Bagaimana Saya Boleh Memakai Ini?! (Cabaran Penggayaan Pakaian Lelaki Misteri)

cabaran penggayaan pakaian lelaki berskala 3840x2160

Sepanjang hidup kita, kita secara beransur-ansur mengumpul barang-barang, termasuk pakaian dan aksesori, yang pernah menarik, tetapi kita sering lupa dan hampir tidak memakai lagi. Hari ini, sebagai satu cabaran, kami mengambil beberapa item ini dari almari kami dan cuba menyusunnya dalam pakaian dalam masa yang terhad!

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Transkrip Video [Diedit Ringan untuk Kejelasan]:
  2. 1. Topi Velor Bavaria Wegener
  3. 2. Sweater Kasmir Hijau Chartreuse
  4. 3. Jaket Madras Inspirasi 60-an + Tali Kasut Merah Muda atau Vintaj Pink + Anemone Boutonniere
  5. 4. Sepasang Sudut Bowhill & Selipar Elliot + Suspender dengan Corak Paisley Green & Range
  6. 5. Tali leher Oren Ralph Lauren dengan Corak Berlian

*Nota: Pastikan anda menonton video hari ini untuk memahami nuansa cabaran penggayaan!

Transkrip Video [Diedit Ringan untuk Kejelasan]:

Sven Raphael Schneider: Selamat kembali ke Gentleman's Gazette. Dalam video hari ini, saya akan diuji dengan item misteri dari almari pakaian saya yang kemudiannya perlu saya ambil dan susun pakaian tanpa menghabiskan banyak masa.

Isteri dan rakan perniagaan saya, Teresa, memilih barang-barang itu. Chris akan menyerahkannya kepada saya, memfilmkan saya dan saya hanya akan bercakap tentang item itu – tempat saya menemuinya, cara saya suka menggayakannya atau, jika saya tidak mempunyai idea, cara saya memutuskan untuk menggayakannya ia – dan supaya anda boleh melihat berapa lama masa yang saya ambil, bagaimana saya melakukannya, dan mengapa saya melakukannya. Saya telah mengumpul pakaian lelaki sejak tahun 2000.Raphael bersama isteri dan rakan kongsi perniagaannya, Teresa

Raphael bersama isteri dan rakan kongsi perniagaannya, Teresa

Oleh itu, dari masa ke masa, anda mengumpulkan beberapa perkara dan, dengan pakaian berada di tempat yang berbeza, mudah untuk terlepas sesuatu atau menyembunyikan sesuatu di bawah kot. Saya pasti anda mempunyai beberapa item yang sudah lama tidak kelihatan.

Jadi, Chris pada kamera akan memberikan saya barang-barang daripada sesuatu yang tidak menyenangkan Beg IKEA , dan saya bersumpah saya tidak pernah melihat barang-barang ini sebelum ini. Tidak, hanya bergurau. Sejujurnya saya tidak pernah melihat barang-barang ini sebelum ini. Saya mungkin ada kerana saya membelinya pada satu ketika. Tetapi saya tidak tahu apa yang akan berlaku dalam video hari ini.

1. Topi Velor Bavaria Wegener

Item pertama. Wah! Baik. Topi bertepi pendek dengan reben hijau jenis ini. Ia mempunyai rasa gaya alpine kepada saya. Mungkin a mencuba , iaitu sejenis cara pakaian tradisional Jerman.

Raphael menunjukkan reben hijau pada topi Bavarian kemasan velor

Raphael menunjukkan reben hijau pada topi velor Wegener Bavaria

Topi ini dari Wegener dan ia dipanggil Bavarian. Ia juga mempunyai apa yang dipanggil kemasan velor, yang benar-benar terasa seperti velor atau baldu yang bagus. Tetapi, seperti yang anda tahu, topi berkualiti tinggi diperbuat daripada rambut, biasanya seperti rambut arnab atau rambut memerang. Oleh itu, kemasan ini sukar ditemui hari ini dan, oleh itu, sangat luar biasa dan, kerana itu, saya membeli topi itu. Saya tidak dapat memberitahu anda berapa umurnya. Tetapi, berdasarkan tag di dalam kepala, saya akan meneka mungkin 70-an.

Dengan telinga saya yang besar, pinggir pendek jenis ini tidak sesuai dan, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang cara kami boleh mencari bentuk topi yang sesuai untuk bentuk muka anda, lihat video ini di sini.

Topi bertepi pendek tidak sesuai untuk orang yang mempunyai telinga besar seperti Raphael

Topi bertepi pendek tidak sesuai untuk orang yang mempunyai telinga besar seperti Raphael

Sekarang, tanpa berlengah lagi, saya akan memilih pakaian pertama saya.

Pakaian #1

Baiklah. Saya kembali ke sini masih memakai tali leher.

Sekarang, topi ini saya dapat daripada, saya fikir, seorang lelaki bernama Steve Heck, yang merupakan pengumpul topi Jerman dan Austria - terutamanya, topi vintaj. Dia mempunyai banyak koleksi topi berkualiti tinggi ini dan, anda tahu, dia pergi ke kilang topi di Třinec, contohnya, di Republik Czech, dan hanya cuba untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya dan itu adalah hobinya.

Lihat lebih dekat pada topi velor Wegener Bavaria dari Steve Heck

Lihat lebih dekat pada topi velor Wegener Bavaria dari Steve Heck

Jadi, saya pernah berjumpa dengannya di rumahnya dan, anda tahu, dia mempunyai lebih banyak topi daripada yang dia boleh pakai, juga dalam saiz yang dia tidak pakai, jadi saya hanya membeli sekumpulan daripadanya dan ini termasuk. Saya tidak ingat berapa banyak yang saya bayar untuknya, tetapi saya pasti dia membuat saya harga yang sangat berpatutan.

Bila-bila anda nampak Mempunyai video di Gentleman's Gazette, Steve sering membantu dan membantu kami dengan butiran khusus tentang sejarah kerana pengetahuannya di kawasan itu tiada duanya.

Raphael mengikat tali lehernya pada kamera tanpa cermin

Raphael mengikat tali lehernya pada kamera tanpa cermin

Bagaimana rupanya? Mengikat tali leher tanpa cermin. Baik? Baiklah.

Jadi, dalam pakaian ini, sudah tentu, saya memakai topi velor Wegener Bavaria ini dan ia mempunyai unsur-unsur chartreuse dan hijau seperti ini, jadi saya memutuskan untuk memasangkannya dengan jaket dan jaket korduroi hijau.

Seluar saya kontras chinos dalam warna hijau kelabu, saya fikir dari Polo Ralph Lauren . Ensemble ini dibuat khas. Bukan untuk saya sekalipun.

Raphael

Pakaian Raphael menampilkan warna hijau dan coklat untuk dipadankan dengan topi

Dataran Poket Sutera berwarna Coklat dengan Paisley Biru - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Silk Pocket Square dalam warna coklat dengan Blue Paisley

Beli Di Sini Bunga Teratai Putih dan Hijau Bunga Boutonniere Bunga Lubang Butang

Kubu Belvedere

Bunga Teratai Putih dan Hijau Bunga Boutonniere Bunga Lubang Butang

Tengoklah Tali Kait Dua-Tona dalam Sutera Berubah Coklat dan Beige

Kubu Belvedere

Tali Kait Dua-Tona dalam Sutera Berubah Coklat dan Beige

Beli Di Sini

Kemeja dengan kolar berbutang bawah berwarna coklat berani dan jalur wain. Jadi korduroi mempunyai jalur halus, rupa bertekstur ini walaupun ia sangat padat, mempunyai yang berani belang , ia adalah kontras yang jelas, tetapi ia berwarna coklat seperti topi.

Dan seri kemudian adalah Fort Belvedere tali leher rajutan sutera berwarna coklat dan putih , mempunyai kesan perubahan seperti ini. Tetapi, ia berfungsi dengan baik dengan baju. Tetapi, sekali lagi, ia mempunyai corak yang lebih kecil dalam baju. Jadi, mengikut corak, semuanya berfungsi. Dari segi warna, semuanya selaras.

Tali leher berwarna coklat dan kuning air yang melengkapi serta boutonniere bunga teratai putih dan hijau dari dekat

Yang melengkapi tali leher berwarna coklat dan kuning air dan boutonniere bunga teratai putih dan hijau dari dekat

saya segi empat sama poket berwarna coklat. Saya mahu sesuatu yang berwarna coklat. Ia mempunyai sedikit biru. Tidak ada warna biru lain dalam pakaian itu tetapi tidak mengapa. Boutonniere saya berwarna hijau dan putih bunga Teratai , supaya anda boleh melihat hijau-putih, coklat-putih. Semuanya cuba untuk mengikat sesuatu bersama-sama.

Saya fikir, secara keseluruhan, hijau adalah salah satu warna yang paling diremehkan dalam pakaian lelaki dan, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut sebabnya, lihat panduan kami.

Warna Paling Kurang Digunakan dalam Pakaian Lelaki: Hijau & Cara Memakainya

Baca PANDUAN

Sekarang, saya juga boleh memakai sepasang coklat gelap, suede but Chelsea . Saya fikir mereka akan kelihatan sangat bagus dengannya, tetapi saya mempunyai akses yang lebih mudah kepada kasut derby hijau saya Carlos Santos . Di sini, mereka dengan pasangan yang berbeza tali kasut coklat muda . Tiada warna coklat muda di bahagian lain dalam pakaian itu, jadi saya boleh menukarnya dengan mudah. Tetapi, demi masa, saya tidak melakukannya.

Raphael memilih untuk memakai kasut derby hijaunya

Raphael memilih untuk memakai kasut derby hijaunya

Tali Kasut Coklat Muda Bulat - Tali Kasut Pakaian Kapas Wax Mewah

Kubu Belvedere

Tali Kasut Coklat Muda Bulat – Tali Kasut Pakaian Kapas Wax Mewah

Beli Di Sini Arang Kelabu Melange Two Tone Solid Oxford Stoking Fil d

Kubu Belvedere

Charcoal Grey Melange Two Tone Solid Oxford Stoking Fil d'Ecosse Cotton

Tengoklah

Akhir sekali, stokin saya. Saya hanya meninggalkan mereka daripada pakaian sebelumnya. Terdapat ini kelabu dan putih, pepejal dua tona dan, seperti yang berlaku dengan semua pepejal dua tona, ia sangat mudah untuk digabungkan. Jadi, walaupun tiada kelabu khusus di sana, ia berfungsi dengan baik dengan seluar dan masih terdapat beberapa kontras antara kasut dan ia tidak terlalu kuat dan, secara keseluruhan, pakaian yang sangat luar biasa yang harmoni.

Sekarang, jelas sekali, saya mewarnakan pakaian ini dengan topi - ton coklat dan hijau. Tetapi, saya juga cuba membawa tekstur yang berbeza. Sebagai contoh, ini adalah velour atau baldu. Corduroy dibuat dengan cara yang sama seperti baldu, jadi ia mempunyai kesan perubahan dalam cahaya. Jadi, topi saya seperti velour atau baldu, maka saya mempunyai korduroi perantaraan, dan kemudian peralihan kepada kain kepar kapas cina .

Untuk menggunakan kontras dalam tekstur, Raphael memilih untuk memakai jaket dan jaket korduroi.

Untuk menggunakan kontras dalam tekstur, Raphael memilih untuk memakai jaket dan jaket korduroi.

Sekarang, untuk kasut saya, seperti yang saya katakan, saya boleh menggunakan but suede Chelsea ini atau saya boleh melarikan diri dengan sepasang but Chelsea yang kontras, coklat gelap, kulit tenunan atau apa-apa jenis kulit gelap, kontras yang lain. but . Dan kerana kasut itu jauh dari kepala anda, ia tidak perlu sepadan dengan seratus peratus kerana ia akan kelihatan konsisten, kontras, dan bagus, walaupun warnanya tidak seratus peratus.

2. Sweater Kasmir Hijau Chartreuse

Baiklah. Seterusnya, adalah chartreuse-hijau kasmir baju sejuk. Sekarang, perlu diingat, saya perlu kembali. Saya perlu membuka pakaian dan memakainya semula.

Yang ini, saya rasa, saya dapat pada jualan harta pusaka. Ia adalah daripada orang yang benar-benar menyukai Ralph Lauren, jadi dia mempunyai banyak barangan Ralph Lauren - baju sejuk dan semua jenis barangan. Dan saya melihat ini dan saya seperti, Hm. Ia menarik. Ia adalah leher krew, yang biasanya saya tidak pakai kerana saya suka memakai tali leher dan mempunyai sweater leher V itu. Tetapi, ia adalah kasmir dan ia adalah cartreuse, jadi ia adalah warna yang berani.

Raphael menunjukkan item misteri kedua: baju sejuk kasmir hijau chartreuse

Raphael menunjukkan item misteri kedua: baju sejuk kasmir hijau chartreuse

Jadi, mari lihat apa yang saya akan buat.

Pakaian #2

Baik. Jadi, dengan sweater kasmir chartreuse ini, saya memutuskan untuk memilih sesuatu yang kontras. Sekarang, saya dapati tweed yang cantik dan berat ini, tingkap tingkap, jaket tentera laut . Ia adalah Hemrajani lama. Ia mempunyai poket tampalan ini. Ia adalah jaket berbolong sisi yang biasanya sangat gelap kerana cermin tingkap, ia sangat berani. Jadi, saya juga mempunyai sweater chartreuse yang berani ini jadi saya seperti, Mengapa tidak?

Jadi, untuk baju itu, saya hanya memilih baju putih kosong dengan manset berbutang kerana sweater itu. Saya tidak suka memakainya dengan manset. Anda tidak melihat mereka pula. Sekarang, anda boleh jika itu satu-satunya baju yang anda ada. Tetapi, apabila ragu-ragu, saya sentiasa menggunakan manset butang.

Raphael memakai jaket navy tingkap tweed tebal dengan baju sejuk chartreuse yang begitu menarik

Raphael memakai jaket navy tingkap tweed tebal dengan baju sejuk chartreuse yang begitu menarik

Kerana ia mempunyai leher kru, tali leher benar-benar hampir tidak kelihatan sama sekali. Jadi, jika saya memakai leher krew, yang jarang berlaku, saya akan memilih tali leher. Berikut ialah jenis warna putih-putih yang sesuai dengan cermin tingkap . Ia mempunyai sedikit hijau dan biru di dalamnya supaya ia mengikat segala-galanya.

Sudah tentu, saya tidak mempunyai tali leher Chartreuse, walaupun saya mempunyai tali leher Chartreuse, tetapi anda tidak mahu nada pada nada, anda mahukan sedikit kontras.

Bunga Lubang Butang Edelweiss Boutonniere dari Fort Belvedere

Bunga Lubang Butang Edelweiss Boutonniere dari Fort Belvedere

Daripada segi empat sama poket, yang saya tidak mempunyai satu chartreuse, saya memilih untuk ini bunga edelweiss , yang mempunyai sentuhan dan rasa yang lembut, baldu, jenis kabur ini, yang sesuai dengan jaket saya dan baju sejuk chartreuse.

seluar slack saya adalah kapas chinos dalam jenis biru kelabu, mengambil warna jaket. Ia dalam corak yang lebih kecil, jadi sangat kontras.

Prototaip Fort Belvedere stokin pepejal dua tona dalam cartreuse dan kelabu

Prototaip Fort Belvedere stokin pepejal dua tona dalam cartreuse dan kelabu

Untuk kasut saya, saya memilih beberapa but chukka, yang juga berani tetapi warnanya benar-benar sepadan dengan anak tetingkap, dengan itu mengikat semuanya bersama-sama. Untuk stoking saya, saya mempunyai sepasang prototaip stokin pepejal dua warna Fort Belvedere dengan chartreuse dan kelabu. Kami memutuskan untuk tidak membuatnya kerana mungkin tidak ramai yang mahukan stokin chartreuse, tetapi saya masih mempunyainya di dalam almari pakaian saya dan saya memakainya sekali-sekala kerana, seperti semua pepejal dua tona, ia agak serba boleh, walaupun warnanya sudah tiada. di sana.

3. Jaket Madras Inspirasi 60-an + Tali Kasut Merah Muda atau Vintaj Pink + Anemone Boutonniere

Baiklah, masa untuk item baharu atau katakan tukar ante dan Chris boleh memberi saya tiga item sekarang kerana saya perlu menggabungkan dalam satu pakaian. Jelas sekali, bukan petak tiga poket atau tiga tali leher. Baiklah, beberapa pilihan berani di sini.

Dengan pantas, Raphael menerima cabaran untuk menggayakan tiga item: jaket madras, tali kasut merah jambu dan boutonniere anemone

Dengan pantas, Raphael menerima cabaran untuk menggayakan tiga item: jaket madras, tali kasut merah jambu dan boutonniere anemone

Pertama sekali, jenis a madras jaket, sangat jenis 60-an-inspirasi, berdarah madras. Kami mempunyai panduan mengenainya di laman web. Anda boleh menyemaknya. Dan kemudian, jenis tali kasut merah jambu atau merah jambu vintaj ini. Ini mungkin tali but dan kemudian, boutonniere. Salah seorang daripada kami. Saya fikir ia adalah anemone. Saya mempunyai begitu banyak. Saya tidak mengenali mereka semua dengan hati. Tetapi, salah satu boutonnier kami. Ia lebih besar sedikit, tetapi ia mengambil nada tersebut merah jambu .

Mari kita lihat.

Pakaian #3

Baiklah. Jadi, saya ada baju putih polos ini kerana corak madras yang berani ini sudah cukup kuat. Saya memilih ini tali leher belang biru muda dari Fort Belvedere kerana ia mengambil jenis warna biru dari madra yang berdarah. Saya memilih sepasang seluar sawo matang, linen sutera daripada Polo Ralph Lauren kerana mereka mengambil warna dari jaket dan ia adalah seluar musim panas yang sangat ringan.

Raphael dalam pakaian bersesuaian musim panas yang menampilkan rona pastel

Raphael dalam pakaian bersesuaian musim panas yang menampilkan rona pastel

Tali Tie Cri De La Soie Silk Fort Belvedere Berbintik Biru Muda

Kubu Belvedere

Tie Cri De La Soie Sutera Berikat Berbintik Biru Muda

Tengoklah Bunga Lubang Butang Anemone Ungu Pucat Boutonniere

Kubu Belvedere

Bunga Lubang Butang Anemone Ungu Pucat Boutonniere

Beli Di Sini

Dan dengan tali kasut merah jambu , saya fikir ia akan kelihatan terbaik dengan sepasang wang putih saya. mereka Oxford dan ambil yang putih dalam baju dan bunga boutonniere.

Sekarang, boutonniere sangat besar. Ia terlalu besar untuk saiz lapel ini. Tetapi, ia adalah satu cabaran, jadi saya akan memakainya, dan saya akan melangkau segi empat sama poket. Jika tidak, segi empat sama poket putih pasti akan berfungsi dengan baik.

Jaket madras ini, saya dapatkan di orang tempatan kedai vintaj di sini; dua blok dari sini. Ia dipanggil Via's Vintage. Malangnya, mereka ditutup kerana wabak. Tetapi, mereka sentiasa mempunyai perkara yang menarik. Selalunya, saya dapati, dengan blazer madras vintaj, semuanya ketat di bahagian atas dan, yang ini, saya telah mengubahnya. Ia mempunyai bolong tengah seperti kebanyakan jaket dari 60an , tetapi ia adalah apa adanya. Jika saya boleh memilihnya hari ini, saya akan menggunakan bolong sisi. Tetapi, anda tidak boleh selalu memilih.

Lubang tengah jaket madras

Lubang tengah jaket madras

Boutonniere ialah anemon ungu pucat ini. Kerana ia mempunyai warna putih, ia sangat mudah untuk digabungkan dengan apa-apa jenis baju putih.

Tali kasut merah jambu mempunyai merah jambu vintaj yang bagus ini. Ia tidak melebihi merah jambu atas dan merah jambu terang, tetapi ia membolehkan anda menggabungkannya dengan pelbagai yang berbeza but dan kasut .

Di sini, kerana saya sudah mempunyai pakaian yang berani di atas. Saya memutuskan untuk juga berani di bahagian bawah, tidak semestinya sesuatu yang perlu anda lakukan. Mungkin sepasang loafers , walaupun sesuatu yang berwarna coklat gelap, sebagai contoh, adalah baik juga. Tetapi, sudah tentu, saya terpaksa menggunakan tali kasut.

Tali Kasut Merah Jambu Vintage Bulat - Tali Kasut Pakaian Kapas Lilin dari Fort Belvedere

Tali Kasut Vintaj Merah Jambu Bulat – Tali Kasut Pakaian Kapas Wax dari Fort Belvedere

Stokin adalah pepejal dua warna, semacam oat dan kuning air , yang sesuai dengan apa-apa jenis seluar dan seluar panjang coklat muda atau coklat muda. Anda boleh lihat mengapa saya menyukai pepejal jalur bayang-bayang atau dua warna itu kerana ia menjadikannya begitu mudah untuk menggabungkan sesuatu secara sesuka hati.

Baiklah, Chris. Yang ini agak gila dengan boutonniere yang besar. Bagaimana kalau kita buat dua item berbeza kali ini? Lihat apa yang keluar dari beg besar itu.

4. Sepasang Sudut Bowhill & Selipar Elliot + Suspender dengan Corak Paisley Green & Range

Baiklah, sepasang Bowhill dan Elliott Albert selipar dan sepasang ampaian dengan corak paisley, hijau dan oren.

Raphael

Selipar Raphael's Bowhill dan Elliott Albert

Yang ini di sini, sebenarnya, saya beli dari Crowley Vintage. Ia adalah kedai vintaj di Brooklyn yang dimiliki oleh Sean Crowley, dan dia mempunyai kedai jarum ini. Dia mempunyai satu seperti kelabu dan biru muda, tetapi ia terlalu besar jadi saya menggunakan ini. Dan ya, bahasa Inggeris tradisional Bowhill dan Elliott kasut.

Ini di sini, saya dapat daripada jualan harta pusaka. Saya suka pergi ke jualan ladang rumah yang bagus. Dan, kadangkala, anda pergi ke sana dan, anda tahu, orang itu mempunyai 150 tali leher kerana mereka adalah percubaan peguam dan kemudian mereka juga mempunyai penggantung ini, dan kebanyakan orang hanya tidak mengambil berat tentang mereka.

Raphael menunjukkan tali leher paisley yang dibelinya daripada jualan harta pusaka

Raphael menunjukkan tali leher paisley yang dibelinya daripada jualan harta pusaka

Jadi, saya mendapati bahawa kadangkala, jika anda kembali pada hari terakhir jualan, menjelang akhir, anda boleh bertanya kepada vendor, Hei, anda tahu, saya akan membeli semua ini dengan harga 200 dolar. Ini adalah salah satu pembelian di mana ia hanya sekumpulan barangan dan saya seperti, Ya. Saya akan mengambil mereka. Ia bahkan tidak mempunyai nama jenama padanya. Cuma cakap Made in the USA.

Pakaian #4

Kini, sudah pasti ada lelaki yang suka memakai selipar Albert di khalayak ramai. Saya bukan salah seorang daripada mereka. Bagi saya, selipar Albert adalah pakaian yang selesa, jadi saya memutuskan untuk memakai sesuatu yang lebih santai dan kasual.

Di sini, saya mempunyai baju kait polo pique yang lembut ini. Ia dipotong seperti baju, tetapi ia adalah bahan yang fleksibel. Sangat santai. Saya juga memutuskan untuk memasangkannya dengan jaket baldu, berdada dua, kolar selendang kerana ia berwarna merah dan berani serta melengkapkan keberanian selipar Albert hijau, hitam dan merah itu.

Raphael

Pakaian santai dan kasual Raphael dengan baju polo dan jaket kolar selendang baldu

Tuxedo Red Mini Carnation Boutonniere Bunga Lubang Butang

Kubu Belvedere

Tuxedo Red Mini Carnation Boutonniere Bunga Lubang Butang

Beli Di Sini Tali Kait dalam Sutera Merah Pepejal

Kubu Belvedere

Tali Kait dalam Sutera Merah Pepejal

Tengoklah

Apabila bercakap mengenai penggantung, kebanyakan masa, kebanyakan orang tidak akan melihatnya. Ia mungkin orang penting anda atau jika anda menanggalkan jaket anda. Jika tidak, ia tidak begitu penting dari segi padanan corak, tetapi ia boleh menjadi keren untuk mempunyai sepasang penggantung yang berani jika itu adalah gaya anda.

Jadi, untuk mengambil warna merah kasut, saya menambah boutonniere merah dan a tali leher merah . Saya melangkau persegi poket sekali lagi untuk tidak membebankan ensemble.

Seluar kebiruan mempunyai butang yang memuatkan penggantung paisley

Seluar kebiruan mempunyai butang yang memuatkan penggantung paisley

Arang Kelabu Melange Two Tone Solid Oxford Stoking Fil d

Charcoal Grey Melange Two Tone Solid Oxford Stokin Fil d'Ecosse Cotton dari Fort Belvedere

Seluar adalah sebahagian daripada sut. Ia mempunyai corak yang bagus, kebiruan dan tepat. Mereka tidak mempunyai punggung ikan. Ia adalah punggung lurus yang ringkas, tetapi ia dibuat untuk butang penggantung. Saya suka memakai ampaian kerana ia mengekalkan seluar anda pada ketinggian yang betul. Seluar anda boleh menjadi sedikit lebih lebar, lebih longgar; ia tidak penting. Sentiasa kekalkan ketinggian yang betul sepanjang hari. Jadi, itulah salah satu sebab untuk memakai suspender.

Untuk stokin, saya memilih sepasang pepejal dua warna kelabu dan putih . Saya boleh memilih yang berwarna navy tetapi kerana warna putih dan kilauan, anda tidak nampak nuansa antara kelabu muda atau kelabu gelap atau hitam dalam hal ini. Saya hanya mahukan sesuatu dengan sedikit bersinar untuk membezakan seluar dan selipar Albert tanpa terlalu kuat. Saya jelas tidak mempunyai sesuatu yang sepadan dengan seluar saya, jadi itulah yang saya pilih.

5. Tali leher Oren Ralph Lauren dengan Corak Berlian

Baiklah, Chris. Last but not least. Apa yang kita dapat di sini? Baik. Ini adalah satu Ralph Lauren Tali leher polo. Sangat jenis 90an. Ia mempunyai jenis ini dinding Jalan nampak power. berani. Mempunyai corak berlian klasik yang berputar itu. Jadi, ia adalah tali leher bercetak pada sutera tenunan, pendekatan yang sangat maksima.

Pakaian #5

Tali leher Ralph Lauren yang dicetak tebal sebagai aksen kepada Raphael

Tali leher Ralph Lauren yang dicetak tebal sebagai bahagian aksen kepada ensembel Raphael

Manset Simpul Penumbuk Monyet - Vermeil Sterling Perak Bersalut Emas Kuning - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Manset Simpul Penumbuk Monyet – Vermeil Sterling Perak Bersalut Emas Kuning

Beli Di Sini Sarung Kaki Oxford Pepejal Oren dan Biru Laut Dua Tone Fil d

Kubu Belvedere

Sarung Kaki Oxford Pepejal Oren dan Biru Laut Dua Tona Kapas Fil d'Ecosse

Tengoklah Tali Kasut Kelabu Gelap Bulat - Tali Kasut Pakaian Kapas Wax Mewah

Kubu Belvedere

Tali Kasut Kelabu Gelap Bulat – Tali Kasut Pakaian Kapas Wax Mewah

Beli Di Sini

Pada mulanya, anda mungkin berfikir, Oren? Apa yang saya buat oren ? Tetapi, terus terang, ia agak mudah. Memandangkan terdapat warna biru dalam tali leher, sangat mudah untuk menggabungkannya dengan blazer biru laut. Di sini, ia adalah satu daripada Yesaya dengan butang piuter yang bagus.

Pergi dengan kemeja putih dengan kolar yang tidak terlalu lebar dan sepasang kancing manset , dipadankan dengan sepasang seluar kelabu dan stokin dua warna oren dan biru yang mengambil warna tali leher, dan kemudian digabungkan dengan sepasang Oxfords separuh but hitam. Perhatikan tali kasut berbeza dengan warna kelabu, sepadan dengan seluar dan butang piuter. Mengikat pakaian keseluruhan dengan sangat baik. Ia kelihatan sangat klasik, walaupun tali lehernya tebal.

Pakaian #6

Di sini, Raphael memadankan tali leher dengan sut jalur tentera laut (Gambar: Eagle Claw Cufflinks dengan Lapis Lazuli Balls dari Fort Belvedere)

Di sini, Raphael memadankan tali leher dengan sut jalur tentera laut (Gambar: Manset Cakar Helang dengan Bola Lapis Lazuli dari Fort Belvedere)

Sebagai alternatif, saya juga boleh memakainya dengan sut jalur laut. Di sini, ia adalah sut berjalur tali dua dada. Sekali lagi, a Baju Winchester , jadi kolar putih, badan biru muda dalam corak herringbone, berpasangan dengan a cincin merah jambu dan emas palang ikat , serta kancing manset .

Untuk stokin di sini, saya memilih sepasang stokin berjalur oren dan kelabu untuk mengambil oren. Saya rasa oren dan biru yang ditunjukkan sebelum ini adalah lebih baik dengan seri ini. Dan sepasang but separuh but yang sama, Oxford hitam di sini dengan tali kasut hitam, dan anda boleh lihat ia kelihatan lebih formal berbanding dengan kontras yang hebat .

Sepasang Oxford hitam separuh but yang sama, kali ini dengan tali kasut hitam (Gambar: Shadow Stripe Ribbed Socks Charcoal dan Orange dari Fort Belvedere)

Sepasang kasut Oxford hitam separuh but yang sama, kali ini dengan tali kasut hitam (Gambar: Stokin Bergaris Shadow Stripe Arang dan Oren dari Fort Belvedere)

Jadi, apa pendapat anda tentang format ini? Adakah anda menyukainya? Jelas sekali, gabungan itu agak beralun, tetapi itu kerana kepingan itu agak luar biasa. Sudah tentu, tiada senarai pakaian kerana anda sudah melihat pakaian itu.

Item pakaian lelaki misteri yang manakah daripada cabaran hari ini yang anda dapati paling menarik dari segi gaya? Beritahu kami dalam ulasan!