Ingin Pakaian Anda Nampak Mahal? Ikuti 9 Petua Ini!

kelihatan lebih mahal berskala 3840x2160

Apabila bercakap tentang almari pakaian kami, saya pasti kami semua akan menyukai sedikit wang tunai tambahan untuk menambahkan sedikit semangat tambahan pada penampilan kami. Walau bagaimanapun, ia tidak mengambil timbunan wang untuk kelihatan mahal apabila anda tahu rahsia untuk kelihatan mahal tanpa pecah bank!

Isi kandunganKembangkanRuntuh
 1. Mengapa anda mahu kelihatan mahal?
 2. Petua Untuk Nampak Lebih Mahal: 1. Sesuai
 3. 2. Jaga Pakaian Anda
 4. 3. Parit Label
 5. 4. Gabungan Curate
 6. 5. Pakai Baju Putih
 7. 6. Cari Kain Hebat
 8. 7. Berfungsi Formal
 9. 8. Kraf Pakaian Lengkap
 10. 9. Mengamalkan Sekeping Tandatangan
 11. Kesimpulan
 12. Rundown Pakaian

Di Rodeo Drive dan Beverly Hills, kelihatan mahal mungkin memakai pakaian sukan yang dilitupi logo jenama nama. Semasa berada di daerah kewangan London, ia mungkin kelihatan lebih seperti sut dua helai gelap yang dipasangkan dengan tali leher berwarna-warni dan kasut yang mencolok. Memandangkan kami adalah saluran gaya klasik, takrifan kami untuk kelihatan mahal merujuk kepada pakaian yang ditempah khas yang diperbuat daripada bahan mewah seperti yang dipakai oleh ikon gaya kami di dunia nyata.

Mengapa kita menentukan dalam dunia sebenar? Apabila menatal melalui media sosial, anda sering melihat barangan pakaian lelaki yang diserlahkan dan dipamerkan dengan cara yang lebih besar dan lebih berani daripada yang sebenarnya. Berlatarkan suasana kelab malam yang bergemerlapan, pakaian ini kelihatan bergaya dan dinamik. Tetapi, pada penghujung hari, ia hanyalah hoodie kelabu dan kemeja-T hitam, tidak kira berapa banyak harganya sebenarnya. Jadi, bagi kami, kelihatan mahal merujuk kepada pakaian bergaya klasik yang menghasilkan nilai dan nilai, sambil mengekalkan rupa klasik.Raphael dalam sut gelap

Raphael dalam sut gelap

Prince of Wales Semak Tali Sutera dalam Hitam dan Putih - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Prince of Wales Semak Tali Sutera dalam Hitam dan Putih

Tengoklah Dataran Poket Linen Putih dengan Tepi Handrolled buatan Itali - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Dataran Poket Linen Putih dengan Tepi Handrolled buatan Itali

Beli Di Sini

Mengapa anda mahu kelihatan mahal?

Seperti yang anda ketahui, kami selalunya tidak mengesyorkan pakaian yang mencolok atau menonjol di sini di Gentleman's Gazette, dan kami tidak sekali-kali mahu anda menggunakan pakaian anda untuk menunjuk-nunjuk atau memperkecilkan orang lain. Mungkin ada masa tertentu di mana anda mahu penampilan anda menonjolkan gaya klasik dan masih mengekalkan rupa perbelanjaan.

Contohnya, jika anda bertemu dengan bakal pelanggan dalam a tetapan profesional , suasana lebihan kewangan boleh membuatkan anda kelihatan lebih berwibawa. Ini berfungsi untuk kebanyakan mesyuarat kewangan secara umum. Seperti ketika Rafael memperoleh talian kredit yang lebih besar selepas bertemu seorang eksekutif dari banknya dalam penerbangan. Dia kagum dengan standard tinggi pakaian yang dipakai Rafael di dalam kapal terbang.

Raphael suka berdandan untuk berseronok!

Raphael suka berdandan untuk berseronok!

White Cherry Blossoms Boutonniere Lapel Flower Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Bunga Cherry Blossoms Boutonniere Bunga Lapel

Beli Di Sini Manset Simpul Penumbuk Monyet - Vermeil Sterling Perak Bersalut Emas Kuning - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Manset Simpul Penumbuk Monyet – Vermeil Sterling Perak Bersalut Emas Kuning

Tengoklah Poket Linen Buatan Tangan Merah Burgundy dengan Jahitan X Handrolled Putih - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Poket Linen Buatan Tangan Merah Burgundy dengan Jahitan X Handrolled Putih

Beli Di Sini

Dan lebih sedikit perkara yang memberi anda lebih keyakinan daripada berpakaian seperti satu juta dolar untuk berasa seperti satu juta dolar. Jadi, anda akan berada di puncak anda apabila menjamu selera di restoran mewah, mendapatkan minuman di bar eksklusif atau melawat kelab persendirian. Tetapi, sebenarnya, adakah anda memerlukan alasan untuk berdandan dan kelihatan hebat untuk keseronokan anda? Kami pasti fikir tidak.

Petua Untuk Nampak Lebih Mahal: 1. Sesuai

Kami akan mengambil petua pertama kami daripada lirik lagu Irving Berlin, yang pertama kali dibuat sempurna oleh Fred Astaire , sempurna sesuai . Tidak kira jika anda mempunyai sut kasmir dengan lapisan sutera dan butang emas. Jika fit dimatikan, ia tidak akan kelihatan baik. Sebaliknya, sut yang disesuaikan dengan baik akan memberi gambaran bahawa pakaian itu dibuat secara jelas untuk anda, dan kelihatan dipesan lebih dahulu jarang dilihat murah.

Tetapi, anda tidak perlu pergi selalu adat . Anda mungkin pernah melihat orang lain membeli sut yang murah dan kemudian menukarnya. Lihat sahaja keputusan sebelum dan selepas ini daripada Don di Splurge Jimat.

Foto sebelum dan selepas kot sukan vintaj yang diubahsuai [Kredit Imej: SplurgeFrugal]

Foto sebelum dan selepas kot sukan vintaj yang diubahsuai [Kredit Imej: SplurgeFrugal ]

Selalunya, perubahan tidak begitu mahal, terutamanya jika anda dapat menjimatkan wang untuk pakaian asal. Malah perubahan asas akan menambah baik rupa pakaian anda secara besar-besaran, menjadikannya kelihatan lebih mahal akibatnya. Anda boleh mempelajari tujuh petua teratas kami untuk menyesuaikan dalam panduan kami untuk perubahan.

7 Petua Menjahit Terbaik untuk Pakaian Lelaki – Nasihat tentang Pengubahsuaian

Baca PANDUAN

2. Jaga Pakaian Anda

Sama ada pakaian anda sebenarnya menelan belanja yang banyak atau anda hanya mahu ia kelihatan seperti yang sedia ada, semua pakaian anda hendaklah sentiasa dibersihkan, ditekan dengan kemas dan dijaga dengan teliti. Ini bukan sahaja akan memanjangkan hayat pakaian anda, ia menjadikan pakaian itu sendiri kelihatan lebih baik serta menjadikannya kelihatan lebih mahal.

Perlukan bantuan untuk bermula? Senarai main kami dihidupkan penyelenggaraan pakaian mempunyai lebih dua dozen video yang merangkumi segala-galanya secara terperinci daripada butang menjahit hingga pakaian menyeterika dan menanggalkan kotoran ke simpanan jangka panjang. Jadi, apa sahaja almari pakaian anda perlu kelihatan diselenggara dengan baik, kami sedia membantu anda.

Menyimpan pakaian anda dengan betul adalah sebahagian daripada penyelenggaraan pakaian

Menyimpan pakaian anda dengan betul adalah sebahagian daripada penyelenggaraan pakaian

Dandanan adalah sama penting dengan menjaga pakaian anda; di sini, Kyle menggunakan balsem janggut untuk mengekalkan rambut mukanya terhidrat

Dandanan adalah sama penting dengan menjaga pakaian anda; di sini, Kyle menggunakan balsem janggut untuk mengekalkan rambut mukanya terhidrat

Sememangnya, anda tidak mahu pakaian anda kelihatan lebih disatukan daripada yang anda lakukan. Jadi, jangan abaikan penampilan diri sendiri. Anda tidak memerlukan rawatan muka emas 24 karat untuk menjadikan rutin kebersihan anda kelihatan mahal. Hanya ikuti asasnya dandanan peribadi , dan ia akan menjadi sangat segar dan bersih.

3. Parit Label

Nama jenama mungkin sebahagian besar daripada kelihatan mahal dalam penggayaan kontemporari, tetapi adakah anda tahu bahawa menyarungkan diri anda pada label sebenarnya boleh memberi kesan sebaliknya?

Pada asasnya, cuba membuktikan bahawa pakaian anda mahal dengan membuat penjenamaan sangat jelas biasanya menjadi bumerang. Pergantungan yang berlebihan pada label boleh menjadikannya sangat jelas kepada penonton kasual bahawa anda cuba kelihatan mahal dengan implikasi bahawa pakaian itu sebenarnya tidak mahal. Walaupun tidak ada yang salah dengan memakai barangan berjenama yang menarik, ia berfungsi paling baik secara sederhana.

Sebagai contoh, mari kita pertimbangkan pakaian ini - dimodelkan dengan sangat menarik, jika saya sendiri yang mengatakannya. Satu-satunya ciri berjenama secara eksplisit ialah tentera laut saya Ralph Lauren baju sejuk dengan logo merah kontras. Bandingkan ini dengan baju sejuk Fendi bermonogram. Sweater itu berharga hampir seribu dolar, tetapi Ralph Lauren saya kelihatan lebih mahal dan kosnya jauh lebih rendah daripada itu.

Kyle

Sweater tentera laut Ralph Lauren yang ringkas dan abadi Kyle

Sweater Fendi dengan penjenamaan monogram [Kredit Imej: Fendi]

Baju sejuk Fendi dengan penjenamaan monogram [Kredit Imej: Fendi ]

Mengapa ia kelihatan lebih mahal? Ia tidak berlebihan. Ia nampaknya tidak mengimbangi apa-apa dengan penjenamaan yang berlebihan dan lebih menyerupai elemen gaya klasik dan abadi, dengan bahan berkualiti, garisan ringkas dan daya tarikan yang halus.

Perlukan bantuan untuk memisahkan kualiti tulen daripada gembar-gembur jenama? Itulah yang kami Adakah ia berbaloi? siriadalah semua tentang.

4. Gabungan Curate

Bertentangan dengan apa yang anda mungkin andaikan, anda tidak memerlukan bilik almari pakaian yang besar sebesar Ace Rothstein di Kasino untuk memiliki almari pakaian yang kelihatan mahal. Tetapi, anda harus berusaha untuk mempunyai pilihan staples yang cukup besar. Ini akan membolehkan anda memutarkan pilihan anda dan menggunakan artikel yang berbeza ke dalam kombinasi yang berbeza, jadi ia tidak kelihatan seperti anda memakai perkara yang sama berulang kali.

Dengan menekankan dan melabur dalam staples yang berkualiti, anda boleh membuat almari pakaian yang disusun rapi dengan agak sederhana kelihatan seperti pilihan sartorial kuda pakaian yang paling mewah.

Preston dalam tiga kombinasi pakaian berbeza menampilkan sut tentera lautnya dan aksesori Fort Belvedere

Preston dalam tiga kombinasi pakaian berbeza menampilkan sut tentera lautnya dan aksesori Fort Belvedere

Bunga Lubang Butang Camellia Boutonniere Merah

Kubu Belvedere

Bunga Lubang Butang Camellia Boutonniere Merah

Beli Di Sini Tali Sutera dalam Jacquard Burgundy Merah dengan Titik Polka Putih

Kubu Belvedere

Tali Sutera dalam Jacquard Burgundy Merah dengan Titik Polka Putih

Tengoklah Wain Merah, Kuning, Biru, Hijau, Persegi Poket Pingat Sutera Bulu Sutera

Kubu Belvedere

Wain Merah, Kuning, Biru, Hijau, Persegi Poket Pingat Sutera Bulu Sutera

Beli Di Sini Manset Simpulan Penumbuk Monyet - Bersalut Platinum Perak 925 Sterling - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Manset Simpul Penumbuk Monyet – Bersalut Platinum Perak 925 Sterling

Tengoklah Stokin Berusuk Jalur Bayangan Kelabu dan Merah Burgundy Fil d

Kubu Belvedere

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Kelabu dan Kapas Fil d'Ecosse Merah Burgundy

Beli Di Sini Tali Bertali dalam Sutera Kelabu Perak Berbintik-bintik

Kubu Belvedere

Tali Bertali dalam Sutera Kelabu Perak Berbintik-bintik

Tengoklah Poket Flanel Kapas Putih Lembut dengan tepi jahitan X Periwinkle Blue yang digulung tangan - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Poket Flanel Kapas Putih Lembut dengan tepi jahitan X Periwinkle Blue yang digulung tangan

Tengoklah Stokin Berusuk Jalur Bayangan Kelabu dan Biru Prusia Fil d

Kubu Belvedere

Stokin Bergaris Shadow Stripe Grey dan Prussian Blue Fil d'Ecosse Cotton

Beli Di Sini Bunga Serbuk Pink Rose Boutonniere Bunga Lubang Butang

Kubu Belvedere

Bunga Serbuk Pink Rose Boutonniere Bunga Lubang Butang

Beli Di Sini Petak Poket Linen Putih dengan Jahitan X Handrolled Merah Burgundy

Kubu Belvedere

Petak Poket Linen Putih dengan Jahitan X Handrolled Merah Burgundy

Tengoklah Magenta, Pink, Grey Mottled Knit Tie Cri De La Soie Silk Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Magenta, Pink, Grey Mottled Knit Tie Cri De La Soie Sutera

Beli Di Sini Manset Cakar Helang Perak dengan Bola Lapis Lazuli - Bersalut Palladium 925 Sterling - Fort Belvedere pada latar belakang putih

Kubu Belvedere

Manset Cakar Helang Perak dengan Bola Lapis Lazuli – Bersalut Palladium 925 Sterling

Tengoklah Stokin Berusuk Jalur Bayangan Merah Jambu dan Kelabu Fil d

Kubu Belvedere

Stokin Fil d'Ecosse Stripe Shadow Stripe Pink dan Grey Cotton

Tengoklah

Panduan kami untuk almari pakaian kapsul memperkenalkan asas cara membina ensembel dengan cara ini. Ini terutamanya terpakai kepada aksesori - mewah barang kemas , tali leher, stoking dan segi empat sama poket cukup serba boleh untuk dipakai dengan pelbagai pakaian dan akan menjadikan setiap satu kelihatan lebih mahal dan elegan.

Panduan Almari Pakaian Kapsul untuk Lelaki

BACA PANDUAN

Perlukan bantuan untuk menentukan apa yang perlu dibuat? Kami mempunyai cadangan untuk keperluan penting di sana, tetapi kami memberi anda petunjuk besar dengan petua kami yang seterusnya.

5. Pakai Baju Putih

Kemeja putih yang cantik dan elegan adalah penampilan yang sempurna untuk menyerlahkan sebarang rupa. kenapa? Putih sepadan dengan mana-mana warna dan mencipta kontras yang mempesonakan yang menjadikan warna lain kelihatan lebih bermaya dan berkilat. Dan oleh itu, lebih mahal.

Dari segi budaya, putih juga merupakan warna yang dikaitkan dengan kekayaan kerana putih tulen mahal untuk diwarnakan dan lebih mahal untuk menjaga kebersihan. Semak siaran kami di pakaian putih secara umum untuk mengetahui lebih lanjut tentang konotasi ini.

Kyle menaikkan pakaian kasualnya dengan pakaian putih di bawah baju sejuknya

Kyle menaikkan pakaian kasualnya dengan kemeja putih di bawah baju sejuknya

Jadi, antara kesannya dan warna lain serta persatuan sosialnya, baju putih yang cantik boleh menjadikan mana-mana pakaian kelihatan lebih mahal - sama ada ia lebih kasual baju sejuk pakaian atau ensembel sut yang lebih formal. Terdapat sebab bahawa baju putih adalah pilihan untuk kod pakaian Pakaian Tali Hitam dan Putih yang paling formal dan paling mahal, dan mengapa ia adalah isu standard untuk penerima jawatan dalam Kingsman .

6. Cari Kain Hebat

Apabila nilai ditentukan oleh kualiti dan bukan jenama, anda akan mendapati diri anda mempunyai lebih banyak ruang goyang kewangan untuk kemudian berbelanja pada kepingan berkualiti tinggi. Apabila ia berkaitan dengan sumber kualiti, pakaian yang berkualiti dari bawah adalah tempat yang bagus untuk bermula. Maksudnya, cari artikel pakaian lelaki yang diperbuat daripada bahan berkualiti.

Untuk pakaian, ini selalunya bermaksud mendapatkan fabrik semula jadi. Bukan sahaja gentian semulajadi seperti kapas, linen , bulu, sutera, dan kasmir mempunyai banyak kualiti semula jadi yang membezakannya daripada sintetik, penampilannya yang halus secara semula jadi menandakannya sebagai lebih berharga dan mahal. Percayalah kepada kami, mata yang arif akan sentiasa dapat membezakan antara kapas pique dan poliester atau sutera Shantung sintetik daripada yang sebenar.

Sut yang dibuat dengan baik dalam gentian semula jadi kelihatan lebih canggih

Sut yang dibuat dengan baik dalam gentian semula jadi kelihatan lebih canggih

Tali leher Sutera Cetakan Madder berwarna Merah dengan Corak Mikro Buff

Kubu Belvedere

Tali leher Sutera Cetakan Madder berwarna Merah dengan Corak Mikro Buff

Beli Di Sini Dataran Poket Linen Putih dengan Jahitan X Handrolled Merah Burgundy - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Petak Poket Linen Putih dengan Jahitan X Handrolled Merah Burgundy

Tengoklah Bunga Lapel Boutonniere Caribbean Eksotik Merah

Kubu Belvedere

Bunga Lapel Boutonniere Caribbean Eksotik Merah

Beli Di Sini

Dalam nada yang sama, anda juga harus mencari fabrik yang dibuat dengan baik yang ditenun daripada bahan-bahan ini. Tenunan boleh memberi kesan yang besar kepada kualiti tertentu fabrik seperti yang digambarkan dalam panduan baju pakaian kami. Apabila ia datang untuk kelihatan mahal, anda boleh mencapainya dengan mudah dengan fabrik yang lebih berat. Ia akan kelihatan lebih mewah dan dekaden serta mempunyai langsir yang lebih baik – menyerlahkan bayang anda dengan baik tanpa kelihatan sempit atau longgar.

Panduan Gaya Baju Pakaian Lelaki – Cara Memilih Fit, Kolar, Cuff & Butiran

Baca PANDUAN

Adakah anda tahu tentang semua ilustrasi fesyen cantik lelaki yang berpakaian rapi dengan sut yang terbungkus rapi? Berat yang lebih berat dan fabrik bersejarah adalah faktor utama mengapa ia kelihatan sangat bagus.

Kami juga akan ambil perhatian bahawa item yang diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi selalunya mempunyai ketukangan untuk dipadankan. Walaupun ia kadang-kadang berlaku, beberapa tukang yang mengambil berat untuk mendapatkan bahan mentah yang mahal akan berisiko merosakkan bahan tersebut dengan kaedah pengeluaran yang lebih rendah.

Pakaian yang berkualiti tinggi dan sesuai seperti yang dilihat pada tuan-tuan ini

Pakaian berkualiti tinggi dan sesuai seperti yang dilihat dalam pakaian lelaki ini daripada ilustrasi fesyen vintaj

Memang, kita tahu bahawa, kebanyakan masa, semula jadi, berkualiti tinggikainkosnya lebih tinggi daripada jenis sintetik yang lebih murah. Tetapi, dengan memfokuskan wang yang anda ada pada kepingan serba boleh, anda boleh membuat dana terhad anda pergi lebih jauh.

7. Berfungsi Formal

Ia adalah klise bahawa orang kaya tradisional berpakaian berlebihan untuk semua majlis, termasuk walaupun, nampaknya, tidur. Tetapi, meluangkan masa untuk tampil lebih formal dalam kehidupan seharian anda akan memberi gambaran bahawa anda lebih kaya.

Pakaian formal dikodkan secara sosial sebagai lebih bagus dan berkualiti daripada pakaian kasual. Bagi kebanyakan orang, ensembel sut $1,500 ini kelihatan lebih mahal daripada pakaian kasual dari Gucci, walaupun pakaian Gucci berharga lebih dua kali ganda.

Preston memakai gabungan ganjil musim panas yang sesuai untuk tarikh makan tengah hari

Preston memakai gabungan ganjil musim panas yang sesuai untuk tarikh makan tengah hari

Bunga Lubang Butang Delphinium Boutonniere Biru Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Bunga Lubang Butang Delphinium Boutonniere Biru

Tengoklah Manset Cakar Helang Perak dengan Bola Lapis Lazuli - Bersalut Palladium 925 Sterling

Kubu Belvedere

Manset Cakar Helang Perak dengan Bola Lapis Lazuli – Bersalut Palladium 925 Sterling

Beli Di Sini

Adakah ini bermakna anda perlu memakai sut setiap jam setiap hari? Tidak. Tetapi, untuk kelihatan lebih mahal, pertimbangkan untuk berpakaian lebih formal daripada orang di sekeliling anda. Mungkin satu langkah ke atas kod pakaian hierarki.

Sebagai contoh, pada tarikh makan tengah hari sosial, pakai kasual perniagaan dengan a kot sukan dan seluar ganjil dan bukannya sekadar polo. Berpakaian seperti ini akan membantu anda menonjol dengan cara yang positif dan kelihatan kaya dan berjaya seperti eksekutif TV.

8. Kraf Pakaian Lengkap

Salah satu sebab pakaian yang lebih formal kelihatan lebih mahal adalah kerana ia lebih tersusun dan digabungkan. Semua elemen disatukan dalam satu keseluruhan yang lengkap dan bersatu – memberikan gambaran set padanan berbeza yang dibeli bersama. Mungkin fakta ini menjelaskan mengapa pakaian monokromatik sering kelihatan mahal. Mereka jelas sebahagian daripada keseluruhan.

Walaupun, apabila diteliti lebih dekat, ensembel padan padan selalunya tidak menyenangkan dari segi estetika. Bukannya kami akan mengatakan itu kepada wajah John Wick, sudah tentu, dan hampir mustahil untuk semua warna sepadan sepenuhnya. Jadi, Encik Bale, hanya kerana Batman memakai hitam sepanjang masa tidak bermakna anda perlu melakukannya.

Daripada menggunakan pendekatan monokromatik, anda harus memastikan bahawa keseluruhan pakaian anda diselaraskan, menggunakan warna pelengkap dan kontras tetapi juga corak , tekstur dan fabrik. Ini bermakna memastikan bahawa setiap aspek pakaian anda - daripada kasut anda hingga topi anda - sebenarnya kelihatan seperti milik dan menyumbang kepada penampilan keseluruhan. Pendekatan ini mungkin menggoda anda untuk menumpukan pada pakaian minimalis kerana ia akan lebih mudah untuk memuatkan semua elemen bersama-sama.

Raphael menggunakan kombinasi warna klasik biru, kelabu dan coklat dalam ensembel kasual perniagaan ini

Raphael menggunakan kombinasi warna klasik biru, kelabu dan coklat dalam ensembel kasual perniagaan ini

Persegi Poket Linen Putih dengan Handrolled X Stitch Fort Belvedere Biru Laut

Kubu Belvedere

Persegi Poket Linen Putih dengan Jahitan X Handrolled Biru Laut

Beli Di Sini Tali Bertali Dua Nada dalam Tentera Laut dan Sutera Berubah Biru Muda - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Tali Kait Dua Nada dalam Tentera Laut dan Sutera Berubah Biru Muda

Tengoklah Manset Simpulan Penumbuk Monyet - Bersalut Platinum Perak 925 Sterling - Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Manset Simpul Penumbuk Monyet – Bersalut Platinum Perak 925 Sterling

Beli Di Sini

Memang benar, pendekatan padu ini merupakan cara terbaik untuk memastikan pakaian minimalis yang ringkas dan bersahaja kelihatan lebih mahal. Tetapi, ia juga berfungsi untuk pakaian maksimal.

Walaupun kami tidak mahu anda berfikir bahawa ini bermakna memasukkan aksesori mahal ke dalam penampilan anda semata-mata untuk membuktikan bahawa anda mampu membelinya, ia agak mudah untuk dilihat melalui muslihat ini. Sebaliknya, pakaian dengan pelbagai elemen perlu dibuat dengan teliti. Ini memastikan bahawa ada tempat untuk segala-galanya dan semuanya berada di tempatnya.

Mari kita lihat pakaian Preston sebagai contoh. Dia benar-benar bertimbun pada aksesori emas - manset, pin lapel, rantai jam tangan dan palang kolar. Tetapi, daripada kelihatan mencolok, emas itu sesuai dengan kemas dengan baju putih pudar dan oren dan kuning segi empat sama poket . Kedua-duanya gelap saman kelabu dan kasut hitam memastikan keseluruhan pakaian tidak berasas.

Preston memakai sut kelabu gelap dengan aksesori emas dari Fort Belvedere

Preston memakai sut kelabu gelap dengan aksesori emas dari Fort Belvedere

Klip Bar Kolar dalam Emas Kuning Untuk Kolar Spread Narrow Klasik oleh Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Klip Bar Kolar dalam Emas Kuning Untuk Kolar Spread Narrow Klasik

Beli Di Sini Manset Cakar Helang dengan Harimau

Kubu Belvedere

Manset Cakar Helang dengan Bebola Mata Harimau – Bersalut Emas Perak 925 Sterling

Tengoklah Persegi Poket Bulu Sutera Oker Emas Antik dengan medallion geometri bercetak dalam kuning air, merah dan biru dengan tepi kontras krim oleh Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Persegi Poket Bulu Sutera Oker Emas Antik dengan medallion geometri bercetak dalam kuning air, merah dan biru dengan tepi kontras krim

Beli Di Sini Stokin Berusuk Jalur Bayangan Arang dan Fil Jingga d

Kubu Belvedere

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Arang dan Kapas Fil d'Ecosse Oren

Tengoklah

Hasilnya: pakaian maksimal di mana setiap elemen mempunyai tempat dan peranan untuk dimainkan. Pakaian ini bukan sahaja kelihatan hebat, tetapi ia juga kelihatan mahal kerana setiap komponen berfungsi bersama untuk mencipta keseluruhan yang lebih besar daripada jumlah bahagiannya.

9. Mengamalkan Sekeping Tandatangan

Wang tidak boleh membeli keyakinan, tetapi wang boleh membeli barangan unik dan istimewa yang membuatkan anda berasa lebih yakin. Sekeping tandatangan sering digunakan oleh lelaki kaya untuk membezakan mereka daripada orang lain. Fikir tentang Gianni Agnelli dan juga jam tangan mewah dia akan memakai bajunya, Lino Ieluzzi dan seri nombor 7 ikoniknya, atau Tom Ford dan sut hitam tandatangannya.

Sekeping tandatangan anda boleh mengambil pelbagai bentuk. Mungkin ia adalah satu barang mahal yang anda pakai dengan jelas seperti cincin atau sepasang kasut kulit eksotik; atau pilihan warna yang unik seperti sentiasa menampilkan merah jambu dalam pakaian anda; atau cara yang luar biasa untuk memakai artikel seperti cara anda membutang jaket anda atau memakai anda tali leher busur .

Raphael memakai cincin dan kasut yang dipesan sebagai ciri khasnya

Raphael memakai cincin dan kasut yang dipesan sebagai ciri khasnya

Walaupun sekeping tandatangan anda sendiri tidak mahal, ia akan meletakkan orang ramai mengingati persembahan mewah yang dipamerkan oleh lelaki kaya dan membezakan anda sebagai seorang lelaki yang terkenal dan mempunyai cita rasa.

Sekeping tandatangan akan berfungsi dengan baik jika ia berkembang secara semula jadi dan jika ia penting untuk anda. Jangan berasa seperti anda perlu memaksa diri anda untuk memilikinya. Dan jika anda menggunakan satu, ingat bahawa, secara semula jadi, sekeping tandatangan akan menarik perhatian dan membengkokkan beberapa peraturan gaya . Jadi, perlu diingat bahawa apa-apa yang terlalu aneh atau bergaya mungkin tidak selaras dengan gaya klasik.

Kesimpulan

Sudah tentu, pada penghujung hari, hanya anda yang tahu berapa banyak wang yang sebenarnya anda ada dalam akaun bank anda. Keyakinan yang anda gunakan semasa berinteraksi dengan orang lain akan menjadi garis penentu penampilan anda.

Kami berharap bahawa cadangan yang kami berikan kepada anda hari ini akan membantu anda merasakan dan memancarkannya keyakinan diri semasa anda membina pakaian yang kelihatan seperti anda perlu menghabiskan satu bundle, tetapi apa yang anda perlu lakukan ialah meluangkan sedikit masa – merancang masa untuk ensembel, yang nilai dan gayanya jauh melebihi nilai dan wang mereka.

Rundown Pakaian

Kyle memakai pakaian kasual minimalis

Kyle memakai pakaian kasual minimalis

Sarung Kaki Oxford Pepejal Coklat Tua Dua Tona Fil d

Kubu Belvedere

Sarung Kaki Oxford Padat Coklat Tua Dua Tona Kapas Fil d'Ecosse

Tengoklah

Begini cara saya cuba mencapainya dengan pakaian hari ini. Saya memakai baju sejuk rajutan kabel tentera laut Ralph Lauren dengan baju baju berjalur biru dan putih, seluar khaki, kasut pakaian coklat dan stokin Fort Belvedere. Semak Kedai Fort Belvedere untuk stokin seperti ini.