekali-kali cuba memakai kasut sukan dengan sut penuh

Saya telah melihat produk berkualiti cemerlang keluar dari Sri Lanka, terutamanya dalam bidang pakaian. Oleh itu, hanya kerana sesuatu adalah daripada negara KDNK per kapita yang rendah, tidak bermakna kualiti tidak boleh ada. Sebaliknya, di negara dunia pertama, anda mungkin akan mempunyai gaji minimum, undang-undang tertentu yang mengambil kira masa kerja, jam dan kapasiti, dan undang-undang tersebut lazimnya juga lebih kerap dikuatkuasakan. Selain itu, di negara yang mempunyai KDNK per kapita yang lebih rendah, selalunya, terdapat kurang pengawasan terhadap kesan alam sekitar dan subkontraktor atau pemilik syarikat kurang cenderung untuk mematuhi peraturan.

Pelbagai gaya jeans biru

Pelbagai gaya jeans biru

Sebagai contoh, jika anda pergi ke pusat denim pengeluaran di China, anda boleh melihat sungai yang biru kerana semua warna denim biru gelap. Walau bagaimanapun, anda juga boleh pergi ke AS dan melihat 3M, di mana beberapa kemudahan pembuatan mereka telah membocorkan bahan tidak baik ke dalam air dan orang ramai dicederakan olehnya. Jadi hanya kerana di negara dunia pertama, tidak bermakna syarikat akan sentiasa mematuhi peraturan alam sekitar atau tidak akan membahayakan alam sekitar atau orang yang berhampiran dengan kilang mereka.

Warisan, Kualiti dan Negara Asal

Label yang dibuat kadangkala juga boleh menunjukkan kualiti warisan negara tertentu. Mari kita lihat beberapa contoh.Hungary terkenal dengan pengeluaran sarung tangan, klasik kasut pakaian lelaki , dan sudah tentu, paprika. Paprika Hungary diketahui berkualiti dan lazat. Di Jerman, bandar seperti Solingen terkenal dengan kutlerinya dan Glashütte terkenal dengannya pembuatan jam tangan . Berkenaan dengan kereta, kereta yang dibuat di Jerman berkemungkinan mempunyai jangkaan yang lebih tinggi dan menjamin harga yang lebih tinggi daripada kereta buatan Romania atau Asia.

Jam Tangan Nomos Tangent dari Glashütte

Jam Tangan Nomos Tangent dari Glashütte

England telah lama wujudtradisi menjahit. Mereka telah menenun dan mencetak sutera selama berabad-abad, malah mereka mempunyai bandar kecil seperti Northampton di mana anda dapati banyak kilang kasut .

Crockett & Jones Chadwick 2 Monk Strap dengan strap perak, seluar linen biru dan stoking berjalur biru dan laut

Kasut Crockett & Jones Monk Strap dengan strap perak, seluar biru dan stokin berjalur biru dan laut

Orang Itali terkenal dengan barangan kulit mereka, penyamakan kulit untuk pakaian mereka, dan barangan kasmir mereka. Saya boleh meneruskan dan meneruskan tentang negara yang berbeza dan perkara yang mereka ketahui. Walaupun secara amnya benar bahawa anda mendapati tahap kualiti yang lebih tinggi jika terdapat industri berpusat di sekitar barangan tertentu, kadangkala ada juga orang yang cuba mengambil jalan lain dan mendapat manfaat daripada persepsi umum tentang kualiti. Berdasarkan prasangka ini, kadangkala kita berada dalam ilusi bahawa negara kos rendah hanya akan menghasilkan fesyen pantas dan negara ternama hanya akan menghasilkan kualiti.

Tudung Kasmir Pepejal Buatan Jerman - Fort Belvedere

Skaf , seperti ini dari Fort Belvedere, adalah pilihan yang sempurna untuk kasmir. Mereka boleh dipakai selama beberapa dekad, dan lembut dan hangat di leher.

Realitinya, itu tidak selalunya benar. Pada hari yang lain, saya suka pasangan itu Kasut duyung dibuat di China, dan ia berkualiti tinggi kerana banyak pengetahuan daripada keluarga Carmina dari Sepanyol telah menggunakan kasut itu. Sebaliknya, saya mempunyai seorang Jerman Microwave Bosch yang baru disedut .Pada penghujung hari, saya fikir jika anda melihat cukup keras, anda boleh menemui kualiti dan omong kosong di setiap negara. Sebagai contoh,Leica, yang merupakan pembuat kamera paling menguntungkan di dunia hari ini. Mereka mengenakan harga yang sangat tinggi dan sebahagian daripadanya adalah wajar kerana dihasilkan dan direka di Jerman, yang merupakan sesuatu yang mereka tolak bersungguh-sungguh dalam bahan pemasaran mereka. Mereka menghasilkan produk yang bagus dan mereka adalah orang yang bijak, jadi mereka melihat peraturan dengan teliti dan mereka menyediakan kemudahan pengeluaran 560,000 kaki persegi di Portugal.

Cuff terbuka, stokin jalur bayangan Fort Belvedere & loafers jumbai Meermin Cordovan

Cuff terbuka, stokin jalur bayangan Fort Belvedere & loafers jumbai Meermin Cordovan

Jika anda melihat produk mereka, tiada apa-apa yang dikatakan dibuat di Portugal sama sekali, namun banyak bahagian dan kamera dibuat di Portugal, sehingga ke tahap di mana ia dihantar ke Jerman dan disiapkan, jadi ia boleh secara sah dipanggil direka dan dikilangkan di Jerman. Adakah itu bermakna kamera Leica yang sebahagiannya dibuat di Portugal adalah lebih baik atau lebih teruk? Tidak, tidak. Ia mungkin kualiti yang sama, tetapi hanya sesuatu yang perlu diingat. KDNK di Portugal jauh lebih rendah daripada di Jerman dan saya mengesyaki itulah sebab mengapa Leica membina kilang itu di sana pada mulanya.

Dua Perspektif Saya tentang Dibuat Dalam Jawatan

Sebagai pengguna, anda tidak selalu tahu ke mana penjimatan kos ini pergi. Adakah mereka pergi ke arah perkhidmatan pelanggan, mungkin produk yang lebih baik, mungkin pemasaran, atau mungkin hanya sebagai keuntungan pada buku? Nasib baik, saya mempunyai dua perspektif dari kedua-dua belah pihak. Di satu pihak, saya pengguna dan sebaliknya, pengilang kerana kami menghasilkan semua produk kami sendiri dan mereka bentuknya sendiri. Kedua-duanya di Fort Belvedere danWarta Lelaki, kami sangat percaya pada kualiti dan kerana itu, itulah yang kami perjuangkan. Kami juga percaya bahawa produk berkualiti tinggi boleh dibuat di mana-mana sahaja di dunia, oleh itu kami cuba mendapatkan a produk yang benar-benar berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.

Semburan Baldu Merah Gelap Rose Boutonniere Bunga Kubu Belvedere

Dark Red Velvet Spray Rose Boutonniere dari Fort Belvedere

Sudah tentu, kami mahu pekerja kami mendapat gaji yang adil. Kami tidak mahu mereka bekerja terlalu banyak. Kami mahu mereka mempunyai masa untuk bersama keluarga mereka, dan kami mahu melindungi dan menghormati alam sekitar. Malangnya, itu bukan sesuatu yang boleh disampaikan pada label mudah. Jika anda benar-benar mahu memaparkan keseluruhan perjalanan produk dan semua perkara yang berkaitan dengannya, anda memerlukan sebuah novel kecil di sebelahnya, untuk buat video tentangnya , atau bercakap mengenainya.

Tali Pinggang Kulit Lembu Cognac Coklat Tan

Mewah Tali Pinggang Kulit Cognac Fort Belvedere diperbuat daripada bahagian atas kulit anak lembu Jerman terbaik daripada lembu Alpine

Kesimpulan

Secara ringkasnya, apa yang negara asal boleh beritahu anda? Jawapannya ialah: tidak banyak. Mungkin ia boleh memberi anda petunjuk tentang kualiti dan tempat ia dibuat, tetapi itu tidak selalunya benar dan ia hanya memberi anda gambaran kecil tentang apa yang sebenarnya berlaku. Jadi idealnya, sentiasa bercakap dengan jenama anda membeli daripada untuk memahami apa yang mereka lakukan, dari mana barangan mereka datang, dan cara ia dibuat, dan jangan hanya melihat label asal.

Jika anda menikmati bahagian ini, lihat juga artikel kami di Jam tangan Swiss Made. Berapa banyak sebenarnya dibuat di Switzerland? anda akan terkejut!

Apakah perspektif anda tentang negara asal dan label buatan? Kongsi dengan kami dalam komen!

Rundown Pakaian

Saya memakai jaket tweed vintaj yang dibuat di England. Baju saya, saya pun tidak tahu dari mana ia dibuat. Ia diperbuat daripada kain Itali dengan corak bertanda biru, saya rasa ia dibuat di Asia atau di mana-mana. Boutonniere saya diperbuat daripada kain Jerman dan dibuat di Jerman. Poket persegi saya diperbuat daripada sutera akan dicampur dengan sutera mentah yang datang dari China, bulu dari New Zealand, ia dicetak di England dan digulung dengan tangan di England. Kedua-dua ini adalah Fort Belvedere dan anda boleh menemuinya di kedai kami di sini.

Raphael dalam ensembel kasual yang menampilkan kepingan yang dibuat di negara yang berbeza

Raphael dalam ensembel kasual yang menampilkan kepingan yang dibuat di negara yang berbeza

Red Spray Rose Boutonniere Bunga Lubang Butang Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Bunga Lubang Butang Boutonniere Rose Spray Merah

Beli Di Sini Burgundy Silk Wool Pocket Square dengan Paisley dalam warna Beige, Biru, Hijau dan Merah Jambu serta tepi rentetan kuning air - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Burgundy Silk Wool Pocket Square dengan Paisley dalam warna Beige, Biru, Hijau dan Merah Jambu serta tepi rentetan kuning air

Tengoklah Tali Pinggang Kulit Anak Lembu Cognac Tan Cognac Dicelup Aniline Potong Mengikut Saiz - Tepi Berlipat 3cm x 120cm

Kubu Belvedere

Tali Pinggang Kulit Anak Lembu Cognac Tan Cognac Dicelup Aniline Potong Mengikut Saiz – Tepi Berlipat 3cm x 120cm

Beli Di Sini Stokin Berusuk Jalur Bayangan Arang dan Fil Jingga d

Kubu Belvedere

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Arang dan Kapas Fil d'Ecosse Oren

Tengoklah

Sepasang korduroi saya dibuat di Republik Dominican oleh Ralph Lauren, ia berwarna coklat, dan saya menggabungkannya dengan sepasang but penipu dalam warna tan yang sangat cantik yang dibuat di England daripada kulit Inggeris. Saya memasangkannya dengan tali pinggang Fort Belvedere dalam warna sawo matang yang mempunyai kulit di bahagian atas yang berasal dari lembu alpine yang disamak di Jerman, lapisan dalam, kulit Itali, kulit Saffiano, yang berwarna hijau dan berasal dari Itali. Gancunya juga dari Itali, penekan pepejal yang disalut emas dengan emas; tidak pasti dari mana ia datang, kerana sangat sukar untuk mengesan asal usul emas anda. Tetapi anda boleh melihat ia adalah produk yang mempunyai ramuan untuk banyak negara yang berbeza, ia kemudian dijahit tangan di Portugal.

Akhir sekali, saya memakai stokin jalur bayangan dari Fort Belvedere yang dibuat dan dirajut di Itali, tetapi kapas asli sebenarnya berasal dari Mesir. Semua aksesori itu boleh didapati di kedai kami di sini, tetapi anda boleh lihat walaupun dalam pakaian saya, terdapat begitu banyak negara berbeza yang terlibat dan anda akan sukar untuk mengatakan oh ini dibuat di Itali atau di England atau di sana kerana begitu banyak yang masuk ke dalamnya.