Cara Terbaik Untuk Membina & Menyelenggara Almari Pakaian Anda

Cara Terbaik Untuk Bil dan Mengekalkan Anda

Almari pakaian anda, jika anda berhasrat untuk membina dan membangunkannya dari semasa ke semasa, akan menjadi pelaburan yang besar. Tidak kira jika anda menambah pakaian dan aksesori bernilai ratusan atau ribuan dolar padanya setiap tahun, wajar jika anda ingin melindungi pelaburan anda (dan gaya anda!) dari semasa ke semasa. Sebaik-baiknya, penambahan setiap tahun adalah seimbang dengan balingan minimum.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Kekal Saiz Yang Sama
  2. Bagaimana Saya Cuba Menjaga Almari Pakaian Saya
  3. JANGAN LAKUKAN INI untuk Mengekalkan Saiz & Almari Pakaian Anda
  4. DO's That Membantu Mengekalkan Saiz & Almari Pakaian Anda
  5. Masih tidak di mana anda mahu berada?
  6. Kesimpulan

Oleh itu, saya ingin menunjukkan kepada anda cara yang berbeza untuk mengekalkan saiz anda, dan sebagai hasilnya, simpan almari pakaian anda dan melindungi dompet anda daripada pembaziran.

[av_promobox button='yes' label='Ketahui bagaimana ia membantu saya kehilangan lemak' pautan='secara manual,#1' link_target= color='warna-tema' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size= 'besar' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello' box_color='custom' box_custom_font='#ffffff' box_custom_bg='#444444' box_custom_border='#0a0a0a' av_uid=zg9-'xx ]Logo SculpSure

Jawatan ini ditaja oleh SculpSure , rawatan kontur badan bukan invasif pertama di dunia yang dibersihkan oleh FDA untuk mengurangkan lemak degil di kawasan seperti perut dan rusuk.
[/av_promobox]

[av_hr class='invisible' height='10' shadow='no-shadow' position='center' custom_border='av-border-thin' custom_width='10px' custom_border_color= custom_margin_top='30px' custom_margin_bottom='30px' icon_select='yes' custom_icon_color= icon='ue808' font='entypo-fontello' av_uid='av-tj4t5h']

Kekal Saiz Yang Sama

Terdapat banyak cara untuk membina dan menjaga almari pakaian anda , seperti melabur dalam penyangkut yang baik , menyimpan pakaian luar musim dengan betul, meminimumkan cucian kering, menggunakan pokok kasut dan mengelakkan kotoran.

Walau bagaimanapun, terdapat SATU perkara tertentu yang boleh anda lakukan untuk mengekalkan keupayaan anda untuk memakai, membina dan mengembangkan dari semasa ke semasa yang akan membayangi walaupun penjagaan pakaian anda yang paling teliti.

Satu perkara itu ialah: kekal saiz yang sama

Saya tahu, ini adalah yang sukar. Jarang mudah untuk mengekalkan saiz yang sama, dan terdapat banyak perkara di luar kawalan seseorang yang boleh menjejaskannya. Tambahan pula, anda tidak akan mendengar saya menyokong bahawa terdapat SATU saiz yang harus dipegang sebagai ideal. Sebaliknya; lelaki datang dalam pelbagai bentuk dan saiz, dan cara anda mempersembahkan diri anda mengenai gaya anda adalah lebih penting. Apabila saya katakan kekal saiz yang sama, saya secara khusus merujuk kepada saiz yanganda fikir anda boleh mengekalkan dari semasa ke semasadan saiz di mana anda membeli pakaian anda.

Beberapa bulan yang lalu, kami telah dihubungi oleh syarikat itu SculpSure , yang membantu anda membuang lemak perut dan pada mulanya, saya menandai e-mel itu sebagai spam kerana ia kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Walau bagaimanapun, syarikat itu berterusan dan jadi saya melihatnya dengan lebih dekat. Sebaik sahaja saya menyedari ia telah dibersihkan oleh FDA, kami memutuskan untuk mencuba rawatan mereka. Hasilnya adalah seperti yang dijanjikan dan saya mengurangkan pegangan cinta saya dengan ketara, ketahui bagaimana saya melakukannya dan lihat gambar saya sebelum ini .

Almari Pakaian Ikea Pax Saya

Sebaik sahaja anda membuat pelaburan dalam almari pakaian anda, anda mahu mengekalkannya

Bagaimana Saya Cuba Menjaga Almari Pakaian Saya

Dalam kes saya, saya boleh membuktikan cabaran untuk mengekalkan berat badan tertentu, untuk tujuan kesihatan saya serta menyesuaikan diri dengan almari pakaian saya. Saya telah melaburkan banyak masa dan usaha untuk membina almari pakaian saya, dan saya masih mencapai perkara yang saya beli sepuluh tahun lalu kerana saya mengamalkan apa yang saya khutbah - seperti, saya membeli supaya saya boleh memakai sesuatu selama-lamanya. Isteri saya pastinya boleh membuktikan keengganan saya untuk membuang barang-barang kerana saya melihat setiap bahagian atau aksesori mempunyai fungsi jangka panjang tertentu dalam almari pakaian saya. Membuang sesuatu bermakna saya membazirkan wang saya, dan saya membazirkan sumber yang tidak bagus untuk alam sekitar.

Saya ingin mengelak kedua-duanya sebaik mungkin. Ada yang membuang tidak dapat dielakkan; kolar haus, atau noda merosakkan yang baik baju sejuk , tetapi kejadian tersebut dijangkakan.

Sejak saya mula membina almari pakaian sekitar tahun 2001, berat badan saya bertambah. Saya berubah daripada seorang pelajar miskin yang hanya menggunakan basikal untuk bersiar-siar kepada pemilik perniagaan kecil yang duduk di meja sepanjang hari. Pada satu ketika berat badan saya meningkat hampir 25 paun, dan beberapa pakaian kegemaran saya semakin ketat. Saya pernah membelah jahitan tempat duduk seluar saya dan terpaksa masuk semula ke dalam rumah untuk menukar!

Akibatnya, saya secara aktif mencari cara untuk mengekalkan saiz saya, dan oleh itu keupayaan saya untuk memakai almari pakaian saya. Saya telah mencuba diet, senaman yang sengit, dan memotong keseluruhan kumpulan makanan, yang mempunyai kesan sementara. Jadi, jika anda seperti saya dan mahukan maksimum manfaat jangka panjang untuk wang yang anda belanjakan untuk almari pakaian anda yang minimum membazir, kemudian baca.

Jaket Donegal Tweed Kelabu

Jaket Donegal Tweed Kelabu

JANGAN LAKUKAN INI untuk Mengekalkan Saiz & Almari Pakaian Anda

    JANGAN hanya bergantung pada perubahan untuk mengubah saiz pakaian apabila saiz anda berubah.Teknik ini hanya akan membawa anda setakat ini. Malah, kebanyakan pakaian RTW hari ini hampir tiada fabrik tambahan dalam jahitan untuk mengurangkan kos. Pakaian vintaj dan yang dipesan lebih dahulu selalunya mempunyai lebih banyak (kira-kira satu atau dua inci) ruang untuk mengeluarkan seluar dan jaket. Pengubahsuaian adalah penting untuk mendapatkan kesesuaian yang betul dan boleh dibuat beberapa kali pada pakaian, tetapi jika anda sentiasa perlu mengeluarkan seluar anda di tukang jahit, ia akan menelan belanja yang banyak, dan seluar tidak bertambah baik.JANGAN beli pakaian saiz matlamat dan kemudian cuba berdiet dan bersenam mengikut saiz itu.Walaupun pakaian gol mungkin menjadi insentif bagi sesetengah orang, kebanyakan lelaki akan berakhir dengan pakaian yang tidak sesuai untuk mereka. Oleh itu, ia mengambil ruang almari dan membazirkan wang titik peluh anda.JANGAN berpuas hati kerana memakai pakaian yang terlalu ketat atau terlalu longgar.Sekarang, diakui, anda mungkin tidak dapat mengelakkan ini sepenuhnya. Jika saiz anda berubah secara tiba-tiba, anda mungkin perlu memakai beberapa pakaian yang longgar sehingga anda mengubahnya. Walau bagaimanapun, jika anda telah berendam dalam pakaian yang terlalu ketat atau berenang dalam almari pakaian yang terlalu longgar selama enam bulan dan berat badan anda telah stabil, maka sudah tiba masanya untuk menilai semula almari pakaian anda dan matlamat saiz anda. Begitu juga dengan membeli pakaian gol, ia boleh menjadi tidak realistik (apatah lagi tidak menarik) untuk terus memakai pakaian yang tidak sesuai bulan demi bulan. Buat rancangan yang munasabah untuk mendapatkan almari pakaian yang sesuai berdasarkan keperluan sebenar anda.JANGAN melampaui batas untuk dimuatkan ke dalam saiz tertentu.Sesetengah orang menggunakan pil diet, senaman berlebihan, atau juga ubat sebagai cara untuk mencapai berat atau saiz tertentu. Tingkah laku sedemikian mungkin mempunyai kesan sampingan yang serius dalam jangka masa panjang atau merosakkan kesihatan anda secara kekal.
Sebahagian daripada almari pakaian saya

Sebahagian daripada almari pakaian saya

DO's That Membantu Mengekalkan Saiz & Almari Pakaian Anda

Senarai ini bertujuan hanya untuk merangkumi elemen yang berada dalam kawalan kebanyakan orang. Metabolisme, keadaan kesihatan tertentu, kecederaan, perjalanan yang kerap, atau jadual kerja yang mencabar hanyalah beberapa perkara yang boleh mencabar seseorang untuk mengekalkan berat badan mereka. Malah, purata orang dewasa bertambah 1-2 paun setiap tahun dari masa ke masa, yang bermaksud bahawa kewaspadaan adalah penting walau apa pun.

Dengan itu, saya bukan pakar dalam penyelenggaraan berat atau saiz, tetapi saya seorang kuda pakaian yang bergelut untuk mengekalkan berat dan saiz saya dan saya telah menemui beberapa perkara yang perlu diingat semasa anda berusaha mencapai matlamat anda saiz dan almari pakaian. Dalam kes saya, saya terpaksa melakukan KEBANYAKAN perkara ini, pada masa yang sama, tetapi setiap orang berbeza.

    Amalkan pemakanan yang sihat.Cadangan ini tidak perlu diperkatakan, tetapi saya sedar ia boleh menjadi satu yang mengecewakan. Apakah maksud pemakanan sihat sebenarnya? Perkara pertama dahulu, perkataan diet boleh digunakan untuk membawa maksud lebih daripada satu perkara. Ia boleh bermaksud gaya pemakanan jangka pendek yang diambil dengan tujuan nyata untuk menurunkan berat badan, atau ia boleh menjadi istilah umum yang menerangkan apa yang anda kerap makan, tanpa mengambil kira jangka masa tertentu. Diet yang sihat, dalam kes ini, merujuk kepada apa yang biasa anda makan. Telah ditunjukkan bahawa diet sementara jarang membawa kepada penurunan berat badan yang kekal kerana selepas diet kebanyakan orang kembali kepada tabiat pemakanan asal mereka dan hanya menambah berat badan, atau lebih. Diet yang melampau sering menyebabkan kelembapan metabolik, yang merupakan satu lagi sebab mereka tidak berfungsi dalam jangka masa panjang. Sebaliknya, buat perubahan tambahan yang sihat pada diet keseluruhan anda, seperti memperbanyakkan buah-buahan dan sayur-sayuran, beralih kepada bijirin penuh, dan mengurangkan daging, gula dan makanan yang diproses.Makan perlahan-lahan dan berhati-hati.Walaupun ia adalah helah yang mudah, makan dengan perlahan dan sengaja boleh membantu mengurangkan jumlah makanan yang anda makan. Ia sememangnya membantu saya dan memberi impak yang besar kepada berat badan saya, lebih-lebih lagi daripada bersenam! Pada asasnya, makanan adalah gas dalam tangki gas kita. Dengan kereta, anda tidak boleh mengisi lebih banyak gas ke dalam tangki. Dengan badan kita, anda boleh, tetapi lebihan itu berubah menjadi lemak. Badan kita memerlukan 20 minit untuk mengejar apa yang telah kita makan, itulah sebabnya ramai di antara kita telah mengalami perasaan terlalu kenyang hanya apabila makan selesai. Jika anda mendapati sukar untuk mengubah rentak anda makan, cuba letakkan perak anda di antara setiap gigitan dan libatkan diri dalam perbualan , itu sangat membantu.Gunakan pinggan yang lebih kecil.Banyak kajian telah menunjukkan bahawa kebanyakan orang begitu dahsyat untuk menilai jumlah kalori mereka makan. Restoran menyukarkan perkara ini, tetapi makan di rumah juga boleh menyebabkan isu yang sama. Kita cenderung untuk makan apa yang diletakkan di hadapan kita, dan kita makan lebih banyak apabila makanan tambahan kelihatan. Plat besar mencipta ilusi optik yang mengakibatkan makanan kelihatan lebih kecil apabila dikelilingi oleh sejumlah besar ruang kosong. Sebaliknya, hidangkan diri anda secara konservatif di atas pinggan kecil, seperti pinggan salad, makan dengan perlahan dan berhati-hati, dan biarkan sisa makanan di dapur tidak kelihatan.Berhati-hati dengan metabolisme yang perlahan. Seperti yang saya katakan sebelum ini, rata-rata orang akan melihat satu atau dua paun setahun merayap semasa dewasa. Salah satu sebab yang berpotensi untuk ini ialah metabolisme perlahan yang umum yang dialami oleh kebanyakan orang apabila mereka berumur. Pelarasan kecil mungkin perlu dibuat setiap tahun untuk menangani perkara ini.Tetapkan matlamat yang realistik.Jadi anda telah mendapat sedikit berat sejak kolej? Selamat datang ke kelab. Mungkin sudah tiba masanya untuk menerima normal baharu. Mengembalikan berat badan anda yang berusia 22 tahun mungkin bukan matlamat yang realistik dengan jadual kerja yang sibuk, keluarga atau program sekolah siswazah yang mencabar. Metabolisme anda dan gaya hidup anda telah berubah, jadi tetapkan matlamat realistik yang boleh anda kekalkan dengan usaha yang munasabah. Bersenam 7 hari seminggu? Mungkin tidak munasabah.Bersenam dengan kerap. Seperti mengambil diet yang sihat, senaman yang kerap boleh menjadi nasihat yang samar-samar mengecewakan. Senaman adalah salah satu perkara paling berfaedah yang boleh anda lakukan untuk mempengaruhi anda kesihatan menyeluruh , jadi terdapat banyak sebab untuk meningkatkan aktiviti anda. Satu idea ialah mengubah cara anda berulang-alik. Anda mungkin tidak dapat berulang-alik melalui basikal, tetapi sebagai lelaki, kami bernasib baik; kami tidak memerlukan alat solek, alat penggayaan dan 30 minit untuk membersihkan diri selepas berulang-alik aktif. Mandi cepat, sedikit gel rambut, dan deodoran sudah cukup untuk kelihatan rapi untuk pejabat. Sesetengah orang bersenam setiap hari, tetapi secara peribadi, saya tidak pernah dapat melakukannya, bagi saya dua kali – tiga kali seminggu adalah yang terbaik yang boleh saya lakukan secara konsisten. Anda perlu menentukan apa yang realistik untuk anda, kerana jika anda mula pergi ke gim 6 kali seminggu, tetapi kemudian bosan dengannya dan berhenti sama sekali bukanlah cara untuk mengekalkan gaya hidup sihat. Selain itu, jika anda mengepam seterika dan dada serta lengan anda menjadi lebih besar, pakaian anda juga tidak muat lagi.Melabur dengan berhati-hati jika anda mengusahakan berat atau saiz anda.Tidak pasti apakah berat atau saiz matlamat anda, atau apakah yang realistik untuk dikekalkan berdasarkan gaya hidup anda? Semasa anda memikirkan soalan penting ini, tumpukan wang almari pakaian anda pada perkara seperti aksesori, kasut, jaket dan kot; item ini sama ada tidak berkaitan dengan saiz, atau ia jauh lebih fleksibel mengenai kesesuaian.Beli pakaian anda dengan mengambil kira turun naik saiz (5-10 lbs).Jika saiz anda mempunyai kecenderungan untuk berubah-ubah sedikit, terdapat cara untuk membeli pakaian yang sesuai yang akan memberi anda sedikit ruang untuk menampung makan tengah hari yang besar atau menu rasa 10 hidangan. Mula-mula, beli pakaian yang sesuai dengan selesa apabila anda berada di hujung tinggi dalam julat 5 paun anda. Jaket anda sepatutnya boleh ditutup tanpa kedutan x di sekeliling lubang butang, dan seluar sepatutnya tidak mempunyai lipatan di sekitar kelangkang apabila anda berdiri.
Gaya Hidup Aktif Adalah Penting

Gaya Hidup Aktif Adalah Penting

Masih tidak di mana anda mahu berada?

Saya dengar awak. Saya telah mencuba semua DO di atas. Saya banyak bersenam, tetapi ia juga membuatkan saya lebih lapar. Jadi saya makan lebih banyak dan membenarkannya dengan berhujah bahawa saya baru sahaja membakar banyak kalori. Nah, ia tidak berjaya. Walaupun selepas beberapa bulan rutin ini, saya tidak melihat hasil yang benar dan berkekalan. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja saya mula secara sedar makan kurang, dan bersenam, saya melihat beberapa kemajuan yang hebat. Intinya, untuk mengekalkan saiz dan almari pakaian anda, anda memerlukan pendekatan holistik, dan itu boleh termasuk bantuan!

Kini, badan anda membuang lemak di tempat paling lucu seperti peha anda tetapi menyimpan di kawasan lain dengan lebih degil seperti perut dan rusuk anda. Saya sememangnya mempunyai beberapa pegangan cinta walaupun selepas saya komited dengan DO di atas.

Ketika itulah saya memberi SculpSure cubaan.

Mesin SculpSure dengan 4 laser

Mesin SculpSure dengan 4 aplikator

Apa itu?

Rawatan kontur badan tanpa pembedahan yang diluluskan oleh FDA untuk rusuk dan perut anda. Tidak, ia bukan pembedahan plastik.

Rawatan seperti ini dipanggil SculpSure, dan dalam pengalaman saya setiap rawatan yang boleh disesuaikan boleh diselesaikan dalam masa seawal 45 minit, rawatan laser sebenar hanya mengambil masa 25 minit.

Apa Faedahnya?

Ia mengurangkan sehingga 24% lemak degil pada perut dan pegangan cinta anda.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Ia ialah peranti dengan empat aplikator yang dipasang tersuai pada kawasan masalah anda. Ia berjalan selama 25 minit, dan anda boleh bekerjasama dengan doktor anda untuk memilih sama ada anda mahu menyasarkan hanya rusuk anda, hanya perut anda atau kedua-duanya sekali. Pada asasnya, laser memusnahkan sel-sel lemak yang kemudiannya dikeluarkan secara kekal dari badan anda oleh sistem limfa selama beberapa minggu.

Saya mendapat rawatan SculpSure saya di Wayzata Cosmetic Surgery & Spa di Minnesota oleh Cik Helm. Selepas berunding dengan perut saya dengan teliti, dia meletakkan aplikator pada kawasan rawatan saya, dan mengikatnya pada perut saya dengan tali. Kemudian saya dengan selesa berbaring di atas campuran katil dan kerusi sofa.

Sebaik sahaja rawatan dimulakan, anda boleh merasakan pembentukan haba yang perlahan, yang diikuti dengan selang penyejukan dan ia berulang-alik. Keamatan laser boleh disesuaikan dengan tahap keselesaan anda kerana setiap orang bertindak balas secara berbeza. Sebagai contoh, saya boleh mengendalikan keamatan penuh pada perut saya tetapi terpaksa mendailnya pada rusuk saya. Apabila kawasan itu menjadi panas, ia boleh menjadi sedikit tidak selesa, tetapi anda boleh melaraskan keamatan ke atas dan ke bawah pada setiap masa kerana pengendali sentiasa berada di dalam bilik untuk memastikan keselesaan saya.

Pandangan hadapan sebelum dan selepas

Pengalaman saya sangat positif, dan saya menjawab e-mel semasa prosedur pada telefon saya.

Apa Hasilnya?

Sejurus selepas itu, saya melihat sedikit bengkak, tetapi ia hilang selepas 48 jam. Sebaik sahaja laser telah memusnahkan sel-sel lemak anda, badan anda perlu membuangnya keluar dari sistem anda. Berapa lama masa yang diambil bergantung pada orang itu. Saya diberitahu ia membantu untuk minum banyak air dan menjadi aktif, jadi saya hanya mematuhi rutin saya tanpa melakukan sesuatu yang istimewa.

Saya pergi ke latihan untuk SculpSure rawatan dua kali. Kali pertama mengambil masa lebih 3 jam kerana saya menerima empat rawatan, kali kedua (kira-kira enam minggu selepas rawatan pertama) saya lakukan hanya 3 jam, dan mengambil masa lebih sedikit 2 jam.

Berikut adalah keputusannya. Nilailah sendiri, tetapi saya mempunyai lebih sedikit lemak di bahagian rusuk dan perut saya.

Sekarang, sudah tentu, saya terus bersenam 1-2 kali seminggu, saya makan sihat, dan lain-lain tetapi seperti yang saya katakan, mengekalkan almari pakaian anda adalah pendekatan holistik.

Pandangan sisi sebelum dan selepas

Apakah Masa Henti?

Itulah bahagian yang terbaik! tiada. Setelah prosedur selesai, saya hanya berjalan keluar dan meneruskan hari saya tanpa sebarang batasan. Saya tidak mempunyai masa rehat sama sekali. Kali pertama, saya mempunyai salah satu aplikator laser berhampiran dengan sangkar rusuk saya, dan saya dapat merasakan sedikit kesakitan di kawasan itu selama kira-kira tiga minggu selepas rawatan. Kali kedua, saya meletakkan laser sedikit lebih rendah, dan saya tidak mempunyai masalah.

Berapa Kosnya?

Ini bergantung pada pejabat yang anda lawati dan berapa banyak rawatan yang anda ada. Untuk menghubungi doktor dan mengetahui kosnya di pejabat berhampiran anda, isikan borang ini . Ambil perhatian, pastikan anda mengisi setiap baris borang untuk melihat pejabat di kawasan anda.

Adakah SculpSure Sesuai Untuk Anda?

Sejujurnya, saya tidak tahu. Ia berfungsi dengan baik untuk saya, dan saya gembira saya melakukannya. Dalam jangka masa panjang, saya telah melakukan hampir semua yang disenaraikan di atas dan gabungan itu berfungsi untuk saya.

Kesimpulan

Saya masih boleh menggunakan untuk mengurangkan beberapa paun, tetapi saya telah menetapkan saiz dan matlamat berat yang munasabah untuk diri saya sendiri, saya makan diet yang agak sihat, bersenam apabila saya boleh, makan bahagian yang lebih kecil, makan perlahan-lahan. Akibatnya, saya membuat kemajuan ke arah matlamat saya.

Pada penghujung hari, kita semua orang dewasa yang perlu bertanggungjawab untuk mengejar perkara yang kita inginkan. Dalam kes saya, saya ingin mengekalkan saiz tertentu untuk melindungi pelaburan yang saya buat dalam almari pakaian saya. Ini bermakna saya tidak boleh gemuk, dan saya tidak boleh menggandakan saiz bisep saya kerana jika tidak, pakaian saya tidak akan muat. Saya sangat bangga dan seronok dalam proses memilih dan memakai pakaian, dan saya ingin terus menikmati kandungan penuh almari saya untuk masa hadapan. Saya terus berjuang untuk menyesuaikan diri dengan gaya hidup sibuk saya, tetapi saya telah menemui cara lain untuk memberi kesan pada matlamat saya. Apa yang anda lakukan untuk mengekalkan berat badan dan almari pakaian anda?