Kedudukan $4000 bagi Creed Cologne (11 Wangian TERBAIK & TERBURUK!)

wangian syahadat kedudukan berskala 3840x2160

Bagi kami di Gentleman's Gazette, cologne adalah sebahagian besar daripada repertoir dandanan lelaki. Antara kegemaran kami adalah daripada salah satu kuasa besar dunia wangian, Creed. Kami sebelum ini telah melihat beberapa botol mahal Creed untuk mengetahui jika mereka berbaloi , dan hari ini, kami akan meletakkan kedudukan 11 daripada wangian mereka!

Isi kandunganKembangkanRuntuh
 1. Kedudukan 11 Wangian Akidah
 2. 11. Viking
 3. 10. Vetiver Asli
 4. 9. Rempah & Kayu
 5. 8. Santal Asli
 6. 7. Air Gunung Perak
 7. 6. Air Pulau Dara
 8. 5. Lama Diraja
 9. 4. Kedatangan
 10. 3. Imperial Vintage
 11. 2. Kedatangan Cologne
 12. 1. Tweed Ireland Hijau
 13. Kesimpulan
 14. Rundown Pakaian

Melainkan anda sanggup membelanjakan sejumlah wang yang besar atau menghabiskan lebih dua jam melayang di kaunter wangian gedung membeli-belah tempatan anda, amat jarang sekali untuk dapat menghidu begitu banyak wangian menakjubkan Creed secara bersebelahan. Kami sangat gembira menerima peti pengumpul Creed yang kini telah habis dijual. Ia mengandungi 15 saiz sampel bauan Creed yang paling ikonik dan terkenal. Walau bagaimanapun, ambil perhatian bahawa Creed tidak menaja kami untuk siaran ini.

Empat daripada bauan pada set ini dibuat dengan mengambil kira pemakai wanita. Jadi, itu memberi kita 11 bauan yang mengagumkan untuk dibandingkan dan diberi kedudukan. Dan, mengikut harga pada laman web Creed , membeli walaupun saiz terkecil daripada 11 bauan ini akan mengembalikan anda $3,900. Syukurlah untuk saiz sampel!Raphael menghidu bau Creed.

Raphael menghidu bau Creed.

Secara keseluruhan, kami berpendapat bahawa Creed menghasilkan cologne yang hebat. Tetapi, sebaik sahaja kami membandingkannya, bagaimanakah klasik itu akan menghadapi bauan yang lebih baharu dan unik dalam barisan mereka? Pasukan HQ kami meletakkan kedudukan dan membandingkan kesemua 11 bauan.

Kedudukan 11 Wangian Akidah

Daripada menggunakan gred huruf seperti yang telah kami lakukan dalam jawatan kedudukan sebelumnya, kami hanya akan meletakkan ini daripada yang paling tidak digemari kepada yang paling digemari. Semasa kami menyemak kedudukan kami, kami akan memberi anda perkataan rasmi daripada Creed terlebih dahulu, supaya anda tahu dengan tepat apa yang mereka sasarkan dengan setiap wangian.

11. Viking

Dilancarkan pada 2017, Viking merupakan bauan lelaki utama pertama yang dikeluarkan sejak Aventus terlaris dari 2010 dan ia mencapai Anugerah Dandanan GQ UK untuk Wangian Terhad Terbaik.

Creed Viking

Creed Viking [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Akidah membingkai aroma sebagai simbol pelayaran dan ketabahan yang tidak dapat dinafikan. Matlamat Viking adalah untuk menangkap kejayaan, kuasa dan semangat pelaut yang mahir pada abad ke-9 dengan Iceland bertindak sebagai inspirasi Olivier Creed untuk wangian lelaki yang berkuasa ini.

Nota atas termasuk bergamot, lemon, oren, pudina, lada merah jambu dan absinthe. Nota hati termasuk allspice, cengkih, melati, lavender absolute, mentega orris dan mawar. Nota asas termasuk kayu cedar, kacang tonka, vetiver dan kasturi putih.

Kita semua bersetuju bahawa Creed Viking mempunyai bau yang kuat.

Kita semua bersetuju bahawa Creed Viking mempunyai bau yang kuat.

Kita semua bersetuju bahawa ini bukan wangian yang halus. Berkuasa adalah sesuatu yang kita semua bersetuju. Hebat pada bau pertama, tetapi kemudian kerumitan pudar dengan cepat. Kebanyakan daripada kita merindui nota atas sitrus dan bunga yang lebih ringan.

Kami fikir rempah dan kayu datang melalui yang paling jelas dan sengit. Nota asas pedas dan cedar kekal, jadi ia dengan cepat menjadi wangian yang sangat pedas dan satu nota. Dan kami berpecah jika ini harus menjadi wangian siang atau malam. Dan itu bukanlah satu cabaran yang anda inginkan apabila memilih wangian anda pada awal hari.

Viking Creed cenderung kepada musim sejuk dan sejuk.

Viking Creed cenderung kepada musim sejuk dan sejuk.

Dari segi kebolehpakaian, kami cenderung kepada musim sejuk dan sejuk, termasuk musim bunga, jatuh , dan musim sejuk.

10. Vetiver Asli

Pada tahun 2004, pakar minyak wangi Olivier Creed mencabar tanggapan vetiver yang digunakan dalam minyak wangi dengan penciptaan Original Vetiver. Creed berkata hasilnya adalah wangian yang segar dan menghangatkan.

Vetiver Asli Creed

Vetiver Asli Creed. [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Aroma itu bertujuan untuk membangkitkan cahaya matahari yang tidak berkesudahan yang memandikan landskap legenda di selatan Perancis pada musim panas. Bertujuan untuk menjadi sofistikated dan romantis, Original Vetiver memberikan suasana yang menawan dan daya tarikan luar biasa yang tidak dapat dilawan.

Nota atas termasuk halia, nota hijau dan lemon. Nota jantung termasuk vetiver, bunga segar, ketumbar dan cemara. Nota asas termasuk kasturi putih, kayu cedar dan kayu guaiac.

Panduan Cologne

Baca Artikel

Yang ini berbau seperti bau sekolah lama dengan bau segar. Saya mendapati bahawa ia adalah abadi. Cedar, vetiver, rumput, dan cengkih datang dengan sangat kuat untuk kita semua; kesemuanya adalah wangian yang telah dicuba dan diuji. Walaupun sesetengah pasukan berpendapat ia adalah bau yang agak rata secara keseluruhan, Preston berkata ia berbau seperti empangan hospital. Semestinya bukan bauan yang memikat.

Maklum balas yang menarik untuk bau ini ialah ia memberikan cadangan pakaian siang yang cuaca sejuk.

Maklum balas yang menarik untuk bau ini ialah ia memberikan cadangan pakaian siang pada cuaca sejuk.

Jika tidak, saya mendapat maklum balas yang menarik kerana ia adalah cadangan pakaian siang cuaca sejuk walaupun pemasarannya akan membuatkan anda fikir ia akan menjadi bau cuaca panas .

9. Rempah & Kayu

Spice & Wood meraikan daya tarikan klasik si tinggi, gelap dan kacak. Creed banyak mengetuai pemasaran ini sebagai seorang lelaki yang dihantar dengan melukis gambar jenis lelaki yang akan memakai Spice & Wood.

Walaupun dia tabah dan sopan, lelaki sejati bertindak dengan penuh semangat, kecanggihan dan gaya yang canggih. Tidak dapat dilawan, menggoda - orang-orang di sekelilingnya tertarik dengan kuasanya yang halus namun tidak dapat disangkal.

Rempah Akidah dan Kayu

Rempah Akidah dan Kayu. [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Nota atas termasuk beri merah jambu dan bergamot. Nota jantung termasuk lada Jamaica, Angelica root orris, nilam dan cengkih. Nota asas termasuk kayu cedar, vetiver musk dan birch.

Yang ini ialah 9 daripada 11. Kami bukan peminat tegar. walaupun tiada seorang pun daripada kami memberikannya kedudukan tertinggi atau terendah. Jadi, ia tidak sepolarisasi seperti bau lain dalam barisan ini. Bau ini sangat pedas. Menariknya, kebanyakan pasukan berpendapat bahawa Spice & Wood lebih banyak mudah didekati daripada Royal Oud, walaupun kedudukannya lebih rendah.

Secara keseluruhannya, kami semua merasakan bahawa Creed Spice & Wood berumur teruk.

Secara keseluruhannya, kami semua merasakan bahawa Creed Spice & Wood berumur teruk.

Secara keseluruhannya, kita semua merasakan bahawa ia berumur buruk; menjadi terlalu berat cedar pada not yang tinggal. Dan tiada siapa yang mahu berbau seperti papan kayu sepanjang hari.

8. Santal Asli

Bertujuan untuk menangkap keghairahan dan kemegahan India, Original Santal mengingatkan pada waktu petang yang terik, lembap dan ufuk yang dilukis dalam matahari terbenam yang mengagumkan. Bau itu direka untuk menjadi sama kuat dan maskulin kerana ia manis, hangat dan berani. Dengan rempah ratus yang tersendiri dan kehangatan yang datang dari pati pokok Cendana Diraja.

Creed Original Santal

Creed Original Santal [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Dalam kata-kata Creed sendiri, wangian ini direka untuk memikat hati dan meninggalkan ingatan yang berkekalan kepada pemakainya.

Nota atas termasuk halia, buah juniper, bergamot, rosemary, ketumbar dan mandarin. Nota hati termasuk lavender, geranium, bunga oren dan kayu cendana. Nota asas termasuk oakmoss, musk, tonka bean dan cedarwood.

Tanggapan awal kami adalah untuk menggambarkan bau sebagai sekolah lama. Secara berkesan, ia seperti versi Royal Oud yang kurang agresif. Ia masih hangat dan matang dengan keamatan yang jauh berkurangan. Walaupun begitu, kami semua merasakan ia sangat lengkap, walaupun ia jatuh rata dalam nota asas.

Kami semua merasakan bahawa bau ini adalah pilihan tradisional untuk pakaian musim sejuk atau malam.

Kami semua merasakan bahawa bau ini adalah pilihan tradisional untuk pakaian musim sejuk atau malam.

Walaupun kita semua bersetuju dengan perkara-perkara umum itu, ini sebenarnya agak polarisasi untuk kita semua. Ada yang menyukainya, ada juga yang tidak menyukainya. Suasana di dalam bilik itu hampir sama kuat dengan bau semua wangian itu. Ringkasnya, kami semua merasakan ini adalah pilihan tradisional untuk musim sejuk, pakaian waktu malam.

7. Air Gunung Perak

Angin yang menyegarkan dengan udara gunung yang segar dan berais, Silver Mountain Water diilhamkan oleh keindahan Switzerland dan kawasan Alpine yang menakjubkan. Haruman ini menangkap intipati perairan Alpine yang jernih menuruni permukaan batu beku, sambil mengekalkan keselesaan jaket yang hangat dan mewah.

Bauan uniseks kontemporari, Silver Mountain Water telah direka untuk mengimbangi nota sitrik yang segar dan tajam dengan kismis hitam manis yang memanaskan dan kasturi yang menawan.

Air Gunung Perak Akidah

Air Gunung Perak Creed [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Nota atas termasuk bergamot, blackcurrant, galbanum dan oren. Nota hati termasuk teh dan persetujuan ozon. Nota asas termasuk cendana dan kasturi. Wangian kami berwarna ungu dengan berat bunga . Kami juga merasakan bahawa ia adalah baik untuk musim bunga.

6. Air Pulau Dara

Virgin Island Water meniru perjalanan belayar merentasi perairan Caribbean. Mengambil inspirasi daripada cintanya sendiri terhadap lautan, belayar, dan melancong ke destinasi yang menakjubkan, Olivier Creed merakam kawasan tropika yang mempesonakan, laut biru jernih dan udara Caribbean yang hangat dalam wangian yang segar, segar dan eksotik ini. Penuh dengan sitrus buah, bunga musim panas yang mekar, kelapa segar dan hutan tropika, Virgin Island Water telah dicipta untuk membawa anda ke percutian syurga yang dibasahi matahari.

Air Pulau Dara Akidah

Air Pulau Dara Akidah

Nota atas termasuk bergamot, limau, dan buah-buahan tropika. Nota hati termasuk santan, air kelapa, melati, dan bunga putih. Nota asas termasuk kacang tonka dan kasturi putih.

Dalam nota wangian kami, mungkin salah satu daripada bauan paling unik dalam keseluruhan barisan ini. Sejujurnya, kami agak terkejut kerana kedudukan ini sangat tinggi, walaupun ia berada di tengah-tengah kumpulan.

Berdasarkan penerangan sahaja, ini terasa seperti wangian yang sangat khusus. Saya fikir itu bercakap tentang betapa sengitnya beberapa bauan yang lebih tradisional dan maskulin - seperti Spice & Wood, Original Santal dan Viking - dan betapa polarisasi keluarga bau itu: sama ada anda suka atau tidak.

Bau Air Pulau Dara Creed pastinya bukan untuk pakaian pejabat.

Bau Air Pulau Dara Creed pastinya bukan untuk pakaian pejabat.

Pemerhatian yang paling penting ialah nota kelapa yang kuat dan manis. Mereka menjadi nota yang paling menonjol dalam pemakaian lama. Sudah tentu, kelapa banyak digunakan koktel , tetapi ia juga mengingatkan pelindung matahari. Kami sejujurnya tidak pasti sama ada salah satu daripada itu adalah perkara yang baik. Kami tidak pasti anda perlu membayar lebih $300 untuk berbau seperti piña colada, tetapi sesetengah daripada kami berpendapat ini akan menjadi percutian tropika yang hebat atau perkahwinan pantai haruman. Sudah tentu bukan satu untuk pejabat .

10 Wangian Musim Panas Terbaik untuk Tuan-tuan

Lihat pilihan Kami

5. Lama Diraja

Oud ialah salah satu khazanah rohani terhebat minyak wangi dan Royal Oud ialah kelainan unik dan moden Creed kepada wangian oud klasik. Mengambil inspirasi daripada seni bina istana Parsi, Olivier Creed menggunakan bahan-bahan terbaik dari seluruh dunia untuk menghasilkan bau sutera yang licin, halus dan berani untuk kedua-dua wanita dan puan-puan.

Creed Royal Old

Creed Royal Oud [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Nota atas termasuk lada merah jambu, kapur, bergamot dan galbanum. Nota jantung termasuk biji Angelica, kayu cedar, buah pelaga dan cengkih. Nota asas termasuk kasturi, ambergris, kemenyan, kayu guaiac, dan oud Vietnam.

Royal Oud ialah satu lagi wangian uniseks, dan pewangi. Jika anda tidak suka bau yang kuat, elakkan. Bau ini juga didapati sebagai sekolah yang sangat lama tetapi dengan cara yang baik. Kami menyifatkannya sebagai gelap, berat, berkayu dan berani wiski dan sebatang cerut di dalam almari berlapik cedar dan sebotol. Terdapat sentuhan kemanisan pada baunya. Kami mendapati yang ini sangat tahan lama.

Jika anda tidak menyukai bauan yang kuat, elakkan diri daripada Creed Royal Oud!

Jika anda tidak menyukai bauan yang kuat, elakkan diri daripada Creed Royal Oud!

Kita semua bersetuju bahawa ia adalah bau musim sejuk pada waktu malam. Akhirnya, menjadi terlalu sengit untuk pejabat.

4. Kedatangan

Dilancarkan pada 2010 untuk menandakan ulang tahun ke-250 Creed, Aventus diilhamkan oleh kehidupan teater maharaja yang berjuang tanpa rasa takut. Wangian itu berfungsi sebagai penghormatan kepada pemimpin ikonik, seperti Alexander the Great dan Napoleon Bonaparte.

Menambah kejayaan dan daya tarikan, Creed menganggap Aventus sesuai untuk lelaki yang canggih dan moden. Mengekalkan gelarannya sebagai wangian paling berjaya dalam sejarah Creed. Bau yang terkenal ini telah dipakai oleh lelaki yang arif selama lebih sedekad.

Creed Aventus

Creed Aventus [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Nota atas termasuk lemon, lada merah jambu, epal, bergamot dan blackcurrant. Nota hati termasuk nanas, melati dan nilam Indonesia. Nota asas termasuk birch, ambergris, cedarwood, oakmoss, dan musk.

Kami pasti faham mengapa ia adalah buku terlaris. Ia adalah bau klasik yang menarik secara meluas. Kami mendapati aroma utama adalah kayu pedas dengan nota segar, rumput dan sitrus.

Creed Aventus merasakan ia adalah bauan yang hebat dan menyeluruh

Creed Aventus merasakan ia adalah haruman yang hebat dan menyeluruh yang tidak memerlukan masa tertentu dalam hari atau musim untuk dipakai tetapi ia cenderung kepada cuaca yang lebih panas dan siang hari.

Secara keseluruhan, ini adalah bau yang lebih manis, yang berlangsung antara dua hingga tiga hari untuk sesetengah daripada kami. Kami semua merasakan ia adalah bauan yang hebat dan menyeluruh yang tidak memerlukan masa atau musim tertentu untuk dipakai, tetapi kesegarannya membuatkan kami cenderung kepada cuaca yang lebih panas dan siang hari.

Satu-satunya kritikan kami ialah bau itu memang terasa agak generik, tetapi itu mungkin disebabkan oleh begitu banyak bau yang cuba menirunya.

3. Imperial Vintage

Satu peristiwa penting dalam sejarah Akidah, Millésime Impérial menandakan ulang tahun 150 tahun minyak wangi House sejak penubuhannya di Paris. Dipindahkan atas permintaan Napoleon III dan Empress Eugenie, Creed telah menikmati sejarah yang panjang dan kaya dengan golongan elit, termasuk mahkamah Imperial Eropah. Memberi penghormatan kepada pelanggan diraja dan berpengaruh Creed, bau segar dan bergaya ini menangkap nota hangat dan berkilauan berlapis dengan asas yang canggih.

Imperial Vintage Creed

Imperial Vintage Creed [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Nota atas termasuk bergamot, blackcurrant dan daun ungu. Nota jantung termasuk orris dan marin accord. Nota asas termasuk kayu cedar, kasturi dan cendana.

Ini adalah kegemaran tiga teratas untuk Nathan, tetapi ia mendapat markah tinggi daripada kami semua. Nathan sangat lantang mengenainya, yang mendapati nota itu adalah bunga herba dengan nota sitrus. Sudah tentu bau yang ringan, tetapi sempadan terlalu ringan.

Nathan mendapati nota itu adalah bunga herba dengan nota sitrus yang masuk.

Nathan mendapati nota itu adalah bunga herba dengan nota sitrus yang masuk.

Oleh kerana ini adalah bauan campuran, tidak ada satu pun nota atas yang kuat yang mendominasi; menjadikan ini wangian yang sangat mudah didekati, elegan, hampir uniseks dalam profilnya. Kami fikir ia adalah bauan siang hari yang bagus untuk musim panas atau hanya untuk lelaki yang inginkan sesuatu yang segar dan ringan, tidak kira musim acara atau masa dalam hari.

Satu-satunya kritikan kami ialah ia tidak bertahan lama. Walaupun, kita tahu orang lain telah menemui sebaliknya.

10 Cologne Hacks untuk Lelaki – Cara Membuat Wangian Tahan Lama

Baca Panduan

2. Kedatangan Cologne

Aventus Cologne ialah tambahan terbaru kepada koleksi wangian lelaki Creed. Melengkapkan keluarga Aventus, ini adalah Eau de Parfum moden dan bersemangat bandar. Aventus Cologne mengambil inspirasi daripada cologne yang menyegarkan dan menaikkan semangat.

Creed Aventus Cologne

Creed Aventus Cologne [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Memancarkan gaya, kejayaan, ketabahan dan semangat, Aventus Cologne memberikan ledakan kemodenan yang segar kepada Eau de Parfum.

Dengan Aventus Cologne, saya telah diilhamkan untuk mencipta legenda baharu – pujian yang lebih segar dan moden yang akan mencipta pengalaman olfaktif yang tersendiri – petikan oleh Olivier Creed.

Nota atas termasuk lada merah jambu, lada mawar, halia dan mandarin. Nota jantung termasuk vetiver, nilam dan nanas. Nota asas termasuk birch, styrax, dan musk.

Creed Aventus Cologne mempunyai bau yang sangat serba boleh yang sesuai dengan mana-mana musim atau masa sepanjang hari.

Creed Aventus Cologne mempunyai bau yang sangat serba boleh yang sesuai dengan mana-mana musim atau masa sepanjang hari.

Sememangnya, kami membandingkan bau dengan Aventus; hampir lebih daripada mana-mana bau lain dalam barisan ini. Kebanyakan kita mencatatkan lebih banyak nota sitrus dan kayu daripada yang asal. Ia mempunyai daya tarikan yang hampir sama dengan Aventus, tetapi dengan rasa manis yang berlarutan dan sedikit lebih hangat.

Secara keseluruhannya, ia adalah bauan yang hebat dan sangat serba boleh yang sesuai dengan mana-mana musim atau masa dalam sehari, menjadikan bauan itu sebagai pelaburan yang hebat jika anda mahukan sesuatu yang serba boleh maksimum untuk dolar anda.

1. Tweed Ireland Hijau

Dicipta selepas masa bapa saudara Olivier di Linton Tweed Mill, Green Irish Tweed memberi penghormatan kepada warisan couture keluarga Creed.

Melukis gambar padang rumput manis yang disalut embun pagi yang sejuk, Green Irish Tweed menawarkan dos nostalgia yang sempurna. Ia adalah wangian lelaki klasik merangkumi intipati estet luar bandar yang eksklusif, di mana kelalang pinggul dan menunggang kuda melalui kawasan desa yang subur adalah satu kebiasaan.

Creed Green Irish Tweed

Creed Green Irish Tweed [Kredit Imej: creedboutique.com ]

Green Irish Tweed menawarkan sentuhan muktamad seperti pakaian menunggang yang disesuaikan dengan sempurna atau sut tweed terbaik. Dengan nota yang menyerupai nada bersahaja daripada benang tenunan tangan yang mewah, wangian ini meneroka alam semula jadi dan ketukangan yang dikaitkan dengan kilang berasaskan Inggeris.

Nota atas termasuk pudina, lemon verbena, bergamot dan galbanum. Nota jantung termasuk geranium Mesir, lavender dan ungu. Nota asas termasuk cendana, kayu cedar, ambergris dan oakmoss.

Bau Creed Green Irish Tweed kekal sepanjang hari pada kulit dan ia berbau hebat pada semua orang.

Bau Creed Green Irish Tweed kekal sepanjang hari pada kulit dan ia berbau hebat pada semua orang.

Seharusnya tidak mengejutkan bahawa kita semua bersetuju Green Irish Tweed adalah larian rumah bagi barisan ini. Ia berkayu tetapi segar, bersih, klasik dengan nota bunga. Ia adalah profil yang seimbang antara bau segar dan hangat dalam kumpulan ini, yang memastikan ia tidak terlalu kuat tetapi mempunyai kehadiran yang hebat.

Secara keseluruhannya, ia bertahan sepanjang hari pada kulit dan ia berbau hebat pada semua orang yang kami percaya ia benar-benar bernilai pelaburan.

Wangian Creed: Adakah Mereka Berbaloi?

Inilah Ulasan Kami

Kesimpulan

Akhirnya, ternyata cologne terkenal terkenal dengan sebab tertentu. Ini benar-benar antara aroma terbaik di luar sana.

Apa pendapat anda tentang ranking kami?

Apa pendapat anda tentang ranking kami?

Walaupun Collector's Coffret sudah habis dijual, anda masih boleh mencipta pensampel tersuai anda sendiri bagi tiga bauan di tapak web Creed dengan harga $39. Ia sudah pasti mahal untuk beberapa sampel, tetapi sekali lagi, ia mungkin lebih baik daripada membelanjakan tiga hingga empat ratus dolar setiap botol cologne. Lihat, kami sentiasa mencuba semput keluar tawaran untuk anda.

Apakah pendapat anda tentang kedudukan kami? Pernahkah anda mencuba mana-mana wangian Creed sebelum ini atau mungkin anda memiliki pasangan dan akan meletakkannya secara berbeza? Pastikan anda memberitahu kami dalam ulasan di bawah.

Rundown Pakaian

Hari ini, saya memakai jaket biru laut dan baju berjalur biru dan putih. Saya memadankannya dengan segi empat sama poket Fort Belvedere yang mempunyai nota hijau melengkapi seluar hijau. Menamatkan rupa berwarna coklat kasut pakaian dan stokin Fort Belvedere.

Kyle memakai jaket biru laut dengan kemeja berjalur biru dan putih.

Kyle memakai jaket biru laut dengan kemeja berjalur biru dan putih.

Sarung Kaki Oxford Pepejal Coklat Tua Dua Tona Fil d

Kubu Belvedere

Sarung Kaki Oxford Padat Coklat Tua Dua Tona Kapas Fil d'Ecosse – Fort Belvedere

Beli Di Sini Moss Green Silk Wool Pocket Square dengan medallion geometri bercetak dalam warna biru, merah, hitam dengan tepi kontras kulit telur oleh Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Moss Green Silk Wool Pocket Square dengan medallion geometri bercetak dalam warna biru, merah, hitam dengan tepi kontras kulit telur oleh Fort Belvedere

Beli Di Sini