Baju Pakaian Eton: Adakah Mereka Berbaloi? – Ulasan Baju Pakaian Mewah Lelaki

baju baju eton berskala 3840x2160

Dalam alam lelaki baju baju , Eton berada di antara jenama mewah seperti 100 Hands atau Attolini, dan jenama mewah seperti Banana Republic, J.Crew atau Charles Tyrwhitt. Mereka dijual di mana-mana antara $185 dan $295 yang agak mahal untuk baju luar. Jadi, mengapa mereka begitu popular di kalangan pengguna hari ini–dan adakah mereka berbaloi dengan wang anda?

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Sejarah Eton
  2. Pandangan Lebih Dekat Pada Baju Eton
  3. 1. Fabrik
  4. 2. Pembinaan
  5. 3. Jenis Baju
  6. 4. Pembuatan
  7. 5. Fit
  8. Adakah Anda Mendapat Nilai Untuk Wang Anda?
  9. Keputusan Saya: Adakah Ia Benar-Benar Berbaloi?

Langsing, termasuk potongan super langsing, fabrik yang lebih bergaya, serta pilihan kolar lebar, dan rawatan yang tidak seterika, tahan kedutan telah menjadikan Eton agak popular walaupun di kalangan penggemar pakaian lelaki. Diterajui oleh pereka mereka Sebastian Dolega, mereka juga tidak takut untuk menolak sampul surat apabila ia berkaitan dengan jenis fabrik dan bahan baju yang sangat artistik atau berseni dan Bohemia. Jadi, apabila ia datang kepada perkara seperti corak bunga , mereka tidak perlu bersembunyi di belakang Etro atau Robert Graham.

Eton bukan

Eton tidak takut untuk menolak sampul surat ketika datang ke reka bentuk bunga dan Bohemia mereka.Sudah tentu, semua itu datang dengan tanda harga yang agak tinggi untuk sebuah di luar rak baju raya. Baju kasual berharga antara $185 dan $235 pada tahun 2020 dan baju pakaian biasa mereka berkisar antara $235 dan $295. Ini sudah tentu tahap di mana anda boleh, mendapatkan baju ukuran dalam talian tetapi anda sebenarnya boleh pergi ke kedai tempatan atau haberdasher mendapatkan baju yang dibuat untuk ukur sepenuhnya, malah anda boleh mendapatkan dipesan lebih dahulu baju di Eropah kurang daripada itu, daripada fabrik yang setanding dengan kerja tangan yang lebih banyak.

Walaupun anda mendapat salah satu baju mereka yang dijual pada harga 40 atau 50% diskaun, ia bukanlah tawaran yang sangat rendah. Walau bagaimanapun, sejak 2012 Eton telah membangunkan tapak yang kukuh dengan peruncit pakaian lelaki yang lebih tinggi atau kelas atas. Untuk memahami sebab dan sama ada ia merupakan pelaburan yang berbaloi, mari kita kenali jenama tersebut dan lihat dengan teliti butiran baju berharga tinggi yang terkenal ini.

Baju baju Eton berwarna merah jambu

Baju kurus Eton berwarna merah jambu

Sejarah Eton

Syarikat itu diasaskan secara rasmi pada tahun 1928 di bandar kecil Ganghester di Sweden oleh Annie dan David Peterson. Pada mulanya, mereka akan menjahit baju tersebut keluar dari rumah mereka di bawah label Skjortfabriken Special, yang bermaksud Shirt Factory Special. Mereka semakin popular di dalam negara dan berada di kawasan yang masih terdapat pengeluaran tekstil pada masa itu Sweden , mereka dapat berkembang agak cepat.

Pada tahun 1955, mereka membuat dorongan ke pasaran British dan David Peterson telah ke EtonEnglanddan kagum dengan nimbus dan kampusnya dan mereka juga menyedari bahawa nama Sweden tidak begitu boleh dipasarkan di England dan oleh itu, mereka memulakan talian yang merupakan talian Eton Special dan apabila ia benar-benar popular, mereka memutuskan untuk menamakan semula keseluruhan jenama ke dalam Eton. Pada masa yang sama, mereka membuka kilang baju tercanggih di Ganghester di Sweden yang kini masih berfungsi sebagai ibu pejabat syarikat itu.

Syarikat itu diasaskan pada tahun 1928 oleh Annie dan David Petterson.

Syarikat itu diasaskan pada tahun 1928 oleh Annie dan David Petterson.

Saya dapat melawat ibu pejabat pada 2014 ketika mereka masih membuat baju DnA mereka yang lebih tinggi di Sweden. Saya tidak fikir mereka berbuat demikian lagi semata-mata kerana kos buruh yang tinggi di Sweden tetapi satu perkara yang sangat menarik perhatian saya ialah semua peralatan dan jentera yang mereka gunakan. Mereka telah membangunkan proses yang meluas dan juga menghasilkan sistem pemasangan siling mereka sendiri yang dijenamakan sebagai Eton.

Sepanjang kewujudan syarikat, mereka sentiasa berusaha untuk menjadi lebih baik, menjadi lebih cekap, dan mempunyai baju yang lebih berkualiti, dan kerana itu, mereka menghasilkan mesin baharu, edisi mesin dan keseluruhan sistem yang akhirnya disumber luar kepada anak syarikat yang dipanggil. Sistem Eton yang dimiliki sepenuhnya oleh Eton Shirts.

Eton

Ibu pejabat Eton di Gangster, Sweden.

Dalam fikiran saya, itu sangat mengagumkan untuk syarikat pakaian. Selain itu, mereka sentiasa berminat dengan inovasi dan begitu juga pada tahun 70-an, mereka bereksperimen dengan rawatan organik bukan besi atau tahan kedut yang akhirnya membawa kepada yang pertama mereka, apa yang mereka panggil Baju Bukan Besi pada tahun 1992. Pada pendapat saya, ini hari ini, rawatan bukan besi mereka adalah lebih baik daripada yang lain dan ia adalah sesuatu yang memberi mereka kelebihan daya saing dalam pasaran hari ini.

Syarikat itu mungkin dimiliki sehingga 2012 apabila Litorina mengambil alih kemudian menjualnya semula kepada rakan kongsi EQT pada 2016. Dalam fikiran saya, adalah sangat menarik untuk melihat bahawa Eton tidak benar-benar menjadi popular di AS sehingga selepas mereka diperoleh oleh Ekuiti Persendirian Usaha niaga.

Eton memulakan baju bukan besi mereka pada tahun 1992

Eton memulakan baju bukan besi mereka pada tahun 1992

Pandangan Lebih Dekat Pada Baju Eton

Eton telah mendakwa pada masa lalu bahawa mereka membuat yang terbaik baju baju di dunia, jadi sudah tentu, anda ingin tahu, adakah itu benar? Jadi apa yang anda, sebagai pengguna, sebenarnya dapat dari segi bahan, pembinaan, kesesuaian dan butiran apabila anda membeli baju Eton?

Baju Eton

Baju Eton

1. Fabrik

Lihat sahaja dalam baju mereka. Bahan nombor satu, sudah tentu, fabrik dan oleh itu fabrik berkualiti tinggi adalah penting untuk a baju yang berkualiti tinggi . Kini Eton kebanyakannya menggunakan kapas Giza 45 iaitu kapas Mesir ruji panjang atau kapas Pulau Laut dari Hindia Barat. Hanya .0004% daripada semua kapas di dunia sebenarnya adalah kapas Pulau Laut, jadi ia bukanlah sesuatu yang sangat sesuai untuk pengeluaran besar-besaran pada skala yang Eton lakukan.

Eton juga cukup besar untuk mencipta fabrik eksklusif hanya untuk mereka walaupun dengan pengeluar fabrik baju terkemuka. Kerana mereka menghasilkan lebih sejuta baju setahun, mereka menggunakan pelbagai jenis kapas termasuk kapas bintang daripada JC Holloway dan kapas Mesir. Semua barangan mereka adalah kapas ruji yang lebih panjang yang bermakna ia tahan lebih lama dan akan mengurangkan pil.

Eton menggunakan kapas Giza 45 untuk baju mereka.

Eton menggunakan kapas Giza 45 untuk baju mereka.

Semua fabrik baju adalah benar dua dengan dua lapis bermakna semua lilitan dan semua benang pakan sebenarnya adalah dua lapis. Mengapa ia penting? Pada asasnya, ia menjadikan benang lebih kuat dan menjadikannya lebih konsisten, yang kami huraikan lebih lanjut dalam kami Kapas Diterangkan panduan.

Apabila saya melawat Eton enam tahun lalu, mereka juga bereksperimen dengan lebih banyak lagi mesra alam fabrik atau bahan seperti Tencel dari syarikat Lenzing Austria, dan hari ini, saya rasa mereka menawarkan pilihan campuran Tencel kapas tetapi majoriti baju mereka masih 100% kapas.

Selain daripada baju twill tandatangan mereka dan rangkaian penuh oxfords kain lebar dan semua baju pakaian lelaki biasa, mereka juga mempunyai rangkaian besar baju kasual dan baju berinspirasikan artistik yang lebih menjurus kepada jenis profesional muda atau Bohemia.

Eton juga bereksperimen dengan bahan seperti Tencel dari syarikat Austria Lenzing.

Eton juga bereksperimen dengan bahan seperti Tencel dari syarikat Austria Lenzing.

Baju Pakaian Bukan Besi Eton

Jika saya perlu menunjukkan hanya satu perkara tentang baju Eton, ia jelas merupakan rawatan yang tahan kedut atau bukan besi. Pertama sekali, tiada perkara seperti baju bukan besi yang sebenar dan jika anda mahu rupa yang segar tanpa sebarang kedutan , anda perlu menyeterikanya. Walau bagaimanapun, rawatan bukan seterika benar-benar boleh membantu untuk memastikan baju kelihatan lebih cantik dan segar terutamanya apabila anda mengembara dan apabila anda bergerak sepanjang hari.

Apa yang istimewa tentang baju pakaian bukan besi Eton? Nah, kebanyakan baju yang tidak dirawat dengan besi disalut dengan formaldehid, dan ia adalah bahan kimia yang akan tertanggal sepanjang 20 kali cucian dan ia juga tidak terasa sangat bagus pada kulit. Terdapat rasa yang sangat plastik, hampir murah pada kulit anda.

Baju Eton tahan kedut.

Baju Eton mempunyai rawatan bukan seterika.

Eton, dengan kerjasama Alumo, yang merupakan pengeluar kain baju Swiss mewah, membangunkan proses organik yang digunakan pada benang, bukan yang telah siap.kain, yang menjadikan gentian lebih tahan kedut. Perbezaan besar ialah anda tidak memerlukan bahan kimia yang tidak baik untuk mencapai kesan itu dan saya masih ingat semasa saya berada di ibu pejabat mereka, mereka mengiklankan bahawa baju mereka mempunyai lebih sedikit bahan kimia yang tidak baik daripada secawan teh hitam. Bagi saya, itu cukup mengagumkan dan ia mungkin salah satu sebab mengapa baju Eton begitu popular hari ini.

Eton bekerjasama dengan pengeluar swiss mewah Alumo untuk membangunkan proses organik dalam menjadikan gentian lebih tahan kedut.

Eton bekerjasama dengan pengeluar swiss mewah Alumo untuk membangunkan proses organik dalam menjadikan gentian lebih tahan kedut.

2. Pembinaan

Interlining

Selain daripada fabrik, interlining yang mereka gunakan adalah berkualiti tinggi. Saya telah memakai baju mereka selama kira-kira enam tahun, saya tidak mempunyai sebarang masalah dengan melepuh.

Hasil kerja

Dari segi mutu kerja, lubang butang terletak dengan kemas, ia dipotong terlebih dahulu dan kemudian dijahit oleh mesin dengan ketumpatan jahitan tinggi. Semua butang dijahit dengan mesin Ascolite yang merupakan kaedah yang menghasilkan shank supaya anda tidak mempunyai kedutan pada baju anda apabila anda membutangnya, tetapi yang lebih penting, ia direka supaya butang itu tidak akan tercabut. Malah, saya tidak pernah mempunyai butang tercabut dari mana-mana baju Eton saya.

Lubang butang dijahit kemas

Lubang butang dijahit kemas dan dijahit mesin dengan jahitan berketumpatan tinggi.

Tidak seperti kebanyakan baju lain dalam kategori harga ini, butang yang Eton gunakan adalah tidak benar Mother of Pearl. Sebaliknya, ia adalah campuran antara Ibu Mutiara yang dihancurkan dan resin dan plastik, dan bagi saya, ia berasa seperti butang plastik walaupun ia sangat kukuh dan ia tidak mudah pecah, tetapi ia pastinya potongan di bawah apa yang anda jangkakan. daripada baju dalam julat harga.

Butang yang digunakan pada baju adalah campuran antara Ibu Mutiara yang dihancurkan, damar dan plastik.

Butang yang digunakan pada baju adalah campuran Ibu Mutiara yang dihancurkan, damar, dan plastik.

menjahit

Dari segi jahitan, Eton mendakwa setiap baju mempunyai kira-kira 12 000 jahitan. Tidak, saya tidak mengira setiap satu daripadanya tetapi saya boleh memberitahu anda bahawa ketumpatan jahitan adalah sangat tinggi pada kira-kira 8 jahitan setiap sentimeter atau kira-kira 20 jahitan setiap inci. Mereka juga menggunakan jahitan jarum tunggal pada lengan dan sepanjang jahitan sisi dan semuanya dijahit mesin. Tidak ada jahitan tangan tetapi semuanya sangat kemas dan tepat.

Eton mendakwa bahawa baju mereka mempunyai sejumlah 12 000 jahitan setiap satu - tidak, kami

Eton mendakwa bahawa baju mereka mempunyai sejumlah 12 000 jahitan setiap satu - tidak, kami tidak mengiranya.

Baju itu, sudah tentu, buatan kilang, jadi jika anda mempunyai baju bercorak, bukan semua corak pada jalur atau bahu dijajarkan. Selain itu, kuk tidak terbelah, yang bukan masalah besar untuk baju luar tetapi jika anda mengikut tempahan, mempunyai keupayaan untuk mempunyai kuk yang berbeza membolehkan anda menampung cerun bahu yang berbeza. Juga, sudah tentu, jika anda membuat corak dengan tangan, anda boleh memastikan bahawa jalur semuanya sejajar dan setiap corak sepadan dan kelihatan sangat kemas.

Baju Eton tidak mempunyai gusset tetapi begitu juga dengan baju yang sangat mewah. Satu keanehan yang menjengkelkan segelintir orang ialah hakikat bahawa Eton hanya menjahit plastik fleksibel tinggal kolar jadi jika anda mahukan kolar yang lebih kukuh, anda tidak boleh menambahnya kerana tiada pilihan untuk itu.

Baju Eton hanya mempunyai tempat tinggal kolar fleksibel plastik yang dijahit, jadi kolar yang lebih keras bukanlah pilihan.

Baju Eton hanya mempunyai tempat tinggal kolar fleksibel plastik yang dijahit, jadi kolar yang lebih keras bukanlah pilihan.

3. Jenis Baju

Lima tahun lalu, Eton menawarkan julat berbeza seperti label merah mereka yang lebih berorientasikan perniagaan, label hijau yang lebih lembut, dan kemudian DnA mereka yang dibuat di Sweden dan lebih mewah. Hari ini, nampaknya mereka tidak menawarkan rangkaian yang sama tetapi mereka masih menawarkan baju, baju petang , dan baju kasual.

Eton

Kemeja label hijau Eton.

4. Pembuatan

Apabila saya melawat kilang mereka, semua baju mereka ada dibuat di Eropah Timur, kebanyakannya di Romania dan Lithuania, semua baju yang saya miliki daripada mereka hari ini, iaitu lima, semuanya dibuat di Romania dan juga baju baharu jika anda lihat, ia kebanyakannya dibuat di Romania. Mereka tidak memiliki kemudahan perkilangan mereka tetapi mempunyai kontrak eksklusif dengan mereka, malah mereka membekalkan mereka dengan logistik serta jentera serta peralatan mereka sendiri untuk memastikan produk itu secara konsisten baik dan berkualiti tinggi.

Baju Eton kebanyakannya dikeluarkan di Eropah Timur, kebanyakannya di Romania.

Baju Eton kebanyakannya dikeluarkan di Eropah Timur, kebanyakannya di Romania.

Di laman web mereka, mereka tidak lagi menawarkan baju DnA mereka, jadi saya rasa mereka tidak lagi menghasilkan baju di Sweden. Kos buruh terlalu mahal. Sebaliknya, Romania mempunyai salah satu daripada kos buruh yang lebih rendah di seluruh Eropah jadi adalah mengejutkan bahawa baju dengan harga runcit yang tinggi tidak dibuat di Itali , sebagai contoh, tetapi di negara kos yang jauh lebih rendah seperti Romania.

Eton

Garis DNA Eton.

5. Fit

Apabila ia datang kepada sesuai , Eton menawarkan empat pilihan berbeza di luar rak; iaitu klasik, kontemporari, langsing dan sangat langsing, maka mereka juga mempunyai perkara seperti baju gaun malam dan lengan yang lebih panjang jika anda tinggi dan tidak dapat mencari baju sebaliknya.

Di tapak web mereka, untuk bayaran tambahan sebanyak $40, anda boleh mendapatkan baju tersuai tetapi ia kelihatan lebih seperti program dibuat-untuk-ukuran atau dibuat-untuk-pesanan. Saya tahu, mereka mendakwa mereka menawarkan kedua-dua dibuat-untuk-ukur dan dibuat-untuk-pesanan dan saya pasti jika anda membeli baju itu di kedai, anda mendapat lebih banyak maklumat tentang itu. Secara peribadi, saya belum mencuba perkhidmatan itu jadi saya tidak boleh memberitahu anda banyak tentangnya.

Eton menawarkan empat pilihan yang sesuai: langsing, super langsing, kontemporari dan klasik.

Eton menawarkan empat pilihan yang sesuai: langsing, super langsing, kontemporari dan klasik.

Bahu kanan saya kira-kira dua inci lebih rendah daripada kiri saya dan ia juga lebih condong, jadi bagi saya, program yang dibuat untuk ukuran atau dibuat mengikut pesanan tidak begitu banyak membantu jika saya ingin mendapatkan kesesuaian yang sempurna, terutamanya memandangkan baju Eton yang luar biasa sesuai dengan saya walaupun saya mempunyai lengan yang agak panjang dan badan yang panjang, tetapi ia sesuai untuk itu.

Di AS, kontemporari ialah pakaian Eton yang paling popular tetapi ia akan bersaing dengan pakaian langsing, yang saya miliki. Ia menawarkan kesesuaian tirus, dart belakang dan ia secara keseluruhan lebih langsing daripada yang biasa anda temui di AS. Pada masa yang sama, ia tidak terasa terlalu sempit apabila anda bergerak kerana ia mempunyai lubang lengan yang lebih kecil dan ruang yang cukup di dada dan belakang.

Raphael

Bahu kanan Raphael adalah dua inci lebih rendah daripada bahu kirinya jadi MTM tidak banyak membantu dalam mendapatkan yang sesuai untuknya.

Sebaliknya, fit super slim anda adalah salah satu yang paling agresif kurus sesuai di pasaran. Sudah tentu, ia mempunyai dart belakang tetapi ia sangat ketat dan ia sesuai untuk lelaki yang mahukan rupa ketat yang kurus atau hanya sangat nipis sendiri, dan tidak dapat mencari baju yang sesuai dengan standard mereka sebaliknya.

Badan langsing mereka berada di antara yang sangat langsing dan padanan kontemporari dan itulah yang dibeli oleh 65% lelaki Eropah daripada Eton. Mereka juga mempunyai padanan klasik yang tidak mempunyai sebarang tirus atau sebarang dart.

Raphael

Baju Raphael adalah slim fit.

Biasanya, apabila saya mendapat baju luar biasa, yang lengan baju biasanya terlalu pendek tetapi pada saiz Eropah saya 41 iaitu kira-kira 16 inci, lengan adalah kira-kira 36 setengah inci panjang yang mungkin satu setengah hingga dua inci atau kira-kira empat hingga lima sentimeter lebih panjang daripada yang biasa saya lihat dalam baju. sekarang. Jika itu tidak cukup panjang untuk anda, mereka juga mempunyai bahagian yang sangat kecil lengan panjang tambahan yang boleh anda dapatkan.

Selain itu, kerana ia adalah batang badan yang lebih panjang, ia tidak dibatalkan dengan begitu mudah yang merupakan sesuatu yang saya hargai. Seperti yang saya katakan, mereka benar-benar pilihan yang bagus jika anda mencari yang sangat langsing atau kurus. Saya percaya mereka tidak bagus untuk orang yang berada di lebih pendek sebelah yang mungkin mempunyai berat lebih sedikit pada pinggul mereka dan hanya tidak mempunyai batang tubuh yang panjang.

Lengan Eton

Eton menawarkan lengan yang lebih panjang daripada baju biasa hari ini.

Adakah Anda Mendapat Nilai Untuk Wang Anda?

Secara ringkas, anda mendapat fabrik berkualiti tinggi, anda mendapat banyak pilihan warna , anda mendapat banyak pilihan yang sesuai. Hasil kerjanya kemas, butangnya tidak tercabut, dan anda boleh mendapatkan rawatan tahan kedutan organik ini.

Di sisi lain, butang terasa murah, kolar kekal tidak boleh ditanggalkan, dan dalam julat harga ini, biasanya, anda boleh menemui beberapa jahitan kontras tangan di kawasan bahu, contohnya, atau seperti bahu air terjun yang dilipat, iaitu bukan sesuatu yang anda akan dapati daripada Eton. Anda pastinya perlu menaik taraf kepada sesuatu seperti Attolini, Finamore atau Kiton.

Adakah baju Eton bernilai wang anda?

Adakah baju Eton bernilai wang anda?

Mengapakah Eton begitu popular di kalangan peruncit mewah?

Sama seperti perniagaan lain, pemborong atau kedai runcit ingin menjana jumlah wang paling banyak dengan jumlah kerja yang paling sedikit. Jadi, apabila ragu-ragu, a kedai runcit ingin menjual baju kepada anda pada harga yang lebih tinggi kerana ia mempunyai margin yang lebih tinggi dan bermakna lebih banyak keuntungan bersih bagi mereka daripada baju setanding yang harganya lebih murah.

Eton tahu apa yang peruncit perlukan, dan telah mengadakan program stok yang bagus.

Eton tahu apa yang peruncit perlukan, dan telah mengadakan program stok yang bagus.

Juga, idealnya, mereka ingin mengikat stok sesedikit mungkin kerana itu memerlukan modal, jadi mereka tidak pernah mahu kehabisan stok dan sentiasa mempunyai penghantaran tepat pada masanya yang boleh mereka jual kepada pelanggan mereka. Sudah tentu, mereka juga suka didengari oleh pengilang, mereka mahu dapat memberikan idea mereka, dan mereka mahu pelanggan gembira dengan kesesuaian, dan mereka tidak mahu butang keluar untuk pelanggan tidak gembira kerana pulangan adalah kerja dan mahal.

Eton nampaknya memikirkan cara menyusun program stok yang bagus, cara memastikan pelanggan borong mereka gembira dan nampaknya memeriksa semua kotak tersebut dan mungkin salah satu sebab mengapa mereka mempunyai kedudukan yang kukuh dengan peruncit pakaian lelaki kelas atas.

Baju Eton mempunyai fabrik berkualiti tinggi.

Baju Eton mempunyai fabrik berkualiti tinggi.

Apakah maksudnya untuk anda sebagai pelanggan?

Jelas sekali, anda mempunyai peluang untuk mencuba sesuatu secara peribadi di kedai untuk merasa kain dan menyentuhnya. Pada masa yang sama, anda juga membayar lebih banyak wang untuk kemewahan itu. Saya rasa jika Eton adalah syarikat pengguna langsung, mereka mungkin boleh menjual baju berkualiti yang sama itu pada sekitar 50% daripada harga runcit hari ini.

Yang dikatakan, itu benar untuk mana-mana syarikat runcit tradisional pengguna secara langsung, pada masa yang sama peruncit telah benar-benar membantu Eton untuk mewujudkan jenama , untuk menyebarkan berita, dan akhirnya menjual lebih banyak baju, jadi ia adalah kemenangan bagi peruncit. Ia adalah kemenangan untuk Eton, dan kemenangan untuk pelanggan jika mereka benar-benar menyukai baju tersebut. Tetapi kerana semua orang di sepanjang jalan ingin mendapatkan wang, harga runcitnya setinggi itu.

Pakaian berkualiti tinggi daripada Eton.

Pakaian berkualiti tinggi daripada Eton.

Saya fikir, jika anda sebagai pengguna hanya melihat kualiti yang anda dapat untuk wang anda, anda benar-benar mempunyai pilihan untuk mendapatkan yang bagus. baju yang dibuat untuk ukuran , malah baju yang dipesan lebih dahulu di Eropah dengan butiran yang anda inginkan dengan harga yang hampir sama dengan baju luar Eton yang baharu. Sudah tentu, anda juga perlu melancong ke Itali untuk mendapatkannya melainkan anda berada di sana.

Nasib baik, kebanyakan bandar besar mempunyai kedai baju buatan tempatan di AS. Mencari baju yang ditempah khas adalah satu cabaran yang besar dan sudah tentu, yang terakhir sekali, anda tidak mendapat rawatan bukan besi yang menjadikan Eton istimewa.

Anda juga mempunyai pilihan untuk menggunakan kedai ukuran buatan tempatan atau tukang jahit yang ditempah khas.

Anda juga mempunyai pilihan untuk menggunakan kedai ukuran buatan tempatan atau tukang jahit yang ditempah khas.

Keputusan Saya: Adakah Ia Benar-Benar Berbaloi?

Pertama sekali, saya tidak fikir Eton membuat baju pakaian terbaik di dunia. Terdapat banyak baju pakaian lain dan setiap orang mempunyai keperluan dan keinginan yang berbeza. Jika anda mahukan jumlah mutu kerja yang terbaik, pastinya ia bukan baju yang terbaik. Jika anda mahukan pakaian yang sesuai, pastinya ia bukan baju yang terbaik. Jika anda mahukan baju tahan besi atau kedut yang terbaik, saya rasa ia mungkin baju terbaik yang boleh anda beli di pasaran.

Jadi, jika rawatan tahan kedutan organik penting kepada anda atau mungkin anda tidak mahu kecoh dengan MTM dan anda ingin melihat apa yang anda dapat, rasai dan sentuhnya, maka saya rasa Eton adalah pilihan yang baik dan berbaloi duit anda. Selain itu, jika anda menghargai baju tebal yang luar biasa dengan cetakan istimewa, Eton boleh mengisi pasaran khusus ini.

Eton adalah untuk anda jika anda suka baju dengan cetakan yang lebih berani.

Eton adalah untuk anda jika anda suka baju dengan cetakan yang lebih berani.

Secara peribadi, saya mendapati ia berharga untuk memiliki beberapa baju bukan besi di dalam saya almari kerana kadang-kadang apabila saya melancong dan saya perlu mengemas baju saya, saya ingin memastikan bahawa saya tidak perlu menggosok barang sepanjang masa. Jadi, ya, bagi saya, mereka berbaloi untuk baju tanpa besi 100%.

Sebaliknya, untuk linen atau untuk baju kasual, saya tidak suka corak berani itu; Saya suka lebih banyak barangan klasik, dan saya boleh menemui fabrik setanding dan baju setanding pada harga yang lebih rendah di tempat lain. Jadi, dalam kes itu, mereka tidak berbaloi untuk saya.

Jika anda suka baju bukan besi, Eton ialah pilihan yang baik.

Jika anda suka baju bukan besi, Eton ialah pilihan yang baik.

Saya juga kadang-kadang suka mempunyai pilihan untuk memilih fabrik saya yang tepat, mungkin membuat a Baju Winchester daripadanya, dan dapatkan bentuk, kesesuaian dan gaya yang tepat yang saya mahukan dan Eton tidak memberi saya perkara itu. Katakan anda mahukan fabrik Carlo Riva atau David dan John Anderson, ia bukan sesuatu yang anda akan temui dengan Eton dan anda perlu membuat ukuran atau dipesan lebih dahulu.

Eton memang mempunyai jualan di mana anda boleh mendapatkan baju pada potongan 40 hingga 50%, dan jelas sekali, ia menjadi nilai yang lebih baik. Namun, selain daripada baju bukan seterika saya walaupun dengan potongan 50%, saya lebih suka menggunakan baju dalam talian dibuat-untuk-ukur syarikat supaya anda boleh mendapatkan apa yang saya inginkan dengan lebih sesuai pada harga yang lebih rendah. Jika anda benar-benar bajet ketat , anda boleh mencari baju Eton dengan harga yang agak rendah dalam bentuk yang baik di eBay masih.

Apakah pendapat anda tentang baju Eton? Beritahu kami dalam ulasan!