Pakaian Menembak untuk Lelaki

cara berpakaian untuk menembak

Walaupun terdapat ramai orang di AS yang memburu, kebanyakannya tidak akan pernah bermimpi untuk benar-benar berpakaian untuk menembak. Tidak begitu di UK! Pakaian menembak direka untuk memastikan pemakainya hangat walaupun berdiri, sedangkan pakaian memburu boleh ringan sikit. Hari ini, kami ingin membentangkan video yang menerangkan cara berpakaian untuk merakam cara tradisional Inggeris.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Cordings of Piccadilly
  2. Cara Berpakaian untuk Menembak – Video

Cordings of Piccadilly

Mungkin tiada tempat yang lebih baik di Britain untuk menunjukkan cara berpakaian untuk penggambaran siang hari daripada Cordings of Piccadilly. Walaupun Cordings terkenal dengan kot terselindung , mereka juga menyediakan rangkaian lengkap pakaian desa Inggeris.

Seperti biasa dengan pakaian cuaca sejuk, melapis adalah penting. Mula-mula, mari kita mulakan di bahagian bawah dengan over-the-betis stokin yang diadakan di tempat dengan garter. Seterusnya, seseorang memerlukan rehat menembak. Walaupun ia sama dengan tambah empat dari segi panjang, ia mempunyai kurang kenyang dan lebihan kain di bahagian bawah labuh. Jahitan bawah brek adalah sangat penting kerana ia perlu bekerja dengan stoking untuk membuat gabungan kalis cuaca.  • Jaket dengan Double Shooting Pleats

    Jaket dengan Double Shooting Pleats

  • Jaket Menembak Tweed Saxony

    Jaket Menembak Tweed Saxony

Thebaju rayabiasanya corak tattersall yang lebih gelap yang dipotong longgar untuk menghalang pergerakan yang menyekat. Untuk memastikan brek kekal, seseorang harus menggunakan beberapa suspender / pendakap gigi yang bagus.

Pada bulan Ogos dan September, baju pinggang menembak sepatutnya mencukupi. Pakaian ini biasanya disertakan dengan pad bahu suede untuk mengelakkan kain di kawasan itu daripada haus terlalu cepat. Selain itu, ia mempunyai poket besar untuk membawa permainan.

Semasa bulan-bulan yang lebih sejuk tahun ini, kot bulu tanpa lengan adalah pilihan kedua lapisan. Adalah penting untuk tidak menggunakan kardigan kerana ia akan mewujudkan sebahagian besar yang tidak perlu di sekeliling lengan.

Yang menghairankan, dalam video, Noll Uloth of Cordings tidak mengesyorkan ajaketdengan lipatan menembak di belakang, walaupun saya dapati ia lebih sesuai untuk merakam kerana ia memberikan lebih banyak ruang kepada pemakai untuk bergerak. Sebaik-baiknya, jaket ini kukuh dan diperbuat daripada kalis duri atau tweed saxony yang tahan lasak.Maurice Sedwellmalah menambah dua lipatan pada jaket menembaknya di sebelah kanan, yang sepatutnya meningkatkan kebebasan pergerakan lengan dengan lebih jauh.

Untuk memastikan kaki sentiasa kering dan dilindungi, but getah dengan cengkaman - di sini wellies dari Hunter - adalah barangan penting.

Cara Berpakaian untuk Menembak – Video