Bobby Dari Boston – Pakaian Vintaj Untuk Lelaki

Bobby Dari Kedai Vintaj Boston

Apabila saya menonton video tentang Sean Crowley pada hari yang lain, saya belajar tentang Bobby dari Boston . Sama sepertiGreenwich Vintage–

Isi kandunganKembangkanRuntuh Bobby Dari Meja Pool & Kayu Boston

Bobby Dari Meja Pool & Kayu Boston

hanya lebih besar dan lebih anglophile - ia nampaknya destinasi sebenar untuk semua lelaki yang berminat dengan pakaian vintaj. Ada yang menganggapnya sebagai mercu tanda kedai lelaki Massachusetts dan yang lain mendakwa bahawa Ralph Lauren pergerakan dilahirkan di kedai ini. Malangnya, saya tidak pernah benar-benar menghabiskan banyak masa di Boston, tetapi kali seterusnya saya berada di kawasan itu, saya mesti singgah - nampaknya hampir terlalu bagus untuk menjadi kenyataan.Di manakah lagi anda boleh temui set koleksi vintaj lelaki dalam kabinet kayu, dihiasi dengan bagasi vintaj, meja pool lama dan gerai mengilap kasut vintaj? Selain itu, dia bukan sahaja membawa barangan Americana dan pakaian persediaan tetapi juga barangan asli British, yang dia import sendiri.

Jika anda pernah berada di kawasan itu, cubalah singgah di Bobby Dari Boston walaupun anda secara amnya tidak menyukai vintaj - bekas cermin mata ikan pari sepasang pautan manset mungkin terlalu cantik untuk ditinggalkan.

Sekarang, yakinkan diri anda:

Alamat
Bobby dari Boston
19 Thayer Street, Boston,
Tel.: (617) 423-9299Tiada Laman Web atau pesanan mel – pemilik Bobby Garnett lebih suka berjumpa dengan orang yang dia jual secara peribadi.

Kredit Gambar: ecohuckups