Pitti Uomo 88 Street Style DO's & DON'Ts

Pitti Uomo 88.1

Hanya pada hari lain Pitti Uomo 88 berakhir dan seperti yang kita lakukan pada tahun-tahun sebelumnya , tiba masanya untuk melihat lebih dekat beberapa pakaian 2015:

Isi kandunganKembangkanRuntuh

Sut tingkap adalah hebat, dan gabungan topi, Madras tali leher segi empat tepat dan bercetak berfungsi, walaupun lengan baju terlalu pendek dan tali leher terlalu panjang, kerana tali leher itu tidak sepatutnya kelihatan dari bawah jaket , terutamanya, apabila butang kot pinggang bawah dibuka.

Dalam gambar ini, anda boleh mengagumi palet warna yang sangat luar biasa, dan Pitti Uomo sentiasa bagus untuk mempamerkan warna yang tidak terlalu biasa dalam pakaian lelaki. Di sebelah kiri kami mempunyai jaket berpayudara tunggal berwarna putih dengan kemeja berjalur hitam dan putih, seluar kelabu pertengahan dan tali leher paisley hijau tua di mana hujung lebar diselitkan dan hujung langsing menjuntai melepasi ikat pinggang.Di bahagian tengah, anda melihat jaket berdada dua berwarna hijau zaitun dengan seluar nipis putih dan kemeja biru muda. Siapa sangka untuk menggabungkan tiga warna pepejal itu bersama-sama? Baju akan kelihatan lebih baik jika lebih banyak butang ditutup…

Di sebelah kanan, anda mempunyai sut khaki yang hebat dengan titik-titik gelap mengikat tali leher , baju berjalur, poket gelap persegi dan banyak gelang tangan. Saya lebih suka menunjukkan sedikit manset lengan baju seperti yang digariskan di sini .

Apabila anda memakai tali leher yang melepasi ikat pinggang seluar anda, segi tiga menghala ke arah buah zakar anda yang agak kasar. Selain itu, apabila memakai suspender, sebaiknya anda melangkau gelung tali pinggang pada seluar anda. Selain itu, vest hendaklah sentiasa menutupi pinggang anda, dan kot dua payudara hendaklah dipakai berbutang. Dalam kes ini, anda juga boleh melihat baju di atas pinggang seluar. Rompi yang lebih panjang mesti ada!

Gabungan hebat di sebelah kiri dengan jaket berwarna biru musim panas, seluar kelabu, baju biru muda dan tali leher rajut berjalur berani. Begitu juga cara yang bagus untuk memakai sut putih pudar di sebelah kanan.

Lelaki muda di Eropah suka jaket mereka pendek, seluar mereka sangat langsing dan pemandu mocs sentiasa bekerja. Ia sememangnya bukan cara klasik untuk melakukan sesuatu, tetapi ia jauh lebih baik daripada seluar pendek dan baju polo, dan adalah baik untuk melihat lelaki muda mengembangkan rasa gaya mereka.

Sut Safari hampir tidak kelihatan lagi. Pakai jika anda berada di kawasan tropika atau jika anda ingin menarik perhatian.

Bahu yang kembung adalah masalah citarasa walaupun dalam pengalaman saya kebanyakan lelaki menganggap mereka agak feminin, tetapi sekali lagi masing-masing untuk dirinya sendiri. Gelung tali pinggang kelihatan lebih baik dengan tali pinggang, dan panjang tali leher tidak menggalakkan penonton melihat ke dalam wajah pemakai, dan oleh itu ia terlalu panjang. Cara yang pasti dan mewah untuk memakai pochette!

Cermin mata hitam dan janggut adalah popular walaupun dalam gambar ini ensemble di sebelah kiri kelihatan terbaik. Palet warna dan corak yang diselaraskan tanpa melampaui batas – syabas!

Di luar Stefano Bemer

Di luar Stefano Bemer

Siluet Kent 6×1 tidak terlalu biasa lagi dan dalam contoh ini ia dipotong dengan cara yang menarik, tidak seperti kebanyakan tahun 1980-an blazer . Edward Sexton di sebelah kanan pergi untuk 4×1 Kent Fasson dengan a boutonniere , kolar tinggi, dan pin kolar - gambar yang bagus!

Pakaian yang indah dari seorang yang cantik. Sut tiga helai berwarna putih pudar dengan kemeja hijau pastel, tali leher yang diikat rapi dan topi lebar - bravo!

Madras bagus untuk cuaca panas, tetapi jika anda memakai tali leher, lakukan dengan betul atau langkau sepenuhnya. Ini hanya kelihatan ceroboh, dan Fabio Attanasio akan bersetuju.

Kali ini daripada ke bazar suka biru.

Pitti melalui lensa Guerre

Pitti melalui lensa Guerre

Sut di sebelah kiri mempunyai warna yang cantik, dan tali lehernya juga berfungsi, tetapi warna topi terlalu hampir dengan sut itu, dan jaket DB harus dipakai berbutang.

Pitti sentiasa berwarna-warni tetapi di luar Pitti, sut merah terang bukanlah idea yang bagus. Selain itu, mencampurkan biru dan coklat adalah !

Warna luar biasa dalam pakaian lelaki boleh berfungsi jika anda mengekalkan selebihnya klasik. Hanya bereksperimen dengannya jika anda tahu apa yang anda lakukan.

Pakaian yang berani menarik perhatian jurugambar dan lain-lain. Ingatlah itu sebelum anda berpakaian.

Foto biru oleh Guerre untuk Mr Mag

Foto Biru oleh Guerre untuk Mr Mag

Lima cara berbeza untuk memakai biru - apakah kegemaran anda?

Kredit Foto: oleh Perang , Majalah MR , Pitti Uomo , Enrique Labriola, Di Luar Fabrik