Pakaian Pengantin Lelaki

pratonton.3000 berskala

Pada asasnya, terdapat hanya dua senario. Satu ialah, anda adalah pengantin lelaki atau dua adalah, anda adalah pengantin perempuan atau pengantin lelaki dan anda berfikir tentang rupa yang anda mahukan kepada pengantin lelaki anda.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
 1. Pengantin & Pengantin Lelaki Do's & Don't
 2. Etika Pengantin Lelaki
 3. Pakaian Pengantin Lelaki
 4. KESIMPULAN

Pengantin & Pengantin Lelaki Do's & Don't

Selalunya, pasangan pengantin akan mempunyai beberapa idea khusus tentang apa yang mereka mahukan.

Pengantin lelaki harus menonjol
  Berikan nasihat, cadangan, dan tuntutan yang sangat spesifik kepada pengantin lelaki anda.Beritahu mereka saya mahu anda memakai ini, dan saya tidak mahu anda memakainya. Kerana itu, mereka tahu dengan tepat apa yang perlu dilakukan dan kemungkinan anda akan gembira dengan cara ia ternyata menjadi sangat tinggi. Fikirkan sejauh mana anda mahu mereka sepadan antara satu sama lain. Adakah mereka semua sepatutnya memakai pakaian yang sama tuxedo ? Atau adakah anda mungkin baik dengan mereka hanya mempunyai perkara yang sama tali leher busur , sama segi empat sama poket , atau yang samajaket? Untuk konsistensi, masuk akal untuk mendapatkan aksesori yang sama. Kadangkala anda boleh mendapatkan, sebagai contoh, segi empat saku supaya setiap orang mempunyai yang putih sama sahaja atau anda juga boleh memberikannya kepada mereka sebagai hadiah pengantin lelaki jadi ia seperti 2 dalam 1. Di kedai kami, kami menawarkan mereka dengan inisial diperibadikan jadi ia bukan hanya petak poket rawak tetapi sesuatu yang unik untuk setiap dan setiap pengantin lelaki individu.
Pengantin lelaki dan pengantin lelakinya

Pengantin lelaki dan pengantin lelakinya  Pastikan pengantin lelaki berbeza sedikit daripada semua pengantin lelaki dalam erti kata bahawa dia ditinggikan.Ia adalah hari pengantin, oleh itu, anda mahu kedua-duanya menonjol. Pengantin perempuan biasanya mempunyai pakaian yang indah ini, dia cantik. Apabila sebagai pengantin lelaki, kadang-kadang jika dia memakai tuxedo sama seperti pengantin lelakinya, mudah kelihatan sama. Salah satu cara untuk melakukannya ialah dengan mempunyai segi empat sama poket dalam warna yang berbeza atau mungkin a boutonniere dalam warna yang berbeza. Katakan, semua pengantin lelaki memakai sesuatu dalam warna putih dan pengantin lelaki memakainya dalam warna merah. Itu jelas memberi isyarat kepada semua orang bahawa ini adalah pengantin lelaki dan ia adalah cara yang lebih baik. Mudah untuk orang walaupun dari jauh untuk melihat siapa dia dan siapa dia.
pengalaman ikatan yang hebat untuk majlis perkahwinan

Pengalaman ikatan yang hebat untuk majlis perkahwinan

  Jadikan ia satu pengalaman.Jika anda mempunyai masa terlebih dahulu, anda boleh membawa semua pengantin lelaki anda dan pergi ke tukang gunting rambut tempatan di mana anda semua boleh basah.bercukurdan anda semua boleh menikmati hari bersama-sama. Ia satu pengalaman yang mengikat, ia menyeronokkan, dan semua orang akan dicukur bersih pada hari itu. Jika belanjawan tidak membimbangkan, sama ada anda atau pengantin lelaki, atau anda menjaganya, maka anda boleh menjemput mereka, sebagai contoh, untuk mengadakan sut tersuai dibuat, mungkin dalam talian adat saman tetapi hanya menjadikannya sebahagian daripada pengalaman dan dengan cara itu anda boleh memastikan semua orang memakai perkara yang anda suka dan ia adalah sesuatu yang mereka juga boleh pakai selepas perkahwinan jadi ia adalah pelaburan yang baik untuk mereka.
Pengantin lelaki dalam tuksedo

Pengantin lelaki dalam tuksedo

  Jangan pakai sewaan.Saya tahu, penyewaan sangat popular untuk majlis perkahwinan kerana jika anda ingin memakai tuxedo, nampaknya sangat menarik untuk membelanjakan mungkin hanya $150, $200, atau mungkin hanya pakaian $100 yang anda tidak akan pakai lagi. Walau bagaimanapun, biasanya, sut ini diperbuat daripada bahan yang paling murah. Matlamatnya adalah untuk memiliki mereka kering dibersihkan dengan sangat mudah dan sangat sukar dipakai supaya mereka menggunakan nilon dan poliester. Bukan sahaja nampak sangat murah malah membuatkan si pemakai sangat panas kerana berpeluh dan tidak selesa. Memandangkan mereka tidak akan selesa, gambar-gambar itu tidak akan muncul juga dan mereka kelihatan sangat mengerikan. Selalunya, bertarikh dan kesesuaian biasanya tidak aktif. Terutama kerana tidak semua orang mempunyai saiz yang sama jadi sesetengah orang akan mempunyai lengan baju yang terlalu panjang, yang lain mempunyai jaket yang terlalu panjang; ia lebih kelihatan seperti pesta sarkas badut daripada pesta perkahwinan yang berpakaian kemas.
jaket

Anda boleh memilih jaket untuk pengantin lelaki anda

Sama ada memberi mereka pilihan untuk memakai sut gelap, sut tentera laut atau sut arang, dan anda perlu memastikan bahawa mereka semua mempunyai sut yang sama. Anda boleh katakan Hey, sekarang kami semua memberikan anda segi empat sama poket, atau sama tali leher hitam dan perak .; dengan cara itu anda semua kelihatan seragam.

Satu lagi item yang bagus untuk diberikan kepada mereka ialah jaket kerana ia biasanya mempunyai lubang lengan yang lebih dalam supaya anda tidak mempunyai masalah dengan panjang lengan dan satu-satunya perkara yang anda perlu risau ialah lebar dada dan mudah untuk mendapatkannya.

Baju baju biru untuk pengantin lelaki dan pengantin lelaki

Baju baju biru untuk pengantin lelaki dan pengantin lelaki

  Jangan memakai baju berwarna, terutamanya pengantin lelaki.Kadang-kadang warna merah, hijau, biru, turquoise, pink, ungu, apa sahaja warna tema perkahwinan. Walau bagaimanapun, itu hanya di atas. Jika anda ingin menambah sedikit warna, mungkin bermain dengan poket persegi atau bunga boutonniere sebaliknya, gunakan warna putih baju baju , ia hanya formal dan sesuai dengan acara. Sudah tentu, ia adalah perkahwinan anda pada penghujung hari tetapi saya berjanji kepada anda, anda akan melihat kembali gambar perkahwinan anda dalam sepuluh tahun dari sekarang dan bertanya kepada diri sendiri Apa yang saya fikirkan semasa saya memilih baju merah itu?. Lihat sahaja gambar dari prom dan lihat apa yang orang pakai ketika itu. Ia mungkin bukan masa anda benar-benar berbangga dengan apa yang anda pakai.
Don

Jangan pakai set yang sepadan

  Jangan buat pengantin lelaki anda memakai set yang sepadan.My it be a bow tie or a tie or with a cummerbund atau rompi, mungkin juga poket persegi. Itu kelihatan sangat murahan dan mencolok. Jadi untuk perkahwinan, dapatkan sahaja tali leher mungkin dalam corak, mungkin dalam warna yang okey, kemudian baju putih, poket persegi putih dan mungkin boutonniere jika anda mahu dan itu sahaja yang anda perlukan.

Serlahkan Gaya Anda Dengan Aksesori Fort Belvedere

BERBELANJALAH SEKARANG

Etika Pengantin Lelaki

Sekarang, anggap anda adalah pengantin lelaki dan anda tertanya-tanya apa yang perlu dipakai. Nah, pilihan terbaik anda ialah menghubungi pasangan pengantin dan mengetahui apa yang mereka mahukan. Memandangkan anda adalah sebahagian daripada parti perkahwinan, kemungkinan besar, anda mengenali mereka dengan baik dan anda mempunyai pemahaman yang baik tentang betapa formalnya mereka atau jenis perkahwinan yang akan berlaku.

Jelas sekali, anda tidak mahu memalukan diri sendiri dan anda mahu melakukan apa sahaja yang mereka mahu anda pakai. Sekarang, secara peribadi, saya tidak suka memakai tuksedo sewa tetapi jika lelaki terbaik saya mahu saya memakainya, saya akan menelan kebanggaan saya dan memakai perkara terkutuk itu semata-mata kerana saya ingin membahagiakannya dan ia adalah harinya. Perlu diingat, anda ada untuk mereka dan bukan sebaliknya.

Pastikan ia mudah

Pastikan ia mudah

Walau bagaimanapun, jika anda tidak berpuas hati dengan pilihan yang mereka buat, adalah lebih baik untuk menyampaikannya pada awal proses apabila perubahan sebenarnya boleh dibuat. Apabila semua pengantin lelaki lain telah membeli perkara yang sama, anda tidak boleh menukar semuanya tanpa menanggung banyak kos. Jika anda mempunyai masalah, bangkitkan pada mulanya. Sudah tentu, jangan katakan apa-apa pada hari atau dekat dengan perkahwinan, itu hanya tingkah laku yang mengerikan.

Sebagai pengantin lelaki, anda berbeza daripada tetamu lain tetapi pada masa yang sama, anda tidak pernah mahu menjadikan pengantin lelaki atau pengantin perempuan kelihatan tidak secantik anda atau tidak berpakaian secantik anda. Cuba untuk mengurangkannya, cuba jangan terlalu suka dengan anda simpulan ikatan atau sesuatu yang boleh membuat mereka malu atau berasa seperti mereka tidak menjadi tumpuan kerana itulah hari mereka. Sentiasa turunkan sedikit, jika tidak, permudahkan.

Sut gelap dengan Veronica Persica Boutonniere Biru Muda, Tali leher Bakul Sutera Hitam Perak & Poket Poket Putih dengan Monogram

Sut gelap dengan Biru Muda Veronica Persica Boutonniere , Tali Bakul Sutera Hitam Perak , & Petak Poket Putih dengan Monogram

Pakaian Pengantin Lelaki

Jika mereka tidak berkata apa-apa, pakai sut dan berkomunikasi, itu adalah perkara terbaik yang boleh anda lakukan. Jika mereka tidak berkata apa-apa dan anda tidak dapat menghubungi mereka, saya cadangkan menggunakan tali leher biasa yang ringkas, tiada yang terlalu berani dalam perak atau hitam, atau corak halus yang kecil. Bukan sesuatu dalam warna merah atau warna berani kerana ia terlalu menonjol. Saya akan menggunakan segi empat sama poket putih dengan kemeja putih dan mungkin boutonniere tetapi saya akan bertanya kepada mereka secara khusus jika mereka mahu itu kerana secara tradisinya, pada majlis perkahwinan, itu adalah sesuatu yang sekurang-kurangnya pengantin lelaki memakai, mungkin bapa pengantin perempuan, mungkin bapa kepada pengantin lelaki tetapi kadang-kadang, seluruh majlis perkahwinan. Jadi itu pastinya sesuatu yang anda ingin fikirkan kerana ia boleh dianggap memalukan untuk hanya memakai boutonniere apabila orang lain tidak.

Oxford Captoe Hitam dengan tali kasut pakaian kelabu gelap oleh Fort Belvedere

Black Captoe Oxford dengan kelabu dan tali kasut baju hitam oleh Fort Belvedere

Juga, jangan pakai kasut luar biasa yang menarik perhatian terlalu banyak. Sepasang hitam cap toe oxfords mungkin pertaruhan terbaik anda. Jika tidak, pasti pakai atas stokin betis kerana tiada siapa yang ingin melihat betis berbulu anda pada hari perkahwinan yang biasanya agak formal jadi pastikan anda mengatasi stoking betis yang berjaga sepanjang hari walaupun anda banyak berjalan.

KESIMPULAN

Secara ringkasnya, laluan terbaik anda adalah dengan hanya menghubungi pengantin perempuan atau pengantin lelaki supaya anda tidak tiba atau berpakaian kurang. Perlu diingat bahawa dengan tidak memakai pakaian yang riuh rendah, anda sedang melakukan sesuatu yang BESAR kepada pasangan pengantin. Ia adalah hari mereka, mereka harus menjadi pusat perhatian dan tidak mencuri tumpuan dengan kelihatan terlalu mencolok.