Sven Raphael Schneider

Pakaian Koktel Untuk Lelaki Di Musim Sejuk dengan boutonniere tali leher flanel dan segi empat sama poket

Sven Raphael Schneider ialah Ketua Pegawai Eksekutif dan Ketua Pengarang Gentleman's Gazette LLC. Dia bercita-cita untuk menjadikan Gentleman's Gazette sebagai sumber penting untukmengetahui cara hidupdan ketukangan warisan, di mana rakan sebaya dari seluruh dunia boleh berkumpul untuk melibatkan diri antara satu sama lain.

Dilahirkan dan dibesarkan di Jerman, dan kini menetap di AS, minatnya terhadap gaya bermula dengan koleksi pen mata air pada usia awal 14 tahun. Menyedari nilai sebenar pen yang dibuat dengan baik, Encik Schneider mengembangkan pengetahuan pakar yang akhirnya berkembang menjadi minat dalam semua pakaian lelaki dan aksesori yang bagus. Sejak itu dia telah mengumpulkan koleksi sut vintaj, serta perpustakaan besar karya penting tentang pakaian dari 20keabad. Mata kritisnya, semangat untuk perincian dan keghairahan terhadap sejarah menjadikan beliau seorang yang berwibawa dalam keanggunan tradisional. Kerjanya meletakkannya di barisan hadapan pergerakan untuk membawa gaya klasik dan mutu kerja kepada generasi peminat pakaian yang akan datang.

Lebih daripada 600 artikel dan video yang diterbitkan oleh Sven Raphael Schneider boleh didapatidi sini.Hubungi:[e-mel dilindungi]