Cara Menghentikan Stokin daripada Meluncur ke Bawah

bagaimana untuk menghentikan stoking daripada gelongsor

Kami baru-baru ini membincangkannyakesal haiwan kesayangan nombor satu dalam pakaian lelaki ialah menjaga baju anda terselit . Hari ini, kami mendedahkan kegusaran haiwan peliharaan kedua yang paling banyak disebut:mengelakkan stokin anda daripada tergelincir ke bawah.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Mengapa Anda Ingin Menjaga Stokin Anda Daripada Gelongsor?
  2. Cara Menghalang Stokin daripada Tergelincir
  3. Garter Stokin Dan Kekal Baju
  4. KESIMPULAN

Mengapa Anda Ingin Menjaga Stokin Anda Daripada Gelongsor?

Secara peribadi, saya selalu benci apabila stoking saya jatuh ke betis saya kerana ia akan melekat pada kasut saya dan ia akan menjadi tidak selesa berjalan di dalamnya. Itu berlaku terutamanya apabila saya banyak berjalan, jadi ia hanya menyusahkan untuk sentiasa menarik stokin sandarkan.

Stoking yang meluncur ke bawah adalah kesal kedua bagi lelaki

Stoking yang meluncur ke bawah adalah kegusaran kedua dalam pakaian lelakiPerkara kedua ialah tiada siapa yang benar-benar mahu melihat betis anda yang berbulu. Dan walaupun andabercukurkaki anda atas sebab tertentu yang masih tidak sesuai. Tiada tetapan profesional di mana anda boleh memakai seluar pakaian anda dan kulit anda kelihatan di bawahnya.

Cara Menghalang Stokin daripada Tergelincir

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Biru Laut Gelap dan Biru Diraja Fil d

Stokin Bergaris Shadow Stripe Biru Laut Tua dan Kapas Fil d'Ecosse Biru Diraja oleh Fort Belvedere

1. Panjang Stokin Betis

Perkara yang paling penting untuk dipertimbangkan ialah panjang stoking anda. Jika anda hanya mempunyai sarung kaki yang sedikit di atas buku lali atau jika anda mempunyai beberapa yang separuh betis, ia pasti akan meluncur ke bawah. Terutama untuk bahagian tengah betis, mereka akan duduk di bahagian paling lebar betis anda dan satu-satunya cara yang mereka ada ialah turun kerana graviti.

Untuk mendapatkan peluang untuk stoking anda kekal sepanjang hari, anda memerlukan stoking sepanjang betis yang benar-benar terletak di atas betis, kerana itu adalah bahagian yang lebih kecil. Dan apabila mereka duduk di sana dengan ketat yang betul, mereka tidak akan turun. Kini, bukan setiap pasang stokin yang panjang akan kekal terjaga secara automatik. Tetapi jika ia tidak melebihi anak lembu, anda tidak akan mempunyai peluang untuk kekal.

Di atas stoking betis harus mempunyai anjal yang panjang dan kuat

Di atas stoking betis harus mempunyai anjal yang panjang dan kuat

2. Jumlah Anjal yang Tepat

Titik kedua ialah elastik. Sebaik sahaja anda mempunyai stoking di atas betis, anda mahukan anjal yang agak panjang dan agak kuat. Beberapa tahun yang lalu, saya sangat kecewa dengan stoking betis yang akan meluncur ke bawah sehingga saya memutuskan sudah tiba masanya untuk mereka bentuk sesuatu yang benar-benar kekal sepanjang hari setiap hari. Oleh itu, kami bereksperimen dengan bahan yang berbeza, anjal yang berbeza dan saiz yang berbeza. Kami akhirnya menghasilkan penyelesaian yang berkesan dan kekal! Perkara yang menarik ialah kami dapat membalut keseluruhan bahan yang dipotong di sekeliling elastik, jadi kulit anda hanya menyentuh kapas, tetapi anda masih mendapat manfaat daripada elastik yang mengekalkan stokin. Sebab itu kami hanya menjual atas stokin betis .

Satu saiz muat untuk semua stokin

Satu saiz muat untuk semua stokin

3. Dapatkan Saiz Yang Sesuai

Walaupun anda mempunyai stokin yang berada di atas betis dan mempunyai jumlah keanjalan yang betul, ia masih boleh meluncur ke bawah jika anda memilihnya dalam saiz yang salah, terutamanya jika saiznya terlalu kecil. Apa yang berlaku ialah semasa anda berjalan, stokin mahu mengecut, jadi ia menarik tumit anda. Sebaik sahaja tumit anda turun, semuanya akan turun lebih jauh. Kebanyakan syarikat stokin hanya mempunyai satu saiz yang sesuai dengan semua stokin yang sangat buruk dan bukan perkara yang betul. Sesetengah kaki sangat kecil dan kaki yang sangat besar dan cuba untuk mempunyai stoking yang sama tidak akan berfungsi. Walaupun anda melihat sedikit lebih jauh kadang-kadang, anda mendapati saiz kecil, sederhana dan besar. Tetapi di Fort Belvedere kami menawarkan empat saiz yang berbeza, jadi kami menutup semua jenis kaki lelaki dengan selesa dan stokin akan kekal.

Bersedia untuk stoking yang berjaga sepanjang hari? Di sini anda pergi!
  • Garter Stokin

    Garter Stokin

  • Kekal Baju gaya lurus

    Kekal Baju gaya lurus

Garter Stokin Dan Kekal Baju

Kini sesetengah lelaki, terutamanya mereka yang menggemari vintaj atau yang mempunyai pilihan stokin pendek yang banyak menggunakan kaus kaki atau tempat tinggal baju. Ia adalah klip kecil yang diikat pada stoking anda dengan tali yang dipegang pada tempatnya sama ada di atas lutut anda atau disambungkan ke ekor baju anda.

Kekal Baju Sharp & Dapper dengan cincin yang fleksibel supaya ia lebih selesa daripada tempat tinggal baju biasa

Kekal Baju Tajam & Tajam dengan cincin yang fleksibel supaya mereka lebih selesa daripada tinggal baju biasa

Walaupun ia adalah cara yang sangat berkesan, ia adalah satu lagi perkara yang perlu dipertimbangkan apabila anda berpakaian. Ia juga terus ke kulit anda supaya anda boleh merasainya sepanjang hari dan saya rasa ia amat tidak selesa. Terdapat versi yang berbeza di luar sana, dan yang terbaik yang saya lihat setakat ini datang dari Sharp & Dapper kerana ia mempunyai tiga tali. Ia menyebarkan tarikan dan tekanan sedikit lagi.

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Biru Laut dan Merah Fil d

coklat Kasut Oxford dengan Stokin Berusuk Jalur Bayangan Biru Laut dan Kapas Fil d'Ecosse Merah dan Tali Kasut Bulat Kuning Kaya oleh Fort Belvedere

KESIMPULAN

Jika anda mempunyai banyak stokin pendek dan anda tidak mahu menaik taraf kepada kualiti berbanding stokin betis, garter stokin dan tempat tinggal baju mungkin adalah pertaruhan terbaik anda. Jika anda bertanya kepada saya, saya lebih suka melabur baju yang dipotong dengan cara yang betul dan tidak tercabut . Dan saya ingin melabur dalam a sepasang stokin yang berkualiti, selesa dan berjaga tanpa sebarang gimik tambahan . Tetapi pada penghujung hari, ia adalah miliknya sendiri.

Ingin tahu bagaimana untuk menggabungkan kasut, stoking dan seluar supaya anda melihat bahagian itu? Tekan di sini.

Inginkan stokin yang berjaga sepanjang hari tanpa sebarang garter? Tekan di sini