Patutkah Anda Memakai Stokin Gila?

stokin gila berskala 3840x2160

Ketahui semua tentang stokin gila, kebaikan dan keburukan, dan sama ada anda perlu memakainya atau tidak. Sesetengah daripada anda mungkin tertanya-tanya, adakah saya benar-benar memakai stokin ini?

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Apakah Stokin Gila?
  2. Siapa yang boleh memakai stokin gila?
  3. KESIMPULAN

Jawapannya, dengan jelas, TIDAK !

Pelbagai stokin gila kerana anda boleh menemuinya di banyak tempat hari ini

Pelbagai stokin gila kerana anda boleh menemuinya di banyak tempat hari iniApakah Stokin Gila?

Mereka adalah stokin yang mempunyai warna berani, corak berani dan motif aneh seperti bola sepak, besbol atau panel solar.

Anda boleh menemuinya dalam hampir setiap warna di bawah matahari dan kadangkala ia mempunyai motif lucu atau motif serius atau hanya sesuatu yang dicipta oleh artis.

Dalam tiga tahun kebelakangan ini, mereka hampir menjadi arus perdana di kalangan perniagaan santai budaya. Mungkin diilhamkan oleh Silicon Valley atau hanya budaya permulaan yang tradisional formal etika berpakaian tidak dikuatkuasakan.

Ramai orang berfikir stoking gila adalah cara yang baik untuk menyatakan gaya dan personaliti unik mereka.

Stokin yang menarik, tidak terlalu gila tetapi seluar terlalu pendek dengan kapur panjang

Stokin yang menarik, tidak terlalu gila tetapi seluar terlalu pendek dengan kapur panjang

Kebaikan & Keburukan Memakai Stokin Gila

Stokin gila benar-benar membuat kenyataan dan anda pasti berbeza dengan pendirian anda daripada orang ramai.

Jika itu matlamat utama anda, stoking gila adalah cara yang baik untuk mencapainya.

Sekarang, menonjol juga boleh bermakna menjadi orang yang ganjil atau menjadi pelik dan gila stokin mempunyai potensi itu kerana mereka sangat berani dan luar biasa sehingga mereka tidak bekerja dengan apa-apa. Mereka hanya berbeza dan membuat kenyataan yang melampau. Tidak ada ruang untuk kehalusan sama sekali.

Saya fikir semua lelaki tertarik kepada mereka kerana agak mudah untuk mengambil sepasang stoking dan kemudian berfikir, anda sudah selesai dengan pakaian anda. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mempunyai pakaian bergaya yang elegan, menukar stoking sahaja tidak mencukupi.

Lagi Stokin Taco

Lagi Stokin Taco

Adakah saya ingin mengenal pasti sebagai seorang lelaki yang berpakaian kemas? Jika jawapannya ya, anda mungkin tidak boleh memakai stokin gila kerana ia hanya berlebihan. Aksesori mudah menjengkelkan yang berani tidak akan membuat atau mematahkan rupa sebaliknya, ia menarik perhatian kepada dirinya sendiri dan oleh itu orang akan melihat kaki anda dan bukannya mata anda. Anda mahu mereka melihat muka anda dan bukan pada kaki anda.

A budiman boleh menjadi eksentrik dan anda boleh mencipta keseluruhan pakaian yang membingkaikan anda sebagai seorang walaupun menggunakan beberapa aksesori yang lebih kuat tetapi jika terdapat dua di luar sana, ia hanya memusnahkan keharmonian keseluruhan. Adakah anda akan memakai taco, cawan bir atau dinosaur pada tali leher anda? Mungkin tidak dan oleh itu anda juga tidak boleh memakainya pada stoking anda.

Ia adalah tangisan untuk perhatian. Ia pada asasnya mengatakan anda tidak boleh membuat orang melihat anda atau menarik minat dengan cara lain, itulah sebabnya anda memilih sesuatu yang terlalu berani dan di luar sana kerana ia adalah pilihan terakhir anda.

Mereka selalunya berkualiti rendah. Untuk mengekalkan harga yang rendah, anda perlu menggunakan bahan berkualiti rendah yang bermaksud banyak nilon yang bermaksud julat saiz yang sangat terhad kerana dengan cara itu anda boleh menyimpan lebih banyak dan lebih mudah serta memerlukan pelaburan modal yang lebih rendah.

Stokin tebal dalam corak klasik bersaiz besar - agak gila

Stokin tebal dalam corak klasik bersaiz besar – agak gila

Semasa membuat penyelidikan untuk video ini mengenai stoking gila, kami sebenarnya mendapati, selalunya mereka hanya datang dalam masa yang singkat dan tidak pernah atas betis dan mereka mempunyai banyak nilon dan datang dalam saiz yang sangat terhad. Selalunya ia adalah satu saiz sesuai untuk semua atau mereka mempunyai tiga saiz paling banyak.
Jadi masalahnya, stokin itu akan meluncur ke bawah tidak dapat tidak dan mendedahkan buku lali anda yang bukan sesuatu yang anda mahu tunjukkan kepada orang lain.

Kapas yang digunakan adalah berkualiti rendah. Ia diregangkan dengan nilon dan poliester untuk mengekalkan titik harga dan pada asasnya apa yang anda bayar ialah reka bentuk atau kesipian. Secara teorinya, anda sepatutnya dapat mencari stokin gila yang berkualiti tetapi pada hakikatnya, ia sangat sukar dan ia tidak begitu.

Seluar yang sangat pendek dengan stokin gila paisley

Seluar yang sangat pendek dengan stokin gila paisley

Pada asasnya, stokin gila adalah barangan fesyen pakai buang dan ia adalah sebahagian daripada budaya buang kerana ia tidak tahan dengan ujian masa. Ia bukan sesuatu yang boleh anda pakai dan teruskan. Ia bukan sekadar sesuatu yang mudah digabungkan dengan item lain dalam almari pakaian anda dan atas sebab itu, kami mencadangkan bukan untuk dipakai mereka.

Sudah tentu, pilihan terpulang kepada anda sepenuhnya. Jika anda ingin menghantar penyata dengan cara itu, lakukannya. Jika anda ingin menjadi seorang lelaki yang berpakaian kemas dengan abadi almari pakaian yang elegan dan menyerlahkan orang di belakangnya, elakkan mereka.

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Biru Laut dan Merah Fil d

DISYORKAN

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Biru Laut dan Kapas Fil d'Ecosse Merah

Pautan pembelian

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Arang dan Fil Jingga d

DISYORKAN

Stokin Bergaris Shadow Stripe Arang dan Kapas Fil d'Ecosse Oren

Pautan pembelian

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Kelabu dan Hijau Turquoise Fil d

DISYORKAN

Stokin Berusuk Jalur Bayangan Kelabu dan Kapas Fil d'Ecosse Hijau Turquoise

Pautan pembelian

Sebaliknya, gunakan stokin warna pepejal atau mungkin stokin dua warna seperti stokin jalur bayang .Dengan cara itu, anda masih boleh menambahkan sedikit personaliti dan warna pada pakaian anda tanpa berlebihan dan kelihatan menjijikkan. Juga, ingatlah bahawa jika anda mempunyai stoking yang gila, anda tidak akan diambil serius. Biasanya, stokin itu dikaitkan dengan remaja atau hipster tetapi tidak dengan lelaki yang bekerja pejabat persekitaran atau profesional.

Stokin gila dengan chinos bergulung untuk menonjolkannya dengan lebih banyak lagi

Stokin gila dengan disematkan cina untuk lebih menonjolkan mereka

Siapa yang boleh memakai stokin gila?

Ia sesuai untuk orang yang ingin menjadi pelik, geek atau artis yang mempunyai Mona Lisa pada stoking mereka.

Contohnya, jika anda mempunyai warna oren dan kelabu, ia mempunyai rona coklat supaya anda boleh memakainya dengan rona coklat. Anda boleh memakainya dengan sepasang denim , dan ia berwarna-warni supaya anda boleh mengambil aksesori seperti anda tali leher atau anda segi empat sama poket dan gabungkannya dengan cara yang bermakna, bergaya dan ia akan menjana pendapatan anda pujian .

Stokin Moonphase

Stokin Moonphase

Tampil Cantik Dalam Stokin Belang Bayangan Oleh Fort Belvedere

BELANJA DI SINI

KESIMPULAN

Tidak mengapa untuk menggunakan stoking yang lebih berani, cuba sama ada berpegang pada warna pepejal, atau corak, jangan menggabungkannya. Jika tidak, ia melampaui batas.