Sarung Kad Perniagaan: Panduan Definitif untuk Gaya Profesional

sarung kad perniagaan berskala 3840x2160

Kepada mereka yang anda temui, kad anda ialah pengenalan syarikat anda kepada dunia dan ia mendedahkan lebih daripada sekadar maklumat hubungan. Pada dasarnya, keadaan kad anda juga menyatakan sesuatu tentang anda. Jadi hari ini, kita bercakap tentang kad perniagaan dan cara mencari sarung kad perniagaan yang betul untuk memastikan kad dalam keadaan baik, yang juga melengkapkan keperluan dan gaya anda.

Isi kandunganKembangkanRuntuh
  1. Sejarah Kes Kad Perniagaan
  2. Jenis Sarung Kad Perniagaan
  3. Apa yang Menjadikan Sarung Kad Berkualiti?
  4. Kos Sarung Kad Perniagaan
  5. Kesimpulan
  6. Rundown Pakaian

Kad perniagaan yang dijaga dengan baik dalam kes berkualiti akan memberikan kesan pertama yang lebih baik. Kami akan pergi lebih jauh dengan mengatakan bahawa jika anda mempunyai kad perniagaan, maka anda sepatutnya membawa sarung kad perniagaan. Tetapi, kes manakah yang terbaik untuk anda? Kami akan mengetahui dalam panduan muktamad hari ini untuk kes kad perniagaan.

Sejarah Kes Kad Perniagaan

Kad perniagaan berkembang daripada kad panggilan, yang biasa digunakan pada abad ke-18, ke-19 dan awal abad ke-20. Di kalangan sebilangan anggota masyarakat, terutamanya golongan kaya dan bangsawan, tetamu akan disambut di depan pintu oleh orang suruhan, bukan oleh pemilik harta itu. Oleh itu, pelawat perlu mengenal pasti diri mereka melalui perantara ini, supaya mereka akan mengemukakan kad panggilan.Kad ini biasanya memaparkan nama dan gelaran pelawat dan, kadangkala, profesion atau alamat mereka. Ia akan dibawa kepada pemilik harta itu, yang kemudiannya akan memutuskan sama ada mereka mahu melihat pelawat yang dipersoalkan atau tidak.

Kad panggilan

Kad panggilan

Seorang lelaki menyampaikan kad panggilan kepada seorang hamba untuk pengenalan

Seorang lelaki menyampaikan kad panggilan kepada seorang hamba untuk pengenalan

Kad panggilan akhirnya berkembang menjadi kad perniagaan, yang, sudah tentu, akan mengiklankan profesion seseorang dan bukannya peribadi seseorang. Mereka kemudiannya boleh diedarkan apabila seseorang merasakan perlu atau sesuai untuk berkongsi maklumat perniagaan yang penting.

Kerana, dalam kedua-dua kes ini, kesan ketika itu sangat kritikal, kedua-dua pelawat dengan kad panggilan dan ahli perniagaan dengan kad perniagaan mengetahui betapa bergunanya sarung kad yang baik. Mereka melindungi kad seseorang daripada kerosakan dan juga membenarkan pengguna menunjukkan citarasa dan gaya mereka sendiri dengan reka bentuk sarung itu.

Contoh sarung kad perniagaan yang mewah pada zaman dahulu.

Contoh sarung kad perniagaan yang mewah pada zaman dahulu.

Bagi orang kaya, kes mewah dan berhias tinggi menjadi popular. Beberapa contoh adalah dari tahun 1851 yang menggambarkan Istana Kristal di Pameran Hebat Hyde Park yang terkenal, dari tahun 1860 menunjukkan Pejabat Pos Besar Dublin, dan kes Victoria yang diperbuat daripada kertas mache dan bertatahkan ibu mutiara dengan pemandangan bunga yang dicat. Sesungguhnya, kami mengucapkan tahniah kepada orang Victoria kerana mengambil kes kad mereka dengan begitu serius.

Semasa abad ke-20 berkembang, kad panggilan tidak diminati, tetapi kad perniagaan kekal penting sebagai cara untuk berkongsi maklumat perniagaan dan hubungan. Oleh itu, kes kad perniagaan kekal popular di kalangan ahli perniagaan yang arif. Lagipun, jika anda menghadapi semua masalah mengukir kad yang mempunyai pewarna putih pudar yang halus, ketebalan yang menarik dan juga tera air, anda pasti mahu mengekalkannya dengan baik.

Kad perniagaan vintaj

Kad perniagaan vintaj

Seperti banyak aspek gaya pada akhir abad ke-20, bagaimanapun, mengejar murah dan mudah membawa kepada penurunan keseluruhan dalam pengeluaran sarung kad berkualiti. Di mana, suatu ketika dahulu, sarung kebanyakannya diperbuat daripada kulit atau logam berharga, kini, sarung lebih biasa dan lebih murah dibuat daripada plastik.

Lebih ramai lelaki juga mula meninggalkan bekas kad pada akhir abad ke-20 dan sebaliknya, cuba memasukkan kad mereka ke dalam dompet yang sudah terlalu penuh atau membawanya dengan longgar di dalam poket . Dan, walaupun pada hari ini, walaupun perniagaan digital menonjol, kad perniagaan dan bekas kad kekal sebagai cara paling profesional dan bergaya untuk bertukar maklumat.

Dompet yang penuh padat di mana lelaki memaksa untuk menyimpan kad perniagaan mereka.

Dompet yang penuh padat di mana lelaki memaksa untuk menyimpan kad perniagaan mereka.

Lagipun, pernahkah anda melihat sekumpulan orang berdiri di sekeliling dalam bulatan yang janggal, cuba bertukar nombor telefon di persidangan atau konvensyen? Ia, jelas sekali, bukan rupa yang bagus.

Jenis Sarung Kad Perniagaan

Sudah tentu, tiada apa-apa yang bergaya tentang kad perniagaan yang renyuk atau bernoda kerana kekurangan penjagaan dan perlindungan. Jadi, mari kita beralih perhatian kepada jenis sarung kad perniagaan dengan penekanan pada sarung yang melindungi kad anda sambil kelihatan hebat.

Kad perniagaan yang renyuk.

Kad perniagaan yang renyuk.

Jenis yang Perlu Dielakkan

Untuk menjadikan peperiksaan ini berguna sebaik mungkin, kami akan mulakan dengan jenis kes yang perlu anda elakkan.

Yang pertama ialah kes slash, yang tidak melindungi sepenuhnya kad perniagaan anda. Lagipun, jika kad anda masih boleh rosak semasa berada dalam kes itu, apa gunanya?

Seterusnya ialah reka bentuk yang bergaya atau sangat moden, yang bukan sahaja tidak sesuai dengan estetik gaya klasik tetapi juga, kerana ia sangat moden, mungkin menampilkan reka bentuk yang belum diuji dengan sangat teliti dan berpotensi menyebabkan lebih banyak kerosakan kad lebih masa.

Pemegang kad perniagaan dalam reka bentuk yang sangat moden dan bergaya

Pemegang kad perniagaan dalam reka bentuk yang sangat moden dan bergaya

Pemegang kad perniagaan slash

Pemegang kad perniagaan slash

Kes mekanikal atau spring-loaded yang memanjangkan atau melancarkan kad anda bukan sahaja gimik tetapi juga dianggap sebagai juvana.

Dan, akhirnya, di sini, kes baharu atau tersuai mungkin boleh diterima jika anda berada dalam bidang yang sangat kreatif, tetapi ia boleh dilihat sebagai murahan dalam kebanyakan tetapan lain.

Kad perniagaan mekanikal yang memanjangkan atau melancarkan kad perniagaan anda

Kad perniagaan mekanikal yang memanjangkan atau melancarkan kad perniagaan anda

Sarung kad perniagaan baharu

Sarung kad perniagaan baharu

Jika anda perasan trend antara jenis yang perlu dielakkan, itu sahaja: trendiness. Seperti yang telah kami nyatakan, kad dan bekas kad telah wujud selama berabad-abad. Jadi, untuk berpegang pada beberapa contoh kualiti yang telah dicuba dan benar, mari kita lihat jenis yang anda ingin pertimbangkan.

Jenis yang Perlu Dipertimbangkan

1. Sarung Slip

Sarung slip adalah pilihan paling tipis yang akan tersedia. Ia menawarkan profil yang sangat minimum, tetapi pada kos ruang penyimpanan dan sedikit kemudahan. Jika anda biasanya mendapati diri anda hanya membawa sedozen atau lebih kad, ini mungkin pilihan yang baik untuk anda, bergantung pada ketebalan kad tersebut.

Jika tidak, anda mungkin akan mengisi semula kes seperti ini secara berterusan dan anda mungkin kehabisan pada masa yang sibuk. Bergantung pada reka bentuk, mereka juga mungkin membiarkan bahagian kad terdedah dan, oleh itu, tidak begitu banyak peningkatan berbanding kes garis miring yang kami nyatakan sebelum ini. Mereka juga cenderung menjadi ketat, yang boleh menyukarkan mengakses kad anda pada masa-masa tertentu.

Pemegang kad perniagaan sarung slip

Pemegang kad perniagaan sarung slip

2. Kes Mudah

Untuk ruang tambahan yang lebih sedikit, pertimbangkan perkara yang biasanya dipanggil kes mudah. Sewajarnya, kes ini mudah dan mudah digunakan, tetapi ia menawarkan sedikit organisasi. Pada persidangan atau mesyuarat yang sibuk, terdapat potensi untuk mencampurkan kad anda dengan kad yang anda terima daripada orang lain.

Pemegang kad perniagaan yang ringkas

Pemegang kad perniagaan yang ringkas

3. Kes Bifold

Sarung bifold menyimpan kad dipisahkan dalam petak yang berbeza, yang boleh menyelesaikan masalah ini. Tetapi, ruang penyimpanan boleh berbeza-beza. Kami akan ambil perhatian di sini bahawa pendedahan walaupun sebahagian kecil daripada kad anda boleh menyebabkan mengotorkan lama kelamaan apabila kotoran dari poket anda masuk ke dalam bifold. Sesetengah kes bifold akan menawarkan flap pelindung untuk mengurangkan ini, tetapi ia biasanya bukan meterai lengkap.

Dengan lipatan dua, seperti beberapa reka bentuk lain yang telah kami nyatakan, harga yang anda bayar untuk profil langsing dan elegan adalah pengurangan perlindungan untuk troli anda.

Pemegang kad perniagaan dwilipat

Pemegang kad perniagaan dwilipat

4. Dompet & Billfold

Bercakap tentang bi-fold, dompet dan billfold kadangkala digunakan semula sebagai bekas kad perniagaan khusus. Tetapi, kerana ia tidak direka untuk tujuan ini, ia cenderung menjadi besar atau sukar digunakan. Walau bagaimanapun, jika anda berada di pasaran untuk dompet berkualiti yang digunakan untuk tujuan yang dimaksudkan, kami sebelum ini telah membuat a panduan untuk dompet .

Billfold digunakan semula sebagai pemegang kad perniagaan.

Billfold digunakan semula sebagai pemegang kad perniagaan.

5. Kes Tegar

Tetapi, apabila bercakap tentang kad perniagaan, anda mahukan sesuatu yang direka khas. Itulah sebabnya kami amat mengesyorkan perkara yang biasa dikenali sebagai kes tegar. Ia memberikan perlindungan menyeluruh untuk kad anda, juga dengan storan yang mencukupi. Contoh terbaik juga akan mempunyai poket untuk mengasingkan dan menyimpan kad anda dengan selamat dan yang mungkin anda terima.

Pemegang kad perniagaan tegar yang menawarkan perlindungan menyeluruh untuk kad anda.

Pemegang kad perniagaan tegar yang menawarkan perlindungan menyeluruh untuk kad anda.

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Bison Coklat Gelap dan Lapik Pasir

Kubu Belvedere

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Bison Coklat Gelap dan Lapik Pasir

Beli Di Sini

Dan bertentangan dengan apa yang anda mungkin andaikan, kes yang dibuat dengan baik tidak akan menambah terlalu banyak pukal. Jadi, melainkan anda memerlukan sesuatu yang sangat khusus dalam bekas kad anda - seperti ia boleh dilipat atau sangat nipis - kami berpendapat bahawa sarung berpoket tegar ialah pilihan terbaik untuk kebanyakan lelaki.

Apa yang Menjadikan Sarung Kad Berkualiti?

Tidak semua sarung kad perniagaan dibuat sama, jadi mari kita beralih kepada perkara yang menjadikan sarung kad berkualiti.

1. Bahan

Untuk ketahanan, kefungsian dan penggayaan, bahan yang dimasukkan ke dalam bekas kad anda adalah sangat penting. Seperti yang biasa berlaku, kami mencadangkan agar anda mengelakkan plastik atau sintetik lain kerana ia cenderung rapuh dan tidak tahan lama, dibina atau siap dengan buruk, tidak baik untuk alam sekitar dan memberikan gambaran yang buruk secara keseluruhan.

Kami amat menyarankan agar menjauhi pemegang kad perniagaan plastik yang rapuh, dibina dengan buruk dan tidak tahan lama.

Kami amat menyarankan agar menjauhi pemegang kad perniagaan plastik yang rapuh, dibina dengan buruk dan tidak tahan lama.

Untuk pilihan yang lebih baik dan bahan berkualiti, anda boleh melihat kepada pilihan yang lebih tradisional, seperti kulit dan logam.

1.1 Logam

Logam pernah menjadi tunjang utama kes kad perniagaan lelaki, biasanya diperbuat daripada logam asas perak atau emas atau bersalut. Logam adalah pilihan yang popular kerana ketahanannya, penampilannya, yang boleh dihias atau dihias dengan banyak, dan kerana ia adalah simbol status.

Walau bagaimanapun, ambil perhatian bahawa semua bekas logam boleh berada di bahagian yang berat, dan ia juga boleh meninggalkan bonjolan yang tidak sedap dipandang yang akan merosakkan garis bersih pakaian anda. Banyak juga mempunyai sudut tajam, yang boleh merosakkankaindalam pakaian anda, dan juga sudut bulat kadangkala cukup untuk meninggalkan lekukan dari semasa ke semasa.

Pemegang kad perniagaan dengan sudut runcing

Pemegang kad perniagaan dengan sudut runcing

Pemegang kad perniagaan dengan sudut bulat

Pemegang kad perniagaan dengan sudut bulat

Mereka mungkin mempunyai atau mungkin tidak mempunyai poket dan, jika mereka ada, poket tersebut mestilah ketat untuk memastikan kad itu berada di tempatnya dengan selamat dan mengelakkannya daripada berderak di dalam sarung. Melainkan, sudah tentu, anda mendapati diri anda berada dalam mood untuk solo maraca, iaitu.

Sarung logam baharu yang berkualiti tinggi juga cenderung mahal kerana kos logam berharga yang semakin meningkat. Sarung terpakai dan vintaj boleh menjadi pilihan yang bagus, dan sememangnya, ramai lelaki menggunakan semula bekas rokok lama sebagai bekas kad perniagaan hari ini.

Sarung rokok digunakan semula sebagai pemegang kad perniagaan.

Sarung rokok digunakan semula sebagai pemegang kad perniagaan.

Tetapi, sudah tentu, bekas rokok direka untuk menyimpan rokok, bukan kad perniagaan, jadi ia tidak akan mempunyai semua fungsi yang anda perlukan.

1.2 Kulit

Maka tidak menghairankan bahawa semua bekas logam sebahagian besarnya tidak disukai kerana kulit dilihat sebaliknya lebih mudah, lebih selesa dan lebih menjimatkan.

Pada pendapat kami, kulit haiwan adalah bahan terbaik untuk kebanyakan kes kad perniagaan. Tetapi, dengan itu, kita tahu bahawa sesetengah orang tidak suka menggunakan produk kulit haiwan. Pada nota itu, anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat dalam kami panduan kulit vegan , tetapi jika anda pernah membaca panduan kami sebelum ini, kemungkinan besar anda sudah tahu bahawa tidak semua kulit haiwan dicipta sama.

Pada pendapat kami, kulit haiwan adalah kulit terbaik untuk digunakan untuk pemegang kad perniagaan.

Pada pendapat kami, kulit haiwan adalah kulit terbaik untuk digunakan untuk pemegang kad perniagaan.

Apakah kualiti kulit yang anda inginkan dalam bekas kad? Nah, contoh terbaik akan berbeza-beza berdasarkan fungsi individu.

Untuk kulit luar, anda akan inginkan kulit yang kukuh dan tahan lasak yang masih kelihatan elegan dan halus. Kulit dari serviks, seperti rusa atau rusa, adalah tahan lasak, tetapi ia boleh mempunyai rupa kasar dan hampir desa. Selalunya, ia akan kelihatan terlalu kasual untuk sarung kad perniagaan.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere mempunyai kulit luar kulit yang kukuh dan tahan lasak yang kelihatan elegan dan halus.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere mempunyai kulit luar kulit yang kukuh dan tahan lasak yang kelihatan elegan dan halus.

Sarung Kad Perniagaan untuk Lelaki dalam Kulit Hitam dan Merah

Kubu Belvedere

Sarung Kad Perniagaan untuk Lelaki dalam Kulit Hitam dan Merah

Tengoklah

Kulit eksotik seperti buaya, buaya, cicak atau burung unta adalah tahan lama dan tersendiri, tetapi ia juga boleh mengganggu. Apatah lagi, jenis kulit ini juga boleh menjadi agak mahal.

Dalam kebanyakan kes, kulit lembu adalah jalan tengah yang baik antara ketahanan dan maruah, tetapi jangan hanya berpuas hati dengan kulit tulen lama biasa. Kulit anak lembu menawarkan tekstur lembut dan lembut digabungkan dengan umur panjang yang sangat baik dan penampilan yang halus. Dan, untuk bijirin yang unik, anda juga boleh mempertimbangkan kulit bison.

Kami hanya menggunakan kulit lembu berkualiti yang diperoleh dari Jerman dan penyamak kulit terkemuka yang lain.

Kami hanya menggunakan kulit lembu berkualiti yang diperoleh dari Jerman dan penyamak kulit terkemuka yang lain.

Pada Kubu Belvedere , kami hanya mendapatkan kulit lembu berkualiti terbaik terus dari Jerman dan penyamak lain yang bereputasi.

Sementara itu, untuk bahagian dalam kes itu, kebimbangan utama adalah melindungi dan melindungi kad secara lembut. Oleh kerana lapisan yang lembut namun pelindung adalah yang terpenting, suede adalah pilihan yang bagus di sini. Sesetengah pengeluar akan berjimat pada bahagian dalam bekas kad mereka, menggunakan kulit lembu atau kulit tiruan yang telah dirawat supaya kelihatan seperti suede.

Bahagian dalam velor kambing pemegang kad perniagaan Fort Belvedere.

Bahagian dalam velor kambing pemegang kad perniagaan Fort Belvedere.

Selain daripada lembut untuk disentuh, pemegang kad perniagaan Fort Belvedere memberikan minat visual yang unik.

Selain daripada lembut untuk disentuh, pemegang kad perniagaan Fort Belvedere memberikan minat visual yang unik.

Sementara itu, di Fort Belvedere, kami telah memilih velor kambing secara khusus untuk bahagian dalam kotak kami kerana berat dan ketumpatannya menghasilkan pelapik yang sempurna. Ia juga memberikan minat visual yang unik dan, sudah tentu, lembut untuk disentuh. Selain itu, padding ini bukan sahaja bagus untuk kad anda, kerana anda sepatutnya dapat melihat perbezaan betapa lembut dan ringannya sarung kad itu di dalam poket anda.

Dan untuk keselamatan tambahan, tali poket yang diperbuat daripada kulit akan membantu mengekalkan kad anda dengan selamat dan selamat di tempatnya sambil memecahkan rupa seragam lapisan. Di Fort Belvedere, kami menggunakan kulit aniline berkualiti tinggi yang sama untuk poket seperti yang kami lakukan untuk cangkerang luaran.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere mempunyai tali poket yang diperbuat daripada kulit untuk membantu memastikan kad anda selamat.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere mempunyai tali poket yang diperbuat daripada kulit untuk membantu memastikan kad anda selamat.

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Merah Burgundy Dark Oxblood dan Lapik Turquoise

Kubu Belvedere

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Merah Burgundy Dark Oxblood dan Lapik Turquoise

Beli Di Sini Sarung Kad Perniagaan dalam Whiskey Brown Leather dan Blue Lining oleh Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Coklat Wiski dan Lapik Biru

Beli Di Sini Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Bison Coklat Gelap dan Lapik Pasir

Kubu Belvedere

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Bison Coklat Gelap dan Lapik Pasir

Beli Di Sini

Dengan cara ini, untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang pengeluaran kulit dan kesan proses rawatan yang berbeza pada kulit, anda boleh menyemak panduan kami tentang perbezaan antara kulit samak krom dan kulit sawo matang .

2. Pembinaan

Seterusnya, kita akan menyentuh tentang pembinaan kerana, sebagai tambahan kepada kulit itu sendiri, cara ia dibingkai dan dilekatkan adalah sama penting.

Bingkai logam tulen, sudah tentu, akan bertahan lebih lama secara keseluruhan, dan ia akan menangani insiden seperti terjatuh dengan lebih baik daripada kebanyakan bingkai plastik.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere

Engsel bercagar pemegang kad perniagaan Fort Belvedere

Kunci pemegang kad perniagaan Fort Belvedere dari dekat

Kunci pemegang kad perniagaan Fort Belvedere dari dekat

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere adalah buatan tangan oleh pengrajin Jerman yang mahir untuk memastikan ketahanan keseluruhan.

Perhimpunan bingkai terbaik akan dibuat dengan tangan dan, sememangnya, begitu juga dengan tawaran kami di Fort Belvedere. Mereka disatukan oleh pengrajin Jerman yang mahir untuk memastikan padan yang ketat, bahan yang kukuh dan pengawasan yang sempurna. Dan, apabila dipasang dengan betul, komponen seperti pelapik dan pengikat dalaman tidak akan longgar atau terungkai dan tidak akan kelihatan haus atau lusuh sebelum waktunya dari masa ke masa.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere mempunyai pembinaan yang berkualiti dan menawarkan profil yang lebih ramping untuk diselitkan dengan mudah ke dalam poket jaket atau seluar.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere mempunyai pembinaan yang berkualiti dan menawarkan profil yang lebih ramping untuk diselitkan dengan mudah ke dalam poket jaket atau seluar.

Anda tidak perlu meletakkan diri anda kepada sarung besar untuk mencapai keselamatan untuk kad anda kerana pembinaan yang berkualiti juga masih bermakna profil yang lebih tipis. Sarung yang dibuat dengan baik direka untuk volum maksimum dengan jisim minimum.

Ini merupakan faktor utama bagi Raphael apabila dia mereka bentuk sarung kad Fort Belvedere kami, yang direka bentuk untuk tergelincir dengan mudah ke dalam jaket atau poket seluar dan tidak meninggalkan sebarang garisan atau bonjolan yang tidak sedap dipandang. Lagipun, anda tidak mahu seseorang bertanya, Adakah anda akan menawarkan saya kad perniagaan anda atau adakah anda hanya gembira melihat saya?

3. Hasil Kerja Berkualiti

Akhir sekali, di sini, kad anda tidak akan memberi manfaat kepada anda jika ia tersekat dalam kes anda atau sebaliknya sukar untuk diakses.

Hasil kerja yang berkualiti biasanya akan memastikan kancing yang berkualiti. Tetapi, untuk hasil yang terbaik, gunakan reka bentuk pengapit yang hanya memerlukan satu tangan untuk dibuka. Sekali lagi, sarung Fort Belvedere kami akan membolehkan anda membuka sarung anda dengan satu tangan dengan lancar dan mengumpul kad anda dengan tangan yang lain.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere datang dengan reka bentuk pengapit berkualiti yang hanya memerlukan satu tangan untuk dibuka.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere datang dengan reka bentuk pengapit berkualiti yang hanya memerlukan satu tangan untuk dibuka.

Anda akan dilayan dengan terbaik oleh sarung dengan bahagian luar yang lebih formal dari segi penggayaan - yang sesuai dengan pelbagai etika berpakaian dan peristiwa - kerana, selepas semua, anda tidak pernah tahu bila anda ingin menukar kad perniagaan.

Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda menggunakan warna kulit klasik seperti oxblood, coklat gelap, coklat wiski dan hitam. Semua ini adalah pilihan abadi dan anda boleh menambah personaliti unik dengan butiran seperti lapisan dalaman yang berbeza atau jahitan dalam warna seperti hijau, biru atau merah sebagai contoh.

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere dengan lapisan dalaman yang berbeza dan jahitan

Pemegang kad perniagaan Fort Belvedere dengan lapisan dalaman yang berbeza dan jahitan

Pilihan warna klasik Fort Belvedere yang boleh anda pilih

Pilihan warna klasik Fort Belvedere yang boleh anda pilih

Dengan cara ini, anda akan menarik perhatian kepada kad anda semasa anda mengeluarkannya dan juga membezakan diri anda sebagai pemakai pakaian yang bergaya.

Sehubungan itu, jika anda mahukan beberapa idea tentang cara memilih warna yang sesuai untuk almari pakaian dan ensembel anda, anda boleh merujuk panduan kami tentang menggunakan roda warna .

Kos Sarung Kad Perniagaan

Mengenai kos, seperti kebanyakan perkara, anda biasanya akan mendapat apa yang anda bayar. Sarung baharu yang diperbuat daripada logam boleh dengan mudah menelan kos ratusan dolar, bergantung pada sama ada emas atau perak digunakan dan berapa banyak daripadanya digunakan.

Pemegang kad perniagaan logam Louis Vuitton.

Pemegang kad perniagaan logam Louis Vuitton.

Pemegang kad perniagaan vintaj emas.

Pemegang kad perniagaan vintaj emas.

Pemegang kad perniagaan kulit berkualiti.

Pemegang kad perniagaan kulit berkualiti.

Sekali lagi, walaupun, vintaj atau model terpakai selalunya boleh didapati di bawah seratus ringgit. Sementara itu, untuk kulit berkualiti, anda biasanya boleh mengharapkan untuk membelanjakan antara $125 dan $200 untuk sarung baharu, bergantung pada saiznya dan kualiti kulit yang berkenaan.

Kesimpulan

Jadi, kami berharap panduan kami akan membantu anda mencari sarung kad perniagaan yang sesuai dengan keperluan dan gaya anda. Lagipun, kad perniagaan bertindak sebagai wajah awam syarikat anda dan anda pasti mahu memastikannya kelihatan baik.

Kad perniagaan bertindak sebagai wajah awam syarikat anda, jadi pastikan anda memastikan mereka kelihatan tampan!

Kad perniagaan bertindak sebagai wajah awam syarikat anda, jadi pastikan anda memastikan mereka kelihatan tampan!

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Hitam dan Lapik Hijau oleh Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Hitam dan Lapik Hijau

Beli Di Sini

Oleh itu, berdasarkan semua kriteria yang telah kami nyatakan di sini hari ini, kami percaya bahawa kami Persembahan Fort Belvedere adalah senario terbaik.

Rundown Pakaian

Hari ini, saya memakai pakaian formal yang sesuai dengan perniagaan yang berdasarkan warna sarung kad perniagaan Fort Belvedere peribadi saya sendiri. Kes dalam koleksi peribadi saya ialah model kami dalam kulit bison coklat gelap dengan bahagian dalam pasir. Oleh yang demikian, saya memakai sut dua helai berwarna coklat gelap yang menampilkan garis halus berwarna tan dan biru muda berselang-seli. Baju saya, yang saya reka sendiri melalui kain yang betul, adalah dalam warna yang mereka panggil terracotta, sejenis warna coklat sawo matang dan dalam corak cek glen.

Kasut saya - juga direka oleh saya menggunakan tapak web Undandy - ialah Oxfords berkaki kopi suede coklat gelap. Baki aksesori saya hari ini datang dari Fort Belvedere, dan kita akan mulakan dengan tali kasut saya, yang dalam warna karamel, dan stoking saya, yang merupakan model jalur bayangan dua tona, juga dalam karamel dan burgundy gelap.

Preston dalam pakaiannya yang berwarna bumi berdasarkan warna sarung kad perniagaan Fort Belvedere miliknya.

Preston dalam pakaiannya yang berwarna bumi berdasarkan warna sarung kad perniagaan Fort Belvedere miliknya.

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Bison Coklat Gelap dan Lapik Pasir

Kubu Belvedere

Sarung Kad Perniagaan dalam Kulit Bison Coklat Gelap dan Lapik Pasir

Beli Di Sini Stokin Berjalur Bergaris Karamel dan Burgundy Gelap Fil d

Kubu Belvedere

Karamel dan Dark Burgundy Shadow Stripe Stoking Fil d'Ecosse Cotton

Tengoklah Manset Cakar Helang dengan Harimau

Kubu Belvedere

Manset Cakar Helang dengan Bebola Mata Harimau – Bersalut Emas Perak 925 Sterling

Beli Di Sini Ikatan Challis Bulu dalam Bunga Matahari Kuning dengan Corak Hijau, Biru dan Merah

Kubu Belvedere

Ikatan Challis Bulu dalam Bunga Matahari Kuning dengan Corak Hijau, Biru dan Merah

Beli Di Sini Tali Kasut Coklat Kuki Bulat - Tali Kasut Pakaian Kapas Wax Mewah

Kubu Belvedere

Tali Kasut Coklat Kuki Bulat – Tali Kasut Pakaian Kapas Wax Mewah

Tengoklah Persegi Poket Bulu Sutera Oker Emas Antik dengan medallion geometri bercetak dalam kuning air, merah dan biru dengan tepi kontras krim Fort Belvedere

Kubu Belvedere

Persegi Poket Bulu Sutera Oker Emas Antik dengan medallion geometri bercetak dalam kuning air, merah dan biru dengan tepi kontras krim

Beli Di Sini Bunga Lubang Butang Mini Boutonniere Buttercup Kuning

Kubu Belvedere

Bunga Lubang Butang Mini Boutonniere Buttercup Kuning

Beli Di Sini

Kancing manset saya ialah reka bentuk kuku helang perak bersalut emas kami yang menampilkan mata harimau sebagai batu untuk mengukuhkan rasa warna, dan tali leher bulu challis saya menampilkan corak berulang dalam warna biru, hijau dan merah. Asasnya berwarna kuning bunga matahari. Poket persegi saya adalah dalam campuran bulu sutera dalam warna yang kami panggil oker emas antik, dan ia menampilkan medallion berwarna kuning air, merah dan biru dengan tepi kontras krim.

Akhirnya, boutonniere yang saya pakai ialah buttercup kuning untuk turut mengukuhkan rasa warna keseluruhan pakaian itu. Untuk semua aksesori Fort Belvedere yang saya pakai dalam video hari ini dan, sudah tentu, untuk rangkaian sarung kad perniagaan kami, anda boleh lihat di kedai Fort Belvedere.

Adakah anda juga memiliki sarung kad perniagaan klasik? Pada pendapat anda, apakah ciri sarung kad perniagaan terbaik yang perlu diingat semasa membeli? Kongsikan jawapan anda di bahagian komen!