Apakah keunikan Sarung Tangan Fort Belvedere? – Sarung Tangan Kulit Mewah dalam Lamb Nappa, Suede, & Peccary

apa yang membuatkan sarung tangan FB istimewa berskala 3840x2160

Selain memastikan tangan anda hangat, sarung tangan juga membantu meningkatkan pakaian cuaca sejuk anda. Walaupun sudah tentu terdapat pilihan yang lebih murah di pasaran yang melaksanakan tugasan ini (dengan tahap kejayaan yang berbeza-beza), tidak hairanlah kami mengesyorkan sarung tangan dari Fort Belvedere ! Teruskan membaca untuk mengetahui sebab kami berbangga dengan sarung tangan kami, dan sebab kami fikir anda akan menyukainya juga.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Apakah yang Membuatkan Sarung Tangan Fort Belvedere Sangat Istimewa?
  2. Bahan yang Digunakan dalam Sarung Tangan Fort Belvedere
  3. Ciri-ciri Sarung Tangan Fort Belvedere
  4. Apakah Model Yang Kami Tawarkan?
  5. Sarung Tangan Fort Belvedere Mana Yang Sesuai Untuk Anda?

Apakah yang Membuatkan Sarung Tangan Fort Belvedere Sangat Istimewa?

Ramai yang bertanya kepada kami, Mengapa sarung tangan Fort Belvedere mahal? Terdapat beberapa sebab yang berbeza, tetapi semuanya bermula dengan kulit, dan kami menggunakan apa yang kami percaya adalah kulit sarung tangan terbaik yang terdapat di pasaran hari ini. Kami bermula dari penyamakan kulit keluarga di Jerman dan Itali , yang kedua-duanya mempunyai lebih daripada 100 tahun pengalaman penyamakan. Kulit terkemuka, kulit terbaik, kulit bijirin terbaik ialah semua frasa yang anda akan dengar daripada jenama lain tetapi selalunya ia tidak menyandarkan maksud yang biasanya.

Sven Raphael Schneider dalam sut flanel tingkap dengan sarung tangan Paisley Madder Silk Tie dan Suede

Sven Raphael Schneider dalam sut flanel cermin tingkap dan Sarung Tangan Lelaki Kulit Tidak Bergaris Burgundy Suede Merah dengan Butang oleh Fort BelvedereNasib baik, kami berbeza. Jadi, apakah maksud kulit sarung tangan terbaik? Pertama sekali, ia mesti benar-benar fleksibel supaya anda boleh menggerakkan jari anda dengan mudah. Ia mesti juga tahan lama supaya anda boleh menikmati sarung tangan anda untuk tahun-tahun akan datang. Dan yang terakhir, ia mestilah sangat nipis supaya ia kelihatan elegan dan tidak besar apabila anda memakai sarung tangan anda. Dan itu, adalah perbezaan besar antara sarung tangan mewah dan sarung tangan pakaian lelaki hujung bawah.

Sarung Tangan Untuk Setiap Majlis

Sudah tentu, seperti selalunya dalam pakaian lelaki, bukan hanya satu perkara yang terbaik untuk sebarang majlis dan mana-mana orang. Jadi ia bergantung pada apa yang anda mahu lakukan dengan sarung tangan anda. Jika anda melihat sarung tangan memandu , sebagai contoh, adalah penting bahawa kulitnya sangat nipis sehingga anda benar-benar dapat merasakan sterengnya. Selain itu, anda mahu kulit menjadi sangat lembut supaya ia tidak mengganggu pengalaman pemanduan anda.

Sarung Tangan Memandu Merah dan Pasir Berlumba dalam Kulit Lamb Nappa oleh Fort Belvedere

Sarung Tangan Memandu Merah dan Pasir Berlumba dalam Kulit Lamb Nappa oleh Fort Belvedere

Sebaliknya, sepasang sarung tangan yang anda pakai dengan a tweed kot atau sepasang sarung tangan yang anda gunakan menyodok salji mungkin harus sedikit lebih tebal dan berlapik, sudah tentu, supaya anda kekal hangat.

Bahan yang Digunakan dalam Sarung Tangan Fort Belvedere

Kulit Nappa Kambing

Kulit mentah kulit domba mentah Nappa berasal dari Ethiopia kerana iklim di sana membolehkan kulit halus menjadi sangat tahan lama dan sangat nipis. Dan kemudian kami menyamaknya di sebuah penyamakan kulit keluarga di Itali yang mengkhususkan diri dalam apa-apa selain kulit kambing.

Lelaki Biru Petrol

Sarung Tangan Lelaki Biru Petrol dengan Butang dalam Kulit Lamb Nappa

Skrin Sentuh Sensitif

Kami mempunyai beberapa pelanggan yang bertanya, Bolehkah anda membuat sarung tangan skrin sentuh supaya saya boleh menyentuh sistem navigasi saya di dalam kereta saya? Dan kami mewajibkan. Jadi, jika anda sebenarnya tidak mempunyai sarung tangan skrin sentuh iaitu skrin sensitif, anda mempunyai pelbagai pilihan. Satu, anda boleh menggunakan beberapa fabrik yang sensitif skrin sentuh atau kulit dan bahan tertentu dan ia kelihatan ganjil; dan ia tidak layak untuk sarung tangan pakaian Fort Belvedere.

Kami juga bereksperimen dengan pilihan berbeza di mana anda boleh menambah penyelesaian skrin sentuh pada kulit siap di kawasan hujung jari. Masalahnya ialah ia akan berfungsi pada beberapa sarung tangan tetapi tidak boleh dipercayai pada yang lain dan kami tidak pernah mahu menjualnya sebagai sarung tangan skrin sentuh.

Ramai pelanggan kami meminta sepasang sarung tangan skrin sentuh dan kami mewajibkannya.

Ramai pelanggan kami meminta sepasang sarung tangan skrin sentuh dan kami mewajibkannya.

Jadi, penyelesaian terbaik untuk masalah ini adalah dengan menambah keupayaan skrin sentuh dalam bentuk bahan kimia semasa proses tersebut proses penyamakan dan pencelupan jadi setiap bahagian kulit adalah sensitif skrin sentuh. Dan tidak, ia tidak bergantung pada pemindahan haba. Anda hanya boleh menggunakan sarung tangan untuk membuat skrin berfungsi. Cukup mengagumkan, bukan?

Kelemahan kulit skrin sentuh ini ialah ia tidak selembut kulit Nappa kambing asli. Ia nyata lebih kaku, ia mempunyai sedikit kilauan padanya, dan ia hanyalah satu pertukaran. Kerana itu, kami mempunyai kedua-dua versi. Ada yang sarung tangan skrin sentuh, yang lain tidak supaya anda boleh memilih apa sahaja yang sesuai untuk anda.

Sarung Tangan Skrin Sentuh Burgundy oleh Fort Belvedere

Sarung Tangan Skrin Sentuh Burgundy oleh Fort Belvedere

Secara peribadi, saya mempunyai Nappa kambing biasa dan skrin sentuh supaya saya boleh memilih dan memilih bergantung pada keadaan. Untuk sarung tangan Nappa kambing biasa bukan skrin sentuh kami yang merupakan sarung tangan berpakaian dan bukan sarung tangan pemanduan, kami menggunakan kulit yang sama seperti untuk sarung tangan pemanduan kami.

Kalis air

Kami juga merawatnya dengan cara yang menjadikannya sedikit lebih kalis air, dan juga tahan noda dan oleh itu ia akan bertahan lebih lama untuk anda dan ia akan berfungsi dengan baik semasa cuaca hujan atau ketika ia sejuk di luar dan terdapat kotoran dan lembapan.

Ini bukan sarung tangan getah dan ia bukan 100% kalis air, tetapi ia cukup kalis air. Perkara yang hebat ialah rawatan ini tidak memberi kesan kepada kelembutan atau kelembutan kulit sama sekali.

Lelaki Peccary Kelabu

Sarung Tangan Pakaian Lelaki Grey Peccary Hydropeccary buatan tangan dengan lapisan kasmir oleh Fort Belvedere

Keindahan kambing Nappa ialah ia benar-benar lembut, sangat elastik, dan sangat nipis sehingga ia benar-benar terasa seperti satu detik kulit terutamanya apabila ia adalah sarung tangan yang tidak bergaris

Kulit suede

Ia adalah kulit hebat yang sangat matte, dan ia benar-benar berfungsi pada kedua-duanya pakaian kasual atau jika anda mahukan penampilan yang sedikit berbeza. Sebagai contoh, jika anda suka kasut suede, anda mungkin juga suka sarung tangan suede.

Kulit umum atau kulit kulit biasanya mempunyai sisi licin di satu sisi dan sisi yang disaman di sisi yang lain. Kami hanya boleh menterbalikkan kulit dan menunjukkan bahagian bersued di luar namun kami memutuskan untuk mengampelas bahagian licin ini supaya ada kulit dengan dua sisi sued.

Sarung Tangan Lamb Suede Tidak Bergaris Burgundy dengan Sarung Tangan Butang Kulit Kontras Hijau - Fort Belvedere

Sarung Tangan Lamb Suede Tidak Bergaris Burgundy dengan Sarung Tangan Butang Kulit Kontras Hijau – Fort Belvedere

Mengapa kita berbuat demikian? Nah, jika anda mempunyai bahagian dalam yang licin, anda boleh merasakan peluh dan anda lebih cenderung untuk melekat pada sarung tangan berbanding jika anda mempunyai bahagian dalam yang disaman, anda tidak mempunyai itu dan anda juga mempunyai saman yang bagus. luar. Jadi, ini merupakan langkah tambahan yang kami percaya menjadikan sarung tangan yang lebih baik terutamanya apabila anda mempunyai sepasang sarung tangan yang tidak bergaris.

Walaupun amat sukar untuk mencari sepasang sarung tangan suede, terutamanya untuk lelaki pada masa kini, kami menawarkannya dalam beberapa warna kerana kami percaya pada gaya lelaki klasik.

Kulit Peccary

Tidak dinafikan, raja segala kulit adalah kulit peccary . Ia mahal tetapi jika anda mahukan yang terbaik daripada yang terbaik, ia pasti berbaloi. Kulit Peccary berasal daripada haiwan Pecari Tajacu dan ia adalah sebahagian daripada keluarga Javelinas dan sesetengah orang mengatakan ia juga antara babi, tetapi ia adalah haiwan liar yang biasanya ditemui di Amerika Selatan atau khususnya, Peru.

Sven Raphael Schneider memakai sarung tangan hydropeccary kelabu dari Fort Belvedere

Sarung tangan Peccary mungkin mahal tetapi ia pasti yang terbaik daripada yang terbaik.

Kulit yang kami gunakan untuk sarung tangan kulit Fort Belvedere kami dituai di bawah peraturan CITES yang ketat. Kerana haiwan itu liar, setiap kulit akan mempunyai calar dan tanda individu, yang merupakan ciri sebenar produk tulen. Mereka bukan kecacatan.

Sarung Tangan Pakaian Lelaki Grey Grey Peccary Hydropeccary buatan tangan dengan lapisan kasmir oleh perincian liang Fort BelvedereDSC_0537

Lecet dan tanda individu pada sarung tangan Fort Belvedere adalah ciri khas produk tulen.

Peccary tulen ditakrifkan oleh ciri-ciri liang tiga pong dan lipatan yang berbeza daripada kulit kulit biasa yang jauh lebih murah contohnya yang tidak selembut dan fleksibel.

Jadi mengapa sebenarnya peccary raja semua kulit?

Pertama sekali, ia sangat lembut tetapi pada masa yang sama, ia sangat tahan lama. Apakah maksudnya? Ia berkemungkinan tidak akan koyak dan sementara jahitan mungkin pecah, anda boleh menjahit semula kemudian dan kulit peccary itu sendiri sepatutnya sesuai untuk 30, 40, 50 atau lebih. berdekad-dekad untuk datang. Saya juga akan pergi jauh untuk mengatakan bahawa di bawah senario kes penggunaan biasa untuk sarung tangan pakaian kulit, anda tidak boleh memusnahkan kulit peccary.

Selain itu, bahagian yang menarik tentangnya, ia akan membentuk patina dan ia menyerap minyak tertentu, yang tipikal untuk kulit yang dicelup aniline dengan struktur liang terbuka yang sama seperti semua sarung tangan Fort Belvedere. Jadi, lama kelamaan semasa anda menggunakannya, penyerap minyak akan menjadi lebih gelap, sedikit lebih berkilat tetapi ia adalah sebahagian daripada keindahan produk semula jadi.

Sarung Tangan Tidak Bergaris dalam Kulit Peccary dalam Pakaian Tangan Kelabu dengan mantel Fort Belvedere

Sarung tangan Peccary adalah lembut dan tahan lama; ia pasti akan bertahan lama.

Sarung tangan yang lebih murah sebaliknya disalut dengan warna dan ia tidak akan menyerap apa-apa. Mereka akan kelihatan sama tetapi mereka akan menjadi lebih kaku dan mereka tidak akan begitu fleksibel dan tidak menggembirakan untuk memakainya.

Kulit HydroPeccary kami

Kami bukan sahaja mahu menawarkan kulit peccary biasa tetapi kami ingin mengambil langkah ke atas dan mencipta kulit peccary kalis air serta tahan noda yang masih mempunyai struktur liang terbuka yang akan memberikan anda patina. Dan kerana itu, kami membangunkan yang pertama yang kami panggil Kulit HydroPeccary yang sangat kalis air dan air akan mengalir terus.

Sarung tangan Fort Belvedere sangat kalis air.

Sarung tangan Fort Belvedere sangat kalis air.

Malangnya, bahan kimia yang digunakan dalam proses itu tidak lagi dianggap mesra alam dan kerana kami juga ingin melindungi planet kami, kami memutuskan untuk menukar formula kepada kulit yang masih kalis air, tidak seperti asalnya, tetapi ia adalah kurang berbahaya kepada alam sekitar .

Hasilnya ialah kulit peccary yang sangat lembut dan lembut yang agak kalis air yang sangat sesuai untuk kegunaan harian. Sudah tentu, kerana terdapat jahitan tangan, ia tidak akan kalis air 100% bagaimanapun, tetapi kami mempunyai ketumpatan jahitan yang agak tinggi jadi untuk pemakaian biasa, sarung tangan ini sangat bagus.

Sarung tangan Fort Belvedere dijahit tangan dan mempunyai ketumpatan jahitan yang tinggi.

Sarung tangan Fort Belvedere dijahit tangan dan mempunyai ketumpatan jahitan yang tinggi.

Walaupun kulit peccary ini sukar, saya tidak mahu anda merendamnya dalam air selama berjam-jam semalaman. Walaupun terus terang, saya pernah melakukannya sekali. Saya kehilangan mereka di jalan masuk dan saya mendapati mereka tiga hari kemudian benar-benar direndam sepanjang musim sejuk Minnesota. Saya membawanya semula ke dalam, saya mengeringkannya dan pada mulanya, ia agak kaku tetapi apabila saya memakainya, ia menjadi lebih lembut semula.

Adalah penting untuk diingat bahawa jika mana-mana bahagian sarung tangan kulit anda menjadi benar-benar basah, sebaik-baiknya, anda merendam keseluruhan sarung tangan walaupun ia kedengaran tidak produktif, dan kemudian anda mengeringkannya tanpa sumber haba tiruan seperti pengering rambut atau radiator kerana haba itu adalah terlalu banyak berbanding pengeringan udara ia perlahan-lahan akan membawa kepada sarung tangan yang kering secara sekata tanpa sebarang air noda .

Anda boleh menggantung sarung tangan anda dan biarkan ia kering dan bukannya menggunakan haba buatan seperti pengering rambut atau radiator.

Anda boleh menggantung sarung tangan anda dan biarkan ia kering dan bukannya menggunakan haba buatan seperti pengering rambut atau radiator.

Jika anda hanya mempunyai bintik basah yang sangat kecil dan anda membiarkannya kering, anda mungkin akan melihat kesan air dan itu boleh berlaku pada sebarang jenis produk kulit tidak kira sama ada ia kasut atau sarung tangan anda atau anda. jaket kulit . Jadi, basahkan semuanya dan biarkan ia kering secara semula jadi dan anda akan mendapat produk yang cantik. Dan jangan takut ia kaku pada mulanya tetapi ia akan lembut semula.

Ciri-ciri Sarung Tangan Fort Belvedere

1. Butang Penutupan

Nah, ini adalah penutupan butang tradisional yang merupakan ciri yang biasa anda lihat dalam sarung tangan dari tahun 1920-an dan 1930-an dan kami membawanya kembali kerana ia kelihatan lebih bersih dan ia juga mengekalkan pergelangan tangan anda lebih panas.

Sarung Tangan Pakaian Lelaki Chamois Yellow Peccary Hydropeccary buatan tangan dengan penutupan butang oleh Fort BelvedereDSC_0501

Penutupan butang sarung tangan Fort Belvedere

Kerana itu, semua sarung tangan kami menampilkannya butang kecuali sarung tangan pemanduan yang mempunyai butang snap boleh laras kerana di sana, anda inginkan kesesuaian yang tepat untuk keselesaan semasa anda memandu.

2. Kualiti Jahitan

Pertama sekali, ia adalah kepadatan jahitan yang sangat tinggi dan kami mempunyai semua jahitan tangan dan kami mempunyai jahitan tangan yang digabungkan dengan jahitan mesin. Jadi, apakah perbezaan antara jahitan tangan dan jahitan mesin? Nah, jahitan tangan mengambil masa yang lebih lama dan oleh itu kosnya lebih tinggi.

Ia juga mempunyai rupa yang berbeza kerana sarung tangan yang dijahit mesin pada asasnya dijahit dalam ke luar supaya anda tidak melihat sebarang potongan tepi berbanding sarung tangan yang dijahit dengan tangan yang dijahit dengan cara yang betul dan anda boleh melihat bahagian tepi yang dipotong. Lazimnya, sarung tangan jahitan tangan adalah lebih kasual daripada sarung tangan jahitan mesin yang lebih formal.

Mata Dijahit Tangan yang Berbeza

Mata Dijahit Tangan yang Berbeza

Semua sarung tangan pakaian Fort Belvedere kami mempunyai mata yang merupakan garisan ini di belakang tangan anda. Secara tradisinya, mereka bertiga kerana itu kelihatan sangat harmoni. Dan kebanyakannya adalah dijahit mesin untuk sarung tangan lain, di Fort Belvedere, kami menjahitnya dengan sangat rumit dan menghiasinya supaya ia lebih lebar sedikit dan kelihatan lebih baik.

3. Butiran Berbeza

Sarung tangan Fort Belvedere menawarkan butiran yang berbeza. Biasanya, paip, butang, dan kebiasaan diadakan di Fort Belvedere hijau , kadangkala kami memilih jahitan kontras yang berbeza iaitu yang berwarna merah dan hitam sebagai contoh, atau pada sarung tangan biru dan coklat tersebut. Dalam kes tersebut, anda boleh memilih warna yang sedikit berbeza supaya ia kelihatan harmoni tetapi ia pasti penampilan yang anda perolehi dengan sepasang sarung tangan lelaki biasa.

Sarung Tangan Peccary Hitam dan Merah Kalis Air Bergaris Kasmir - Fort Belvedere

Sarung tangan Fort Belvedere mempunyai butiran kontras yang cantik seperti ini Sarung Tangan Peccary Hitam dan Merah .

4. Lapik

Satu lagi sebab bahawa sarung tangan Fort Belvedere istimewa adalah lapisannya dan fakta bahawa kami menawarkannya tanpa garis. Kebanyakan orang memilih sarung tangan yang berlapik kerana mereka hanya memakainya apabila cuaca sejuk di luar dan mereka mahu melindungi tangan mereka.

Sarung Tangan Pakaian Lelaki Grey Grey Peccary Hydropeccary buatan tangan dengan lapisan kasmir oleh Fort Belvedere

Sarung Tangan Pakaian Lelaki Grey Grey Peccary Hydropeccary buatan tangan dengan lapisan kasmir oleh Fort Belvedere

Bagi lelaki yang berminat dengan gaya mereka, mereka bukan sahaja melihat pada fungsi praktikal sepasang sarung tangan tetapi juga cara mereka melihat. Dan idealnya, anda mahukan sesuatu yang betul-betul sesuai seperti sarung tangan yang sangat ketat di tangan anda, ia seperti kulit kedua dan ia tidak terlalu besar. Anda hanya boleh mencapai rupa itu dengan menggunakan lapisan nipis yang masih agak panas.

Lapik kasmir

Secara tradisinya, untuk pakaian lelaki, anda boleh menemui lapisan poliester yang merupakan pilihan untuk sarung tangan yang lebih murah dan oleh itu kami tidak menganggapnya untuk yang Fort Belvedere. Anda hanya boleh pergi dengan sutera yang mempunyai kelebihan sangat nipis dan licin tetapi ia juga tidak begitu penebat. Bulu atau adunan bulu biasanya lebih kasar sedikit tetapi hangat dan ia adalah bahan semula jadi. Alpaca lebih panas daripada bulu biasa kerana gentiannya berongga dan ia lebih baik penebat kerananya tetapi ia juga tidak begitu lembut.

Sarung tangan Fort Belvedere dengan lapisan kasmir

Sarung tangan Fort Belvedere dengan lapisan kasmir

Jadi, kami pergi dengan warna oatmeal kasmir yang sangat hampir dengan warna kulit sesetengah orang dan ia tidak meninggalkan sebarang gentian apabila anda mengeluarkan tangan anda yang kontras atau hanya tidak menarik. Selain itu, ia sangat lembut jadi sarung tangan itu selesa dan ia agak panas dan oleh itu semua sarung tangan kami dialas dengan kasmir berwarna oatmeal.

Sarung Tangan Tidak Bergaris

Sudah tentu, itu hanya benar untuk yang berbaris sebenar. Sarung tangan tidak bergaris boleh menjadi sangat bagus jika anda tinggal dalam iklim yang lebih sederhana atau untuk peralihan musim kerana, tanpa lapisan, terdapat lebih sedikit pukal supaya sarung tangan kelihatan lebih elegan.

Jadi, sebagai contoh, sarung tangan pemanduan juga harus tidak bergaris dan anda juga boleh mempunyai sarung tangan peccary tidak bergaris atau sarung tangan Nappa kambing tidak bergaris dan sarung tangan suede tidak bergaris.

Kulit Peccary lembut tanpa garis berwarna Kelabu

Kulit Peccary lembut tanpa garis berwarna Kelabu

Jika anda memilih untuk menggunakan sarung tangan bergaris, ingatlah bahawa lapisan itu, ia berkemungkinan haus sebelum kulit haus dan ia sentiasa boleh ditukar. Terutama untuk sarung tangan peccary, anda mungkin boleh menukar lapisan 10 kali atau lebih sebelum sarung tangan perlu diganti.

5. Keanehan

Satu lagi sebab mengapa sarung tangan Fort Belvedere istimewa ialah penggunaan kebiasaan yang merupakan kawasan kecil di antara jari. Anda biasanya akan menemui mereka dalam sarung tangan yang lebih tinggi atau yang dipesan lebih dahulu dan bukan dalam sarung tangan kilang biasa.

Gambar dekat Lelaki Burgundy

Gambar dekat Keunikan Sarung Tangan Pakaian Lelaki Burgundy

Ideanya ialah anda mempunyai segitiga kecil di antara jari anda, yang bermaksud terdapat lebih banyak bahan dan ia meningkatkan julat pergerakan untuk jari anda dengan rintangan yang kurang, oleh itu meningkatkan keselesaan anda. Lebih-lebih lagi, ini adalah peluang yang baik untuk menambah sedikit elemen kontras yang orang tidak akan nampak; ia hanya berkelip dalam situasi tertentu apabila anda menggerakkan tangan anda atau melakukan sesuatu dengan jari anda dan orang ramai boleh tahu ia adalah sarung tangan istimewa tetapi ia tidak mencolok langsung, ia hanya sedikit tanda ketukangan yang berkualiti.

6. Pelbagai Warna

Kelebihan terbesar sarung tangan Fort Belvedere ialah julat warna yang ditawarkan. Kebanyakan sarung tangan di luar sana hari ini yang boleh anda beli untuk lelaki adalah sama ada hitam , coklat , atau cognac. Itu sahaja. Dari segi sejarah, seorang lelaki yang elegan tidak akan memakai sepasang sarung tangan pakaian hitam di khalayak ramai pada waktu siang kerana terdapat banyak lagi warna hebat yang lebih sesuai dengan pakaian anda.

Perkara pertama yang terlintas di fikiran ialah warna yang hebat dan kami mempunyai pelbagai warna kelabu yang kami tawarkan — kelabu lebih gelap dan kelabu lebih terang. Kemudian, kami juga mempunyai warna biru seperti biru petrol, contohnya, atau kuning chamois yang sangat cantik kuning yang memberikan kontras kepada kebanyakan pakaian anda.

Sarung tangan Fort Belvedere boleh didapati dalam pelbagai warna yang bergaya.

Sarung tangan Fort Belvedere boleh didapati dalam pelbagai warna yang bergaya.

Secara peribadi, salah satu warna sarung tangan kegemaran saya ialah burgundy kerana ia sangat serba boleh, ia boleh dipadankan dengan kasut tetapi ia masih berfungsi dengan baik dengan sepasang kasut hitam atau sepasang kasut coklat. Kami juga mempunyai warna hijau yang berbeza, oren , hitam dengan jahitan kontras merah dan unsur kulit kontras, atau coklat dengan biru .

Terdapat juga coklat yang lebih cerah, coklat yang lebih gelap–ada sesuatu untuk semua orang di luar sana dan julat warna sarung tangan bukanlah sesuatu yang anda akan dapati daripada pembuat sarung tangan lain, biasanya.

7. Pilihan Saiz Lebih Baik

Selain daripada kulit berkualiti tinggi dengan ketukangan berkualiti tinggi, dan rangkaian warna yang lebih besar, sarung tangan Fort Belvedere juga terdapat dalam pelbagai saiz! Kami mempunyai segala-galanya daripada 7.5 saiz hingga 10 supaya anda mendapat kesesuaian tepat yang sesuai untuk anda.

Daripada pilihan saiz S-M-L generik, sarung tangan Fort Belvedere tersedia dalam pilihan saiz yang lebih baik.

Daripada pilihan saiz S-M-L generik, sarung tangan Fort Belvedere tersedia dalam pilihan saiz yang lebih baik.

Sarung tangan yang lebih murah biasanya datang dalam bentuk kecil, sederhana dan besar jadi kami benar-benar mahukan penampilan terbaik dan sesuai untuk anda supaya anda boleh menikmati sarung tangan anda dan kelihatan terbaik.

Apakah Model Yang Kami Tawarkan?

Sarung Tangan Peccary

Pada asasnya, kami mempunyai sarung tangan peccary yang dibarisi dan tidak bergaris dalam warna kelabu, dalam warna kuning chamois, dalam warna hitam dan merah, dan coklat dan biru.

Sarung Tangan Tidak Bergaris dalam Warna Kelabu & Kuning Chamois oleh Fort Belvedere

Sarung Tangan Peccary Tidak Bergaris dalam Warna Kelabu & Kuning Chamois oleh Kubu Belvedere

Sarung Tangan Lamb Nappa

Dalam Nappa kambing, kami mempunyai Nappa kambing asli yang lembut dalam pelbagai warna. Kami mempunyai sarung tangan skrin sentuh dalam warna burgundy, hijau, biru dan coklat dengan unsur yang berbeza supaya anda mempunyai keupayaan skrin sentuh jika anda tidak mahu itu, dan anda mahukan sesuatu yang benar-benar lembut, anda boleh mendapatkan jenis biasa sahaja.

Lelaki Burgundy

Sarung Tangan Pakaian Lelaki Burgundy dengan Butang dalam Kulit Lamb Nappa

Sarung Tangan Memandu

Untuk sarung tangan pemanduan, kami mempunyai sarung tangan skrin sentuh dan sarung tangan biasa juga dan kemudian kami mempunyai sarung tangan suede kambing dalam versi tidak bergaris yang sangat bagus pada kulit dan saya menyukainya untuk tempoh peralihan.

Sarung Tangan Lumba Memandu Fort Belvedere dalam Kulit Lamb Nappa dengan Paip Butang Putih dan anak panah tenunan tangan. Buatan tangan di Hungary oleh Fort Belvedere

Kubu Belvedere Sarung Tangan Lumba Memandu dalam Kulit Lamb Nappa dengan Paip Butang Putih dan anak panah tenunan tangan.

Sarung Tangan Suede

Anda juga boleh mendapatkan sarung tangan suede bergaris. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa suede mengikut definisi lebih cenderung untuk mengambil kotoran kerana ia mempunyai permukaan kasar yang hanya benar-benar terbuka di dalam liang dan jadi jika anda bekerja dalam persekitaran yang kotor terutamanya dengan cecair, mungkin suede bukanlah yang terbaik untuk anda. trend.

Sarung Tangan Lamb Suede Tidak Bergaris Burgundy dengan Sarung Tangan Butang Kulit Kontras Hijau - Fort Belvedere Main

Sarung Tangan Lelaki Kulit Tidak Bergaris Burgundy Suede Merah dengan Butang oleh Fort Belvedere

Sarung Tangan Petang

Jika anda juga mempunyai sarung tangan malam dalam kulit putih yang dikhaskan untuk Tali leher hitam dan Tali leher putih acara, kerana pakaian malam lelaki klasik ditakrifkan oleh warna hitam dan putih. Putih adalah sarung tangan yang kebanyakan lelaki akan pakai dan bukan hitam. Seperti yang anda boleh bayangkan pilihan terbaik untuk sarung tangan malam ialah sarung tangan kulit nipis, tidak bergaris kerana ia memberikan anda rupa yang paling elegan.

Sarung Tangan Petang Lamb Suede Putih Tidak Bergaris dengan Butang dan Ciri Kulit Kontras Hijau oleh Fort Belvedere-0346

Dalam hite Sarung Tangan Petang Lamb Suede Tidak Bergaris dengan Butang dan Ciri Kulit Kontras Hijau oleh Fort Belvedere

Kami memutuskan untuk menggunakan kulit paling nipis kami iaitu kambing Nappa. Kami juga bereksperimen dengan kulit suede untuk sarung tangan petang kerana ia mempunyai tekstur yang bagus dan boleh memberikan rupa yang hebat. Walau bagaimanapun, masalahnya ialah ia boleh meninggalkan sedikit kebuluran pada pakaian hitam anda dan semasa anda boleh menyikatnya, ia bukanlah sesuatu yang anda mahu fikirkan apabila anda berada dalam acara malam atau gala.

Sudah tentu, kami juga menawarkannya dengan penutupan butang dan walaupun ia semakin sukar ditemui pada masa kini, kami menawarkannya dalam pelbagai saiz untuk lelaki klasik yang elegan yang ingin berpakaian untuk acara Black Tie dan White Tie.

Tali Leher Hitam dalam Satin Sutera dengan Boutonniere Carnation Merah dan Selendang Petang dalam Hitam _ Satin Sutera Putih dan Sarung Tangan Kulit Tidak Bergaris Putih

Aksesori Tali Hitam oleh Kubu Belvedere

Sebaliknya, sarung tangan memandu, anda boleh menemuinya di tempat seperti Amazon , tetapi saya berjanji kepada anda bahawa sarung tangan yang kami tawarkan adalah berbeza dalam erti kata bahawa ia benar-benar mempunyai kulit lembut yang lembut yang membuatkan anda merasakan jalan itu melalui stereng anda dan selain itu, kami telah diilhamkan oleh tahun 30-an dan mempunyai anak panah corak tenunan tangan di bahagian belakang. Kami juga mempunyai lubang pada sarung tangan supaya sebarang peluh yang mungkin anda keluarkan akan hilang dengan lebih cepat.

Sarung Tangan Fort Belvedere Yang Sesuai Untuk Anda?

Terus terang, saya tidak tahu dan ia bergantung pada situasi dan peristiwa yang anda alami. Contohnya, jika anda mahukan sarung tangan yang boleh anda pakai untuk pakaian perniagaan harian yang boleh anda pakai dengan sut, dengan kombinasi kasual dan baju atasan , saya rasa perkara pertama yang perlu diperiksa mungkin adalah rangkaian Lamb Nappa.

Sarung Tangan Biasa dan Sarung Tangan Memandu

Sarung Tangan Suede dan Sarung Tangan Memandu

Apabila cuaca lebih sejuk di luar, pastikan mereka berbaris kerana dengan cara itu, mereka lebih panas. Jika anda tinggal dalam iklim dengan musim sejuk yang lebih ringan, anda pasti boleh menggunakan versi tanpa garis.

Jika anda memakai kombinasi kot sukan atau sesuatu yang lebih kasual, saya rasa sarung tangan peccary juga boleh menjadi teman yang hebat, sama ada bergaris atau tidak bergaris. Hanya untuk pakaian biasa setiap hari, saya rasa peccary sangat bagus kerana ia lebih kasual daripada tekstur kambing Nappa dan ia sangat lembut dan luar biasa.

Sven Raphael Schneider memakai jaket cermin tingkap hijau dengan topi rata, sarung tangan suede tidak bergaris merah, korduroi dan but chukka

Raphael dalam jaket tingkap hijau dengan topi rata, sarung tangan suede tidak bergaris merah , korduroi dan but chukka

Saya juga suka memakai sarung tangan suede, terutamanya yang tidak bergaris, kerana ia tidak begitu berkilat dan ia sedikit berbeza, dan ia membuatkan saya berasa istimewa. Sudah tentu, jika anda mahukan sedikit fungsi skrin sentuh, sentiasa dapatkannya.

Jika anda tinggal dalam iklim hujan, saya cadangkan anda mendapatkan sama ada sarung tangan kambing Nappa atau sarung tangan peccary kerana ia mempunyai rawatan kalis air itu. Jika anda tinggal di iklim yang lebih sejuk , pasti dapatkan sarung tangan berbaris tetapi perlu diingat bahawa ini bukan sarung tangan yang dibuat untuk pameran Artik, ia adalah sarung tangan pakaian yang sepatutnya lebih panas jadi akhirnya, matlamat utama adalah untuk mempunyai sesuatu yang kelihatan benar-benar bagus, dan untuk membuat anda hangat. Ia bukan sarung tangan ski.

Mantel Malam dengan Topi Homburg, selendang sutera dan sarung tangan putih untuk ensembel tuksedo tali leher hitam

Mantel Malam dengan Topi Homburg, selendang sutera dan sarung tangan putih untuk ensembel tuxedo tali leher hitam

Sudah tentu, untuk acara istimewa seperti acara malam, dapatkan sarung tangan tidak bergaris dari Fort Belvedere, dan walaupun anda memakai kot pagi atau sesuatu, hanya dengan sepasang sarung tangan benar-benar boleh mengubah keseluruhan rupa, dan ia adalah sesuatu yang saya suka secara peribadi .

Apa yang anda cari semasa membeli sarung tangan? Adakah anda akan membayar lebih tinggi untuk kualiti yang lebih baik? Kongsikan pendapat anda di bahagian komen!