Temu bual dengan Fabio Attanasio daripada The Bespoke Dudes

Fabio Attanasio 1920x1080 1

Pada masa lalu, siri kami Tuan-tuan Gaya kebanyakannya tertumpu pada ikon gaya dari masa lalu dengan orang zaman moden sekali-sekala. Walaupun itu bagus dan kami akan terus berbuat demikian, kami ingin menambah format yang berbeza pada campuran dan menawarkan temu bual.

Isi kandunganKembangkanRuntuh

Hari ini, saya berbesar hati untuk memperkenalkan kepada anda satu temu bual dengan Gentleman of Style Fabio Attanasio dari Itali. Dia memulakan laman web The Bespoke Dudes beberapa tahun yang lalu dan telah berjalan jauh termasuk pelancaran sebuah garis cermin mata buatan Itali . Dalam temu bual ini anda akan belajar banyak tentang falsafah gaya Fabio, apa yang dia lakukan dan tidak pakai, apa yang dia baca dan dia akan memberikan banyak inspirasi yang boleh anda gunakan dalam kehidupan harian anda untuk mencipta rupa yang berbeza.

Raphael: Baiklah, kami masih hidup! Fabio, terima kasih banyak kerana menyertai kami pada temu bual pertama kami dengan Gentlemen of Style. Apa khabar anda hari ini?Fabio: Saya sangat baik. Terima kasih banyak atas jemputan, Raphael. Saya di sini di Milan, dan saya milik awak. Maksud saya, saya sedang menunggu soalan anda dan tidak sabar-sabar untuk membalas soalan anda.

 • Permulaan (tidak dipesan lebih dahulu)

  Permulaan (tidak dipesan lebih dahulu)

 • Gambar yang digubah cantik, tetapi sedikit tidak fokus

  Gambar yang digubah cantik, tetapi sedikit tidak fokus

Raphael: Hebat! Pada umur berapa anda menceburi pakaian lelaki dan bilakah anda memupuk minat terhadap pakaian lelaki?

Fabio: Saya 28 sekarang. Apabila saya ditanya soalan ini apabila mereka bertanya kepada saya soalan ini, saya tidak dapat mencari masa yang tepat apabila saya mula berminat dalam industri ini tetapi saya pasti mungkin bapa saya. Ingatan saya tentang dia, umurnya dalam lingkungan 40-an atau 50-an. Dia sentiasa memakai sut. Awal pagi hingga malam ketika dia biasa pulang dari kerja. Dia sentiasa memakai tali leher, sut walaupun dia tidak ghairah dengan jahitan yang ditempah khas. Dia sangat berhati-hati dengan perkara ini. Saya masih ingat ketika pergi ke sekolah menengah, saya suka memadankan perkara biasa tidak seperti pergi ke tukang jahit pada usia 15 tetapi saya berminat dengan pakaian dan saya mengembangkan semangat apabila saya berpindah ke Milan, Di Napoli, sudah tentu , anda boleh berhubung dengan ramai tukang. Sebagai contoh, anda mempunyai rakan yang pergi ke tukang jahit mungkin anda mencari tukang baru. Oleh itu, apabila saya berumur 18 atau 19 tahun, saya benar-benar mula berminat dengan industri seperti ini. Itulah yang berlaku dengan blog saya apabila saya memulakannya.

Raphael: Jika anda boleh makan malam dengan seorang, mati atau hidup, nyata atau khayalan, siapakah itu dan mengapa?

Fabio: Yang pasti, saya ada beberapa, saya ada banyak. Yang pasti, Marcello Mastroianni tetapi juga Vittorio De Sica, Toto pelakon komik terkenal dari Napoli kerana mereka adalah idola saya. Saya mendapat banyak inspirasi daripada mereka melalui filem mereka. Mereka adalah konsep saya tentang a budiman . Saya fikir sekurang-kurangnya dari apa yang saya baca tentang mereka, bukan sahaja mereka anggun dengan apa yang mereka pakai tetapi juga pemikiran mereka, cara hidup mereka, cara hidup mereka. Anda tahu ramai orang yang bercakap tentang keanggunan yang tidak elegan sama sekali, hanya kerana mereka memakai sut yang dipesan lebih dahulu, mereka berasa seperti tuan-tuan, ini adalah bertentangan dengan apa yang saya fikirkan tentang elegan.

Raphael: Ya, saya sangat bersetuju dengan itu. Ia lebih daripada sekadar pakaian; ia adalah gaya hidup, minda. Okey, baru-baru ini saya melihat anda membawakan video baharu tentang garis cermin mata hitam anda yang sangat diilhamkan oleh saya akan katakan, jenama mewah yang lebih besar, imejan yang bagus, sinematografi yang bagus
dan anda mempunyai kereta vintaj dan jadi soalan saya ialah, adakah ini anda? Atau jenis kereta apa yang anda katakan merangkumi keperibadian anda yang terbaik?

The Bespoke Dudes Eyewear Line dilancarkan

The Bespoke Dudes Eyewear Line dilancarkan

Fabio: Itu adalah Alpha Romeo. Alpha Romeo adalah tipikal seperti yang anda tahu, kereta jenama Itali. Bukan sahaja bahasa Itali tetapi juga diasaskan oleh seorang jurutera Neapolitan. Saya sebenarnya memiliki Alpha Romeo, saya tidak memiliki yang itu, kereta tertentu dalam video itu. Tetapi yang itu, khususnya, sangat koheren dengan konsep saya dan apa yang saya percayai. Ia dibuat oleh tukang dengan mencampurkan banyak roda dan gear dan stereng daripada kereta vintaj yang berbeza, jadi anda mendapat sesuatu daripada Jaguar, contohnya , perkara lain daripada Porsche. Ia hebat, ia seperti sut yang dipesan lebih dahulu. Anda memperibadikan kereta anda seolah-olah ia adalah jaket, dan video itu sangat koheren dengan imej sasaran saya tentang apa yang saya ingin jadi. Seperti tuan-tuan di seluruh dunia yang menghargai kualiti dalam perkara yang lebih halus, kualiti berbanding kuantiti. Perkara eksklusif yang tidak bermakna, barang semestinya mahal.

Raphael: Sekarang anda telah memulakan rangkaian cermin mata dudes anda sendiri, bagaimana pengalaman ini? Adakah ia lebih mudah daripada yang anda jangkakan, adakah ia lebih sukar, lebih memakan masa? Jadi, bagaimana?
Adakah anda akan melakukannya sekali lagi atau adakah anda akan melakukan lebih banyak lagi atau adakah anda berkata - Oh lelaki itu sangat sukar, saya sudah selesai sekarang?

Fabio: Ia sangat memakan masa pada mulanya kerana birokrasi Itali yang paling penting. Menjadi seorang usahawan di Itali adalah sangat sukar, ia seperti negara menolak kita daripada menjadi seorang usahawan, anda tahu.
Terdapat banyak birokrasi, cukai dan perkara yang perlu anda lakukan sebelum ini, tetapi kami telah melaluinya dan mengasaskan dengan rakan kongsi perniagaan yang lain, syarikat kecil ini, saya mendaftarkan tanda dagangan saya, Dudes yang dipesan lebih dahulu dan saya melesenkan jenama saya kepada syarikat saya dan ini adalah paling susah
perkara pada mulanya tetapi buat masa ini, kami mengalami keputusan yang lebih baik daripada jangkaan kerana kami menjual semua stok dalam masa kurang daripada satu bulan dan kami menjual cermin mata dari New York ke Tokyo, Beijing, Seoul dan juga Dubai, Mosco dan bandar-bandar besar Eropah .

Raphael: Itu hebat!

Fabio: Ini adalah bukti bahawa blog itu dibaca oleh orang yang percaya dengan apa yang mereka baca. Perkara yang paling saya ingin lakukan ialah mengkhianati pembaca saya.

Raphael: Saya faham. Ini semua tentang pembaca, dan anda mempunyai kepercayaan, anda mempertahankan sesuatu, dan kami mempertahankan kualiti. Ia adalah perkara kami; itulah yang kami berpendirian dan anda lebih kepada buatan Itali, ia penting untuk anda, jadi anda mahu jujur ​​kepada diri sendiri.

Fabio: Ya, Tepat. Itulah perkataan yang betul. Jadi sekarang kami sudah habis dijual, malah kami memberi peluang kepada pelanggan kami untuk membuat prapesanan model yang lebih baharu dan kami tidak pernah menjangka akan menjual beberapa model walaupun sebelum ia dihasilkan. Kami tidak menjangkakan begitu banyak prapesanan dari seluruh dunia. Orang yang membayar sekarang tidak mengetahui bahawa mereka akan menerima cermin mata mereka dalam masa sebulan atau lebih. Itu indah.

Cantik Kot Sukan Hijau

Cantik Kot Sukan Hijau

Raphael: Jadi, satu perkara yang selalu saya rasa menarik ialah tapak itu dipanggil Bespoke dudes dan ia masih dipanggil bespoke dudes tetapi apabila saya melihat laman web anda atau Facebook atau Instagram , ia seperti 90% Fabio, jangan salah faham, anda mempunyai gaya yang hebat, ia sangat memberi inspirasi tetapi saya fikir, adakah anda bermula dengan idea yang berbeza dan baru berubah menjadi ini atau adakah anda sentiasa mahukan lebih ramai orang dan mereka hanya pergi dan anda tersepit sendiri? Apakah visi apabila anda mencipta dudes yang dipesan lebih dahulu?

Fabio: The Bespoke Dudes, nama dudes yang dipesan lebih dahulu adalah disebabkan oleh fakta bahawa saya ingin mencipta tapak web seperti komuniti maya untuk lelaki di seluruh dunia yang berkongsi minat yang sama seperti yang saya miliki untuk produk yang unik dan berkualiti. Itulah sebabnya saya menamakannya Bespoke Dudes. Sudah tentu, sekarang saya lebih sibuk, mungkin saya berhenti beberapa temuduga tetapi ia bukan sesuatu yang saya lakukan kerana saya mahu kelihatan seperti burung merak. Saya masih suka, dan saya mempunyai dalam perancangan banyak temu bual baharu yang merupakan sesuatu yang sedang saya usahakan dan mereka adalah kawan yang saya bincangkan, lelaki yang dipesan lebih dahulu adalah mengenai Artisan, orang yang, usahawan yang mula membuat jahitan baharu perniagaan. Itulah lelaki atau tuan-tuan yang ingin saya bincangkan. Saya ingin berkongsi cerita mereka ke laman web saya dan pembaca saya. Ia sentiasa mengenai komuniti maya untuk berkongsi cerita kerana misi sebenar lelaki yang dipesan lebih dahulu adalah untuk bercerita. Kisah indah orang untuk memberi inspirasi kepada orang ramai dan ia adalah sesuatu dalam syarikat kecil saya, blog saya. Saya berjaya dan berjaya kerana saya telah berjumpa dengan ramai orang. Apabila saya mula, saya memutuskan untuk mendekati industri ini apabila saya mula membaca blog mereka. Saya memutuskan untuk meninggalkan kerja saya dan mula membuat baju di syarikat mereka kerana dia memberi saya kekuatan. Dia kini pengurus yang dibuat mengikut ukuran Isaiah dan dia memberitahu saya bahawa saya dinaikkan pangkat, saya mendapat kenaikan pangkat, saya mula merasakan semangat ini untuk pakaian lelaki secara umum apabila saya mula membaca blog anda Ini adalah kepuasan terbaik yang anda dapati. Anda tahu kerana anda mampu menghantar sesuatu, menyiarkan, menyampaikan semangat.

Raphael: Anda hanya memberi inspirasi kepada orang lain untuk melakukan sesuatu. Anda membantu orang lain untuk mencari perkara yang benar-benar menggembirakan mereka dan anda tahu memberi inspirasi kepada mereka untuk melakukan perkara yang hebat dan mungkin juga membantu mereka mengubah hidup mereka dengan cara. Anda tidak pernah memikirkannya seperti itu tetapi, ia sangat menggembirakan untuk dilihat. Okey, jadi sekarang kita banyak bercakap tentang kerja dan perkara yang anda lakukan. Apakah yang Fabio lakukan apabila dia tidak bekerja?

Fabio dengan Rompi Pendek

Fabio dengan Rompi Pendek

Raphael: Siapa atau apa yang memberi inspirasi kepada gaya anda pada masa ini?

Fabio: Pada masa ini, saya sangat terinspirasi oleh, saya selalu mengatakan orang yang sama. Valentino Ricci dan abangnya Nicola dari Sciamat. Saya sangat menghargai apa yang mereka lakukan untuk jahitan yang ditempah khas kerana mereka yang pertama mungkin mengubahsuai sepenuhnya imej sut itu dengan menanggalkan sepenuhnya setiap jenis lapisan atau kanvas. Sekarang saya tidak pernah menghargai bahu seperti itu kerana ia terlalu bengkak dan berlebihan. Saya percaya pada keseimbangan. Saya percaya apa yang Mariano Rubinacci selalu katakan kerana Sesuatu yang saya ingin tekankan, juga pekerjaan saya membantu saya mengembangkan gaya saya. Saya berpeluang menemu bual orang yang sangat bergaya seperti Mariano Rubinacci, Valentino Ricci. Nino Cerruti. Lelaki di sebalik filem Hollywood terbesar. Dia adalah orang yang memakaikan Richard Gere dengan wanita cantik, orang yang berpakaian ramai pelakon terkenal dari filem Hollywood. Temu bual dengan orang-orang ini memberi saya peluang untuk benar-benar bekerja. Dari segi rohani, anda perlu belajar banyak kerana apabila anda melakukan kerja seperti ini, anda mempunyai peluang untuk berkembang dengan banyak hanya dengan menemuduga. Melakukan kerja anda sendiri, anda mempunyai peluang untuk berkembang. Jika anda menemubual orang yang betul. Dalam kerja kami, anda melakukan perkara yang sama setiap hari, jadi orang yang saya menghargai gaya pasti Valentino Ricci. Terdapat banyak juga mungkin, saya tidak mempunyai ikon yang anda tahu, bagi saya, mempunyai ikon bermakna saya mahu menjadi seperti dia sebaliknya, ini adalah sesuatu yang bertentangan dengan gaya. Maksud saya keanggunan berkembang dengan cara anda sendiri, gaya anda sendiri.

Raphael: Pilih sesuatu dari sini, pilih sesuatu dari sana dan jadikan ia milik anda.

Fabio: Betul. Jadi mungkin menghargai keanggunan klasik Giampaolo Letta, menghargai rasa dan garis lembut Sciamat begitu ramai orang. Sekarang mereka tidak terfikir, ada banyak.

Raphael: Tidak mengapa. cuma saya ingin tahu sekarang kerana ia berubah dan anda tahu apa yang memberi inspirasi kepada anda hari ini mungkin tidak memberi inspirasi kepada anda dua tahun dari sekarang kerana anda sedikit berubah tetapi itu hanya soalan jadi, saya sering melihat anda memakai banyak jaket atau blazer tentera laut . Hopsack sangat popular terutamanya di Napoli, saya perhatikan dan saya ingin tahu berapa banyak jaket yang anda ada di dalam almari anda? dalam warna navy yang berbeza atau apakah coraknya?apakah warnanya? blazer . Hopsack sangat popular terutamanya di Napoli, saya perhatikan dan saya ingin tahu berapa banyak jaket yang anda ada di dalam almari anda? dalam warna navy yang berbeza atau apakah coraknya?apakah warnanya?

Sut Solaro Hijau Fabios

Sut Solaro Hijau Fabios

Fabio: Saya membina almari pakaian saya dengan cara yang sangat pelik kerana bukannya melakukannya dengan cara yang betul kerana ia sepatutnya seperti bermula dari navy dan kemudian kelabu dan kemudian menambah sedikit warna. Perkara yang pelik ialah saman pertama yang dipesan lebih dahulu yang saya buat di Napoli sebenarnya adalah Solaro hijau. Sut pertama saya yang dipesan dari Santeria Parmosa di napoli itulah sebabnya saya mendapati diri saya dengan banyak jaket dan blazer sporty dan sangat sedikit sut formal kerana pada masa itu saya tidak merasakan keperluan untuk memakai sut formal. Saya sudah berasa formal dengan Jaket dan blazer sporty dan sepasang seluar kelabu. Sekarang, saya mula merasakan keperluan untuk memakai sut formal dan sekarang sebenarnya saya melakukan cara yang bertentangan, anda tahu, sekarang saya mula membuat sut saya oleh tukang jahit seperti yang saya ada. mohair saman jadi banyak saman formal banyak saman tiga helai kerana saya suka bagaimana tiga helai, saya benci trend jaket ganjil sekarang. Ramai orang sekarang memakai jaket ganjil ini, jaket berpayudara dua, tiada tandingan bukan dari tiga helai formal. Ini adalah sesuatu yang baik, mungkin trend dari bekalan sut, yang saya okay sudah tentu mereka hebat dalam apa yang mereka lakukan tetapi saya benci trend begitu.

Raphael: Jadi, satu perkara yang saya perhatikan dalam semua gambar anda ialah anda suka memakai tali leher anda agak panjang dan tidak ada panjang yang betul atau panjang yang salah dari segi ikatan dari segi sejarah. Biasanya, mereka seperti lebih pendek sedikit kan? but they were never super long and what of my pet peeves is ikatan yang super long that kind of you know, keluar dari bawah jaket dengan bentuk v di bahagian bawah, mereka menunjuk bahagian yang tidak sesuai. Saya mahu orang melihat muka saya, bukan ke bawah kelangkang saya. Anda nampaknya mempunyai falsafah yang berbeza tentang panjang tali leher jadi beritahu kami tentang itu.

 • Tali leher panjang mengintai di bawah jaket

  Tali leher panjang mengintai di bawah jaket

 • Ikat terlalu panjang

  Ikat terlalu panjang

Fabio: Anda tahu, mungkin saya faham foto yang anda maksudkan dari musim panas lalu Pitti . Saya mempunyai tali leher yang sangat panjang dan saya tidak menyukainya lagi. Setiap kali saya melihat foto itu saya berkata Ayuh, Bagaimana saya boleh memakai tali leher itu tetapi ini juga sebahagian daripada cara saya mendekati industri ini. anda kehilangan itu sprezzatura , spontan itu, kemudahan itu, pendekatan yang sangat ringan. anda sentiasa perlu mempunyai keseimbangan antara peraturan dan fantasi. Apa yang anda perlu pakai dan apa yang anda boleh pakai. Ini adalah definisi gaya yang baik, jika tidak, semua orang boleh memakai apa sahaja. Gaya lebih kepada mencari keseimbangan yang betul antara perkara yang boleh anda lakukan dan perkara yang perlu anda lakukan. Jadi dalam kes itu, Pitti lepas, saya tidak suka saya memilikinya dan saya memakainya, kini selepas setahun melihat kembali gambar-gambar itu.

Raphael: tidak mengapa. Ini semua tentang, maksud saya, jika kita semua berpakaian dengan cara yang sama, kita akan menghalang diri kita daripada mencapai tahap gaya yang lebih tinggi. Hanya dengan bereksperimen, anda akhirnya akan menemui perkara yang benar-benar hebat dan gaya anda dan anda tidak pernah mencuba sesuatu yang berani, anda mungkin tidak akan membuat kesilapan tetapi anda juga akan kelihatan membosankan. Oleh itu, penting bagi lelaki untuk bereksperimen dan mencuba perkara baharu kerana ia adalah satu-satunya cara untuk menjadi lebih baik.

Fabio:Sudah tentu, saya amat bersetuju dengan anda.

Syot berperingkat dengan kerusi lipat

Syot berperingkat dengan kerusi lipat

Raphael: mari buat soalan yang lebih cepat dan mudah untuk dijawab. Jadi, Oxford atau derby kasut ?

Fabio: ia bergantung pada keadaan. Mungkin derby boleh dilihat sebagai lebih santai. ia bergantung juga pada bentuk kaki anda.

Raphael: Baiklah jika kaki anda lebih besar sedikit, derby lebih mudah daripada oxford tetapi bagaimana dengan anda? Adakah anda mempunyai lebih banyak oxford? adakah anda mempunyai lebih banyak derby?

Fabio: Saya sebenarnya mungkin mempunyai bilangan yang sama Oxford dan derbies . Mungkin lebih oxford hanya sepasang atau dua pasang. Tetapi ia bergantung. Perbezaan antara Oxford dan derby bukanlah titik perubahan pembelian saya. titik perubahan ialah bentuk, warna dan bahan.

Raphael: Untuk Fabrik, Flanel atau buruk?

Fabio: Saya suka kain flanel . Ia adalah sesuatu yang saya sangat suka.

Raphael: Ia berbeza Saya juga sangat menyukainya.

Fabio: Saya menyayangi mereka, saya tidak tahu mengapa mungkin kerana saya masih ingat ayah saya pada hari Ahad dan beberapa hujung minggu memakai jaket atau blazer dalam kain flanel. Jadi ia sentiasa sesuatu yang sangat maskulin dan stabil.

Fabio

Kot kegemaran Fabio

Raphael: ini yang lebih mudah, tali leher atautali leher busur?

Fabio: Sudah tentu saya suka ikatan leher. Saya sangat jarang memakai tali leher. Saya biasanya memakainya dalam tuksedo. Sebaik sahaja anda memakai tali leher, ia serta-merta kelihatan seperti anda mahu dilihat, atau menarik perhatian kepada anda. Ia bukan sesuatu yang saya suka. itulah sebabnya saya suka memakai warna biasa sekarang. sekurang-kurangnya sekarang. Mungkin dalam dua tahun saya akan memakai seluar kuning.

Raphael: Jadi soalan seterusnya ialah, tali pinggang atau penggantung?

Fabio: saya suka ampaian. saya benci memakai tali pinggang dengan sut. Saya sentiasa mengeluarkan gelung tali pinggang saya oleh tukang jahit. Saya minta pinggang tinggi sedikit, kadang-kadang buat ikat pinggang 7cm macam ikat pinggang. Saya pasti lebih suka suspender dan kebanyakannya suspender sutera.

Raphael: Adakah anda rasa ia lebih selesa? Adakah anda rasa ia kelihatan lebih baik?

Fabio: Saya tidak tahu. Mungkin saya lebih suka perasaan kain. Saya percaya kepentingan menanggalkan juga dalam reka bentuk pakaian lelaki.

Raphael: Adakah anda lebih suka cuff Perancis atau cuff tong dengan butang?

Fabio: yang kedua. Saya tidak pernah memakai double cuffs seperti itu. Saya biasanya memakai bahagian bawah lengan saya sangat kecil seperti 15 cm hingga 12 setengah.

Raphael: Awak pakai baju dalam atau tiada baju dalam ?

Fabio: Sama sekali tidak. Walaupun saya tahu bahawa ramai orang melakukannya, saya tidak pernah memakai seluar dalam. Saya tidak tahu, saya berasa agak tua apabila saya memakainya. Nampaknya saya takut untuk selesema atau selesema. Ia adalah sesuatu yang saya tidak suka.

Raphael: Saya faham, saya juga tidak memakainya. Ia hanya menarik untuk dilihat oleh orang ramai

Fabio: lebih teruk lagi, baju dalam untuk baju tanpa tali leher, baju dalam, anda boleh lihat.

Kawan Kuasa

Kawan Kuasa

Raphael: Jadi jika terdapat satu kesilapan gaya yang lelaki lakukan berulang kali, apakah itu? seperti jika lelaki akan mengubahnya, dunia akan menjadi tempat yang lebih baik?

Fabio: Saya sebenarnya menulis 2 artikel untuk GQ Italy dan mereka meminta saya mencari 15 kesilapan yang biasa dilakukan oleh lelaki. Terdapat senarai yang panjang, sebenarnya mungkin yang pertama, kini terlintas di fikiran, pasti simpulan yang longgar. Apabila anda memakai tali leher seperti ini, ruang antara kolar baju dan simpulan. Nah, stokin putih…
Raphael: Ya, saya tahu apa yang awak maksudkan. Mereka pergi ke blog anda, mereka suka apa yang anda lakukan dan adakah sesuatu yang anda akan tunjuk kepada mereka dan berkata hey, mereka benar-benar tahu apa yang mereka perkatakan, kandungan yang hebat, gambar yang hebat atau ia tidak perlu dekat atau ia boleh jadi apa sahaja.

Fabio: Sebagai contoh, saya suka membaca blog Simon Crompton, saya suka membaca blog anda. ia sangat bermaklumat bukan kerana saya bercakap dengan anda. Saya selalu mengatakan bahawa saya menghargai pendekatan seperti ini dalam pakaian lelaki. Saya tidak mengikut lelaki hanya kerana dia cantik. Saya mengikuti seorang lelaki kerana ia memberi saya sesuatu yang saya tidak mempunyai maklumat tentang sesuatu. Seperti sejarah lUlster mantel sebagai contoh. Saya sangat menarik. Ia adalah sesuatu yang kita perlukan hari ini. Komunikasi mengenai perkara ini, topik ini. kerana penerbitan tentang keanggunan lelaki terlalu sedikit pada pendapat saya. Itulah sebabnya saya menerbitkan ebook yang merupakan koleksi artikel yang saya tulis selama tiga tahun yang lalu dan ia adalah sesuatu yang hanya akan ditulis dalam bahasa Inggeris, ini adalah sesuatu yang saya akan lakukan, mengikut laluan anda.

Hari-hari awal - Fabio bercukur

Hari-hari awal – Fabio bercukur

Raphael: Hebat! Ebook sangat bagus. Kami sedang mengusahakan barangan. Semua orang cuba mencipta sumber yang sangat membantu, menggabungkannya. Ia banyak kerja tetapi ia membayar untuk pembaca kerana kemudian anda mempunyai segala-galanya di satu tempat, ia mudah dihadam. terdapat struktur dari awal hingga akhir. Kadangkala jika anda menulis artikel, anda tahu ia bertaburan di merata tempat dan saya fikir buku sangat membantu untuk menyusun semuanya supaya ia masuk akal.

Raphael: Jadi, anda tahu dengan jelas apa yang mendorong anda ialah keghairahan dan minat anda dan itu hebat tetapi bagaimana atau di mana anda melihat diri anda dalam tempoh lima tahun dan adakah anda mempunyai rancangan untuk itu atau hanya mengambilnya hari demi hari?

Fabio: Saya tidak pernah merancang perkara setakat ini pada masa hadapan. Saya tidak pernah tahu sama ada jenama itu akan berkembang lebih besar tetapi yang pasti, saya ingin membangunkan jenama itu, saya mahu terus mengemas kini blog yang merupakan kunci saya, saya akan sentiasa mahu bertemu dengan beberapa tukang jahit baru. Saya ingin menjadi lelaki Itali yang membawa ke luar negara industri jahitan yang ditempah khas. Duta jahitan yang ditempah khas, itulah yang saya suka lakukan. Itulah sebabnya saya sangat gembira apabila mereka menawarkan saya untuk pergi ke persidangan di Stockholm atau di Madrid atau Istanbul. Ia sentiasa menjadi peluang untuk menyebarkan berita tentang lelaki ini, tukang jahit ini dan menyedarkan orang ramai tentang industri ini.

Fabio

Kot kegemaran Fabio

Raphael: Ini benar-benar bernas. Saya pasti pembaca akan memahami gaya anda dan juga mengubah sebahagian daripada itu kepada gaya mereka sendiri. Jadi terima kasih banyak Fabio kerana bersama kami, saya sangat menghargainya. Dan ya, jika anda mempunyai projek baharu yang akan datang, e-Buku, beritahu saya saya gembira dapat membantu anda dan memperkenalkan pembaca kami tentang perkara yang anda lakukan.

Fabio: terima kasih banyak, itu sangat baik untuk anda.