Cara Menguasai Interaksi Sosial dengan Kyle Ingham daripada The Distilled Man

pratonton.3000 1 berskala

Selamat kembali ke Gentleman's Gazette! Hari ini, saya di sini bersama Kyle Ingham dari Lelaki Suling . Selamat datang, Kyle!

Isi kandunganKembangkanRuntuh

Kyle Ingham: Terima kasih tuan.

Sven Raphael Schneider: Gembira ada awak di sini. Kami berada di LA di kem lelaki di ibu pejabat seni pesona. Hari ini, kami ingin mengadakan perbincangan tentang perkara gentleman dan pengenalan kepada kemahiran yang perlu dimiliki oleh setiap lelaki yang mungkin tidak setiap lelaki belajar daripada bapanya atau keluarga yang dibesarkannya. Adakah itu penerangan yang tepat tentang apa yang anda lakukan di Lelaki Suling?KEPADA: Pengenalan yang hebat, benar-benar!

SRS: Baiklah. Jadi, Lelaki Suling, apabila anda mendengarnya, tanggapan pertama mungkin bahawa ini tentang minuman keras tetapi selepas melihat laman web anda, seseorang menyedari bahawa itu tidak begitu berlaku. bagaimana anda mendapat nama itu dan apakah maksudnya?

KEPADA: Apa yang menarik sebenarnya ialah sumbang saran dengan rakan-rakan dan satu perkara yang kami, satu tema yang kami sumbang sarankan ialah idea meminjam sedikit daripada ekuiti koktel kerana saya fikir satu perkara apabila anda minum koktel, anda minum sulingsemangat, ia bukan hanya tentang minuman atau alkohol. Saya rasa semua orang mengaitkannya dengan sesuatu yang lebih besar atau semacam getaran.

SRS: Ia adalah komponen sosial, bukan?

KEPADA: Sudah tentu! Komponen sosial dan anda tahu, apabila anda memikirkan a martini , sebagai contoh, anda tidak hanya memikirkan martini di dataran kaca . Mungkin anda memikirkan seorang lelaki dengan a tuxedo jadi dengan serta-merta, saya fikir apabila anda memikirkan koktel, anda memikirkan minuman keras, anda diangkut ke tempat kejadian yang berbeza.

SRS: Baiklah! Begitu juga dengan suling, adakah ia bermakna anda menyuling kemahiran kepada keperluan penting untuk lelaki?

KEPADA: Anda tahu, saya sentiasa berhati-hati tentang sebenarnya mentakrifkan nama jenama saya tetapi benar-benar! Saya rasa ada unsur penghalusan itu. Kerana jelas sekali, apabila anda menyaring sesuatu, anda sedang menapis cecair itu dan saya fikir idea itu adalah sesuatu yang telah dibawa dalam jenama kami. Setiap lelaki, apabila dia melalui perjalanan hidupnya, diharapkan untuk menjadi lebih baik dan dengan pengalaman yang anda lalui, dengan pendidikan yang anda berikan kepada diri sendiri, perkara yang anda cari, orang yang anda temui, anda cuba memperbaiki diri anda. dan anda mahu menjadi orang yang lebih baik itu. Jadi itulah sebenarnya yang dimaksudkan oleh Lelaki Suling. Ia mempelajari kemahiran penting yang akan menjadikan anda lelaki yang lebih baik.

SRS: Bagaimana anda katakan lelaki suling itu berbeza daripada lelaki budiman? Atau adakah ia perkara yang sama?

KEPADA: Saya fikir ia adalah perkara yang sama tetapi saya fikir perkara yang saya suka tentang Lelaki Suling atau perkara yang saya cuba tunjukkan di Lelaki Suling adalah mengenai proses itu. Jadi, ramai orang berfikir tentang seorang lelaki dan kemudian menganggapnya sebagai perkara yang statik. Sama ada anda dilahirkan sebagai seorang lelaki atau tidak, anda tahu.

SRS: Tetapi itu tidak berlaku, bukan?

KEPADA: Sama sekali tidak!

Lelaki Suling

Lelaki Suling

SRS: Ia satu perkembangan. Terutamanya sebagai a tuan moden , kami menulis sekeping tentangnya. Ia adalah kualiti dan ia bukan gelaran yang diwarisi.

KEPADA: Sudah tentu! Ia adalah berterusan… kesinambungan..kan? Selalu ada orang yang mendahului anda sedikit. Selalu ada orang yang berada di belakang anda. Tetapi apa yang saya nikmati terutamanya sejak saya memulakan perniagaan kerana bukan kerana saya pakar dalam mana-mana perkara ini tetapi sebaliknya. Kerana saya berasa seperti saya kurang dalam bidang tertentu sebagai seorang lelaki dan saya ingin mempelajari perkara ini jadi bagi saya, saya rasa proses pembelajaran dan aspek pengalaman adalah bahagian yang sangat besar untuk saya dan itu adalah sesuatu yang saya ingin bawa keluar untuk pembaca saya.

SRS: Itulah perspektif yang menarik kerana sering kali anda mempunyai ini blog pakar dan anda mengambil pendekatan yang bertentangan. Saya seorang lelaki setiap hari dan saya mencarinya dan membawa anda bersama saya.

KEPADA: Sudah tentu! Dalam banyak cara, saya menganggap diri saya sebagai seorang wartawan di mana saya memilih topik yang saya minati. Dalam banyak kes, saya tahu jumlah yang adil, mungkin lebih daripada lelaki biasa tetapi sering kali, saya' Saya akan memilih topik yang saya ingin ketahui lebih lanjut. Saya akan melakukan penyelidikan, saya akan memanggil beberapa pakar, menemu bual beberapa orang sendiri, dan kemudian saya melaporkan kembali. Dan saya rasa matlamat saya adalah untuk tidak menjadi pakar tetapi untuk dapat menyaring maklumat itu dan memudahkannya untuk pembaca saya.

SRS: Itu adalah gambaran umum yang baik. Adakah anda mempunyai beberapa perkara yang lebih spesifik?

KEPADA: Dari segi topik yang saya kupas?

SRS: Tepat sekali.

KEPADA: Baik anda tahu, saya fikir salah satu kawasan yang saya fikir adalah sejenis kawasan meta ialah kemahiran sosial . Kerana itu sesuatu yang jelas membantu anda dengan kehidupan peribadi anda dan ia membantu anda dalam kehidupan profesional anda.

SRS: betul-betul.

KEPADA: Dan dari perspektif peribadi, hanya boleh berasa yakin dengan kulit anda sendiri dan boleh..anda tahu orang suka bercakap tentang bercakap kecil, atau boleh mempunyai kemahiran perbualan , ia benar-benar sesuatu yang sekali lagi, anda tidak dilahirkan dengan. Ia adalah sesuatu yang anda perlu usahakan dan anda tidak perlu malu untuk berusaha.

SRS: betul-betul. Maksud saya, kajian telah menunjukkan bahawa kesepian dan tidak dapat bersosial dengan orang lain mempunyai kesan yang lebih besar terhadap jangka hayat anda daripada merokok atau makan daging merah.

KEPADA: Betul!

SRS: Jadi, adalah penting untuk berada di kalangan orang ramai dan mempunyai kawan serta mempunyai hubungan sosial ini untuk menikmati kehidupan.

KEPADA: Ya, apa yang menarik anda bangkitkan kerana salah satu bidang yang saya mula terokai dalam bidang sosial ialah idea persahabatan lelaki ini. Saya sendiri mempunyai hipotesis seperti ini bahawa ramai lelaki apabila mereka semakin tua, mengalami kesukaran untuk berkawan. Dan saya pasti mengalaminya apabila saya semakin tua. Anda tahu, anda keluar dari kolej, mungkin anda berpindah ke bandar lain, anda menukar pekerjaan, dan tiba-tiba anda tahu, anda tidak mempunyai sfera sosial anda yang dicipta secara automatik untuk anda. Anda sebenarnya perlu berusaha.

SRS: betul-betul.

KEPADA: Dan saya tidak fikir kita sudah biasa dengan itu.

SRS: Dan jiran mungkin bukan orang yang betul.

KEPADA: (ketawa) Dalam banyak kes, anda tidak mahu mempunyai mereka sebagai rakan anda.

SRS: Atau anda tahu, jika anda ada kanak-kanak , maksud saya anda keluar tetapi ia lebih kepada situasi ibu bapa seperti kanak-kanak adalah penyebut bersama. Jadi itu boleh berfungsi sebagai persahabatan tetapi mungkin lebih kepada wanita. Saya rasa hari ini, anda benar-benar tidak dapat memberitahu tetapi selalunya, kebanyakan kanak-kanak mempunyai dua ibu bapa jadi ia lebih seperti persahabatan pasangan berbanding persahabatan lelaki tradisional ini.

KEPADA: Baiklah. Dan itu juga menarik kerana itu adalah dua cara untuk melihatnya. Ramai pembaca saya yang pernah bercakap dengan saya, sekali lagi, saya menulis semacam catatan blog tentang persahabatan lelaki dan saya kagum dengan curahan semacam tindak balas emosi yang ramai lelaki ini berkata Wow, saya tidak sedar bahawa orang lain merasakan seperti ini. Saya tidak menyedari bahawa lelaki lain mengalami cabaran yang sama. Ramai daripada lelaki ini, sekali lagi, masih bujang dan oleh itu, terdapat dua pihak yang anda katakan. Persahabatan pasangan dan ada lelaki bujang yang cuba berkawan tetapi mungkin ramai kawan mereka mula berkahwin, mereka mula mempunyai anak, dan oleh itu mereka tidak semestinya berasa seperti mereka berada di peringkat yang sama. kehidupan. Dan itu selalunya sangat sukar kerana anda tidak mahu berasa seperti roda ketiga, anda tahu, mungkin rakan anda sudah berkahwin, mereka mempunyai anak, dan anda lelaki bujang yang datang untuk makan malam .

SRS: Ya atau untuk bir, tiga kali seminggu. (ketawa)

KEPADA: Sudah tentu tidak ada yang salah dengan itu, anda tidak sepatutnya berasa seperti anda memaksa kerana jika mereka telah menjemput anda, mereka mungkin mahu anda pergi.

SRS: Tepat sekali.

KEPADA: Hanya mengatakan.

SRS: Jadi selain daripada persahabatan dan kemahiran sosial, bolehkah anda berlatih sedikit lagi? Apakah maksudnya, dan apa yang anda cuba capai dengannya?

Kyle Ingham

Kyle Ingham

KEPADA: betul-betul. Saya fikir skor tambahan, apa yang saya mahu cuba lakukan untuk pembaca saya dan untuk diri saya dalam beberapa hal, adalah untuk memberikan keyakinan itu, untuk dapat merasakan anda seorang lelaki yang baik kerana saya fikir semua ini perkara, kemahiran sosial, belajar cara membuat koktel, bagaimana untuk berpakaian cantik , sesuatu yang anda ajar; ini adalah perkara yang mereka bukan sahaja memberi nilai pada tahap permukaan kerana tiada siapa yang perlu tahu cara membuat koktel, yang tidak meningkatkan kehidupan anda pada nilai muka tetapi saya rasa banyak perkara ini adalah jambatan kepada faedah lain . Anda tahu, sekali lagi, koktel, ia adalah jambatan sosial, saya fikir ia adalah cara sosial untuk anda berhubung dengan orang lain.

SRS: betul-betul. Maksud saya, saya suka minum segelas sendiri tetapi biasanya, anda hanya minum apabila kita ada orang untuk berhibur, seperti majlis makan malam , dan ini hanyalah satu cara untuk menikmati sebotol yang baikwain. Ia lebih menyeronokkan dan anda boleh berkongsi dengan rakan-rakan.

KEPADA: betul-betul. Jadi sekali lagi, saya fikir kemahiran ini mempunyai nilai sendiri tetapi saya fikir akhirnya, apa yang saya rasa seperti yang mereka berikan kepada seseorang ialah keyakinan untuk merasakan mereka lebih berhubung dengan orang di sekeliling mereka; seolah-olah mereka menjalani kehidupan dengan lebih sepenuhnya, sejujurnya.

SRS: Itu bagus! Di Gentleman's Gazette, kami sentiasa cuba menggambarkan lelaki budiman sebagai lebih daripada pakaian yang dipakainya. Kita bercakap tentang adab atau seni bina atau sekadar makanan yang enak, dan perkara yang patut diketahui oleh seorang lelaki, a cerut , wain, atau scotch . Adakah anda tinggal di kawasan seperti itu juga?

KEPADA: Saya, sama sekali. Saya rasa perkara-perkara ini yang patut diketahui oleh seorang lelaki, senarainya tidak berkesudahan dan itulah satu perkara yang saya suka melakukan apa yang saya lakukan; Ini kerana pembaca sentiasa mencadangkan kawasan untuk diterokai. Kami telah menulis sedikit tentang cerut, tentang cara memilih wain, cara membuat koktel, cara memasak. Sekali lagi, saya fikir makanan bagi saya adalah keghairahan yang sangat peribadi.

SRS: Begitu juga.

KEPADA: Bagi saya, sekali lagi, ia bukan hanya tentang memberi makan kepada diri sendiri, ia mengenai hubungan dengan orang lain. Dan jika anda memikirkannya, anda tahu, apabila anda berhubung dengan orang lain, biasanya, anda berbuka dengan mereka atau makan bersama mereka. Atas sebab tertentu, ia adalah tradisi.

SRS: Jika lebih ramai republikan dan demokrat akan berbuat demikian, saya rasa perbezaannya tidaklah begitu besar.

KEPADA: (ketawa) Ya, sama sekali. Tetapi anda tahu, terutamanya apabila saya berfikir tentang penonton teras saya yang dalam kes anda ialah anda mengenali seorang lelaki dalam lingkungan 20-an, 30-an, mungkin awal 40-an yang mungkin bujang. Mampu memasak dan boleh menjadi tuan rumah, mengadakan majlis makan malam, menjemput rakan-rakan, mungkin untuk koktel, untuk menyediakan makanan dan boleh menjadi itu, ambil itu tuan rumah peranan, saya fikir adalah satu perkara yang benar-benar memperkasakan dan menyeronokkan untuk dilakukan.

SRS: Ia juga menjadikan anda lebih menarik wanita bujang atau lelaki bujang .

KEPADA: betul-betul.

SRS: Seperti ini cara yang bagus untuk menunjukkan bahawa anda boleh berhibur dan anda boleh mengajak orang ramai datang dan mereka menikmatinya dan mereka mahu kembali. Seronok untuk menganjurkan parti apabila semua orang mahu datang kepada anda.

KEPADA: Betul, maksud saya, sama sekali. Ini semacam peranan penyedia yang merupakan cara unik untuk melihat sudut penyedia itu.

Cara menulis buku

Cara menulis buku

SRS: Ya, betul-betul. Dan anda tahu kadangkala anda pergi ke acara tertentu dan anda menyedari sesuatu seperti bagi saya, itu adalah adab pengebumian . Saya pergi ke pengebumian dan saya seperti wow, anda tahu, terdapat banyak perkara buruk, mari kita bincangkan tentang ini dan maksudnya dan mengapa kami melakukannya dan anda menulis artikel yang menarik tentang cara menulis buku . Bagaimana anda membuat keputusan itu?

KEPADA: Ini adalah satu yang menarik kerana sekali lagi, banyak artikel saya, saya diilhamkan oleh minat saya sendiri. Ia lucu kerana artikel ini sebenarnya akan menjadi sangat popular jadi jika anda google cara menulis buku, saya rasa artikel saya adalah salah satu artikel teratas dalam Google. Tetapi apabila saya melakukannya, apabila saya membuat video dan melakukan penyelidikan, saya berfikir sendiri, anda tahu, ini tidak akan menjadi sangat popular tetapi saya benar-benar mahu menulis mengenainya.

SRS: Saya akan melakukannya juga!

KEPADA: Saya akan melakukannya juga dan ia sangat lucu kerana sekarang…..

SRS: Saya ada juga kadang-kadang. Seperti inilah yang patut diketahui oleh lelaki budiman dan saya tahu ia tidak akan menghasilkan wang atau banyak klik yang baik tetapi saya masih bersedia untuk melabur kerana ia hanya sebahagian daripada set kemahiran itu pada asasnya.

KEPADA: Cuma, ya, artikel yang menyeronokkan untuk ditulis kerana saya baru sahaja menjalani penyelidikan baru, mengetahui sejauh mana terdapat peraturan atau ada etika yang ditetapkan, dan bahagian yang menyeronokkan ialah mencari contoh. Bukan sahaja membaca contoh yang telah ditaip ke dalam Google tetapi sebenarnya melihat foto inskripsi kerana bagi orang yang tidak tahu apa itu inskripsi, nota yang anda tulis di permulaan buku yang ia adalah peribadi, atau hadiah terutamanya. Jadi itu menyeronokkan, untuk benar-benar melihat inskripsi sebenar buku dan untuk melihat apa yang orang telah tulis.

SRS: Jadi, apakah penemuan anda? Seperti apakah peraturan asas untuk menulis buku?

KEPADA: Saya fikir, saya telah melaluinya dan saya tidak ingat kesemuanya yang saya letakkan dalam jawatan itu. Saya cuba mengklasifikasikan jenis yang berbeza tetapi saya fikir pada terasnya, saya fikir apa yang anda mahu lakukan ialah memperibadikannya. Maksud saya itu benar-benar kabur tetapi ideanya adalah memberikan buku kepada seseorang, biasanya, ada sebabnya bukan? Ini kerana anda ingin menjadikannya a hadiah istimewa kerana anda memikirkan mereka bahawa mungkin sama ada anda membaca buku itu dan ia benar-benar bergema dengan anda dan anda ingin berkongsinya dengan orang lain…

SRS: Kerana anda fikir mereka menyukainya atau ia sesuatu yang menyentuh hidup mereka.

KEPADA: Ia istimewa! Betul!

SRS: Ia memperkayakan mereka, bukan? Itulah gunanya membuat hadiah yang baik.

KEPADA: Tepat sekali. Atau kategori utama yang lain, sudah tentu, adalah apabila anda merasakan ia adalah kawasan yang sangat mereka sukai. Seperti mungkin, katakan anda suka NASCAR, anda mungkin tidak tetapi….

SRS: Oh, saya suka. (ketawa)

KEPADA: Tetapi saya melihat sebuah buku, saya tahu bahawa Raphael suka NASCAR dan saya mendapati buku yang kelihatan seperti buku yang menakjubkan tentang NASCAR, walaupun saya belum membacanya, walaupun saya tidak suka NASCAR, saya benar-benar memikirkannya. anda apabila saya menjumpai buku ini dan oleh itu saya fikir itulah yang anda patut fikirkan apabila anda sebenarnya membeli hadiah itu tetapi matlamat inskripsi itu ialah saya fikir untuk menguatkan pemperibadian mengapa anda melakukannya. Jadi saya fikir untuk mengatakan Dear Raphael, saya tahu betapa awak suka NASCAR. Saya melihat buku ini dan saya segera memikirkan anda. Terima kasih. dan kemudian, sudah tentu, aspek teknikal yang lain dalam menulis buku hanyalah mendokumentasikan apabila ia berlaku kerana saya fikir perkara yang paling menyeronokkan tentang inskripsi buku akan kembali kepada mereka bertahun-tahun kemudian. Anda tahu saya mendapat buku masakan Saya fikir dari ibu tiri saya pada tahun 2000 dan setiap kali saya mengeluarkannya, saya membacanya, saya fikir oh itu sangat bagus.

SRS: Mungkin hubungi dia selepas makan dan beritahu dia betapa anda menikmatinya.

KEPADA: Ia seperti ini tidak mungkin berlaku jika anda tidak memberikan saya buku ini dan ia hanya kapsul masa kecil. Jadi itulah yang menyeronokkan.

SRS: Itu hebat. Hebat.

KEPADA: Yeah. Jadi, apa yang anda lihat Lelaki Suling menghasilkan pada masa hadapan? Adakah anda mempunyai laluan tertentu ke hadapan atau adakah anda hanya melihat bagaimana ia datang kepada anda?

KEPADA: Dominasi dunia.

SRS: (Ketawa)

KEPADA: Tidak, saya fikir apa yang saya mahu terus lakukan ialah satu perkara yang saya sangat suka ialah berhubung dengan pembaca saya, berhubung dengan penonton saya dan jadi saya benar-benar mahu terus bukan sahaja menulis tentang perkara yang saya ingin tulis tetapi benar-benar menjadi apendengar yang baikkerana saya rasa di situlah saya berseronok. Anda tahu, mendengar daripada pembaca tentang cabaran mereka dan perkara yang mereka ingin dengar dan cuba melakukan tugas terbaik saya untuk membuat video berkualiti tinggi dan catatan blog yang benar-benar bercakap dengan mereka dan memberi nilai kepada mereka.

SRS: Itu bagus dan kadangkala kami dapati, anda tahu bahawa cara yang bagus untuk benar-benar memahami perkara yang orang benar-benar mahukan tetapi kadangkala, ia juga sebaliknya. Anda mempunyai siaran ini di mana anda tidak mendapat banyak maklum balas tetapi kemudian ia menjadi sangat popular dan mungkin kerana anda tidak tahu apa yang anda tidak tahu tetapi apabila anda melihatnya, anda seperti Oh, saya berminat dengan itu. Saya tidak akan dapat secara proaktif memberitahu anda bahawa saya berminat dengannya tetapi sebenarnya, sekarang anda menyebutnya.. agak menarik.

KEPADA: Betul! Saya rasa itu moto Steve Jobs bukan? Pelanggan tidak tahu apa yang mereka mahu, anda hanya perlu meletakkan di hadapan mereka.

SRS: Tepat sekali. Anda perlu membayangkannya untuk mereka, pada dasarnya.

KEPADA: Tetapi saya juga, maksud saya, Dari segi rancangan lain, saya fikir salah satu perkara besar ialah melakukan lebih banyak video, melancarkan podcast tidak lama lagi. Jadi mudah-mudahan, anda akan menjadi tetamu di podcast.

SRS: Mari lakukannya!

KEPADA: Tetapi kerana itu sesuatu yang saya sangat suka ialah hubungan dengan pakar seperti anda.

SRS: Dan pembaca anda.

KEPADA: Dan pembaca saya, sudah tentu.

SRS: Baiklah, Kyle! Terima kasih banyak-banyak. Jika anda ingin melihat apa yang Kyle lakukan, ke mana mereka harus pergi?

KEPADA: www.thedistilledman.com

SRS: Baiklah, terima kasih!