Panduan Sarung Tangan Lamb Nappa Skrin Sentuh Kulit Lelaki

sarung tangan nappa kambing skrin sentuh

Saya tidak tahu tentang anda tetapi saya menggunakan telefon saya dengan teruk; sama ada untuk berkomunikasi dengan orang ramai, menyemak e-mel saya, menyemak statistik, atau apa sahaja yang anda perlu lakukan.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Bosan Kerana Tidak Dapat Menggunakan Telefon Anda Apabila Memakai Sarung Tangan?
  2. Memperkenalkan Sarung Tangan Skrin Sentuh Fort Belvedere

The telefon adalah sesuatu yang saya sentuh beberapa kali sehari. Secara peribadi, saya suka memakai sarung tangan kerana ia meningkatkan pakaian saya supaya ia bukan sahaja berfungsi apabila ia sejuk di luar tetapi juga semasa musim peralihan apabila saya pergi dengan sarung tangan yang tidak bergaris.

Sarung Tangan Skrin Sentuh Burgundy oleh Fort Belvedere sedang digunakan

Bosan Kerana Tidak Dapat Menggunakan Telefon Anda Apabila Memakai Sarung Tangan?

Masalah yang saya hadapi apabila saya menggunakan telefon saya, saya perlu menanggalkan sarung tangan saya. Jika ia benar-benar sejuk, tangan saya menjadi sejuk, dan kemudian kadang-kadang, skrin sentuh tidak bertindak balas terhadapnya lagi dan ia hanya menyusahkan.Jadi matlamat kami di Kubu Belvedere adalah untuk mencipta sarung tangan yang bagus tetapi pada masa yang sama, mempunyai keupayaan skrin sentuh. Kami sangat menyukai kelembutan lembut kami sarung tangan kambing Nappa jadi kami mula-mula bermula dengan menambahkan penyelesaian skrin sentuh pada bahagian dalam sarung tangan dan cuba berfungsi dengan cara itu. Masalahnya ialah ia kadangkala berkesan, dan kadangkala tidak, dan ia agak mengecewakan.

Oleh sebab itu, kami tidak pernah menjualnya sebagai sensitif skrin sentuh walaupun beberapa sarung tangan sebenarnya berfungsi. Kerana ia tidak memuaskan, kami beralih kepada menambahkan keupayaan skrin sentuh pada proses penyamakan dan pencelupan kulit dan kini, ia berfungsi seperti azimat. Saya boleh menatal dengan sentuhan jari, malah sarung tangan itu sendiri sensitif sentuhan jadi tidak kira sama ada tangan anda sejuk atau hangat, ia akan sentiasa berfungsi.

Sarung Tangan Skrin Sentuh Burgundy oleh Fort Belvedere

Sarung Tangan Skrin Sentuh Burgundy oleh Fort Belvedere

Memperkenalkan Sarung Tangan Skrin Sentuh Fort Belvedere

Anda sebenarnya boleh menaip atau leret, anda boleh bergerak, menavigasi, zum masuk dan menggunakan sarung tangan kami pada skrin sekarang adalah hampir seperti menggunakan tangan kosong anda. Sekarang jelas sekali, itu adalah kelebihan yang besar dan secara peribadi, saya menyukainya dan kelemahannya ialah kulitnya lebih keras daripada sebelumnya dan ia tidak selembut dan lembut. Malangnya, pada ketika ini, tiada apa yang boleh kami lakukan mengenainya, sama ada anda mendapat kulit yang lembut dan lembut atau anda mendapat kulit sensitif skrin sentuh.

Kerana kami menyedari bahawa tidak semua orang mahukan sarung tangan sensitif skrin sentuh dan sesetengah orang menghargainya sarung tangan lembut lebih daripada yang lain, kami menawarkan kedua-dua jenis di kedai kami. Untuk mengukur minat, kami mulakan dengan kami sarung tangan burgundy yang boleh anda temui dalam versi skrin sentuh dan versi bukan skrin sentuh jadi jika ia popular dan kami melihat terdapat permintaan untuknya, kami akan melanjutkannya dan menawarkan lebih banyak sarung tangan semuanya dengan skrin sentuh dan tanpa.

Sarung Tangan Skrin Sentuh Burgundy oleh Fort Belvedere 2

Sudah tentu, kemasan, perincian dan kesesuaian sarung tangan skrin sentuh kami sama seperti sarung tangan Nappa kambing biasa kami. Ini bermakna mereka semua dipotong tangan di Hungary, mereka kemudian dijahit tangan di Hungary oleh pembetung yang berpengalaman, semua paip, dan kulit semuanya sama, anda mempunyai ciri-ciri di tengah jari yang membantu anda mengekalkan jari anda bergerak.

Sarung Tangan Skrin Sentuh Fort Belvedere

Dapatkan di sini