Pitti Uomo 91 - Tera, PERLU & JANGAN

Pitti Uomo 91 1

Sudah tiba masanya untuk beberapa kesan pakaian, pakaian yang DILAKUKAN & DILAKUKAN Pitti Uomo pameran perdagangan fesyen lelaki terkemuka dunia.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Berapa Banyak Gambar Pitti Diambil
  2. Pitti Uomo DO's
  3. Di Antara
  4. Pitti Uomo JANGAN
  5. Apa pendapat kamu?

Seperti biasa, ramai lelaki di sini berubah menjadi Pitti Peacocks dan keterlaluan pakaian mereka tetapi yang lain memberikan inspirasi menarik dan idea terperinci yang boleh menambah kelainan unik pada pakaian klasik anda.

Berapa Banyak Gambar Pitti Diambil

Kami cuba menangkap lelaki dalam pergerakan atau perbualan kerana ia kelihatan lebih semula jadi, tetapi itu tidak selalu berlaku. Di Pitti itu bermakna:Pose:

Bergambar di Pitti Uomo

Kelihatan semula jadi:

Nampak natural

Dan kemudian mengagumi diri sendiri selepas itu;)

Lihat foto anda selepas mengambilnya

Pitti Uomo DO's

Sama seperti dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kami cuba melihat arah aliran yang mungkin membantu anda. Sudah tentu, contoh negatif juga boleh menjadi baik untuk dipelajari, oleh itu kami menambah beberapa contoh itu ke dalam campuran juga.

Pastikan anda menyemak liputan Pitti Uomo kami yang terdahulu

semak di sini Lelaki tampan di Pitti Uomo

Topi

Topi popular sekali lagi, dan bukan hanya warna eksotik tetapi juga coklat atau tweed .

Brown telah Topi tulang dengan jalur topi kuning


Oleh kerana memakai topi tidak menyerlahkan anda lagi, orang ramai menambah item unik pada ikat kepala mereka.

Tali topi dengan sebatang rokok

Atau mereka hanya datang dengan idea khas untuk band topi. Secara peribadi, saya mendapati bahawa terlalu banyak tetapi mata untuk pemikiran kreatif.

Tali leher sebagai band topi

Tweed

Tweed sangat popular di Pitti. Sama ada tweed vintaj, tweed baharu, tweed berani atau halus, lelaki bergaya menghargai kedalaman warna dan kehangatan fabrik ini.

JANGAN pakai tweed

JANGAN pakai tweed oleh orang-orang Tweed Country Sports of Sweden

Coat oleh Enzo Carfora - Vintage Tweed oleh Wain Shiell

Kot oleh Enzo Carfora – Vintage Tweed oleh Wain Shiell

JANGAN pakai kot, klip kolar dan tali leher bersatu

JANGAN pakai kot , klip kolar dan mengikat tali leher

Ketahui lebih lanjut tentang tweed

Baca di sini

Kasut

Gaya kasut yang paling popular adalah berganda sami dalam semua gaya, warna dan variasi.

bhikkhu berganda

Oleh kerana itu, minda kreatif datang dengan versi yang luar biasa dari sami kembar, seperti sami selipar yang bertukar menjadi dua.

Selipar-bertukar-double sami

Gaya lain yang semakin menarik ialah kasut bertali sami dengan pinggiran kulit. Walaupun gaya ini sering dikaitkan dengan lelaki berusia 60 tahun di A.S. yang memakainya dengan jumbai loafers , generasi muda memadankannya dengan sut moden dan stokin berwarna-warni

Tali Monk dengan Pinggir Kulit Tali Sami dengan Pinggir Kulit 2 Ingin belajar bagaimana anda boleh kelihatan rapi, menggabungkan stoking, kasut dan seluar? tekan di sini Pin kolar emas

Pin Kolar, Klip & Bar

Tidak pernah sebelum ini kita melihat penerimaan yang begitu luas pin kolar, klip dan palang .

Klip kolar dengan rupa Pitti Uomo

Kami telah bercakap tentang cara menggayakan mereka pada masa lalu, dan mencipta a panduan tentang mereka, dan sudah tentu, kami menawarkannya di kedai kami.

Jika anda belum mempunyai pin kolar, bar atau klip, sekarang adalah masa yang baik untuk melabur dalam mereka. Tekan di sini! Pin kolar oleh Fort Belvedere

Cermin mata hitam klasik

Kadangkala, klasik adalah lebih baik dan itu pasti trendnya cermin mata hitam .

Cermin mata hitam klasik Cermin mata hitam dan Cap Tweed

Di Antara

Tidak semua perkara dalam hidup adalah hitam atau putih, tetapi kadang-kadang ia berwarna kelabu. Dan sementara beberapa warna berfungsi dengan baik untuk sesetengah orang, mereka mungkin tidak berfungsi untuk orang lain.

Perkara yang sama berlaku untuk meninggalkan seseorang butang ke bawah kolar butang dibuat asal. Sesetengah orang bersumpah dengannya dan memakai kolar baju mereka begitu sahaja kerana mereka merasakan ia menambahkan sedikit sprezzatura yang tidak peduli pada pakaian mereka.

Butang ke bawah kolar dibuka

Sebaliknya, ramai lelaki akan menganggapnya sebagai ceroboh. Pada penghujung hari, anda perlu memutuskan apa yang anda suka.

Satu lagi perkara yang lebih halus yang kami perhatikan ialah kedudukan seri. Untuk menjadi berbeza, sesetengah lelaki meletakkannya di antara pertindihan kot DB mereka yang menghasilkan rupa yang sangat tidak simetri.

Tali leher bertindih saman

Ia sepatutnya kelihatan santai, dan santai walaupun pada hakikatnya ia adalah hasil daripada rupa yang dikaji dengan teliti. Secara peribadi, saya tidak suka trend ini tetapi orang lain mungkin. Masing-masing kepada dirinya sendiri!

Pitti Uomo JANGAN

Sudah tentu, tiada apa yang anda tidak boleh lakukan lagi dan jadi JANGAN hanya JANGAN jika anda mengambil berat tentang gaya lelaki klasik.

Tetapi…jangan menjadi Pitti Peacock – ia terlalu berlebihan!

Pakaian yang berani dan menarik di Pitti Uomo

Jangan pakai tali pinggang dengan ajaket, kerana ia kelihatan buruk dan membuat jurang rompi. Lebih-lebih lagi, tali pinggang Hermes secara amnya menjadi kegemaran orang yang perlu memakai jenama untuk berasa yakin pada diri sendiri.

Tali pinggang dengan rompi

Perkara yang sama berlaku untuk nombor yang disulam dengan berani. Jika anda mempunyai sedikit monogram di pinggang atau ikat leher andabaju raya, itu betul-betul baik tetapi jeritan 7 besar saya membeli tali leher ini Al Bazer dan itu tidak sangat budiman .

Tali leher bersulam

Pasti pakai stokin di atas betis pada musim sejuk, kerana mereka akan membuat anda hangat. Tidak bersockless atau memilih stokin yang tidak kelihatan adalah tidak digalakkan.

Tanpa stokin

Apa pendapat kamu?

Apa pandangan anda tentang gambar-gambar ini? Adakah anda belajar sesuatu yang baru? Sila kongsi dalam komen.