Cara Mengemas Beg Beg Bawa Untuk Perjalanan Perniagaan Singkat

cara mengemas carry on berskala

Dalam panduan ini, kami membincangkan cara mengemas bagasi anda seperti profesional untuk perjalanan perniagaan termasuk cara melipat sut dan baju; perkara yang anda perlukan & rahsia untuk memaksimumkan setiap inci barang bawaan anda.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Untuk Perjalanan Udara
  2. Bagaimana Untuk Membungkus Beg Bawa Kecil?
  3. Rahsia Untuk Memaksimumkan Ruang Bawa Anda
  4. Mengisi Kekosongan
  5. Rundown Pakaian
  6. Bagaimana anda mengemas barang bawaan anda? Jangan ragu untuk berkongsi petua & kiat anda untuk membungkus cahaya dengan cekap untuk perjalanan singkat!

Untuk Perjalanan Udara

Saya cadangkan pergi dengan beg pemutar dengan roda yang bagus yang boleh berguling dengan sangat lancar supaya anda boleh menggerakkannya tanpa kerumitan, tetapi ia juga harus stabil supaya anda boleh meletakkan beg bimbit kecil atau barang bawa lain di atasnya semasa anda berjalan dengannya . Ambil perhatian bahawa pembungkusan beg tangan kecil adalah sangat berbeza daripada pembungkusan beg pemutar yang lebih besar.

Pemintal tegak dengan poket hadapan yang direka untuk keperluan kerja adalah pilihan yang sempurna untuk perjalanan perniagaan

Pemintal tegak dengan poket hadapan yang direka untuk keperluan kerja adalah pilihan yang sempurna untuk perjalananBagaimana Untuk Membungkus Beg Bawa Kecil?

Pertama sekali, letakkan semua barang yang anda ingin bawa semasa perjalanan anda ke atas katil anda atau mungkin di atas lantai jika katil tidak cukup besar. Keluarkan semua barang yang berlebihan dan hanya bawa tulang kosong yang anda perlukan.

Jika ia hanya perjalanan perniagaan sehari, anda hanya memerlukan sepasangkasut, dan saya cuma cadangkan anda memakainya. Jika perjalanan perniagaan dua atau tiga hari, anda ingin membawa sepasang kasut lagi, tetapi itu sahaja.

Saya selalu mencadangkan untuk pergi bersama kaki topi hitam oxfords , mungkin Balmoral yang menambah sedikit hiasan, jika anda mempunyai kaki yang besar, mungkin a kasut derby adalah cara untuk pergi.

Yang penting

Letakkan semua barang anda dan pastikan anda hanya mengemas barang-barang yang penting sahaja

Tali Bertali dalam Sutera Tentera Laut Pepejal

Kubu Belvedere

Tali Bertali dalam Sutera Tentera Laut Pepejal

beli ni Ikatan Sutera Madder dalam Warna Biru dengan Buff dan Paisley Merah

Kubu Belvedere

Ikatan Sutera Madder dalam Warna Biru dengan Buff dan Paisley Merah

beli ni Stokin Berusuk Jalur Bayangan Arang dan Fil Kelabu Muda d

Kubu Belvedere

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Arang dan Kapas Fil d'Ecosse Kelabu Muda

beli ni Tali leher Sutera Cetakan Madder berwarna Merah dengan Corak Mikro Buff

Kubu Belvedere

Tali leher Sutera Cetakan Madder berwarna Merah dengan Sederhana Corak Mikro Buff

beli ni Prince of Wales Check Silk Tie Dark Navy dan White

Kubu Belvedere

Prince of Wales Check Silk Tie Dark Navy dan White

beli ni Tali Kasut Rich Yellow Bulat - Tali Kasut Pakaian Kapas Wax

Kubu Belvedere

Tali Kasut Kuning Kaya Bulat – Tali Kasut Pakaian Kapas Wax

beli ni

Jika perjalanan perniagaan anda tidak terlalu formal atau jika anda mahukan sepasang kasut kedua, saya cadangkan pergi dengan sepasang kasut burgundy kerana ia boleh berpakaian atas dan bawah dengan cepat. Ia sentiasa sesuai, dan anda boleh memakai dengan apa sahaja yang anda bawa dalam beg pakaian anda.

Untuk mengelakkan kasut anda mengotorkan barang pakaian lain di dalam beg pakaian anda, saya sentiasa mencadangkan untuk menggunakan beg kasut atau beg habuk. Jika anda boleh meletakkan setiap kasut dalam beg habuk, itu memberikan anda lebih fleksibiliti dari segi pembungkusan.

Pada mulanya, saya melipat saya stokin dan gulung dan letak dalam kasut saya, mungkin jika anda mempunyai ruang, anda juga boleh meletakkan anda seluar dalam di sana, atau tali pinggang yang digulung.

Tanduk Kasut Fort Belvedere

Tanduk Kasut Fort Belvedere

Tidak kira ke mana saya pergi, saya sentiasa membawa perjalanan tanduk kasut kerana ia melindungi kasut saya, ia membantu saya menggunakan kasut saya di bahagian keselamatan, dan saya tidak pernah mahu terlepasnya kerana ia adalah barang kecil yang boleh menjimatkan banyak wang anda. Saya telah bergelut berkali-kali dengan beg tangan dan saman, jadi saya mencuba teknik yang berbeza, dan ini adalah teknik terbaik yang saya temui.

Rahsia Untuk Memaksimumkan Ruang Bawa Anda

Simpan satu petak dengan ketat untuk pakaian anda

Simpan satu petak dengan ketat untuk pakaian anda

Menjaga Pakaian Anda Renyah

  • Pertama, mari kita mulakan dengan seluar . Anda ingin melipatnya menjadi tiga kerana dengan cara itu, ia sesuai dengan beg pakaian anda. Letakkannya di bahagian rata beg pakaian anda. Dalam video ini, saya menggunakan gigi anjing kecil sesuai hanya supaya anda dapat melihat dengan lebih baik cara saya melipatnya. Jika anda mendapat perjalanan perniagaan, mungkin tentera laut yang kukuh sesuai , atau arang , atau kelabu muda, atau sut kelabu, adalah cara yang lebih baik untuk dilakukan.
  • Kedua, jika anda mempunyai sut tiga helai dengan a jaket , anda cuma ambil vest, lipat dua dan pastikan hujung atas sejajar, serta hujung bawah kot, kemudian gulung sahaja. Sekali lagi, anda mempunyai sedikit maniskaingulung, sekarang letakkan gulungan itu ke tepi.
gulungkan baju pinggang anda

Bagaimana untuk menggulung kot anda

  • Sekarang, sudah tiba masanya untuk jaket. Ambil kiri lengan baju dan tariknya dari dalam ke luar, pastikan untuk menariknya sepenuhnya. Sekarang pada yang sama lengan baju , pergi ke bahu dan tolaknya, dan lipat ke dalam, ini menghasilkan bentuk yang sempurna, dan ia sesuai dengan bahu bertentangan yang tidak dilipat. Kami melakukan ini untuk melindungi bahu supaya ia tidak hancur dan berkedut. Sekarang ambil kot yang digulung, dan masukkan ke dalam kawasan bahu, supaya ia memberikan sokongan tambahan dan mengelakkannya daripada berkedut.
Melipat jaket

Sekarang anda melipat jaket, supaya ia terletak dengan kemas dalam kes di atas seluar. Biasanya, terdapat sedikit jurang di bahagian atas bahu, saya menggunakannya untuk menggulung beberapa ikatan dan idealnya, mengikat tali leher kerana mereka kurang terdedah kepada kedutan.

Jika anda mempunyai ruang tambahan, anda boleh menambah sedikit segi empat sama poket di sana tetapi elakkan daripada sebarang barang berat seperti beg basuh, atau beg peralatan mandian, atau mungkin kit barang kemas anda, atau pengecas, atau apa-apa lagi yang boleh menjejaskan saman itu.

Berbaloi untuk mempunyai petak berasingan dalam beg tangan anda supaya ia tidak tersumbat kerana jika sut anda berkemungkinan besar, ia akan berkedut.

Cara Melipat Baju

Cara Melipat Baju

Cara Ideal Untuk Melipat Baju Pakaian

Jika anda mempunyai sedikit ruang, anda mungkin mahu menambah a baju baju . Lipatan boleh memberi impak yang besar terhadap cara pakaian anda berkedut. Baju baju adalah halus dan mudah berkedut. Oleh itu, anda harus melipatnya dan tidak menggulungnya.

Cara terbaik untuk melakukannya ialah meletakkan baju itu rata butang menghadap ke lantai atau meja, lipat sisi ke dalam dengan lengan di kedua-dua belah dan lipat di atas labuh dan lipat separuh atau tiga bergantung pada saiz beg pakaian anda.

Lakukan itu dengan semua baju anda dan kemudian susunkannya dengan warna yang bertentangan antara satu sama lain. Mungkin tambahkan hanya satu baju atau maksimum dua baju di atas sut itu kerana jika ia terlalu lembik, anda akan berkedut pada baju anda dan dalam sut itu.

Petak untuk pin kolar, pautan manset dan tid bit lain dalam lelaki kembara

Kotak Barang Kemas Lelaki dalam Kulit Buatan Tangan oleh Fort Belvedere

Pelbagai Aksesori

Sekarang, tiba masanya untuk menutup petak itu dan mari kita lihat bahagian lain beg pakaian itu. Stokin, seluar dalam, dan baju dalam , yang tidak sesuai dengan kasut saya kini berada di antara mekanisme teleskop, jadi kami mencipta permukaan yang agak rata. Saya meletakkan kasut di sisi, supaya ia menggunakan sedikit ruang yang mungkin.

Mungkin jika anda ingin membawa a sweater atau cardigan , sekarang adalah masa untuk meletakkannya di sini. Kalau nak bawa lengan panjang baju polo untuk persiaran petang santai, saya biasanya menggulungnya daripada melipatnya kerana a. ia lebih cepat, b. ia menjimatkan ruang dan c. ia tidak cenderung untuk berkedut seperti katakan baju pakaian.

Jika anda membawa apa-apa barang berlipat lain seperti a t-shirt , baju dalam, saya akan gulungkannya juga.

Mengisi Kekosongan

Sebaik sahaja anda memasukkan semua perkara, sudah tiba masanya untuk mengisi kekosongan. Mungkin anda ingin membawa penggantung , ia harus digulung dan anda boleh memasukkannya ke dalam celah. Biasanya, di suatu tempat di sekeliling kasut, dengan tali pinggang, anda juga boleh menggulungnya tetapi jika anda tidak mempunyai ruang yang mencukupi lagi, anda boleh membuka gulungannya dan meletakkannya di sekeliling tepi, dengan cara itu, anda mungkin akan memuatkan lebih banyak perkara. ke dalam beg pakaian anda.

Jika anda mahu, anda juga boleh membawa anda menonton , mungkin anda ingin membawa beberapa kancing manset dalam bekas barang kemas, mungkin beberapa pin kolar, atau palang kolar, mungkin kolar kekal, mungkin palang pengikat , semua benda itu hendaklah berada dalam bekas kecil yang kemas, jadi anda tidak perlu mencarinya dan tidak hilang.

Alat manikur keluli tahan karat German Inox berkualiti - diluluskan TSA

Set Manicure Lelaki Travel Kit Kulit dan Keluli Tahan Karat oleh Fort Belvedere

Sudah tentu, ia juga berguna untuk mempunyai sedikit perjalanan manikur kit dengan anda supaya anda kelihatan rapi pada mesyuarat perniagaan anda. Anda ingin menambah seluar panjang kasual pada almari pakaian anda, saya cadangkan anda pergi dengannya seersucker kerana ia ringan dan ia tidak berkedut.

Apabila ia berkaitan dengan bahan yang sesuai, fabrik yang bagus untuk perjalanan adalah sama ada berat kain flanel , tetapi jika itu tidak sesuai untuk musim panas yang hangat, saya cadangkan anda pergi dengan bulu lukisan dinding .

Rundown Pakaian

Ia terdiri daripada jaket berdada tunggal yang diperbuat daripada bulu fresko berwarna kelabu muda yang sedikit lebih berat tetapi ia mempunyai tenunan yang sangat terbuka dan benang terlalu berpintal yang juga membantu untuk benar-benar menjadikannya tahan kedut dan sangat sesuai jika anda memakainya di atas kapal terbang atau jika anda perlu melipatnya ke dalam beg pakaian anda.

Raphael kelihatan segak memakai pakaian perjalanan musim panas yang tipikal

Raphael kelihatan segak memakai pakaian perjalanan musim panas yang tipikal

Tali Bertali Dua-Tona dalam Sutera Berubah Hitam dan Merah Jambu Magenta - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Tali Bertali Dua-Tona dalam Sutera Berubah Hitam dan Merah Jambu Magenta

beli kat sini Burgundy Silk Pocket Square dengan sedikit Motif Paisley

Kubu Belvedere

Burgundy Silk Pocket Square dengan sedikit Motif Paisley

beli kat sini Stokin Biru dengan Jam Merah dan Putih dalam Kapas

Kubu Belvedere

Stokin Biru dengan Jam Merah dan Putih dalam Kapas

beli kat sini

Saya memakainya sebagai gabungan dengan sepasang seluar seersucker kerana ia tidak berkedut dan ia sangat ringan dan sesuai untuk cuaca musim panas. Seersuckers adalah dari Polo Ralph Lauren dan jaket itu dari Caraceni di Milan. Baju saya berwarna biru muda yang sesuai dengan seersucker saya tetapi memberikan kontras yang cukup kepada jaket saya dan saya sengaja tidak memakai sebarang manset atau aksesori logam kerana ia memudahkan untuk melalui keselamatan lapangan terbang. Tali leher yang saya pakai ialah tali leher sutera dari Fort Belvedere. Saya sangat menyukainya kerana ia mempunyai Kilauan dua warna dan bergantung pada sudut cahaya, ia akan sentiasa kelihatan berbeza. Ia juga tidak berkedut kerana ia dikait. Dan segi empat sama poket mengambil warna biru laut dan merah itu dan menambah sedikit corak paisley untuk menjadikannya berbeza. Stokin saya berwarna biru dengan jam merah dan putih supaya ia mengambil warna lain pada pakaian saya. Ia memberikan kontras kepada kasut merah burgundy saya yang biasanya saya suka bawa semasa perjalanan perniagaan semata-mata kerana ia sangat serba boleh.

Jika anda menikmati video ini, pastikan anda menonton video yang lain tentang caranya kemas beg besar macam lelaki budiman dan berikan kami tanda tangan dan langgan Saluran kami supaya bahan seperti ini sampai ke peti masuk anda.

Bagaimana anda mengemas barang bawaan anda? Jangan ragu untuk berkongsi petua & kiat anda untuk membungkus cahaya dengan cekap untuk perjalanan singkat!