Cara Mengikat Simpul Victoria

Victoria Knot

Victoria adalah salah satu simpulan ikatan yang sering digemari oleh lelaki yang lebih suka penampilan yang tidak bergaya dan yang ingin menambah elemen kasual -penampilan chalent dan yang ingin menambah elemen kasual kepada pakaian mereka. Dalam video hari ini, saya menerangkan cara mengikat simpulan, kolar baju untuk memakainya dan perkara yang perlu anda elakkan supaya anda kelihatan lebih rapi.

Isi kandunganKembangkanRuntuh

Transkrip

Selamat kembali ke siri kami tentang cara mengikat simpulan! Hari ini, saya akan menunjukkan kepada anda cara mengikat simpulan Victoria.

Simpulan Victoria adalah kepada Empat dalam simpulan Tangan apa yang simpulan Kelvin adalah kepada Oriental . Dalam istilah yang lebih mudah, simpulan Victoria adalah empat mudah di tangan yang hanya dilingkarkan sekali lagi. Ikatan ikatan ini sering digemari oleh lelaki gagah yang benar-benar ingin menambah simpulan yang lebih besar. Kadangkala anda juga akan melihat kedua-dua lapisan gelung, hanya untuk mencipta rupa yang lebih santai dan kasual. Walaupun serupa dengan Kelvin dalam erti kata ia dilingkari sekali lagi, ia lebih besar daripada Kelvin semata-mata kerana anda mempunyai separuh gelung lagi.Hari ini, saya memakai a tali leher sutera jacquard yang sangat tebal oleh Fort Belvedere , yang malah menambah saiz simpulan ini. Semakin banyak anda melingkari sesuatu, dan semakin besar simpulan anda, semakin pendek ikatan anda secara keseluruhan. Jika anda menggunakan tali leher yang sama, dan anda mengikat simpulan Oriental, anda boleh memakainya dengan seluar bertingkat rendah atau jika anda membuat simpulan yang lebih besar seperti Victoria, anda harus memakainya dengan seluar yang lebih tinggi.

Jadi tanpa berlengah lagi berikut adalah cara anda mengikat Victoria Knot. Mulakan dengan bahagian bilah ke atas, sisi jahitan ke bawah. Hujung langsing di sebelah kanan anda, hujung lebar di sebelah kiri anda. Hujung langsing mestilah lebih pendek dan kira-kira satu setengah tangan terangkat dari pinggang anda pada seluar yang anda pakai. Sekarang, hujung lebar di atas hujung nipis, cubit dengan tangan kiri, gelung ke sekeliling.

Sekarang anda mempunyainya di hadapan, anda perlu melakukannya sekali lagi, gelungkannya sekali lagi. Sekarang hujung lebar melalui lubang, ke atas dan tariknya ketat kemudian ke bawah melalui simpulan. Saya hanya menolaknya melalui lapisan atas simpulan. Jika anda mahukan lesung pipit sekarang, cuma picit sedikit di sini dan tariknya perlahan-lahan. Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan rupa, tariknya ke atas.

Sekarang laraskan kolar, anda tidak mahu sebarang kedutan pada kedua-dua sisi dan apabila anda menarik, kadang-kadang simpulan beralih ke satu sisi jadi sentiasa pastikan anda melaraskannya. Voila! Simpul Victoria. Kerana saiznya, jenis ini tidak sesuai dengan kolar klasik. Saya akan katakan mempunyai sekurang-kurangnya kolar renggang sederhana atau lebih baik, kolar renggang yang lebih lebar seperti yang saya pakai sekarang. Saya fikir ini adalah ideal.

Jika anda ingin memakai a pin kolar , a palang kolar ini bukan simpulan untuk anda terlalu besar. Sebaliknya, pergi dengan Oriental atau Empat di Tangan . Saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengikat mereka di sini. Sebaik sahaja anda mengikat tali leher dengan simpulan yang lebih besar seperti ini, tali leher itu akan menjadi lebih pendek secara automatik jadi jika anda seorang lelaki yang lebih pendek, anda mungkin mahukannya namun jika anda seorang lelaki yang lebih tinggi dan tali leher itu kelihatan terlalu pendek, ia bukan perkadaran lagi, dan ia kelihatan buruk. Jadi apa yang perlu anda lakukan ialah dapatkan tali leher yang lebih panjang untuk menampung ketinggian anda. Fort Belvedere menawarkan ikatan dalam tiga panjang, pendek, biasa dan panjang supaya setiap lelaki boleh memakai simpulan yang dia suka dan mendapatkan panjang yang betul. Jika anda menikmati video ini, dan anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang cara berpakaian, sila daftar dan video ini akan dihantar terus ke peti masuk anda. Terima kasih!