Cara Mencari Seluar Pendek Terbaik untuk Gaya & Jenis Badan Anda

seluar pendek terbaik berskala 3840x2160

Sama ada anda tinggi atau pendek, kurus atau berotot, terdapat sepasang seluar pendek yang selesa untuk anda. Mungkin kedengaran agak asing bagi sesetengah daripada anda untuk memilih jenis seluar pendek yang betul untuk jenis badan anda. Sesetengah daripada anda mungkin berfikir, Bolehkah kita hanya mengambil apa-apa warna dalam mana-mana gaya pendek yang dijual di mana-mana kedai dan hanya memanggilnya sehari? Kami sangat mengesyorkan agar anda tidak terlibat dalam perkara ini dan berjanji kepada anda ada cara yang lebih baik daripada hanya mengambil apa-apa dan membuangnya.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Cara Mencari Seluar Pendek Terbaik untuk Gaya & Jenis Badan Anda
  2. Apakah Kesesuaian Ideal?
  3. Apakah Panjang Ideal?
  4. Apakah Bahan Ideal?
  5. Bagaimana dengan Corak?
  6. Warna Seluar Pendek Asas
  7. Melangkaui Warna Asas
  8. Gaya Seluar Pendek Popular
  9. Kesimpulan
  10. Rundown Pakaian

Cara Mencari Seluar Pendek Terbaik untuk Gaya & Jenis Badan Anda

Inilah perkaranya, setiap orang di Bumi mempunyai keunikan mereka sendiri jenis badan dan apabila anda menemui milik anda, anda akan mendapati bahawa membeli-belah adalah pengalaman yang lebih menggembirakan dan lebih mudah untuk menggayakan diri anda. Untuk membantu anda memahami cara mencari gaya pendek ideal anda, kami akan merangkumi lima komponen utama: kesesuaian, panjang, warna, bahan dan gaya.

Apakah Kesesuaian Ideal?

Adalah sangat penting untuk anda memberi perhatian kepada kesesuaian seluar pendek yang anda memutuskan untuk memakai. Sebabnya, cara pemakaian pakaian pada seseorang membantu menentukan jenis persepsi orang lain terhadap mereka walaupun sebelum orang itu membuka mulut untuk bercakap sesuatu. Mari lihat tiga pilihan kesesuaian yang berbeza untuk membantu anda memahami dengan lebih baik perkara yang perlu dielakkan semasa membeli-belah untuk seluar pendek.Fit adalah penting kerana seluar pendek yang terlalu ketat atau terlalu lebar akan memusnahkan penampilan anda sepenuhnya.

Fit adalah penting kerana seluar pendek yang terlalu ketat atau terlalu lebar akan memusnahkan penampilan anda sepenuhnya.

Terlalu Longgar

Isu ini cenderung untuk lebih diperhatikan apabila seluar pendek juga agak panjang. Isu utama di sini ialah terdapat kekurangan keseluruhan bentuk dan jika anda seorang yang mempunyai kaki yang sangat kurus pada mulanya, perbezaan antara bukaan kaki seluar pendek dan kaki nipis anda akan dipertingkatkan lebih banyak lagi. Selalunya, orang suka mengaitkan memakai sesuatu yang longgar sebagai cara menutupi mereka bingkai nipis . Pada hakikatnya, ini sebenarnya mempunyai kesan yang bertentangan, dan mereka sering kelihatan lebih kecil daripada sebelumnya. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang konsep ini dan panduan gaya kami untuk video lelaki langsing.

Seluar pendek kargo longgar mungkin salah satu pesalah paling teruk dalam kategori longgar ini. Bukan sahaja bukaan kaki mereka terlalu lebar, mereka juga mempunyai pukal tambahan tambahan daripada yang besar poket dan apa sahaja yang anda memutuskan untuk jem di sana.

Jika ia

Ia membuatkan kaki anda kelihatan kurus dan lemah kerana ia ditelan oleh seluar pendek anda.

Terlalu Ketat

Kawasan seterusnya yang ingin kami tutupi ialah mempunyai seluar pendek yang terlalu ketat. Saya akan teruskan dan mengakuinya sendiri, saya telah berulang kali melakukan ini juga. Kesilapan ini sangat mudah dilakukan terutamanya dalam dunia hari ini di mana sangat mudah untuk melihat bahawa fit langsing sering menjadi standard yang dipersembahkan di mana-mana.

Jadi, perlu diingat bahawa bergantung pada cara anda dibentuk, ia mungkin sangat mudah atau sangat sukar untuk benar-benar melihat apabila sesuatu terlalu ketat.Perkara utama di sini ialah memastikan anda melihat cermin dan memeriksa garis tarik yang berlebihan, terutamanya berhampiran kawasan poket dan di bahagian peha anda. Dan juga, apabila anda melihat cermin, jika ia kelihatan seperti butang tengah utama anda atau kandang seperti pengapit sedang menangis memohon belas kasihan, anda mungkin mahu sama ada melaraskan saiz anda atau sekurang-kurangnya melaraskan kesesuaian untuk membantu anda mencari sesuatu yang sesuai. sedikit lebih selesa.

Elakkan pendek yang terlalu ketat! Anda sepatutnya boleh bergerak dan berasa selesa.

Elakkan ini! Anda sepatutnya boleh bergerak dan berasa selesa.

Betul

Inilah yang kami benar-benar mahu menembak untuk: betul betul kategori. Mempunyai seluar pendek anda sesuai betul adalah matlamat utama, tetapi bagaimana rupanya? Sekarang setelah kita tahu dengan tepat apa yang tidak boleh dilakukan, adalah penting untuk memberi perhatian kepada cara badan anda bergerak dan beroperasi dalam fabrik dan reka bentuk tertentu.

Sebagai contoh, saya cenderung untuk membawa sedikit berat berhampiran bahagian pinggang dan bahagian atas paha saya, jadi saya cenderung untuk menjauhkan diri daripada perkara yang disenaraikan sebagai terlalu kurus, terutamanya jika tiada regangan padanya. Itu biasanya agak tidak selesa. Walau bagaimanapun, kaki saya dari lutut ke buku lali saya sebenarnya kelihatan sedikit lebih langsing, jadi memakai apa-apa yang terlalu panjang atau terlalu longgar kelihatan sama tidak masuk akal. Pada bulan-bulan musim panas yang hangat, saya biasanya memilih untuk memakai seluar pendek berasaskan kapas yang telah menambah regangan untuk keselesaan tambahan dan padanan yang sederhana langsing. Ini membolehkan seseorang itu kekal selesa dan tidak kelihatan terlalu ceroboh, tidak kira apa pun suasana kasual yang saya ada.

Kyle kelihatan baik dengan seluar pendeknya. Seluar pendek tidak boleh melepasi lutut.

Kyle kelihatan baik dengan seluar pendeknya. Seluar pendek tidak boleh melepasi lutut.

Apabila anda mula-mula belajar tentang cara untuk mengetahui kesesuaian yang paling sesuai untuk anda, sebaiknya mencuba seberapa banyak pilihan kesesuaian yang berbeza yang mungkin anda boleh gunakan, tetapi sentiasa cuba mencari sesuatu yang kedua-duanya selesa dan cukup abadi untuk anda. Juga, apabila anda Di kedai jika anda menjumpai sepasang seluar pendek yang anda nampak suka tetapi yang benar-benar disenaraikan sebagai santai atau longgar atau langsing atau kurus, cuba minta bantuan daripada jurujual.Teruskan dan lihat persembahan kedai yang lain tentang cara mereka mengiklankan pakaian mereka. Anda mungkin mula melihat sedikit trend. Sesetengah mungkin kelihatan agak longgar dan santai, manakala yang lain sangat kurus dan hampir disembur pada peragawati.

Seluar pendek juga disenaraikan dengan saiz pinggang tradisional seperti 32 atau 34 juga akan membantu. Adalah sangat penting untuk menangani bahagian badan anda yang lebih luas terlebih dahulu dan kemudian anda boleh mula memberi perhatian kepada perkara seperti panjang, bahan dan warna.

Beberapa tempat yang bagus untuk membeli-belah untuk beberapa pilihan pendek abadi yang hebat Brooks Brothers , Banana Republic, J.Crew, dan Ralph Lauren. Memandangkan kami telah menemui kesesuaian ideal anda, mari teruskan mencari panjang ideal untuk jenis badan anda.

Apakah Panjang Ideal?

Panjang dan seluar pendek yang berbeza akan sesuai untuk majlis yang berbeza. Panjang yang berbeza akan mengatakan perkara yang berbeza, jadi berhati-hatilah.

1. Yang 11 inciPanjang

Ini adalah panjang yang jauh lebih konservatif dan biasanya terbaik untuk dipakai oleh seseorang yang

Ini adalah panjang yang jauh lebih konservatif dan biasanya paling sesuai untuk dipakai oleh seseorang yang tingginya lebih daripada 6 kaki.

Ini adalah panjang yang lebih konservatif dan biasanya paling sesuai untuk dipakai oleh seseorang yang mempunyai lebih 6 kaki tinggi .

2. Panjang 9 inci

Ini selalunya menjadi pilihan peribadi saya. Panjang ini agak menarik untuk ramai lelaki yang berkebetulan antara 5'9' dan kira-kira 6'1'. Itu seperti ini cukup konservatif tetapi masih kekal abadi. Anda tidak akan kelihatan seperti anda memakai seluar senaman tiga suku tetapi anda juga tidak akan mendedahkan terlalu banyak kulit.

Seluar pendek dalam panjang 9 inci

Seluar pendek dalam panjang 9 inci

3. Yang 7 inciPanjang

Ini adalah panjang yang ramai, tetapi tidak semua, lelaki preppy akan memilih untuk memakai. Penampilan kasual dan lebih banyak kulit terdedah tidak akan berfungsi untuk semua orang, tetapi masih merupakan pilihan yang berdaya maju untuk ramai lelaki.

Seluar pendek 7 inci terlalu pendek untuk kebanyakan, tetapi masih ramai yang memakainya

Seluar pendek 7 inci terlalu pendek untuk kebanyakan, tetapi masih ramai yang memakainya

4. Panjang 5 inci

Panjang ini sesuai untuk lelaki yang sihat bawah 5'10 . Mari kita ingat bahawa semakin pendek seluar pendek, semakin lama anda mula membuat kaki anda kelihatan. Jika anda sudah mempunyai kaki yang agak panjang dan anda memutuskan untuk memakai seluar pendek 5 inci atau lebih pendek, anda mula kelihatan sedikit tidak seimbang.

Memakai seluar pendek 5 inci membuatkan anda kelihatan seperti anda mempunyai kaki yang panjang, tetapi mendedahkan kulit anda.

Memakai seluar pendek 5 inci mendedahkan kulit anda

5. Panjang 3 inci

Kami tidak tahu berapa banyak yang sebenarnya dijual dan sudah lama kami tidak melihatnya, tetapi mereka ada di luar sana. Panjang ini biasanya dilihat pada pakaian mandi atau seluar pendek olahraga tetapi ia juga tersedia pada pilihan pendek kasual juga.

Ingat, kuncinya ialah memastikan panjang dan sesuai dengan jenis badan anda. Perlu diingat bahawa apabila mengetahui panjang yang sesuai untuk anda dan jenis badan anda, menggunakan ketinggian anda sahaja biasanya bukan faktor penentu terbaik untuk hanya digunakan apabila memilih satu berbanding yang lain.

Sebagai contoh, katakan, kita mempunyai dua rakan yang kebetulan kedua-duanya mempunyai ketinggian yang sama. Pada 5' 9″, sangat mudah untuk mengandaikan bahawa mereka berdua memakai panjang yang sama dalam seluar pendek mereka. Walau bagaimanapun, dalam keadaan ini, itu tidak benar. kenapa? Kerana seorang rakan mempunyai badan yang lebih panjang dengan kaki yang lebih pendek manakala rakan yang lain mempunyai badan yang lebih pendek dengan kaki yang lebih panjang.

Jenis badan

Jenis badan

Jika orang lain kebetulan membeli-belah untuk kedua-dua rakan ini dan tidak mempedulikan perbezaan ini, mereka berdua akan mendapati diri mereka kelihatan sangat berbeza dalam kedua-dua seluar pendek ini walaupun mereka berdua memakai saiz yang sama. Peraturan asas seperti ini juga sangat penting untuk diingat semasa membeli-belah walaupun untuk saman , baju, dan juga seluar.

Perlu diingat bahawa tidak semua panjang akan kelihatan sesuai untuk semua jenis badan. Mempunyai panjang yang jatuh tepat di atas lutut adalah yang paling abadi dan konservatif. Ia juga sangat penting untuk diingat bahawa fesyen adalah kitaran. Seluar pendek yang lebih pendek sebenarnya telah dipertimbangkan selama 10 tahun yang lalu atau lebih, berkemungkinan besar untuk menentang gaya yang lebih panjang dan longgar dari akhir 90-an hingga 2000-an. Walau bagaimanapun, menembak untuk jalan pintas tepat di atas lutut sentiasa menjadi pertaruhan yang selamat.

Apakah Bahan Ideal?

Terdapat pelbagai pilihan bahan yang berbeza untuk anda pilih apabila memilih sesuatu untuk seluar pendek anda. Apabila membeli-belah, anda mungkin mula mengetahui bahawa pereka dan pengilang yang berbeza akan menggunakan lebih banyak bahan atau campuran bahan tertentu daripada jenama lain. Semakin anda mula bereksperimen dengan jenama dan gaya yang berbeza, semakin banyak anda akan mula mempelajari bahan atau adunan bahan yang sesuai untuk anda dan gaya peribadi anda.Beberapa bahan atau campuran bahan yang lebih biasa digunakan ialah:

Kapas

Salah satu fabrik yang paling biasa digunakan dalam pakaian, menggunakan kapas untuk mencipta seluar pendek dengan cepat dan agak murah bergantung pada kualiti kapas yang digunakan.

Kapas adalah bahan yang popular untuk seluar pendek, dan memang begitu. Tidak kira jika anda memilih cotton seersucker atau khaki twill, chinos, chambray atau Madras, ia sesuai untuk seluar pendek.

Kapas ialah bahan popular untuk seluar pendek, dan memang betul. Tidak kira jika anda memilih kapas seersucker atau khaki twill, chinos, chambray atau Madras , ia akan berfungsi dengan baik untuk seluar pendek.

Linen

Linen datang dari sejarah panjang sejak lebih 30,000 tahun. Linen diperbuat daripada gentian tumbuhan rami, ia kuat dan menyerap. Hari ini, linen dinikmati sebagai gaya berangin dan santai dan segala-galanya daripada sut, baju raya , dan sudah tentu, seluar pendek. Keupayaan linen untuk kering lebih cepat daripada kapas menjadikannya pilihan yang popular. Perlu diingat linen mempunyai kedutan semula jadi.

Linen sangat bagus terutamanya dalam cuaca panas kerana ia sangat bernafas. Mereka juga bebas mengalir dan tidak pernah ketat pada badan anda.

Linen sangat bagus terutamanya dalam cuaca panas kerana ia sangat bernafas. Mereka juga bebas mengalir dan tidak pernah ketat pada badan anda.

Spandeks

Sesetengah daripada anda mungkin membayangkan yang setara dengan seluar pendek basikal di sini dan anda tidak akan salah tetapi terdapat kegunaan lain untuk bahan spandeks juga. Spandex sering digabungkan dalam pelbagai kuantiti dengan yang lainkainuntuk mencipta jumlah pemberian atau regangan tertentu. Dalam erti kata lain, anda tidak akan menemui seluar pendek spandeks 100% di luar pakaian sukan yang mungkin.

Spandex kebanyakannya digunakan dalam seluar pendek berbasikal.

Spandex kebanyakannya digunakan dalam seluar pendek berbasikal.

Poliester

Poliester ialah gentian sintetik, kadangkala ia digabungkan dengan fabrik atau gentian semula jadi untuk menghasilkan kain dengan sifat yang berbeza. Secara umum, kami mengesyorkan menjauhi poliester. Selain daripada sedikit haba dan bau yang disimpannya, ia tidak menyerap kelembapan dan berkedut secara tidak menarik. Ia juga mungkin haus lebih cepat daripada gentian semula jadi.

Seluar pendek poliester tidak disyorkan melainkan anda ingin melakukan aktiviti luar seperti bersenam, berlari dan berbasikal.

Seluar pendek poliester tidak disyorkan melainkan anda ingin melakukan aktiviti luar seperti bersenam, berlari dan berbasikal.

Denim

Denim digunakan sebagai asas untuk sepasang seluar pendek atau jort bukanlah perkara baru, namun, ia kelihatan sangat kasual, dan jort mempunyai sedikit reputasi bergaya yang terpendam, untuk menyatakan sekurang-kurangnya. Seluar pendek denim cut-off sangat popular pada tahun 1970-an hingga 1990-an tetapi melainkan anda memakainya ke Coachella, sebaiknya biarkannya di dalam almari anda.

Melainkan anda dijemput ke pesta tema, anda tidak boleh memakai jort atau seluar pendek jean.

Melainkan anda dijemput ke pesta tema, anda tidak boleh memakai seluar pendek ini.

Bahan Campuran

Satu yang agak popular ialah campuran kapas dan poliester. Campuran ini kuat dan lebih tahan kedut dan koyak daripada kapas sahaja. Campuran ini juga akan membantu anda dari segi rintangan pengecutan. Beberapa kombinasi fabrik lain yang sangat popular berlaku termasuk kapas dan linen, kapas dan spandeks, dan poliester, dan spandeks.

Bagaimana dengan Corak?

Seersucker

Seersucker yang sentiasa popular sebenarnya adalah kain tenunan bercorak. Ia pada asalnya digunakan di Amerika Syarikat untuk pelbagai jenis pakaian yang berbeza. Seersucker juga dikenali sebagai jalur kereta api. Semuanya adalah kapas dan biasanya hangat dengannya belang tetapi juga boleh didapati sebagai a corak berkotak-kotak juga. Fakta yang menyeronokkan — perkataan seersucker datang ke dalam bahasa Inggeris daripada perkataan Parsi ricih dan gula maksudnya susu dan gula.

Seluar pendek pemburu paus seersucker yang hebat

Hebat seersucker seluar pendek pemburu paus

Madras

Madras ialah fabrik kapas ringan dengan tekstur bercorak. Perkataan madras sebenarnya adalah nama bekas kota Chennai di India. Madras mudah dikenali daripada gaya popular. Terdapat juga jenis lain dalam kategori, seperti madras kotak-kotak dan patchwork madras, yang kami bincangkan secara menyeluruh dalam panduan madras .

Seluar pendek madras musim panas yang cantik

Musim panas yang indah madras seluar pendek

Corak Lain

Pilihan corak lain termasuk jalur pin, kotak-kotak atau cetakan.Jika anda baru bermula, sebaiknya kekalkan warna pepejal yang agak neutral, dan kemudian anda boleh mula memperkenalkan corak sekali-sekala. Warna pepejal cenderung lebih mudah untuk ditapis ke dalam almari pakaian anda.

Anyaman

Beberapa tenunan lain yang mungkin anda temui semasa membeli-belah untuk seluar pendek termasuk jacquard, jersi rajutan, kepar atau sepasang seluar pendek bersulam juga.

Warna Seluar Pendek Asas

Tentera Laut

Bergantung pada jenis pewarna pengeluar, biru laut yang dimaksudkan mungkin kelihatan hampir hitam atau hampir seperti biru diraja yang terang. Warna navy ideal yang kami cari adalah tidak terlalu gelap atau terlalu terang, dan ia boleh ditukar ganti dengan pelbagai warna kasut dan pilihan baju.

Kyle memakai sepasang seluar pendek 9 inci navy.

Kyle memakai sepasang seluar pendek 9 inci navy.

Batu

Kadang-kadang ia kelihatan lebih kelabu, kadang-kadang ia kelihatan lebih coklat , tetapi ia adalah neutral warna walau bagaimanapun dan jika anda tidak dapat mencari atau hanya tidak mengambil berat untuk warna ini, kami mengesyorkan untuk melihat warna kelabu tua atau warna krim juga.

Khaki

Sebagai fungsi dan serba boleh seperti khaki, saya melihat bahawa kadang-kadang, ramai orang mendapati ia agak polarisasi. Sesetengah orang mendapati kemudahan memanipulasi khaki menjadi begitu banyak pakaian yang berbeza adalah hebat. Orang lain mendapati warna itu sebagai pencetus yang mengingatkan mereka tentang hari kod pakaian sekolah mereka. Mana-mana bahagian lorong anda mendarat, ketahuilah bahawa anda tidak boleh salah dengan mempunyai sekurang-kurangnya sepasang khaki seluar pendek dalam almari pakaian anda. Mereka adalah mudah dan tanpa usaha abadi.

Warna Khaki bagus untuk pakaian cuaca panas.

Khaki warna sesuai untuk pakaian cuaca panas.

Melangkaui Warna Asas

Adakah anda sudah mempunyai semua warna asas? Jika ya, pertimbangkan untuk menambah beberapa perkara berikut untuk mencampurkan almari pakaian anda. Kami telah pengsan biru untuk rasa yang sangat berangin. Terdapat juga zaitun hijau untuk sesuatu yang sedikit lebih unik daripada mempunyai sepasang seluar pendek khaki, atau mungkin juga menambah merah jambu untuk sesuatu yang lebih berani.

Sudah tentu, terdapat banyak warna lain yang boleh kami senaraikan di sini, walau bagaimanapun, warna-warna ini agak abadi dan menawarkan anda keupayaan untuk mencipta berbilang pakaian tanpa merasa tergoda dengan tawaran keseluruhan kedai.

Seperti yang anda bayangkan, sama seperti terdapat banyak pilihan warna atau juga banyak pilihan gaya yang disediakan untuk anda apabila memilih seluar pendek ideal anda, terdapat juga pilihan gaya yang popular.

Seluar pendek hadapan rata

Ini cenderung untuk duduk sedikit lebih rendah pada pinggang anda melainkan anda sengaja membeli sepasang yang mempunyai kenaikan yang lebih tinggi.

Seluar pendek muka rata sering dipadankan dengan baju polo dan dipakai ke acara luar.

Seluar pendek muka rata sering dipadankan dengan baju polo dan dipakai ke acara luar.

Seluar pendek berlipat

Seluar pendek berlipat cenderung untuk duduk sedikit lebih tinggi di pinggang anda . Seluar pendek ini adalah pendekatan yang lebih tradisional berbanding pendek hadapan rata. Mereka mungkin kelihatan agak cuak tetapi mereka ada tempatnya. Jika muat pada seluar pendek berlipat ini menarik, kami akan menganggapnya.

Seluar Pendek Kargo

Seperti yang kami nyatakan sebelum ini, seluar pendek kargo semakin tidak bergaya dan atas sebab yang baik, seluar pendek kargo selalunya longgar, banyak dan terbebani oleh barang dan poketnya yang tidak berkesudahan. Sebaik-baiknya ingatlah untuk menjauhi gaya melainkan anda sedang berkhemah dan benar-benar memerlukan storan tambahan.

Walaupun praktikal untuk aktiviti perkhemahan dan hutan belantara, seluar pendek kargo tidak boleh dipakai di luar persekitaran itu kerana ia kelihatan mengerikan.

Walaupun praktikal untuk aktiviti perkhemahan dan hutan belantara, seluar pendek kargo tidak boleh dipakai di luar persekitaran itu kerana ia kelihatan mengerikan.

Seluar Pendek Bermuda

Seluar pendek Bermuda juga dikenali sebagai seluar pendek berjalan atau berpakaian. Seluar pendek ini dilihat sebagai pilihan separa kasual yang boleh dipakai sama ada lelaki mahupun wanita. Seluar pendek Bermuda berlaku pada hujung spektrum panjang pendek yang lebih panjang. Kami menggali lebih mendalam tentang ini, dan banyak lagi gaya pendek dan sejarahnya dalam kami panduan kepada seluar pendek lelaki .

Kesimpulan

Ia mungkin berasa sangat menggembirakan untuk mencuba mencari seluar pendek yang ideal itu. Terdapat begitu banyak pilihan yang disediakan — warna yang berbeza, panjang yang berbeza, pilihan bahan yang berbeza untuk dipertimbangkan. Sesetengah orang lebih suka mengangkat tangan dan berkata saya tidak mahu mencuba. Apabila anda berasa kecewa, adalah penting untuk mengingati lima perkara yang kami pelajari hari ini: kesesuaian, panjang, warna, gaya dan bahan, dan pengalaman membeli-belah anda yang seterusnya akan menjadi lebih menggembirakan.

Rundown Pakaian

Hari ini saya memakai baju linen Ireland berlengan panjang yang saya ambil daripada J.Crew. Ia dibuat dengan warna merah, biru dan jenis latar belakang putih berjaring krew. Saya memadankan baju ini dengan sepasang seluar pendek sembilan inci navy. Saya suka pakaian ini kerana saya boleh memanipulasinya dengan kasut yang berbeza sama ada sepasang moccasin memandu atau kasut kanvas, ia sangat boleh ditukar ganti.

Kyle dalam pakaian cuaca panas kasual

Kyle dalam pakaian cuaca panas kasual

Saya juga boleh memakai baju yang sama dengan sepasang seluar khaki dan beberapa stokin Fort Belvedere yang hebat dan untuk beberapa aksesori hebat lain untuk anda tambahkan pada almari pakaian musim panas anda, lihat kedai Fort Belvedere.