Apa yang ada dalam Almari Pakaian Preston? – Lawatan Almari & Penilaian Pakaian Lelaki (Bahagian 1)

pratonton.3000 15 berskala

Membina koleksi pakaian lelaki klasik ialah perjalanan yang berterusan–dan hari ini, saya akan membimbing anda melalui almari pakaian saya, menunjukkan kepada anda pembelian yang telah saya buat untuk membinanya dan membincangkan beberapa jurang yang ingin saya isi!

Isi kandunganKembangkanRuntuh
 1. Lawatan Almari Preston (Transkrip Diedit Ringan)
 2. Jaket
 3. Pakaian Penuh
 4. Jurang almari pakaian
 5. Baju
 6. Baju Berlengan Pendek
 7. Baju Polo
 8. Seluar panjang
 9. Pakaian tidur
 10. Seluar pendek dan Seluar dalam
 11. Seluar Kasual
 12. Sweater
 13. Under Things, Pakaian Olahraga & Pakaian Renang
 14. Almari Dewan Besar
 15. Pakaian rasmi
 16. Kepingan Lain
 17. Kasut
 18. Jurang Almari Pakaian Tambahan
 19. Kesimpulan

Hari ini, saya akan memberi anda sedikit gambaran tentang kedudukan almari pakaian saya pada masa ini (setakat penggambaran video ini pada musim luruh 2020), dan perkara yang saya suka dan tidak suka mengenainya. By the way, nantikan Bahagian II, di mana saya akan menyelami koleksi aksesori saya dengan lebih khusus, akan datang tidak lama lagi!

Lawatan Almari Preston (Transkrip Diedit Ringan)

Ini adalah sebahagian besar daripada skop penuh almari. Jelas sekali, saya mengambil kira-kira separuh daripada hartanah di sini; separuh lagi kepunyaan isteri saya. Penyangkut penjimatan ruang pastinya berguna untuk saya di apartmen kami yang sederhana ini. Terima kasih khas kepada rakan saya, Tim, kerana menghadiahkan mereka kepada saya!Preston menunjukkan jersi MN Twinsnya

Preston juga peminat besbol.

Jersi Kembar Minnesota

Item pertama yang saya rasa boleh saya sebutkan, kerana saya menyimpannya di dalam almari saya, ialah jersi Minnesota Twins. Sudah tentu, saya seorang peminat besbol dan tidak semestinya semua dalam almari pakaian saya berinspirasikan pakaian lelaki klasik!

Jaket

Beralih kepada jaket - kita akan mulakan dahulu dengan jaket ganjil – kami mempunyai karya ini, yang lebih kuat dan lebih berani dalam hampir jenis corak seperti madras atau sekurang-kurangnya keseluruhan kotak-kotak. Tetapi saya suka skema warna dan suka mempunyai sesuatu yang lebih berani sebagai pilihan dalam almari pakaian saya.

Seterusnya ialah yang telah anda lihat berkali-kali. Ini adalah bulu unta kot sukan - model vintaj. Malah, ia mempunyai butang gaya bola sepak seperti yang anda boleh lihat di sini. Saya peminat tegar yang satu ini dan memakainya agak kerap; seperti juga kes dengan double-breasted saya blazer tentera laut . Ini adalah model vintaj yang saya temui terpakai juga. Dan ini adalah satu lagi kegemaran saya.

Preston

Kot sukan rambut unta Preston.

Jelas sekali, ia mempunyai butang yang berbeza, yang menjadikannya blazer. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang blazer, anda boleh menemui video kami tentang perbezaan antara blazer tersebut kot sukan dan jaket sut di sini.

Seterusnya, kot sukan lain yang anda sering lihat. Yang ini dalam sejenis warna arang dengan corak herringbone. Saya mempunyai yang ini untuk beberapa lama, tetapi saya sangat menyukainya.

Preston

Kot sukan tulang herring arang Preston.

Berikut adalah satu lagi model terpakai vintaj. Yang ini dalam jenis warna biru yang lebih berani. Anda boleh lihat ia hanya dibarisi secara terpilih di sini. Oleh itu, saya akan memakainya secara lazim pada musim panas, dan saya menghargai sedikit kelembutan tenunan di kawasan tertentu di sini. Dan ia hanya warna yang berani dan tersendiri jadi, sekali lagi, saya suka memakai yang ini dalam tetapan yang kurang formal.

Dan satu lagi jaket herringbone; yang ini dalam linen. Saya hanya mempunyai yang ini selama beberapa tahun, tetapi ia telah menjadi salah satu kegemaran pantas saya dan, sudah tentu, anda telah melihatnya dalam beberapa siaran dan video.

Pakaian Penuh

Saya juga mempunyai sut penuh di dalam almari. Jadi saya akan mulakan dengan yang ini. Ini adalah dua bahagian dalam tidak cukup a biru laut , mungkin lebih kepada medium atau biru diraja.

Seterusnya di sini ialah sut hitam yang jelas sekali anda tidak nampak sangat kerap. Sekali lagi, hitam - bukan warna yang sangat serba boleh. Kami mempunyai panduan sama ada anda patut memakai sut hitam atau tidak, dan kekerapan anda boleh, yang merupakan sesuatu yang anda mungkin nikmati.

Preston dalam sut bercorak coklat.

Preston dalam sut bercorak coklat. (aksesori daripada Kubu Belvedere )

Saya juga ada sut bercorak coklat . Ia adalah dua keping lagi, sudah tentu, dan ia adalah model vintaj. Tetapi, saya sangat menghargai warna coklat arang yang gelap dan, jelas sekali, jaluran yang halus. Saya juga mendapati ia agak bagus.

Seterusnya ialah pemerolehan yang lebih baharu daripada Suit Supply, kerana anda mungkin dapat lihat pada penyangkut di sana atau di bahagian dalam jaket di sini dengan lapisan tebal yang bagus ini. Dan anda boleh mengetahui sama ada kami berpendapat sut Supply benar-benar berbaloi atau tidak dalam siaran Kajian Suit Supply kami.

Preston

Sut tentera laut Preston yang baru diperoleh daripada Suitsupply.

Akhirnya di sini, untuk sut, kami mempunyai model arang dengan jenis corak dan tekstur halus dalam tenunan. Ini adalah satu-satunya sut tiga helai dalam koleksi saya dengan kot di sini juga.

Jurang almari pakaian

Setakat jurang Dalam bahagian almari pakaian saya ini, saya rasa saya ingin menambah beberapa lagi sut penuh pada koleksi saya - gaya tunggal dan dada dua, dua helai dan tiga helai, mungkin ada yang menggabungkan lebih banyak corak. Kebanyakan sut saya adalah pepejal, jadi, saya ingin menambah beberapa daripadanya, mungkin medium saman kelabu yang sesuai adalah yang saya ingin perolehi.

Preston berharap dapat mengisi ruang almari pakaiannya dengan kepingan yang sesuai dan melengkapkan gayanya (...tetapi mungkin bukan sut tahun 1970-an ini!)

Preston berharap dapat mengisi kekosongan almari pakaiannya dengan potongan yang sesuai dan melengkapi gayanya (…tetapi mungkin bukan sut tahun 1970-an ini!)

Setakat jaket ganjil berkenaan, saya rasa anda tidak boleh mempunyai terlalu banyak daripada itu.

Baju

Saya mempunyai tanah putih dengan corak microgrid dalam warna biru muda dan hijau, model berjalur biru dan putih yang ringkas, Prince of Wales bertanda biru dan kuning di atas putih. Juga, saya mempunyai warna biru biasa, corak gingham biru pada latar belakang putih. Saya mempunyai banyak ini dalam almari pakaian saya selama beberapa tahun. Sebahagian daripada mereka, hampir 10 tahun pada ketika ini.

Kemeja rona lebih hangat dianjurkan di sini. Saya mempunyai satu dalam pastel merah jambu biasa, sudah tentu; satu lagi corak semakan mikro berwarna merah dan biru pada latar belakang putih. Saya mempunyai satu dalam warna ungu yang saya percaya Tira panggil ungu.

Preston

Kemeja pakaian bercorak Preston.

Yang ini sekali lagi, di sini, dalam a cek glen dalam jenis warna ungu sejuk yang lebih tradisional. Saya juga mempunyai satu dalam merah jambu dan biru, sekali lagi, pada latar belakang putih. Dan anda akan perhatikan, juga, bahawa kebanyakan baju saya sekali lagi berlaku manset Perancis model. Saya sangat suka manset dan manset Perancis, tetapi lebih kepada manset apabila kita bercakap tentang aksesori.

Seterusnya di sini, mikrogrid dalam jenis hijau limau hijau pada latar belakang putih. Di sini. yang lain tenunan kepar baju - yang ini dalam warna pastel kuning. Saya mempunyai satu lagi dengan cek mikro berwarna biru dan kuning di atas tanah putih; corak semak lain. Yang ini saya suka kerana ia mempunyai beberapa warna di dalamnya. Ada oren, ada ungu, ada hijau, dan ada biru. Dan di sini kami mempunyai baju hijau kosong saya.

Baju baju pastel merah jambu.

Kemeja pakaian pastel merah jambu Preston.

Seterusnya di sini, satu lagi tanda berwarna biru gelap dan sejenis warna magenta. Yang ini, satu lagi yang tertua saya baju baju . Saya percaya ia adalah dari Calvin Klein, dan ia adalah satu lagi pemeriksaan mikro, sudah tentu. Anda boleh lihat saya agak menyukainya kerana ia serba boleh; mereka mempunyai watak tanpa terlalu mencolok, untuk sebahagian besar.

Kebanyakan Preston

Kebanyakan baju Preston mempunyai manset Perancis.

Yang ini, sudah tentu, dalam warna biru muda dan hitam di atas tanah putih. Di sini, kami mempunyai jalur yang lebih halus dalam kelabu dan putih, dan yang ini adalah dalam ecru atau putih pudar.

Saya baru sahaja mendapat koleksi baju putih. Saya mempunyai beberapa model kolar tersebar di sini. Walaupun, saya sebenarnya tidak mempunyai terlalu banyak baju kolar bentang dalam almari pakaian saya.

Baju Berlengan Pendek

Semasa kami terus bergerak melalui rak di sini, kami mempunyai butang lengan pendek untuk ensembel yang lebih kasual dalam cuaca panas . Musim panas adalah musim yang lebih santai. Dalam banyak keadaan, secara keseluruhannya, saya mendapati butang-up lengan pendek ini bagus untuk jenis ensembel kasual tersebut.

Anda biasanya akan melihat Preston dalam baju lengan pendeknya semasa musim panas.

Anda biasanya akan melihat Preston dalam baju lengan pendeknya semasa musim panas.

Dan di sini, kami mendapat pilihan butang-up lengan pendek saya Charles Tyrwhitt . Ini juga mempunyai kolar berbutang ke bawah, yang sekali lagi menguatkan bahawa mereka, sememangnya, baju kasual.

Baju Polo

Masih dalam bidang lengan pendek, tetapi kita beralih sekarang ke baju polo . Yang ini, salah satu kegemaran saya. Saya telah mengalaminya selama bertahun-tahun dan saya sangat menyukainya. Dalam warna biru laut dengan jenis tenunan bertekstur yang memberikan semacam rasa berjalur.

Penyangkut kosong di sini adalah untuk baju yang saya pakai sekarang. Anda telah melihat yang ini dalam video di tempat lain dalam saluran; dalam jenis warna biru kelabu dengan jalur putih beraneka warna. Yang ini, sebenarnya, dari Polo dalam warna navy, juga, dan jenis tenunan yang lebih tebal.

Preston

Kemeja polo Preston.

Berikut ialah satu lagi model turet. Yang ini ialah flanel dalam jenis magenta gelap, sejenis warna tona permata dengan aksen kelabu dan biru. Dan anda boleh mendapatkan video kami tentang cara memakai flanel di sini dan di sini. Sudah tentu, ini bukan baju sama sekali tetapi saya kot pinggang yang ganjil , yang saya pakai sekali-sekala dengan jaket saya. Yang ini berwarna biru laut dengan overcheck berwarna biru muda yang halus.

Saya mempunyai satu dalam semakan mikro jenis ton coklat dan biru yang sangat halus. Dan yang ini - dalam warna hitam biasa. Walaupun, sekali lagi, saya tidak memakainya terlalu kerap kerana ia tidak terlalu serba boleh. Jadi, itu melengkapkan baju dalam almari pakaian saya.

Seluar panjang

Kita akan mulakan di sini dengan warna putih saya sepasang seluar panjang . Ini adalah daripada Brooks Brothers , seperti yang anda boleh lihat oleh penyangkut di sini. Saya tidak percaya saya sebenarnya telah memakai ini dalam mana-mana video untuk saluran itu, setakat ini. Walaupun, anda telah melihatnya, memandangkan saya memakainya sebagai sebahagian daripada rupa formal kelab yang saya pakai untuk majlis perkahwinan saya. Anda akan mendapati bahawa hampir semua seluar saya adalah kosong. Saya mendapati bahawa ia membantu untuk mengisar pakaian dengan cara yang sangat mudah, terutamanya apabila baju saya menggabungkan lebih banyak corak.

Kebanyakan Preston

Kebanyakan seluar Preston adalah polos dan dalam warna pepejal.

Jadi, kita ada, sebagai contoh, warna khaki di sini, kelabu arang, sederhana hingga coklat lebih terang. Berikut adalah sepasang hitam, salah satu daripada beberapa. Pasangan ini, sedikit lebih unik, dalam bentuk kelabu biru gunmetal, mungkin anda boleh memanggilnya. Pasangan ini adalah salah satu daripada beberapa pasangan bercorak dalam almari pakaian saya, walaupun coraknya sangat-sangat halus. Ini sepasang hitam lagi. Ini sebenarnya seluar tertua, eh, seluar yang saya masih ada dalam almari pakaian saya.

Preston memakai seluar putih ini pada majlis perkahwinannya.

Preston memakai seluar putih ini pada majlis perkahwinannya.

Di sini, kami mempunyai biru laut, sepasang hitam lain, biru sederhana yang lebih berani, sepasang coklat lain. Ini mempunyai sedikit nada yang lebih hangat daripada pasangan coklat yang lain.

Dan di sini kita mempunyai satu lagi jenis khaki warna, walaupun ini lebih banyak dalam julat batu, dan penyangkut kosong di sini adalah untuk pasangan yang saya pakai pada masa ini dalam jenis warna kelabu tua di suatu tempat antara kelabu dan coklat. Jadi, mereka boleh bekerja dalam mana-mana keluarga dan mereka serba boleh dalam hal itu.

Preston

Seluar khaki Preston (tali pinggang dan strap daripada Kubu Belvedere )

Setakat celah dalam almari pakaian saya, saya merasakan bahawa saya mempunyai koleksi seluar yang agak kukuh di sini. Walaupun, saya sentiasa mencari lebih banyak pasangan. Saya mungkin memasukkan beberapa lagi corak, juga, pada masa hadapan. Dan setakat baju berkenaan, sekali lagi, saya rasa saya telah membina almari pakaian yang agak kukuh di sini. Walaupun begitu, saya juga sentiasa mencari baju baru.

Khususnya, anda akan perasan bahawa, walaupun saya mempunyai banyak warna di sini, saya tidak mempunyai sebarang baju dalam warna oren. Jadi, itulah yang saya akan perhatikan, dan saya ingin mendapatkan lebih banyak pilihan kasual dan lebih banyak polos pada masa hadapan juga.

Pakaian tidur

Sisi katil saya kelihatan seperti tempat yang sesuai untuk memberi anda pandangan ringkas tentang beberapa pilihan pakaian tidur yang saya ada yang jatuh ke dalam alam pakaian lelaki klasik . Kami ada di sini satu set baju tidur dan seluar pijama yang sepadan. Juga sebahagian daripada set itu, sebenarnya, adalah jubah ini; sebagai hakikatnya, juga, dalam jenis warna biru laut yang agak mudah di sana.

Pilihan pakaian tidur - set piyama, jubah, selipar moccasin.

Pilihan pakaian tidur – set piyama, jubah, selipar moccasin.

Ini ialah sepasang selipar lama, jenis gaya mokasin yang saya miliki selama bertahun-tahun dan disimpan. Saya ingin mendapatkan gaya yang lebih formal pada satu ketika, tetapi hanya untuk tujuan berfungsi untuk memanaskan kaki saya, mereka melakukan tugas mereka dan mereka tidak terlalu berani atau mencolok dalam penampilan mereka. Dan di sini, sudah tentu, adalah vintaj saya gaun persalinan dalam jenis warna merah burgundy yang menampilkan beberapa aksen yang agak berani.

Anda telah melihat ini, saya percaya, secara ringkas dalam video pembelian vintaj kami, serta dalam reka bentuk dalaman klasik video.

Seluar pendek dan Seluar dalam

Percaya atau tidak, saya mempunyai koleksi kecil seluar pendek, walaupun anda mungkin tidak akan melihatnya dalam video dalam masa terdekat. Saya bukanlah seorang yang kerap memakai seluar pendek dengan apa cara sekalipun; tidak walaupun dalam cuaca panas. Walaupun, saya mempunyai beberapa pasang dan di sini, sudah tentu, seluar dalam berwarna putih tetapi juga dalam kelabu untuk lebih sepadan dengan saya. warna kulit; untuk dipakai di bawah baju yang sangat nipis. Mempunyai baju dalam warna yang berbeza daripada putih biasa kadangkala boleh menjadi pilihan yang bijak.

Preston

Seluar pendek dan seluar dalam Preston dimasukkan ke dalam laci.

Seluar Kasual

Dalam laci ini, kami mempunyai lebih banyak pilihan seluar kasual seperti seluar jeans denim , sudah tentu, serta perkara seperti korduroi apabila seluar kasual menjadi tempahan hari ini.

Sweater

Saya juga mempunyai koleksi baju sejuk, kebanyakannya telah anda lihat di saluran dalam beberapa bentuk. Perkara seperti biru biasa, biru dan coklat dalam corak. Di sini, model coklat yang lebih desa ini.

Yang ini – serba baharu kepada koleksi saya. Belum pun mengalih keluar tag lagi daripada Hawes & Curtis. Nantikan untuk melihat sama ada kami menghasilkan video mengenainya. Di sini, kardigan berwarna wain saya daripada Charles Tyrwhitt, salah satu kegemaran saya. Yang ini - dalam warna ungu beri.

Preston

Baju sejuk baharu Preston daripada Hawes & Curtis.

Baju sejuk yang sangat lembut ini, saya boleh lipat tetapi ia mempunyai jarak yang baik dalam laci ini, jadi saya tidak pernah mengalami terlalu banyak isu. Sedikit spritz dengan vodka biasanya boleh menghilangkan kedutan.

Yang ini dalam warna hitam biasa. Di sini, jaket sweater berwarna kelabu muda dan yang ini, zip suku dalam warna oat yang anda lihat sekali atau dua pada saluran.

Under Things, Pakaian Olahraga & Pakaian Renang

Dan di sini, di dalam laci bawah, kebanyakannya apa yang saya dapat di sini ialah pakaian tambahan, stokin pijama.

Preston

Seluar dalam Preston, pakaian renang, dsb. berada di laci bawah.

Di sinilah saya nyatakan anda boleh menemui sedikit pakaian sukan, serta beberapa seluar renang dari pelbagai jenis. Tetapi itu kira-kira meliputi almari pakaian. Baiklah.

Almari Dewan Besar

Jadi, sekarang kami telah berpindah dari bilik tidur ke almari dewan besar, yang mengandungi baki almari pakaian saya. Jadi, di atas rak atas, tidak menarik tetapi anda boleh lihat saya mempunyai beberapa kotak. Di sinilah saya menyimpan semua pengilat kasut, berus kasut, penjagaan kasut, tali kasut , beg kasut. Semua itu, mungkin, subjek untuk video akan datang. Kami pasti merancang untuk melakukan lebih banyak lagi dengan penjagaan kasut pada masa hadapan.

Tetapi, beralih ke sini kepada apa yang kami ada di dalam almari. Ini adalah sehelai yang saya pakai agak kerap. Jaket Harrington biru laut standard dari Polo Ralph Lauren , salah satu staple dalam almari pakaian saya. Dan kami mempunyai beberapa beg pakaian di sini, sudah tentu, dari pelbagai tempat. Yang ini dari Suit Supply, saya percaya. Yang satu lagi tugas berat, sudah tentu.

Preston

Jaket Harrington biru laut Preston daripada Polo Ralph Lauren.

Seterusnya, ketiga-tiga bahagian ini, sekali lagi, adalah pemerolehan baharu pada masa kami merakam video ini pada asalnya. Ini daripada Hawes & Curtis. Inilah kawasan kot saya. Yang ini dalam warna biru laut. Yang ini dalam warna hitam biasa. Dan anda boleh melihat sepasang Sarung tangan kelabu Fort Belvedere dalam poket itu. Saya telah menyimpan mereka di sana. Kami, sudah tentu, mempunyai pilihan gaya sarung tangan yang agak luas juga. Jadi, pastikan anda melihat kedai Fort Belvedere untuk itu.

Yang ini, vintaj tentera kot. Anda boleh tahu, sudah tentu, dari butang , juga, di sana. Saya mungkin akan menukar butang jika saya memilih untuk memakai kot hanya untuk warnanya. Saya pasti tidak mahu dituduh berani curi atau apa-apa jenis itu.

Preston

Mantel tentera vintaj Preston.

Inilah koleksi tudung saya. Saya tidak akan membincangkan perkara ini dengan sangat mendalam, tetapi anda boleh melihat yang ini dalam jenis kelabu dan coklat, model kelabu lain, beberapa merah burgundy, biru. Yang hijau ini, dikait untuk saya oleh seorang kawan.

Yang ini dalam corak semak, sekali lagi, dalam coklat dan kelabu. Di sini, dalam apa yang boleh dipanggil corak herringbone makro, mungkin. Eh, inilah tulang herring yang lebih standard dalam warna kelabu, dan, saya percaya, itu kira-kira menutupi selendang, pada masa ini. Saya, sudah tentu, ingin mendapatkan beberapa Tudung Fort Belvedere ke dalam almari pakaian saya juga. Di sini, gaya overcoat yang lebih pendek.

Preston

Koleksi selendang Preston

Yang ini dalam warna kelabu arang, dan yang ini, mungkin, kot rambut unta vintaj kegemaran saya yang saya ambil dari kedai kecil tempatan. Tetapi saya sangat menyukai yang itu, dan kami mempunyai pelbagai pasang lain Fort Belvedere dan sarung tangan lain di sini di dalam poket, dan yang burgundy ini sarung tangan serasi skrin sentuh . Jadi, agak berguna di sana. Mari kita lakukan sedikit konfigurasi semula di sini, dan kemudian saya boleh menunjukkan kepada anda beberapa elemen lain, seperti Tali leher hitam dan beberapa helai yang saya tidak pakai terlalu kerap.

Pakaian rasmi

Seterusnya di sini, kami mempunyai pakaian formal, dan kemudian juga potongan dalam koleksi saya yang, atas satu sebab atau yang lain, saya tidak memakai terlalu kerap. Jadi di sini, sudah tentu, depan berlipat standard baju tuxedo , yang telah anda lihat beberapa kali pada saluran sebelum ini. Sepasang seluar Tali Hitam dengan gelen tunggal atau jalinan di sepanjang sisi di sini berwarna hitam.

Dua gading jaket makan malam , kedua-duanya menampilkan kolar selendang. Yang ini - payudara tunggal dan yang ini - dada dua, pemerolehan yang lebih baru. Model vintaj yang berasal dari Sam Tukang jahit di Hong Kong . Anda juga boleh melihat gaya lengan di sini.

Preston memakai jaket makan malam gadingnya.

Preston memakai jaket makan malam gadingnya. (aksesori daripada Kubu Belvedere )

Sepasang lagi seluar Black Tie dengan tocang grosgrain, tetapi ini sebenarnya tidak diikat. Saya tidak memakainya, tetapi saya menyimpannya dalam keadaan siap sedia di sini.

Kami mempunyai pelbagai jenis White Tie dan Tali leher hitam jaket, juga. Yang ini - baju ekor berkolar selendang vintaj, yang diberikan kepada saya oleh seorang kawan saya. Malah, maestro Andrew Casey yang saya bekerjasama dalam beberapa konsert dan perkara yang berbeza. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang dia dalam video konsert saya.

Preston Schlueter - ensemble Black Tie

Preston dalam kumpulan tali leher hitamnya. (aksesori tali leher hitam daripada Kubu Belvedere )

Berikut adalah salah satu daripada saya Tali leher hitam vintaj jaket tuxedo - berdada dua di sini. Walaupun, anda dapat melihat bahawa ia memerlukan sedikit pengukusan dan penyeterikaan, dan saya, mungkin, juga perlu melakukan beberapa kerja pemulihan pada lapel ini. Yang berwarna biru tengah malam, seperti ini baju ekor vintaj . Anda boleh melihat butang vintaj yang hampir seperti jenis grosgrain di sini. Seterusnya ialah satu lagi jaket tuxedo. Yang ini, sekali lagi, dalam warna hitam dengan a lapel puncak dan berdada tunggal dalam gaya.

Kepingan Lain

Berikut adalah kepingan yang saya masih ada dalam almari pakaian saya, tetapi saya tidak memakai terlalu kerap. Ini sekali lagi ialah sut sederhana hingga kelabu muda dan itu disertakan dalam saya perkara yang saya menyesal membeli video kerana ia adalah kualiti yang sangat murah, tetapi saya tidak memakainya kerana ia tidak sesuai dengan saya begitu juga kot sukan houndstooth ini, yang anda pernah lihat sebelum ini tetapi sekali lagi agak besar pada saya, jadi saya tidak kerap memakainya. Saya ingin mendapatkan kot sukan dalam corak houndstooth yang lebih sesuai dengan saya daripada yang ini.

Jaket ini pernah anda lihat beberapa kali sebelum ini. Sekali lagi, agak berkotak-kotak pada saya. Saya akan memakainya dari semasa ke semasa. Saya suka coraknya, tetapi sekali lagi, saya ingin mendapatkan sesuatu yang serupa yang lebih sesuai dengan saya. Jaket ini sesuai dengan saya. Ia adalah model vintaj, jelas, dalam warna hijau. Blazer berdada tunggal dengan butang kontras. Sesuai dengan saya, tetapi sangat berani sehingga saya tidak memakainya dengan kerap. Saya akan sekali-sekala. Jaket ini, juga agak berkotak pada saya, dalam warna biru dan coklat tetapi boleh disesuaikan sedikit supaya sesuai dengan saya. Saya fikir ia sekurang-kurangnya dalam ruang roda saya.

Beberapa bahagian yang Preston lakukan

Beberapa helaian yang Preston jarang pakai - seperti kot sukan herringbone ini.

Ini adalah kot pinggang, eh, yang tidak mempunyai apa-apa jenis pelaras saiz di belakang jadi agak besar pada saya. Dan akhirnya, di sini, anda juga telah melihat jaket ini dalam anyaman mata burung dalam beberapa video lain; juga sedikit berkotak pada saya, dan lengan baju agak pendek juga. Tetapi, saya fikir dengan beberapa jahitan, saya boleh mendapatkan jaket ini pada akhirnya.

Kasut

Saya telah menggali rak kasut saya dari almari. Kita sebenarnya boleh mulakan dengan pasangan yang saya pakai di sini. Ini adalah loafers suede coklat tembakau dari Scarosso, sepasang kegemaran saya.

Jadi bermula dengan kasut saya, kami hanya akan bekerja dari atas ke bawah. Kami ada di sini sepasang cap-toed, hitam kasut derby . Saya mempunyai ini hampir hampir 10 tahun sekarang, saya fikir, dan mereka pasti mula menunjukkan usia mereka sedikit.

Kasut derby berkopiah hitam.

Kasut derby hitam cap-toed.

Kami ada di sini sepasang bujang tali sami dalam warna hitam. Ini dilindungi sebagai sebahagian daripada siri kasut kami. Di sini kami mempunyai sepasang Allen Edmonds loafers dalam warna hitam. Ini juga mempunyai tapak getah, tetapi memandangkan ia adalah kasut Allen Edmonds, ia boleh diperbaiki apabila tiba masanya untuk perkara itu berlaku.

Dan di sini pada akhirnya, kami mempunyai sepasang coklat gelap, jenis coklat coklat, eh, loafers suede. Saya cukup menikmatinya juga. Berikut adalah sepasang lagi Allen Edmonds. Ini dalam bentuk reka bentuk kulit tenunan dalam warna coklat sederhana; baik sebagai kasut musim panas . Anda telah melihat kasut ini beberapa kali di saluran, terutamanya pada hari-hari awal saya apabila saya mula-mula bermula dengan Gentleman's Gazette dan belum benar-benar membina banyak koleksi kasut lagi.

Tali sami tunggal berwarna hitam.

Tali sami tunggal berwarna hitam.

Jelas sekali, seperti yang anda lihat, kasut bertapak getah dan kasut bertapak getah yang agak tebal. Ini di sini, sepasang dari Kod Moral . Anda lihat saya mempunyai pokok kasut di dalamnya sekarang. Juga diliputi dalam siri kasut kami, mereka adalah derby dengan broguing, tetapi tiada pingat pada jari kaki, yang menarik; menjadikan mereka sedikit unik dalam hal itu, saya rasa. Sepasang lagi Allen Edmonds. Ini adalah Jalan Taman , saya percaya, dalam warna coklat.

Jika saya bekerja dalam corak zigzag di sini, kasut dari Undandy ini, adalah sejenis suede coklat coklat dengan tali yang berbeza. Tali itu sebenarnya dari Fort Belvedere, dan anda boleh menemui banyak pelbagai warna tali di kedai kami . Di sini, kami mempunyai sepasang potongan keseluruhan daripada Ace Marks. Saya agak suka kasut ini. Sebagai tambahan kepada rupa mereka, saya sangat menghargai patina yang dilukis dengan tangan itu. Ia adalah kasut yang sangat selesa. Saya sangat suka memakainya, dan mereka tidak pernah memberi saya sebarang masalah.

Wholecut oxfords daripada Ace Marks.

Wholecut oxfords daripada Ace Marks.

Berikut adalah satu lagi Allen Edmonds, sudah tentu, ini tradisional penny loafer -gaya dalam jenis warna darah lembu gelap. Sudah tentu, hampir semua kasut saya, saya telah memakai separuh tapak getah atau penyelamat jiwa. Saya mempunyai keseimbangan yang lemah kerana kecacatan fizikal, jadi saya sering menambah kasut saya dengan pelbagai perkara.

Tapak separuh getah ini, selalunya saya akan masukkan ke dalam sol untuk mengawal peluh dan kelembapan kerana saya juga mempunyai keadaan yang dipanggil hiperhidrosis. Dan, kadang-kadang, pad lidah ini, juga, untuk mendapatkan kasut untuk muat lebih baik. Jadi semua peranti yang berbeza itu boleh membantu saya dengan kasut saya, untuk mendapatkan perkara yang lebih sesuai untuk saya.

Kasut gaya penny loafer dalam warna oxblood dari Allen Edmonds.

Kasut gaya penny loafer dalam warna oxblood dari Allen Edmonds.

Di sini, kami mempunyai sepasang derbi suede kelabu. Ini daripada jenama Heinrich Dinkelacker dan mereka menampilkan tapak kaki Johann Rendenbach. Di sini, sepasang Sperry Top-Sider - mungkin kasut bot klasik. Dan anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kasut bot dalam video lain yang telah kami hasilkan.

Ini, sememangnya, adalah kasut yang lebih berani dari, pada asasnya, kedai fesyen yang dipanggil Strange Island. Kami menyemaknya sekali lagi sebagai sebahagian daripada kami siri kasut . Dan di sini, sepasang kasut penonton berwarna coklat dan putih. Sekali lagi, hujung sayap. Ini adalah kasut yang lebih murah. Saya dapati mereka dalam notis yang agak singkat kerana saya ingin memakai a gaya penonton untuk perkahwinan saya, dan memandangkan ketika kami sedang menghadapi pandemik Covid-19, pilihan saya untuk membeli agak terhad.

Preston memakai kasut penonton ini pada majlis perkahwinannya.

Preston memakai kasut penonton ini pada majlis perkahwinannya.

Sebagai tambahan kepada semua itu, saya juga akan menyerlahkan di sini sepasang kasut berlebihan getah. Ini sangat berguna cuaca lembap dan juga pada bulan-bulan musim sejuk. Di sini, kami juga mempunyai sepasang kulit gelap, sekali lagi, sejenis warna darah lembu bagi beberapa but pakaian yang dibuat oleh sebuah syarikat bernama Parkhurst. Saya tidak terlalu kerap memakai ini kerana saya bukan seorang lelaki but, secara amnya.

Dan kemudian, sudah tentu, itu membawa kita ke pasangan terakhir saya - pasangan vintage Allen Edmonds saya pam opera . Anda boleh melihat bahawa saya mungkin perlu mewarna semula haluan pada satu ketika pada ini, tetapi ini telah membantu saya dengan baik apabila memakai pelbagai ensembel Black Tie selama ini. Saya juga kini telah memakai separuh tapak getah pada ini.

Preston

Pam opera Preston dari Allen Edmonds.

Selain kasut yang saya tunjukkan di rak kasut di sini, terdapat beberapa pasang lain dalam koleksi saya juga. Terdapat sepasang oxford burgundy dari Beckett Simonon dan sepasang kasut derby tan dengan sedikit broguing dari Allen Edmonds yang tidak saya tunjukkan hari ini kerana ia sedang menjalani sedikit pemulihan dan pembaikan.

Dua pasang lagi yang anda tidak nampak ialah sepasang suede hijau loafers dari Loake dan sepasang loafers gaya mokasin dari Velasca, kedua-duanya tidak berada dalam putaran biasa saya kerana ia agak terlalu besar pada saya, walaupun dengan pengubahsuaian.

Wingtip oxfords dari Taft.

Wingtip oxfords dari Taft.

Membundarkan kumpulan kasut yang anda tidak lihat ini akan menjadi sepasang oxfords hujung sayap daripada Taft, yang telah saya putuskan untuk digunakan sebagai pasangan percubaan untuk melihat cara saya boleh melakukan pelbagai jenis teknik menggilap kasut, dan pasangan baharu oxford hitam daripada Carmina pada masa ini.

Dan, setakat kasut, anda dapat melihat bahawa saya sudah mempunyai beberapa gaya dan mungkin isu terbesar saya ialah saya kehabisan ruang. Tetapi, sudah tentu, saya sentiasa mengalu-alukan gaya kasut lain dalam almari pakaian saya. Jadi, nantikan lebih banyak kandungan kasut.

Jurang Almari Pakaian Tambahan

Saya juga mungkin ingin mendapatkan beberapa kot lain pada masa hadapan, dan seperti yang saya katakan, gaya jaket yang lebih ganjil, yang turut kami bincangkan sebelum ini. Tetapi dengan berkata demikian, itu pada dasarnya meliputi keseluruhan saya almari pakaian seperti yang berlaku pada masa ini. Jadi, mari kembali ke studio dan saya akan memberi anda beberapa kata penutup di sana.

Preston

almari pakaian Preston.

Kesimpulan

Saya harap anda menikmati melihat keadaan semasa almari pakaian saya dan mengintip apartmen saya. Seperti yang saya nyatakan dengan potongan daripada Hawes dan Curtis, almari pakaian saya terus berubah dan berkembang dari semasa ke semasa yang, pada dasarnya, merupakan salah satu tema yang lebih luas bagi video ini.

Jadi, sama ada anda baru memulakan perjalanan pakaian anda atau anda mempunyai koleksi berstok lengkap yang anda tahu seperti belakang tangan anda, kemungkinan besar sentiasa ada ruang untuk sekurang-kurangnya satu helai baharu atau kombinasi baharu kepingan yang anda tidak pertimbangkan sebelum ini.

Dan jika sudah lama anda tidak melakukan penilaian menyeluruh terhadap almari pakaian anda sendiri seperti yang saya lakukan hari ini, kami cadangkan anda berbuat demikian. Anda mungkin temui pakaian yang ingin anda baling, baiki atau dermakan atau anda mungkin hanya menghasilkan beberapa idea baharu tentang cara menggabungkan elemen almari pakaian anda.

Berapa kerap anda menilai koleksi anda? Kongsi cara anda membina dan merombak almari pakaian anda dalam ulasan!