Preston Schlueter Menyanyi! Pameran Konsert Jazz (Ulang Tahun 10 Tahun)

preston schlueter menyanyi berskala 3840x2160

Bagi pembaca kami yang ingin mendengar saya menyanyikan lagu jazz, hari ini adalah hari bertuah anda! Video hari ini berkaitan dengan sambutan ulang tahun 10 tahun Gentleman's Gazette kami.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Ringkasan Konsert Preston
  2. Kesimpulan

Seperti yang mungkin diketahui oleh beberapa pembaca lama kami, terutamanya jika anda telah menonton saya video FAQ : di luar bekerja di Gentleman's Gazette, saya juga seorang vokalis jazz. Saya bekerja terutamanya dalam alam awal abad ke-20 jazz , dalam apa yang sering dipanggil Great American Songbook, atau singkatannya Standard. Beberapa idola nyanyian peribadi saya termasuk Bing Crosby dan Frank Sinatra , dan saya cuba bekerja dengan skap bunyi yang serupa dengan mereka sekerap yang saya boleh.

Bing Crosby bertopi dengan mahkota tinggi

Bing Crosby, vokalis kegemaran PrestonRingkasan Konsert Preston

Saya masih vokalis baru muncul yang baru sahaja membasahi kaki saya dalam adegan profesional. Dengan itu, saya mempunyai peluang (pada Ogos 2019) untuk melakukan sesuatu yang saya fikir sangat menyeronokkan. Bekerjasama dengan rakan usaha sama dan rakan saya, Maestro Andrew Casey, dia dan saya dapat menyusun konsert lagu Great American Songbook ini untuk penonton yang bersyukur.Seperti yang kami nyatakan dalam video Soalan Lazim kami, pengurusan hak untuk Standard di YouTube boleh menjadi rumit. Oleh itu, jika anda ingin melihat lebih daripada satu lagu yang kami tampilkan di sini, anda boleh melawat laman web peribadi saya .

Maestro Andrew Casey

Maestro Andrew Casey

Kesimpulan

Semoga penggayaan lagu saya menepati citarasa anda!Terima kasih saya kepada Maestro Casey kerana bekerjasama dengan saya dalam konsert ini, kepada Hopkins Center for the Arts kerana menganjurkan kami, dan kepada pembaca Gentleman's Gazette kerana ingin tahu dan ingin tahu tentang ingin melihat sebahagian daripada rakaman ini.

Preston dengan mikrofon

Preston, sedia untuk konsert dalam tuksedo vintaj dan tali leher, dengan carnation Fort Belvedere boutonniere

Beritahu kami pendapat anda tentang prestasi Preston dalam ulasan!